Hur man är en cool moster eller farbror utan att alienera din brorsdotter eller brorson

Varje moster och farbror vill utveckla ett kvalitetsförhållande med deras systerdotter eller brorson. Som vuxna siffror som inte känner sig skyldiga att avge straff, kan moster och farbröder vara en cool följeslagare medan du erbjuder föräldrakvalitet. Men du vill komma nära din brorsdotter och brorson utan att undergräva din bror eller syster föräldraskap.Det kan vara en känslig balanseringslag att känna sig som en rolig vän samtidigt som de verkställer reglerna, åsikterna och värderingarna hos sina föräldrar. Bara genom att ta några försiktighetsåtgärder och vara en tankeväckande person, kan du bli en avgörande roll i din brorsdotter och brorson liv medan du fortfarande blir en vän.

Steg

Metod 1 av 4:
Med tanke på gränser
  1. Bild med titeln Var mer familjeorienterad steg 5
1. Kommunicera med din syskon om ditt förhållande med sina barn. Som förälder kan de förvänta dig att du uppfyller en liknande roll som skyddsrådgivning för sina barn. Medan det är viktigt att vara vårdnadshavare för din brorsdotter eller brorson, måste du låta sina föräldrar veta att du odlar en annan dynamik då föräldrars barnanslutning. Var ärlig med vilken typ av relation du vill utveckla med sina barn, och vilka specifika ansvarsområden och roller du vill uppfylla i sina liv.
  • Bild med titeln Undvik influenser av rasism och rasistiska människor Steg 7
    2. Prata med din bror eller syster om sina regler innan de tar ut sina barn. Innan du regelbundet spenderar tid med din brorsdotter eller brorson, vet vad som riktlinjer sina föräldrar så att du kan göra en vana ur att följa dem. Det finns några viktiga frågor du borde fråga sina föräldrar på förhand.
  • Vad är deras sängtid?
  • Har de några kostbegränsningar eller hälsoproblem som du borde vara medveten om?
  • Finns det några dåliga beteenden du ska se upp när du bryr dig om dem?
  • Bild med titeln ber om ursäkt för fusk på din partner Steg 9
    3. Förstå deras värderingar även om du kanske inte håller med dem. Vissa föräldrar kan vara religiösa när du inte är eller vice versa. Oavsett om deras värden verkar svåra att förstå, så länge som dessa värden anser att barnens hälsa och säkerhet alltid borde följa dem.
  • Bild med titeln vara en bättre flickvän Steg 13
    4. Var inte rädd för att trycka lite när du känner att din syskon är orättvist. Vissa föräldrar kan vara överdrivande, upprätta godtyckliga regler, eller straffa sina barn i onödan. Om du känner att de är för stränga på sina barn, fråga dem försiktigt om deras föräldrakurser är nödvändiga och i ditt brorsdotters bästa intresse.
  • Metod 2 av 4:
    Behandla barn som individer
    1. Bild med titeln Kope med skuld över ditt barn är ett enda barn steg 6
    1. Tala inte ner till dem. Oavsett om dina nischer eller brorson är barn eller tonåringar, är ungdomar mycket mer uppmärksamma än vi ger dem kredit för. Försök att välja vuxna ämnen för konversation - uppenbarligen undvika att dricka historier men antar inte att deras sinne styrs av sociala medier och videospel.
    • Låt dem till exempel interject om de har en åsikt om en politisk kandidat.
    • Om de ställer frågor som verkar för djupt för sin ålder, försök fortfarande hitta ett sätt att förklara dem. Ett barn kan fråga, "Varför faller löv till marken?" Du kan svara, "Tunga saker drar andra saker mot det. Jorden är väldigt tung, så dess vikt drar saker till marken."
  • Bild med titeln Lär dig ett språk Steg 9
    2. Behandla dem som om de är på din nivå. När du diskuterar något, ta sina åsikter på allvar och lyssna på dem som du skulle vara en vuxen. Om andra vuxna börjar prata över dem, se till att ge din brorsdotter eller brorson utrymme för att rösta sin åsikt, slutligen bevisa att du värdesätter dem som jämställdhet.
  • Bild med titeln Empower People Steg 12
    3. Vara lämplig. Hitta en balans mellan att tala om vuxna ämnen och erkänna deras föräldrars gränser. Om de är särskilt unga undviker kontroversiella ämnen som en religion, politik och våldsamma nyhetshändelser. Kom ihåg, även om du pratar om deras favorit-tv-show kan du fortfarande ha en mogen konversation.
  • Metod 3 av 4:
    Göra tid för din brorsdotter eller brorson
    1. Bild med titeln släppte ett misslyckat förhållande steg 5
    1. Lär dem livslånga färdigheter som kommer att hålla fast vid dem i många år framöver. Oavsett om det är fiske, träbearbetning eller att spela gitarr, ge några unika färdigheter som kommer att gynna din brorsdotter eller brorson. Verksamheten tjänar det dubbla syftet med att spendera kvalitetstid med dem i ett pedagogiskt sammanhang, alltid en favorit hos sina föräldrar.
  • Bild med titeln Kope med skuld över ditt barn är ett enda barn steg 5
    2. Ge dem erfarenheter över gåvor. Medan den kalla moster eller farbror alltid verkar definieras av deras extravaganta gåva-ger, visar att välja aktiva erfarenheter att du har en önskan att spendera realtid med dem. Tar dem vandring, påbörja en cross-country road resa, eller till och med att gå till en picknick skapar ett minne som är säker på att göra ett mer meningsfullt intryck än en engångspresent.
  • Bild med titeln Bestäm vad du vill ha för ditt födelsedag Steg 2
    3. Var där när de är i strålkastaren. Ungdom är full av en myriad av evenemang som Softball Games, Middle School konserter, och dansrekräingar som kan verka vardagliga men representerar en stor milstolpe i din brorsdotter eller Nephews liv. Att vara där för de små grejerna gör dem och deras föräldrar vet att du vill vara en aktiv del av sina liv istället för en passande figur på semester.
  • Metod 4 av 4:
    Köper rätt gåvor
    1. Bild med titeln bestämmer vad du vill ha för ditt födelsedagssteg 12
    1. Var inte rädd för att köpa något löjligt. Medan goofy gåvor är inte hörnstenen att vara den kalla moster eller farbror, hjälper de verkligen. Att köpa din brorsdotter eller brorson oddball presenterar hjälp för att ge dig personlighet och visa att du har en relaterbar humor.
  • Bild med titeln Fira Eid Steg 6
    2. Tänk på deras intressen. Även när du köper något offbeat, försök att se till att det slår tillbaka till deras intressen på något sätt. Till exempel, om de är i fiske, kan en talande väggmonterad bas vara en bra passform, eller om de är i komedi visar försök att få dem en samling av en gammal skisshow du njöt av när du var yngre.
  • Bild med titeln Stoppa ditt barn från masturbating i det allmänna steget 2
    3. Hålla det hälsosamt. Håll alltid dina gåvor, oavsett hur löjligt, inom gränserna för deras förälders värderingar. Att få en gåva som är för obscent eller vulgärt kan lätt förvirra din systerdotter och brorson samtidigt som de orsakar sina föräldrar att ifrågasätta din dom - eventuellt begränsa framtida möjligheter att umgås med dem.
  • Känna till sin föräldrars moral så att du kan veta vilka gåvor som är lämpliga. Är deras föräldrar stränga på film- och tv-betyg eller subversivt material? Då kanske du bör undvika att få ren och stimpy boxen och gå till några klassiska Mickey Mouse Cartoons.
  • Försök att få gåvor som inspirerar hobbyer, som en bok av magiska tricks, ett kristallväxande kit eller en do-it-yourself vulkan.
  • Ännu bättre, gör gåvor med din brorsdotter eller brorson. Du kan enkelt skapa intressanta former ut ur lera, eller göra hemlagad slime, eller hantverk ett collage konstprojekt som de kan hänga på sin vägg som en konstant påminnelse om det roliga de hade med sin moster eller farbror.
  • Tips

    Bli inte defensiv om föräldrarna pratar med dig eller tar upp något när du hade sitt barn. Inte alla är perfekta och det är viktigt att föräldrarna känner sig bekväma att tala upp när de känner att de behöver.
  • Var ansvarig. Om du planerar en utflykt och du vet att din brorsdotter eller brorson måste vara tillbaka vid en viss tid, se till att du kommer att kunna arbeta runt deras schema - inte din.
  • Kom ihåg att du är en väktare först och vän andra. Medan det är bra att vara avslappnad och vänlig med din brorsdotter eller brorson, vet att din första plikt är att ta hand om sin omedelbara säkerhet och hälsa, även om det betyder att du använder disciplin och auktoritet.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande