Hur man förbättrar dina färdigheter

Är du någon som behöver vägledning i körförtroende före det stora "förarens test" eller någon som är en nyförare med inte så mycket erfarenhet? Läs vidare om hur du kan förbättra din körförmåga och vet vad som går runt dig samtidigt.

Steg

  1. Bild med titeln Drive Steg 1
1. Följ alla tillstånd (eller land) lagar om körning på vägen, särskilt eventuella säkerhetsbälte och hastighetsinställningar.
  • Bild med titeln Förbättra dina färdigheter Steg 2
    2. Ha någon som har ett förarlicens i den främre passagerarsätet hela tiden - helst någon som är 21 år eller äldre. Förtroende Är nyckeln att köra, så när du är i närvaro av någon med erfarenhet, kan de styra och ge dig tips.
  • Bild med titeln Double Clutch Downshift Steg 2
    3. Använd tomma parkeringsplatser, college campus och gymnasier som parkeringsguider. De vanligaste parkeringsplatserna är uppförsbacke, nedförsbacke, parallell, och snedställd. Du måste veta hur och när du ska vrida ratten när du går in i en stall och reversering.
  • Bild med titeln Gör din bil springa snabbare på uppförsbacke Steg 8
    4. Börja köra under dagen. När du går fram kan du prova att köra på natten med försiktighet.
  • Bild med titeln Undvik bilolyckor Steg 10
    5. Använd vanliga strålkastare när himlen blir dim (början av solnedgången) tills ca 1/2 timme efter soluppgången. Använd högbjälkar när det är absolut ingen i din siktsväg, inklusive transport på andra sidan vägen och om det inte finns några väglampor (vägen är helt mörk).
  • Bild med titeln Drive Steg 3
    6. Ta alla chanser att köra. Fråga din föräldrar Om de skulle låta dig köra till snabbköpet för dem att handla för matvaror eller andra små platser skulle de gå.
  • Bild med titeln ser fantastisk ut för skolan intro
    7. Innan Få din licens, Överväg att ta en kraschförebyggande kurs med din familj. Försök att hålla sig borta från racingskolor och fokusera på praktisk träning som fokuserar på kraschförebyggande. Just nu är Massachusetts den enda staten i landet som intygar denna typ av träning. De kallar IT-drivkraftsutvecklingsprogram och du kan hitta detaljer här https: // massa.GOV / Info-Detaljer / Drivers-Education-Program
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Som passagerare, titta på förarens handlingar. Göra mentala anteckningar (av de positiva åtgärderna) och använd dem när du är bakom hjulet.
  • Stanna på mindre kända vägar som nybörjare. Du kommer att freak ut på motorvägar och stora trafikleder.
  • Försök mer att träna på 2-vägs vägar eftersom man kan få en snabb uppfattning om att köra säkert och också ge utrymme till andra fordon.
  • Du kommer också att veta och ta reda på personligheten hos föraren som är framför dig, på ryggen och bredvid dig. Ignorera inte detta - det kan påverka dig som förare, så använd alla försiktiga.
  • Öva, övning och övning! Du lär dig mer om dina färdigheter och bilen själv när tiden fortskrider.
  • Varningar

    Beroende på vilket tillstånd som du befinner dig, varierar ålderskravet på den främre passageraren mellan 18 och 21, om föraren är en mindreårig som har ett tillstånd. Fråga en förälder, vårdnadshavare eller en vuxen vän att resa med dig istället för din bästa vän från gymnasiet. Din "äventyr" kan vänta tills du uppnår en licens.
  • I Förenta staterna är det obligatoriskt för alla som använder ett fordon att ha tillstånd eller licens i deras besittning hela tiden.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande