Hur man fuskar på ord med vänner

Ord med vänner är ett otroligt populärt datorspel som liknar det klassiska brädspelet Skrapa. Många väljer att fuska på det här spelet av personliga skäl. Om du vill fuska, är det här spelet lyckligtvis en väldigt lätt att rikta.

Steg

Metod 1 av 3:
Fuska dig till toppen
  1. Bild med titeln Cheat på ord med vänner Steg 1
1. Använd fuskwebbplatser för att leta upp ord. Det finns flera webbplatser som kan mata ut alla möjliga ord som kan göras med bokstäverna i handen. Du kan söka efter webbplatser som är specifikt avsedda för Ord med vänner. Detta kommer ofta att berätta vilket ord som kommer att göra det högsta ut ur de som är möjligt. Du kan också använda verktyg som är avsedda för Skrapa eller lösa anagram.
  • Dessa webbplatser är alla formaterade något annorlunda, men de flesta ber dig att ange i plattorna från ditt nuvarande spel och klicka sedan på "stiga på" För att beräkna de potentiella orden du kan använda.
  • Bild med titeln Cheat på ord med vänner Steg 2
    2. Ladda ner cheating applikationer. Programmen är tillgängliga för de flesta plattformar som kan berätta var du ska placera bokstäver på brädet för att maximera din poäng. Dessa applikationer fungerar på samma sätt som de fuskiga webbplatserna, men är bekvämare så att du kan komma åt dem direkt från din telefon mitt i ett spel.
  • Vissa appar tillåter dig att ta skärmdumpar av ditt styrelse så att du inte behöver skriva in kakelarna i dig själv. Andra kan programmeras för att automatiskt spela ord för dig utan att du måste göra någonting.
  • Exempel på sådana appar inkluderar: Gratis fusk med ord, ord med gratis EZ Cheat och Cheat Master 5000.
  • Var väldigt försiktig när du laddar ner nya program. Om du går igenom operativsystemet "appbutik," Markera recensionerna om programmet har oönskade funktioner. När du laddar ner direkt från en webbplats, se till att det är ansett och att din antivirusprogram är aktuell. Undvik att ge alla program Administratörsbehörigheter på din dator eller tillgång till personuppgifter på din telefon.
  • Bild med titeln Cheat på ord med vänner Steg 3
    3. Använd terminalen på OS X. Om din dator är en Mac, finns det faktiskt en inbyggd applikation som kan användas för att fuska på Ord med vänner. Använd endast den här metoden om du är bekant med att använda terminalansökan.
  • För att söka efter ett ord som börjar med en viss sekvens av bokstäver, skriv följande i kommandoraden (med hjälp av bokstavsekvensen "erg" Som ett exempel och "yourtiles" för dem i din hand): grep -x "^ Erg [yourtiles] *" / usr / dela / diktera / ord
  • På samma sätt kan du också söka efter ett ord som slutar med några speciella bokstäver: grep -x "[yourtiles] * Erg" / usr / dela / diktera / ord
  • Bild med titeln Cheat på ord med vänner Steg 4
    4. Använd Wolfram Alpha`s "Skrapa" frågefunktion. Helt enkelt skriva "Scrabble youriles" i textrutan utan citat och tryck på "=" knapp. Detta kommer att returnera en lista med möjliga ord i ordning från högsta poäng till lägsta. Medan dessa poäng är för Skrapa, De korrelerar väl med Ord med vänner. Att använda Wolfram Alpha har fördelen att vara snabb och fri från annonser och eventuell skadlig kod.
  • Metod 2 av 3:
    Strategiering utan tekniskt fusk
    1. Bild med titeln Cheat på ord med vänner Steg 5
    1. Använda en "råstyrka" Metod för att kontrollera slumpmässiga kombinationer av bokstäver. Även om det vanligtvis inte kommer att vinna dig några spel, kan det hjälpa dig om du fastnar och ger dig några bättre plattor att arbeta med. Det är argumenteras huruvida denna metod anses vara otrogen. Människor som hävdar att du borde känna till Alla ord du spelar. Andra anser det vara en legitim strategi i normal spel.
    • Hitta ett öppet område i ditt spelbräda som du kan spela ett ord på. Försök lägga till en till tre av dina plattor i olika kombinationer bredvid eller runt ett brev som du kan införliva. Klicka på "Spela" knapp när du tror att du kan ha ett ord. Om du inte gör det, kommer spelet helt enkelt att berätta för dig att försöka igen utan att den andra spelaren vet. För fler poäng, fokusera på bokstäver som skulle göra ett ord överlappande en eller flera bonusplattor.
    • Öppna en Word-webbläsare eller ett annat program med en stavningskontroll. Försök att skriva olika kombinationer av dina plattor i olika beställningar tills antingen programmet inte understryker dem (vilket betyder att det är ett lönsamt ord för dig att använda) eller föreslår en korrigerad stavning av ett ord som passar spelbrädet.
  • Bild med titeln Cheat på ord med vänner Steg 6
    2. Kontrollera en ordlista eller tesaurus. Om du väljer att använda en fysisk bok är det här den ultimata lågteknologiska metoden. Bläddra i ord som börjar med ett brev på brädet följt av en eller två som du har i din hand. Medan vissa inte anser att den här fusk, hävdar andra att med en extern referens går mot spelets ande.
  • Leafning genom en tesaurus är mycket effektivare än att använda en ordlista. Detta beror på att tesaurusposter är i allmänhet mycket kortare än de i en ordlista, passar många fler ord på en sida. Kör ett finger eller papper på sidan för att snabbt skanna efter ett lämpligt ord.
  • Bild med titeln Cheat på ord med vänner Steg 7
    3. Titta upp acceptabla två bokstäver ord. Det finns dussintals mycket korta, obskyra ord som känns igen av ordlistan som Ord använder. Många användare har sammanställt listor över dessa online för fri användning. Denna tack kan vara en livräddare när du är fast med en massa svåra bokstäver och ingen aning om vad du ska göra med dem.
  • Några vanliga exempel som kryddas Ord Spelare borde veta: Qi, Xu, Gi, Xi, Zo och Oi.
  • Metod 3 av 3:
    Lära sig hur man vinner på egen hand
    1. Bild med titeln Cheat på ord med vänner Steg 8
    1. Utveckla ett omfattande vokabulär. Det bästa verktyget du kan ha när du spelar Ord med vänner Är din egen kunskap om olika ord. Du kan expandera detta genom några olika rutter.
    • Spela spelet oftare. Medan du kanske behöver fuska nu, kommer du över tiden sannolikt att förlita sig på dessa metoder mindre. Så länge du uppmärksammar spelet (snarare än att använda automatiserad fusk programvara), börjar du memorera ord du kan använda i framtiden.
    • Använd vokabulärbyggnadsverktyg och programvara. Det finns många verktyg tillgängliga online som är utformade för att hjälpa eleverna i alla åldrar att aktivt bredda sina ordförråd.
    • Läs mer. Studier har visat att det bästa sättet att förbättra ditt ordförråd är genom att läsa. Varje gång du stöter på ett ord vet du inte, kolla upp sin mening. Snart kommer du att hämta ord du kan använda för att spela Ord med vänner Utan att ens märka.
  • Bild med titeln Cheat på ord med vänner Steg 9
    2. Fokusbyggnad på bonusplattor. Bonusplattor är de färgade blocken märkta DL (fördubblar kakelens värde), TL (tripplar av kakelens värde), DW (fördubblar värdet av hela ordet) och TW (tripplar ordets värde). Att sätta dina ord ner på dessa utrymmen gör eller bryter spelet för en spelare.
  • Kom ihåg att effekterna av dessa plattor stack, så försök att få flera kakel med ett ord. Till exempel ordet "MÄRKA" skulle normalt vara värt bara 5 poäng. Men om du lyckades spela detta ord med trepunkten G över en TL och ett annat brev över en TW, skulle du sluta göra en respektabel 33 poäng istället.
  • Bild med titeln Cheat på ord med vänner Steg 10
    3. Blockera din motståndare från att använda bonusplattor. Som tidigare nämnts är bonuspoäng avgörande för ett högt betyg. Om du inte kan komma med ett ord för att nå närmaste bonusplatta, sätt ner ett ord som inte kan läggas till det som går uppåt bredvid det. Detta kommer att förhindra att din motståndare snagging de extra poängen under hans eller hennes tur. Försök dessutom att undvika att spela ord som kan byggas av på bonusplattor.
  • Bild med titeln Cheat på ord med vänner Steg 11
    4. Pluralisera högkvalitativa ord i styrelsen. Det här är en bra strategi om du inte kan tänka på ett ord men råkar ha en s kakel i handen. Du kommer båda nettot massor av poäng och ge din motståndare mindre att arbeta med under sin tur. Utan mycket att bygga av, kan din motståndare behöva vidarebefordra sin tur.
  • Tips

    Försök att utveckla strategier och spela spelet ärligt innan du använder fuskmetoder. Var är det roligt att vinna om du vet att du inte är verkligen vinnande?
  • Om du inte vill att din partner ska misstänka att du fuskar, vänta ett tag innan du gör ett drag även om du redan har tittat upp vilket ord som ska användas nästa. Om du ständigt spelar hög poäng för snabbt, kan din partner bli misstänkt.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande