Hur man blir ett psykiskt medium

Psykiska medier har förmåga att känna och kommunicera med varelser och energier i andra dimensioner, inklusive andar hos människor som har dött. De uppmanas ofta att hjälpa människor som har olösta frågor till kära som har gått bort. Psykiska medier kan använda meditativ kanalisering, palmistry, psykometriska eller avläsningar från Tarot-kort eller kristallbollar för att underlätta kommunikationen med dem i andra dimensioner. Denna artikel innehåller information om vad det innebär att vara ett psykiskt medium, hur man förbättrar dina psykiska förmågor och hur man använder dina förmågor i andras tjänst, oavsett om de är människor eller andar.

Steg

Metod 1 av 3:
Bestäm din förmåga att bli ett psykiskt medium
  1. Bildbetatled blir ett psykiskt medium steg 1
1. Vet vad det innebär att vara ett psykiskt medium. Psykiska medier uppfattar andar i andra dimensioner med hjälp av en eller flera av följande förmågor:
  • Klärvoajans. Clairvoyant-medier kan se andar, auras, föremål och platser som inte är märkbara för andra. Människor som har gått bort kan tyckas för dem i visioner, eller de kan kunna väcka en plats som de aldrig har varit. Psykiska medier ser dessa visioner med sitt tredje öga, som ligger mellan de två fysiska ögonen. Alla har ett tredje öga, men den genomsnittliga personen är stängd eller för svag att använda.
  • Clairaudience. Clairaudient Mediums kan höra meddelanden från "andra sidan," antingen fysiskt eller psykiskt. De kan kommunicera med andar som är tusentals miles bort, eller i en annan dimension helt och hållet.
  • Clairentience . Clairentient Mediums upplever psykisk kommunikation genom ren kunskap. De får kunskapsbrott som ges från andarna, att de sedan tolkar.
  • Bildtiteln blir ett psykiskt medium steg 2
    2. Bestämma din nivå av psykisk förmåga. Alla har någon nivå av psykiska förmågor, som hjälper oss att intuit andra människors känslor och ansluta till vår andliga sida. Tänk på följande frågor som hjälper dig att bestämma din nivå av psykisk förmåga:
  • Är du ett naturligt psykiskt medium? Vissa människor börjar se visioner, höra meddelanden eller starkt känna förekomsten av andar från en mycket ung ålder. De vet inte nödvändigtvis vad de upplever tills de blir äldre. Det naturliga psykiska mediet är mycket sällsynt.
  • Är du clairvoyant, cairaudient eller clairentient? Kanske känner du dig på kusp av att utveckla förmågor i ett av dessa områden. Du är känslig och mottaglig för känslor, känslor och kommunikation från andra, och du har haft erfarenheter som du anser vara paranormala.
  • Är du intresserad av att bli ett psykiskt medium, men har aldrig haft en paranormal upplevelse? Det är möjligt att arbeta med särskilda färdigheter och öppna möjligheten att böja dina psykiska muskler. Med lite övning kan du kanske öppna och stärka ditt tredje öga.
  • Bildtiteln blir ett psykiskt medium steg 3
    3. Utför forskning om psykiskt mediumskepp. Ett av de bästa sätten att ta reda på om du har kapacitet att bli ett psykiskt medium är att läsa konton skrivna av andra medier. Bestäm om du känner igen dig själv i sina berättelser och erfarenheter. Lär dig så mycket du kan om historien och övningen av psykiskt medelstort.
  • Läs böcker av psykiska medier, och titta på visar att de har en känsla av de vägar som psykiska medier har tagit.
  • Prata med ett psykiskt medium om hans eller hennes erfarenheter. Psykiska mässor är bra ställen att träffa medier.
  • Akta dig för att människor som påstår sig vara psykiska medier som kanske inte är den verkliga affären.
  • Metod 2 av 3:
    Utveckla dina psykiska förmågor
    1. Bild med titeln Bli ett psykiskt medium steg 4
    1. Öka din medvetenhet. Det psykiska medietfartyget handlar om att vara öppet för kommunikation från "andra sidan." Prova följande metoder för att höja din medvetenhet och öppna ditt tredje öga:
    • Var uppmärksam på din intuition. Avvisa inte dina drömmar. Erkänna de udda känslorna och uppmanar du känner. Känna igen de olika energier som påverkar dig hela dagen.
    • Tillbringa tyst tid själv varje morgon. Efter att du vaknat på morgonen, innan du börjar din dag, spendera tid på att tillåta tankar och känslor att tvätta över dig. Kontrollera inte vad som är välkommen och absorbera det. Öppna ditt sinne till möjligheten att ta emot kommunikation från energier som genereras utanför dig själv.
    • Prova gratis skrivning. Skriv vad som kommer till ditt ögon när det kommer. Döm inte orden och undvik att redigera dem. Läs tillbaka om vad du skrev några timmar senare. De meddelanden du får från andra varelser kommer inte alltid att vara tydliga, men att skriva ner dem kan hjälpa dig att hitta mönster.
  • Bildbetiteln blir ett psykiskt medium steg 5
    2. Försök aktivt kommunicera med andar. Ett bra sätt att börja är genom att hitta en medelfartygscirkel, en grupp medier som samlar för att ta emot meddelanden från andra sidan. Detta ger dig en introduktion till den inställning som ska ordnas för effektiv kommunikation. När du är bekväm med processen, prova det på egen hand, eller bjuda in andra medier att gå med dig.
  • Ställ in ett rum i en lugn del av ditt hus. Dimma eller stäng av lamporna. Några ljus kan hjälpa till att skapa en andlig miljö.
  • Säg en bön eller chant att klara utrymmet för kommunikation och ring på sprit för att gå med i cirkeln.
  • Känna igen närvaron av den anda eller andar som går med dig. Låt dig ta emot bilder, ord, känslor, luktar - oavsett andarna vill kommunicera.
  • Be andan att identifiera sig. När du får ett svar, bekräfta det högt. Fortsätt att kommunicera med Anden genom att ställa frågor och ta emot svar.
  • Vet att i det här tidiga skedet kommer du inte att kunna kontrollera effekten som kommunikationen har på dig. Du kan känna dig rädd, eller du kan uppleva smärta. När du utvecklar dina färdigheter som ett medium, kan du bättre styra hur du kommunicerar med den andra sidan.
  • Bildbeteckningen blir ett psykiskt medium steg 6
    3. Överväg att ta en verkstad eller kurs i det psykiska mediet. Bokhandlare och andliga centra i ditt område kan erbjuda utbildningsresurser. Gör online-forskning och delta i psykiska mässor och konferenser för att ta reda på mer om workshops, klasser och till och med certifieringar för nya psykiska medier.
  • Metod 3 av 3:
    Dela dina psykiska förmågor med andra
    1. Bildtiteln blir ett psykiskt medium steg 7
    1. Erbjuda att arbeta med någon för att underlätta kommunikationen med sin eller hennes älskade. Om du har en vän eller familjemedlem som är orolig om oavslutad affär med någon som har gått iväg, erbjuder du att använda dina förmågor för att hjälpa honom eller henne.
    • Under séans- eller tranceperioden, notera att som ett medium borde du inte fråga för många frågor om den person du hjälper. Ett bra medium frågar aldrig kunden att berätta för de avlidnes namn eller några detaljer - annars är det inte en giltig läsning. Det är upp till dig att validera den avlidne älskade sitt namn, yrke i livet, födelsedatum, fysisk beskrivning, hur de passerade, och så vidare.
    • Kom ihåg att en psykisk läsning är ett stort ansvar. Det kan vara en mycket känslomässig process för alla berörda parter.
  • Bildbetatled blir ett psykiskt medium steg 8
    2. Överväga att starta ett företag som ett psykiskt medium. Det är möjligt att ha en mycket framgångsrik karriär som ett psykiskt medium när du är säker på dina förmågor. Bygg en webbplats för att annonsera dina tjänster. Ställ in ett rum i ditt hus eller hyra ett utrymme som ska användas för att hålla sessioner med kunder.
  • Var noga med att integrera ditt lilla företag enligt de lagar där du bor.
  • Prata med andra medier om de affärsmodeller som har fungerat för dem, inklusive hur mycket de tar betalt för varje läsning.
  • Delta i psykiska mässor och konferenser. Skriv ut visitkort och skicka ut dem på psykiska mässor och konferenser, eller registrera dig för att ställa in ditt eget bord.
  • Tips

    Ett trovärdigt och exakt psykiskt medium är inte en sinne läsare. Kom ihåg att fysiska medier är mänskliga, och de kan göra misstag.

    Personliga medvetenhetstips:

    Om du har haft andliga erfarenheter som barn / vuxen..jag.e Se, höra, berörda eller känna av ande runt dig, även om du aldrig har haft intresse för att vara ett medium som du redan är ett medium, men du måste gå med i en utvecklingscirkel för att öppna och excel på dina gåvor.

    Obs! Varje medium är en psykisk, inte varje psykisk är ett medium-vi är inte alla medier, tyvärr. Om du känner samtalet, och intresset är nigglar bort på dig varje dag så är det ditt samtal.

    Gå inte med någon cirkel som bara sitter i en cirkel som du känner dig bekväm med, tyvärr är mediumship den mest avundsjuka gåvan. Det finns även de flesta arbetsmedier kommer inte att berätta vad du kan göra för att om du har möjlighet att vara clairvoyant (vilket är Vad alla medier vill vara) kommer du aldrig att få veta detta eftersom avundsjuka är rife.

    De flesta arbetsmedier är inte fullt utvecklade de flesta är clairentseient de kan bara känna och se ande inom det tredje ögat, alla dessa arbetsmedier vill vara clairvoyant så igen gå bara med din tarmkänsla när du går med i en cirkel, ingen behöver berätta för dig Medium du vet inom dig själv, dina guider hjälper dig till en utvecklingscirkel där mediet är ödmjuk och hjälpsam lärare.

    Varningar

    Om du är seriös om att utveckla dina färdigheter, är det mycket uppmuntrat att hitta en skicklig lärare som kan hjälpa dig i en psykisk utvecklingsklass eller en på en. Psykiska färdigheter kan vara mycket kraftfulla och bör användas klokt.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande