Hur man är en pro basketbollsspelare

Varje år är 60 nya proffs utarbetade till professionell basket. Om du spelar spelet väl och fortsätter att träna, kan du ha det som krävs för att delta i några av de bästa spelarna som världen har att erbjuda. Läs den här artikeln för att hjälpa dig att uppnå ditt mål att bli en professionell basketspelare.

Steg

Del 1 av 3:
Honing dina färdigheter
  1. Bild med titeln vara en pro basketbollsspelare Steg 1
1. Lär dig alla spelets regler som baksidan av din hand. Ju bättre du känner till sporten, desto bättre kommer du att kunna spela, veta vad du kan förvänta dig och hur man arbetar med potentiella problem. Du kan fråga bara om alla som känner till sporten, men också kolla webbplatser, fråga tränare och gå med i ett lag. Spela, spela och spela lite mer tills det blir en del av dig.
  • Förstå att basketball är både en fysisk och mental sport.De är båda extremt viktiga. Om du saknar ett område, fokusera på att försöka förbättra i det området utan att glömma den andra. Till exempel, om du behöver jobba på din dribbling, men bara slutat arbeta med din dribbel, dribble upp till bandet från halvdomen och skjut en layup.
  • Öva så mycket som möjligt - det är verkligen svårt att bli en professionell basketbollsspelare, och du måste vara dedikerad till spelet för en chans att få det att hända.
  • Bild med titeln vara en pro basketbollsspelare Steg 2
    2. Få dig själv i bästa möjliga fysiska form.Gå ner till ett gym och börja träna. Lesserspelare kan slå den största talangen om de kan utrota och överlasta sin motståndare. Michael Jordan är citerad för att ha sagt att de bästa spelarna är bra scorers, goda defensiva spelare, och bra lagspelare. För att vara alla tre måste du vara i bra form. Här är några övningar för att hjälpa dig:
  • Armhävningar. Massor av push-ups och i olika sorter, som Fingertip-push-ups. Du kommer att bli amazedat hur mycket bättre du kan palm bollen om du har starka fingrar.Även om du tror att du inte har tillräckligt stora händer för att palm bollen, gör itcan om du har starkare fingrar.
  • Kärnträning. Arbeta med din kärnstyrka med bukkräm, benhissar, plankor, nedre bakförlängningar mm. Om du har en stark kärna kommer du att beable att ta en träff och är fortfarande stark vid fälgen.
  • Hopprep. Verkar som en sissy aktivitet, men det fungerar! Hoppa rep så snabbt, långt och svårt som möjligt. Ju bättre du kan göra det, det snabbarefootwork du kan ha på domstolen.
  • Hoppar. Öka ditt vertikala språng. Om du är snabb, Agile, Andcan Jump, kan du få returer även över en högre spelare. De flesta super-långa killar lägger inte all sin ansträngning i returer eftersom de inte har. Du kan slå dem om du arbetar på det.
  • Bild med titeln vara en pro basketbollsspelare Steg 3
    3
    Dribbla som en galning. Om du någonsin tycker att du måste koncentrera eller fokusera din dribbling, så är du inte tillräckligt bra för att gå pro. Du borde kunna känna var bollen hela tiden har perfekt kontroll över den, och kan göra allt du kan med det när som helst
  • Tillbringa massor av tid som dribbling basketen. Försök dribbling upp och ner domstolen eller var du än övar. Skjut dig till Dribblefaster, lägre, hårdare och ännu mer av kontrollen. Du kommer att förbättra din tvål på domstolen och din förmåga att leka med det bästa av dem.
  • Många tränare kommer att berätta för att dribba med bara dina fingertoppar. Titta dock på basketspelare som Chris Paul, som också använder sina palmer. Du kan upptäcka att när du gör mer avancerade drag i spel och i praktiken blir det mycket lättare att göra dem om du ignorerar informationen om att undvika palmanvändning.
  • Bild med titeln vara en pro basketbollsspelare Steg 4
    4. Arbeta med dina skytte färdigheter. Ta en titt på de bästa skyttarna i spelet och modell deras handlingar. Håll din högra hand på baksidan av bollen, medan vänster är på sidan som styr den. Försök att öva genom att ligga och skjuta din basket rakt in i Theair, så det kommer tillbaka ner på din hand. Du kan göra det i timmar, medan du lyssnar på musik, eller bara inte sover. Bollen ska feelike en del av din arm, som sträcker sig in i hoopen.
  • Skjut fritt kastar tills du kan göra det i sömnen. Det finns ingen anledning att du ska missa något skott som är odevetet. Öva skjutan när du är kall och när du är helt lindad. Efter att ha kört linjer och så trött kan du inte se rakt, det är den perfekta tiden att shootfree-kastar.
  • Bild med titeln vara en pro basketbollsspelare Steg 5
    5. Använda sig av "NÖTKÖTT" Vid fotografering. Denna konstiga lilla akronym är allt som borde vara i åtanke när du fotograferar. Här är detaljerna:
  • B = balans. Se till att du är balanserad innan du skjuter.
  • E = ögon. Håll ögonen på korgen medan du skjuter.
  • E = armbåge. Håll din armbåge in mot din kropp när du skjuter.
  • F = följa igenom. Se till att du följer igenom med din skott - YourShooting-handen ska se ut som om du ska nå in i en kakor.Även om du kanske inte kan ha armbågsstyrkan, försök alltid.
  • Bild med titeln vara en pro basketbollsspelare Steg 6
    6. Lägg till "C" till din "NÖTKÖTT." C står för koncentration och medvetenhet. Detta är den viktigaste delen av shooting. Fokusera på var bollen går, inte betalar "uppenbar" uppmärksamhet på vem som är runt dig eller om du ska skjuta / passera istället. Medvetenhetär något "hemlig och knepig" - det kallas"medvetslös" spelar (som om du flyger på din interna automatiska pilot). Med detta, yngre om andra spelare och alternativen och spelar, men visar inte koncernen utåt eller medvetet när"hörapparater." Alternativbecome instinkt genom att öva och tillämpa det.
  • Undvik att ha för mycket backspegel tänkande eller paranoia om vad som ligger bakom dig eller i dina blinda fläckar. Du kan inte göra några fiska, inte dribbling exakt rakt och thendelopera din perifera vision för att titta på dessa områden utan att fokusera på dem medvetet. Perifer syn är islesned och utökad / förlängd med hjälp av den som med någon skicklighet / talang som behöver vara automatisk i sin ansökan.
  • Bild med titeln vara en pro basketbollsspelare Steg 7
    7. Lär dig att skjuta med en hand. Att skjuta med enhändigt korrekt, först se till att du böjer dina ben för makt och dina händer för beröring och sätter snurr på bollen ("engelsk").
  • Lina dina händer upp med de svarta linjerna på bollen. Använd fingrarna på fingrarna och håll bolleni mitten med din skrivhand bara. Se till att du kan se ljus genom alla dina fingrar. Detta är din idealiska position.
  • "Rör" Inkluderar skytte / passerar hårdare eller softterdependering på situationen och på vilken sida av korgen du arkar / passerar på grund av ballkontrollproblem . "Böja" medför att inte vara styv / styv eller överbelastad.
  • Bild med titeln vara en pro basketbollsspelare Steg 8
    8. Öva att spinna bollen och använda din icke-dominerande hand. Placera din avhandPå sidan av bollen, inser att handen på sidan kan lägga en annan kontroll och engelska på bollen. Skjut sedan (med din CBEEF), se till att det mesta av kraften kommer från din skytte / skrivhand.
  • Om engelska (eller spin) är ny för dig, kommer det att kräva övning och experimentera för att se hur det påverkar dina skott "rimming-out" och kolla dina bankskott. Denna effekt kommer att bero på din beröring och vilken sida av korgen du råkar skjuta.
  • Öva snurra på både korg. Om du är åtminstone lite ambidextrous (med hjälp av handen), öva båda händerna som kraften vis-a-vis the "avhand"foroffside skytte (på den icke-skrivande sidan av korgen).
  • Bild med titeln vara en pro basketbollsspelare Steg 9
    9. Borrar för att förbättra alla aspekter av ditt spel. All den övning du kan få hjälper dig att bli den bästa spelaren du kan vara.Övning gör inte perfekt, men perfekt övning gör perfekt. Här är några borrar du kan börja med:
  • Superman borr. Om du har en domstol fungerar det bättre, om det inte måste gissa avstånden. På en domstol, börja med onebaseline (under en korg) och springa till den första vinkelräta linjen (närmaste frikastlinje) och släpp sedan och gör 5 pushups. Därefter står Andrun tillbaka till den ursprungliga baslinjen och kör sedan till nästa vinkelrikrik (3/4 Court Line). Droppe och gör 10 push ups och fortsätt på densamma idén för varje linje på domstolen, fram och tillbaka, tills du når första raden igen. Återigen är det bäst att skjuta minst 10 gratis utövare borren medan du är trött.
  • Dödsborren. Detta är en full domstol, ned och tillbaka tidsborrning. Om du verkligen är ute av form, börja med 4-6 "Ned och rygg" i 1 minut 8 sekunder (börjar vid 1 baslinje som körs till den andra andreturning till originalet). Låter som en tillräcklig mängd tidskrifter som du kör 160 foten (48.8 m). När du har bygger upp några uthålligheter, försök 13 down och rygg på 68 sekunder. Igen, skjut minst 10 fria kast medan det är.
  • Den kompisborr. Ha en kompis ta en basket och börja på ett hörn av en baslinje, med du bevakar honom. Om du känner dig bekväm, håll din handsbeind din rygg. Låt honom dribba diagonalt nerför domstolen med dig för att ändra riktningar som han dribbles nerför domstolen. Du kommer att lära dig hur man "glidsteg" nerför domstolen för att hålla sig framåt och fördöma personen med bollen.
  • Bild med titeln vara en pro basketbollsspelare Steg 10
    10. Alltid vara en självsäker lagspelare.Leta efter den öppna mannen och passera bollen, även om du vill göra ett skott. Ju bättre ditt lag gör det bättre du gör. Du behöver inte bara vara en skytt, men en lagspelare också. Hämta inte bollen - så småningom dina andra lagkamrater och tränare kommer att bli irriterad och du kommer att märkas som en självisk spelare, vilket riskerar allt för bänken.
  • Och vad du än gör, förlora inte ditt självförtroende. Om du är en skytt, skjut tills du får din röra eller rytm! Om du spelar BIG D, rensa ditt sinne tills du kan förutse rörelsen. Ät ett protein och kolhydratrik måltid, ta en andning och ta tillbaka det om du känner dig avskräckt. Ingen väg till storhet har någonsin varit lätt.
  • Del 2 av 3:
    Starta din karriär
    1. Bild med titeln vara en pro basketbollsspelare Steg 11
    1. Börja så ung som möjligt spela på lag och delta i läger. Det finns spädbarn som är praktiskt födda med en basket i sina händer, och det här är barnen som växer upp för att vara proffsen. Det är bäst att börja så ung som möjligt för att komma in så mycket erfarenhet som du kan. Börja unga och basket kommer att flyta genom dina ådror.
    • Att vara på skolan och samhällslaget är bra, men överväga att delta i basketläger som femstjärnigt basketläger, National Basketball Academy och Elite Hoops Basketball Camp. För några hundra dollar varje säsong kommer du att arbeta med det bästa av det bästa i din region och börja honing högre nivå färdigheter.
  • Bild med titeln vara en pro basketbollsspelare Steg 12
    2. Var en stjärna på ditt gymnasiet. För att bli märkt för högskolans nivå (ditt nästa steg) måste du sticka ut som en speck av guld på din gymnasiums basketlag. Det betyder inte att vara en bollhugg - i själva verket, inte Att vara en lagspelare är något som ska arbeta mot dig. Det innebär helt enkelt att ta risker, gå till skottet, mata av dina lagkamrater styrkor och få det att hända.
  • Förutom att vara en bra spelare måste du också vara coachable och lätt att arbeta med, också. Om du håller andra från att spela sitt bästa, kommer du inte att bli rekryterad. Och om du har svagheter försöker din tränare att förbättra men din attityd håller dig från att lyssna, kommer du inte att rekryteras. Arbeta med dina färdigheter som spelare, men arbetar också med dina färdigheter som teammedlem och någon som fortfarande lär sig.
  • Bild med titeln vara en pro basketbollsspelare Steg 13
    3. Håll dina betyg upp. Om du är den bästa basketspelaren som någonsin promenerade den här jorden kan du kanske komma undan med fruktansvärda betyg, men de flesta högskolor letar efter en spelare som också kan hantera sig själva akademiskt. Du behöver inte ha raka A, men du måste bevisa att du kan hantera gå till skolan och spela en sport samtidigt. Detta gäller för gymnasiet och högskola. Det är dina akademiker som tillåter dig att spela.
  • Och ju högre dina betyg, desto bättre är dina chanser att få ett basketballstipendium (eller något stipendium, för den delen). Du kommer att vara en förebild och en modellstudent som någon college skulle vilja rekrytera.
  • Bild med titeln vara en pro basketbollsspelare Steg 14
    4. Upp din basket iq. När tränare pratar om de spelare som fångar sitt öga, är det inte bara deras söta tre-pekare eller deras förmåga att dribla bollen som det knappt rör på golvet. De letar också efter spelare med en hög basket iQ-det är inte bara är de bra på spelet, men de förstår på en mycket invecklad nivå hur det fungerar. De tänker ständigt på alla sätt att göra nästa skott, hur man övervinna hinder, och de har poise och håller sig till ett rytmiskt, lugnt tempo. Det finns mycket mer till basket än bara basket.
  • En del av en hög basketboll IQ handlar också om aldrig "komma ut ur spelet." Även om refen kallar ett skott som du inte håller med, är du tillbaka på golvet omedelbart i zonen för nästa spel. En spelare med en hög basketboll IQ hanterar varje hinder med värdighet och respekterar de andra på domstolen hela tiden.
  • Bild med titeln vara en pro basketbollsspelare Steg 15
    5. Bli uppmärksammad för ett stipendium. Om du är otroligt lycklig, kan scouts komma till dig. Om de inte gör det, har du två grundläggande alternativ:
  • Prata med din tränare. Har han några anslutningar när det gäller högskolor? Tror han att du är scoutmaterial? Vad måste du göra för att bli märkt?
  • Skicka ut brev till tränare på dina önskade skolor. Uttrycka ditt intresse för deras program, ge Varför Du är intresserad och varför du tror att du skulle få tillgång till deras program. Ge dem ett höjdpunkter och bjuda in dem att komma och se dig spela. Var noga med att inkludera din kontaktinformation för vidare diskussion.
  • Bild med titeln vara en pro basketbollsspelare Steg 16
    6. Börja spela på högskolans nivå. Spelare mycket, mycket, mycket, mycket, mycket sällan gå direkt från gymnasiet till nba. De flesta har lite college eller avslutar sina 4 år. Det är under den här tiden att du spelar mot en högrekaliber motståndare och verkligen slår dina färdigheter under tryck. Det är upp till dig under den här tiden om du vill avsluta college eller försöka gå pro innan din akademiska karriär är uppe.
  • Vilket på college är det en bra idé att träna i lågsäsong, fortsätt att delta i läger, och alltid, alltid fortsätt alltid att spela och stanna i form. Även om säsongen inte håller hela året, om du tar det här allvarligt, gör din.
  • Del 3 av 3:
    Går pro
    1. Bild med titeln vara en pro basketbollsspelare Steg 17
    1. Överväg att få en agent. Om du verkligen är, riktigt bra och du har blivit allvarligt gjuten för professionellt spel, överväg att få en agent. De har de anslutningar du behöver för att få ditt namn märkt och eventuellt vara en del av nästa års utkast. De kommer att få ditt namn där ute och förhoppningsvis, pengar i fickan.
    • Som sagt, om du får en agent under din college karriär, du Förlora din högskolans behörighet - Även om du inte blir utarbetad. Tänk på det här noga innan du äventyrar de närmaste åren av ditt liv.
  • Bild med titeln vara en pro basketbollsspelare Steg 18
    2. Delta före utkastsläger. Med en agent i släp, kommer du sannolikt att anmäla sig till förkastarläger på NBA-nivån. Där gör du ett ton av anslutningar och få ditt namn och ditt ansikte känt. Om du kan hantera trycket kan det vara den exponering du behöver för att göra proffs.
  • Detta kommer också att ge dig möjlighet att få feedback på ditt utkast, som tittar på dig, och vad din potential för att bli utarbetad är. Det enda du kan göra i den här situationen är att hålla sig lugn och spela ditt bästa.
  • Bild med titeln vara en pro basketbollsspelare Steg 19
    3. Bli undertecknad. Det finns två rundor av utkastet. En efter en får spelare valt av lag, också en efter en. Med andra ord får du ett chans att bli utarbetad. Om du är villig att acceptera det, fantastiskt. Om du inte är, kan du försöka vara en fri agent och gå därifrån, eller inte spela i NBA.
  • Om du är halv okej med det, kan du förhandla om lön eller villkor för ditt kontrakt, vilket gör det kortare om du vill lämna förr. Men inte är villig att ta det du ges är ganska sällsynt.
  • Om du är ett andra runda utkast väljer du kanske inte det på öppningsnattorn. Vet vad du är i för och vad villkoren är innan du antar något.
  • Bild med titeln vara en pro basketbollsspelare Steg 20
    4. Alternativt, spela för D-League eller Overseas. Om du inte plockades för utkastet eller du var missnöjd med resultatet av händelser, kunde du spela för D-League of the NBA eller Overseas. D-League liknar de mindre ligorna och du kan, i teorin, få dras upp i NBA.
  • Utomlands är dock en helt annan historia och en helt annan maskin. Din agent kommer att hjälpa till att göra en intervju med den här och du kan bli vald för att gå någonstans exotisk (eller inte så exotisk) för nästa år. Om du är villig att flytta, kan det vara en ganska välspelande spelning.
  • Bild med titeln vara en pro basketbollsspelare Steg 21
    5. Vet att ett svimlande få gör det professionellt i någon sport. Dina odds att göra det till någon proport är det inte bra. Peka tomt. Visst, det är möjligt, men du oddsen är inte exakt till din fördel. Faktum är att cirka 1% av alla college spelare (män och kvinnor, även om det är mikroskopiskt högre för män) gör det till proffsen. Det betyder ut ur dig och 99 andra, kommer bara en person att bli vald. Om du inte gör det, är du i gott företag.
  • Massor av begåvade basketstjärnor lever fortfarande av sin passion-coaching, undervisning på läger, eller leker i olika länder och olika ligor. Bara för att du inte gjorde det professionellt som om du är tänkt betyder inte att du måste ge upp din karriär.
  • Tips

    Omedelbart efter att ha kört eller göra några borrar, skjuta fria kast.Detta hjälper dig att kunna skjuta bättre efter några gånger upp och ner i domstolen.
  • Drick mycket vatten före och efter spelet.
  • En av de viktigaste aspekterna av basket är bollkontroll, lär dig hur man gör tricks och flytta bollen där du vill. Var kreativ, var inte rädd för att skjuta 3-pekaren. Försök att styra bollen med båda händerna, det är lätt.
  • Nyckeln till att vara en pro basketbollsspelare är att träna hårt även under regniga dagar.
  • Var inte rädd att be om hjälp! Alla behöver hjälp på en eller annan gång.
  • Titta på många NBA Basketball-spel och andra Pro-ligor - det här hjälper till att lära sig nya drag.
  • Alltid bli motiverad (pumpad upp) för ett spel. Lyssna på lite musik som pumpar upp dig och spelar sedan det i ditt huvud när du spelar.
  • Jonglering kan förbättra din ambidexterity, hand-eye-koordinering, djupuppfattning, perifert vision, nero-muskulös balans, snabbhet, under kontroll och koncentration för sådana aktiviteter som basketfri kasta skytte.
  • Att göra ett basketlag är mer än bara om dina färdigheter. Visa att du är villig, kommunicera bra, är i tid, respektfull för andra spelare, och kan hantera och använda konstruktiv kritik för att bli bättre.
  • Alltid sträcka före och efter att ha spelat.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande