Hur man väljer peruk densitet

Om du är på marknaden för en ny peruk, vet du förmodligen redan att längden och färgen är viktiga faktorer i ditt beslut. Vad du kanske inte vet är att perukens densitet, eller mängden hår som är fäst vid perukocket, kan allvarligt ändra det övergripande utseendet på den peruk du väljer. Läs igenom några vanliga frågor om peruk densitet för att köpa den perfekta peruk som passar dina behov.

Steg

Fråga 1 av 4:
Vad betyder procentsatserna för peruk densitet?
  1. Bild med titeln Köp ett peruk Steg 5
1. Ju lägre procentandel, desto lägre densitet. Du kan mäta hur tät en peruk är baserad på den procentuella den visar på förpackningen. Den vanliga perukt densiteten är cirka 130%, men du kan hitta peruker mycket lägre och högre än det.
  • 50% till 90%: mycket låg densitet.
  • 100% till 110%: låg densitet.
  • 120% till 130%: genomsnittlig densitet.
  • 150%: Medium till hög densitet.
  • 180% till 200%: hög densitet.
Fråga 2 av 4:
Vilken typ av peruker ser den mest naturliga?
1. Låg till medium densitet peruker ser den mest naturliga. Peruker i 100% till 150% densitetsområde kommer att se ut som naturligt mänskligt hår på huvudet. Om du siktar på en daglig peruk, gå till en densitet i detta sortiment.
  • Om du har tjockare hår kan en högre densitet se mer naturlig på dig. Emellertid är en låg till medelläthet peruk det bästa valet för den genomsnittliga personen.
Fråga 3 av 4:
Vad är den bästa densiteten för en peruk?
1. Medium till höga peruker är bra för glam utseende. Den fulla, tjocka naturen av medium till högdensitets-peruker betyder att de är fantastiska parade med en kvällsklänning eller en ballongown. De kanske inte ser helt naturliga, men de parar bra med tung smink och glamorösa kläder.
  • 2. Låg densitet peruker är lättare och bekvämare. Håret väger mycket, och medium till hög densitet peruker kan bli tunga. Om du letar efter en peruk att bära på daglig basis, håll dig till en låg densitet så det blir inte för obekväma.
  • Fråga 4 av 4:
    Hur väljer jag rätt peruk?
    1. Bild med titeln Köp ett peruk Steg 8
    1. Prova på innan du köper den. Om du inte är säker på vilken form, stil eller längd du vill, prova det är din bästa satsning. Medan det finns massor av platser att köpa peruker online, gå till en butik för en perukmontering för att se vad du gillar mest. En peruk expert kommer att kunna hjälpa dig att välja den rätta för dina behov.
    • Mänskliga hårwigs ser alltid mer naturligt ut än syntetiska. Om du köper en peruk för daglig användning, överväga att spendera extra pengar och gå för mänskligt hår.

    Tips

    Köp dina peruker från en välrenommerad källa så du vet att du får det bästa. Iwig och Paula Young är bra ställen att börja.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande