Hur man blir en hockey domare

Att bli en hockey domare är ett bra sätt att engagera sig i sporten. Om du vill bli en licensierad hockey domare och officiate League-spel, kommer en nivå 1 domare att ge dig rätt legitimation och låta dig börja din karriär. Oavsett om du vill vara en professionell domare eller officiera lokala spel, registrera som tjänsteman, passera de nödvändiga tentamen, och att delta i seminarier är alla nödvändiga för att bli en hockey domare.

Steg

Del 1 av 3:
Förberedelse före ditt första spel
  1. Bild med titeln Bli en hockey domare Steg 1
1. Köp det nödvändiga redskapet. Alla tjänstemän måste äga sitt eget redskap och ta med dem med dem till varje hockeyspel. Du måste köpa hockeyskridskor, en tjänstemän hockey tröja, en svart hockey hjälm, shin guards, armbåge kuddar och en visselpipa. Håll all denna utrustning i en enda väska så att du aldrig glömmer något viktigt.
  • Var noga med att sy din domare vapen på din hockey tröja före din första match.
  • Bildtiteln blir en hockey domare Steg 2
    2. Öva dina skridskor. Du måste vara en skicklig skridskoåkare för att officiera ett hockeyspel, oavsett vilken nivå av konkurrens du är officierad. Öva skridskor bakåt och arbeta med att göra skarpa, plötsliga varv. Lär dig att sluta snabbt och öva vävning i och ut ur kottar för att stärka din rörlighet.
  • Skridskoåkning är också en mycket viktig färdighet att ha, så som du övar, arbeta med skridskoåkning under långa perioder.
  • Bild med titeln Bli en hockey domare Steg 3
    3. Studera reglerna och känna dem väl. Innan du officifierar din första match, spendera en vecka eller två granska reglerna och reglerna i spelet, titta på hockeyspel och läsa regelboken. Uppfriskande din kunskap om reglerna varje dag kommer att se till att du vet så mycket som möjligt före din första match.
  • Att titta på hockey på tv eller personligen är ett utmärkt sätt att borsta upp i reglerna och undersöka hur andra domare komponerar sig.
  • Bildbeteckningen blir en hockey domare Steg 4
    4. Fokusera dina energier på de tre huvudsakliga kränkningarna av hockey. Under inofficiella spel kan du fokusera på de tre viktigaste överträdelserna när du lär dig hur man domare. De tre reglerna att fokusera på när du börjar domare är offsides, offside pass och isbildning. Genom att fokusera på dessa regler kommer du att kunna hålla spelet i ordning och se till att inget lag har en orättvis fördel framför den andra.
  • Offsides bör kallas när en offensiv hockeyspelare passerar pucken till en lagkamrat över defensivt lagets blåa linje.
  • Ett offsidepass bör kallas när en hockeyspelare passerar pucken till en lagkamrat från spelarens defensiva zon över den röda linjen i hockeybanan.
  • Isbildning sker och bör kallas när en spelare skjuter pucken över mitten röd linje och förbi försvarande lagets röda mållinje.
  • Bildtiteln blir en hockey domare Steg 5
    5. Ring påföljder vid behov. I hockey finns det mindre och stora sanktioner som måste kallas när en spelare visar osportsligt beteende, och svårighetsgraden av försvaret dikterar den typ av straff. Förstå de olika påföljderna och deras straff för att hålla spelare ansvariga och göra tävlingsmässan.
  • Ring en två minuters, mindre straff om du ser en spelare som håller, hooking eller trycker på en annan spelare.
  • Ring en fem minuters stor straff om två spelare börjar slåss.
  • Ring en tio minuters, felaktigt straff om någon begår två stora straff i ett spel.
  • Ring en matchstraff om en spelare försöker skada en annan spelare.
  • Bevilja ett straffskott till en spelare om de hindras bakifrån när de hanterar pucken. Ett straffskott är ett obestridd skott mellan en spelare och det andra lagets målvakt.
  • Bildbetiteln blir en hockey domare Steg 6
    6. Håll dig lugn och samlad om folk inte håller med dina beslut. Tjänstemän i varje sport ansikte feedback tränare och spelare. Komponera dig själv medan du får kritik kommer att gå långt mot att bestämma din framgång som en hockey domare. Acceptera det faktum att inte alla kommer att vara nöjda med din officiating varje spel.
  • Som en hockey domare kommer du att vara en skådespelande rollmodell för många ungdomar. Det är viktigt att göra dig själv med värdighet och klass medan man officierar.
  • Del 2 av 3:
    Bli en nivå 1 hockey domare
    1. Bildbeteckningen blir en hockey domare Steg 7
    1. Registrera med ditt lokala officierande styrande organ. I Förenta staterna kan du registrera dig som en domare online genom att skapa ett medlemskap med USA-hockey. Du kan också registrera dig som domare i andra länder, som Kanada, genom att besöka Hockey Canada-webbplatsen. Dessa webbplatser ger dig steg för steg instruktioner om hur du går vidare med din domare karriär.
    • Du måste vara 18 år för att registrera sig som en domare online. Om du är yngre än 18 måste din registrering fyllas i av en vuxen.
    • USA Hockey Registration blir tillgänglig den 1 augusti varje år.
  • Bildbeteckningen blir en hockey domare Steg 8
    2. Betala registreringsavgiften. Alla nybörjarehockey-domare som försöker starta sin karriär måste en registreringsavgift till sin officiella styrande organ, och priset varierar beroende på det land du registrerar dig med. Du måste betala denna avgift innan du kan ta den skriftliga tentamen eller delta i ett seminarium.
  • Bildtiteln blir en hockey domare Steg 9
    3. Ta den öppna boken domstolen online efter att ha fått din regelbok. Tjugofyra timmar efter att du har registrerat dig med din officiella styrande organ, kommer du att få tillgång till en öppen bokexamen som innehåller 50 frågor. Du kan ta den här tentamen i din egen hastighet, och dina framsteg kommer att spelas in efter att ha svarat på varje fråga. Du måste få en poäng på 35 av 50 frågor för att bli en hockey domare.Du bör studera reglerna innan du tar provet.
  • Om du misslyckas med provet första gången får du ett tillfälle att återta det. Examen kommer att bli tillgänglig för dig en vecka efter ditt misslyckade försök.
  • Bild med titeln Bli en hockey domare Steg 10
    4. Delta i det officiella klassrummet. Efter att ha slutfört den öppna bokexamen och betalar din avgift kommer du att kunna använda ditt Officiating Government Body Online-konto för att registrera dig för ett domare-seminarium. Dessa seminarier äger rum i både klassrummet och på isen, och är obligatoriska innan de blir officiella.
  • För att hitta seminarier nära dig, besök din officiella myndighets webbplats för en fullständig lista över lokala erbjudanden.
  • Bildbetatled blir en hockey domare Steg 11
    5. Avsluta online-läroplanen. Denna online-läroplan är tillgänglig efter att ha skapat ditt medlemskap med den officiella webbplatsen och kan tas efter ditt första nivå 1-seminarium. Som det sista steget i processen får du ditt domare kort och vapen i posten kort efter att du har slutfört läroplanen.
  • Bild med titeln Bli en hockey domare Steg 12
    6. Forskning Lokala spel att officiera som ska betalas av en liga. Även om det inte finns någon åldersgräns för hockey-domare, kan du inte officiera ett spel som spelas av människor din ålder eller äldre. Med ditt nivå 1-domare kort kan du börja officiera spel för barn 12 och under. Du måste registrera dig för att officiera spelen på egen hand, så sök på Internet för lokala kvalster och Peewee-matcher och kontakta ligan.
  • Om du är 12 år eller yngre måste du vänta ett par år innan du får officiera.
  • Del 3 av 3:
    Förbättra din domare karriär
    1. Bild med titeln Bli en hockey domare Steg 13
    1. Om du är över 18 år, fyll i SafeSport-programträningen vartannat år. För att förnya din domare licens och fortsätta utvecklas som tjänsteman måste du delta i ett träningsprogram efter varje två årstider. Denna träning görs online och tar nära 90 minuter, med videosegment som uppdaterar din förståelse och kunskap om spelet.
    • Det här utbildningsprogrammet är gratis och kommer att täckas av kostnaden för din officiella styrelseavgift.
    • Om du tror att du kan glömma att förnya din licens genom att ta det här träningsprogrammet, ange en anmälan på din telefon för att påminna dig.
  • Bild med titeln Bli en hockey domare Steg 14
    2. Bli en nivå 2 domare efter minst en säsong att vara en nivå 1 tjänsteman. Besök officerande styrelse webbplats och registrera som en nivå 2 domare. Processen att registrera som en nivå 2-tjänsteman liknar nivå 1, men med vissa förändringar.
  • Registreringsavgiften ökar till 60 dollar för tjänstemän.
  • Du kommer att ta två tentor för att bli en nivå 2 tjänsteman. Den första tentamen är en öppen bokexamen där du måste få 80 av 100 frågor korrekta. Den andra tentamen du måste ta är bara 30 frågor lång, men den är stängd bok och du måste få en 24 frågor korrekta.
  • När du registrerar dig för seminariet och onlineutbildningsplanen, var noga med att anmäla dig som en nivå 2-tjänsteman.
  • Nivå 2 Referees Officiate Spel som spelas av människor 14 år eller yngre.
  • Bildbeteckningen blir en hockey domare Steg 15
    3. Bli en nivå 3 domare efter minst en säsong av nivå 2 officiating. Besök din officiell myndighets webbplats och få inte värre än 90% på den öppna boken, 100 frågestegenskaper, liksom 90% på en sluten bok, 50 fråga examen. Betala registreringsavgiften på webbplatsen, som nu kommer upp till 80 dollar. Delta i nivån 3-seminariet lokalt till din liga.
  • Nivå 3 tjänstemän kan domare för hockey matcher som spelas av personer 17 år eller yngre, liksom senior ligor.
  • Nivå 3 tjänstemän kan också fungera som linjeman för matchningar som spelas av hockeyspelare som är 19 och under.
  • Bild med titeln Bli en hockey domare Steg 16
    4. Registrera som en nivå 4-domare efter en säsong som officierar på nivå 3. Ordna en utvärdering av din officiella myndighetsorganisation medan man officerar ett hockeyspel, som kan göras på regeringens hemsida. Betala en 90 dollar registreringsavgift vid ansökan om nivå 4 officiell status och vidta nödvändiga tentor och delta i de nödvändiga seminarierna, som är desamma som i nivå 3. Passera nivån 4 skridskoexamen under seminariet.
  • Nivå 4 tjänstemän är den högsta nivån av hockey-domare och kan officiera någon nationell nivå och alla hockeyspel på hög nivå.
  • Tips

    Öva det här mycket. Ju mer du ref desto mer kommer du att hänga på det.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande