Hur man väljer en fjärrbilstartare

Att köpa en fjärrbilstart kan vara en överväldigande upplevelse om du inte vet vad du letar efter. Hur ska du välja en fjärrbilstartare? Leta efter de funktioner som är viktigast för dig. Vill du kunna starta ett fordon det är vanligtvis parkerat tvärs över gatan? Bor du i ett extremt kallt klimat? Är du intresserad av ett startsystem som innehåller nyckelfärdig post? Det här är alla viktiga frågor du behöver ta itu med.

Steg

Del 1 av 3:
Känn din bils krav
  1. Bild med titeln Välj en fjärrbilstart Steg 1
1. Läs garanti Information om både ditt fordon och fjärrstartsystemet.
  • Många företag garanterar fjärrstartaren så länge du äger fordonet. Medan systemet är under en garanti, är fjärrkontrollen sällan motiverad i mer än ett år eller två, så ta reda på vad fjärrutbytesavgiften kommer att vara.
  • Bild med titeln Välj en fjärrbilstart Steg 2
    2. Kontrollera med din nuvarande fordonsgarantiinformation. En återförsäljare kan inte upphäva en garanti om utrustning läggs till. Det är emot lagen. Återförsäljaren kan emellertid upphäva teckningsoptionen om installationen av utrustningen orsakar skador på fordonet. Ett professionellt fjärrstartsföretag och butik bör användas för att undvika skador och ogiltigförklaring.
  • Del 2 av 3:
    Funktioner att leta efter
    1. Bild med titeln Välj en fjärrbilstart Steg 3
    1. Titta på ett sändarområde när du väljer en fjärrbilstart.
    • Köp inte en förrätt med ett kortare utbud än du behöver.
    • Tänk på resor till köpcentret, filmer och restauranger när du väljer ett sortiment. Du kan hitta att du önskar att du hade gått med ett större minimumsintervall för dessa tillfällen.
  • Bild med titeln Välj en fjärrbilstart Steg 4
    2. Håll ett öga ut för information om fjärrhastighetens motorhastighetsavkänningsmekanism.
  • Skärmen kommer att titta på din motors rpms för att undvika att skada ditt fordon om motorn har problem vid start.
  • RPM-sensorn kommer också att berätta för starteren att bilen faktiskt inte har börjat på en mycket kall dag och försöker starta om det igen. Utan sensorn blir din starter ditt fordon kallt när du kommer dit.
  • Bild med titeln Välj en fjärrbilstart Steg 5
    3. Hitta en fjärrbilstart med en cutoff-säkerhetsbrytare under huven.
  • Det är väldigt viktigt att ha en cutoff-omkopplare installerad under huven, så när som helst huven är öppen kan startaren vara manuellt avstängd för att undvika skador när du arbetar på fordonet.
  • Bild med titeln Välj en fjärrbilstart Steg 6
    4. Överväg att installera Keyless Entry med din starter om ditt fordon inte har det. Om du har tillverkare nyckelfärdig post kan du överväga att lägga till fjärrstartnyckeln med din fjärrstartare. Startaren har vanligtvis ett mycket bredare utbud gör det mycket lättare att låsa eller låsa upp dina dörrar från längre bort.
  • Bild med titeln Välj en fjärrbilstart Steg 7
    5. Hitta ett fjärrstartsystem som erbjuder ett säkerhetssystem som en del av installationsprocessen. Säkerhetssystemet kan till och med läggas till fordon som redan har tillverkarens säkerhet.
  • Bild med titeln Välj en fjärrbilstart Steg 8
    6. Lägg till några andra fjärrstartfunktioner som kanske inte är standard på varje enhet.
  • Uppvärmda säten är ett alternativ som kan sättas in med bilstartaren. Inte bara kommer ditt fordon att vara varm på en kall vinterdag, din säte blir också trevlig och bekväm.
  • Lägg till bakfönsteravfrostning så att dina fönster tinas och redo att gå utan att behöva vänta på att bilens värme ska göra det eller skrapa dem själv.
  • Leta efter anti-slipfunktioner som sparar din motor från en felaktig tangent sväng en gång i ditt fordon. Även om du har din starter i flera år, är tendensen att komma in och vända nyckeln fortfarande där. Funktionen Anti-Grind sparar din starter på de dagar då du glömmer att ditt fordon är på och försök att vända nyckeln.
  • De bil larm För att hitta ett fordon är ett annat enkelt tillägg till en bilstartenhet. Hornet låter med ett klick på en knapp så att du kan hitta ditt fordon i stora parkeringsplatser.
  • Del 3 av 3:
    Se till att du är täckt
    1. Bild med titeln Välj en fjärrbilstart Steg 9
    1. Se till att hitta ett system som är perfekt för dina behov och har livstidsgaranti. Flera system kommer nu med en 2-vägs fjärrkontroll som kommer att ha längre sträcka och kommer faktiskt att bekräfta att din bil började på din fjärrkontroll.

    Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande