Hur man blir en kroppspiercer

Om du har många piercingar eller du planerar att få lite i framtiden kan du ha undrat om att bli en kroppspiercer själv. Även om kraven på kroppspiercers varierar från stat till staten, har alla ungefär samma regler och föreskrifter. När du är certifierad och har viss erfarenhet under ditt bälte kan du lägga dina färdigheter att arbeta och driva dina drömmars jobb.

Steg

Fråga 1 av 7:
Vilka kvalifikationer behöver jag bli en piercer?
  1. Bild med titeln Bli ett body piercer steg 1
1. Kontrollera ditt tillstånd eller lands krav. Olika stater och länder har lite olika krav för att bli en piercer. Även om kraven i allmänhet är lika, läs över kraven i ditt område för att se till att du är på rätt väg innan du registrerar dig i träningsklasser eller startar en lärling. Vanligtvis måste du vara 18 år eller äldre, har slutfört en lärling och har en piercinglicens.
Expertips

Kontrollera med ditt länets hälsoavdelning för att kontrollera kraven för att vara en licensierad piercer.

Sasha blå

Sasha blå

Professionell kropp Piercersasha Blue är en professionell kropp Piercer och ägaren av 13 Bats tatuering och piercing studio i San Francisco Bay Area. Sasha har över 20 års erfarenhet av professionell kropp, som börjar med sin lärling i 1997. Hon är licensierad med San Francisco län i Kalifornien.
Sasha blå
Sasha blå
Professionell body piercer
Fråga 2 av 7:
Vilka klasser behöver jag ta för att bli en piercer?
  1. Bild med titeln Bli ett body piercer steg 2
1. En blodburna patogener träningsklass. Innan du får licensierad att vara en body piercer, måste du delta i flera träningsklasser. En av dessa är en blodburna patogener klass, som kommer att lära dig hur man skyddar dig själv och dina kunder från sjukdomar som kan passeras genom nålar. Se till att den klass du tar ges av OSHA (Arbets- och hälsovårdsverket), eller uppfyller sina föreskrifter.
  • 2. En första hjälpen / HLR-klass. Kropps piercers stöter ibland på stressiga situationer där patrons behöver medicinsk hjälp. På grund av detta krävs alla som vill vara en piercer för att ta en första hjälpen / HLR-klass. Försök att ta en given av Röda Korset, YMCA eller annan ansedd organisation.
  • Fråga 3 av 7:
    Hur får jag en piercing lärling?
    1. Bildbeteckningen blir ett kroppspiercer steg 4
    1. Forskningsstudior i ditt område. Majoriteten av din utbildning och lärande kommer att hända genom en lärling på en body piercing studio. Forskning Olika Body Piercing Studios i ditt område som du skulle vara intresserad av att lära dig och ta en titt på deras recensioner online. Helst bör du hitta ett rent, säkert utrymme som följer piercing riktlinjer bra. Vissa studior kan bara ta dig om du också tatuering, så var noga med att fråga i förväg.
  • 2. Gå till dörren för att fråga om lärling. De flesta kropps piercingstudior annonserar inte sina lärlingar online, så det vanligaste sättet att hitta en lärling är att besöka olika studior och fråga om de är villiga att ta på sig lärlingar. Du kan ta med en resumé om du har en. Känner inte att du måste tala eller klä formellt - många piercingstudior har en avslappnad, oberoende miljö, så medan du borde komma över som driven och artikulerar, behöver du inte vara alltför formell.
  • Du kan säga något som, "Jag undrade om du tar på lärlingar här på Dragon Piercing. Jag tror att du gör riktigt bra jobb, och det skulle vara bra att kunna lära av en sådan professionell studio."
  • Studior kommer att leta efter lärlingar med förtroende och starka kompetenser. Kom ihåg att stå upp rakt, le och tala tydligt och med förtroende.
  • Fråga 4 av 7:
    Hur får du ett jobb som en piercer?
    1. Bild med titeln Bli ett body piercer steg 6
    1. Få licensierad med ditt tillstånd eller län. Kontrollera hur ditt tillstånd eller land intygar kroppspiercers. Du kommer sannolikt att behöva skicka in certifikaten för dina blodpatologer och CPR / första hjälpen klasser, samt bevisa att du har slutfört en lärling i 1 till 3 år. Du kan behöva betala en liten avgift för att få certifierad.
  • 2. Montera en portfölj. Sätt ihop en utskriftsportfölj som har bilder på ditt tidigare arbete som du gjorde under din lärling. Det här är ett bra sätt för studior för att se till att du är en kompetent och kvalificerad piercer, och kommer att förbättra dina chanser att bli anställda. Fråga också mentorn eller butiksägaren på studion. Du var en lärling på ett rekommendationsbrev.
  • 3. Leta efter möjligheter personligen eller online. Först, nå ut till studion du gjorde en lärling på och se om de ska anställa dig på heltid. Om inte, kolla in studior i ditt område för att se om de anställer. Du kan vanligtvis ansöka online eller huvudet där i person att prata med ägaren.
  • Fråga 5 av 7:
    Vilka färdigheter behöver du som en piercer?
    1. Bild med titeln Bli ett body piercer steg 9
    1. Lär dig steriliserings- och säkerhetsförfarandena i studion. Att skapa och upprätthålla en säker miljö är en enorm del av att lära sig hur man är en body piercer. Notera de åtgärder som Studion du tränar vid tar för att säkerställa att kundernas piercingar kommer att vara infektionfria.
  • 2. Lär dig hur du gör varje typ av piercing. Piercing procedur varierar mycket beroende på vilken del av kroppen du piercing, och vilken typ av piercing din klient vill. Försök att göra alla grundläggande piercingar som septum och öronbunkar, liksom de mer dunkla som rök och ormbett piercingar. Ju fler piercingar du vet hur man gör, desto mer arbete får du som en piercer.
  • Fråga 6 av 7:
    Hur lång tid tar det för att bli en piercer?
    1. Bild med titeln Bli ett body piercer steg 11
    1. Var som helst från 6 månader till flera år. Den längsta delen av processen gör din kropp piercing lärling. Varje stat har sina egna riktlinjer, men du måste vanligtvis slutföra cirka 1500 timmars lärlingstid innan du kan ansöka om din licens. Du måste också göra tid för dina första hjälpen / HLR-klasser.
    Fråga 7 av 7:
    Hur mycket gör piercers?
    1. Bildbeteckningen blir ett kroppspiercer steg 12
    1. Det varierar från $ 20.000 till $ 40.000 per år. När du först börjar, kommer du förmodligen att göra nära minimilönen. När du får mer erfarenhet och blir bekvämare piercing, kan du upp din lön och de tjänster du erbjuder.
    • Löner kan också variera beroende på var du bor. Större städer betalar vanligtvis mer än mindre städer, och det kan finnas fler jobbmöjligheter i stadsområden.

    Tips

    Apprenticeships betalar vanligtvis inte mycket (eller till och med någonting alls). Du kan behöva hämta ett deltidsjobb tills du får certifierad.
  • Be om råd och vägledning från kollegor.
  • Varningar

    Genomborra dig själv eller någon annan av den sterila miljön i en piercingstudio.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande