Hur man blir en brewmaster

Att bli en Brewmaster kan börja med något så enkelt som att ta upp bryggning i ditt hem. Om du har bryggat öl hemma i några år, kan du vara redo att ta nästa steg. Du kan börja med att ansöka om ett jobb i ett bryggeri eller genom att slutföra kursen genom en bryggningskurs. Då kan du arbeta dig upp genom ett bryggeri eller starta din egen.

Steg

Del 1 av 3:
Få erfarenhet
  1. Bild med titeln Bli en Brewmaster Steg 1
1. Hitta utbildningsresurser. Ett bra sätt att komma igång på vägen till att bli en brewmaster är att starta inlärningsprocessen i ditt kök eller bakgård. Du kan hitta guider online för processen eller få en bok. Ditt lokala bibliotek har förmodligen även en bok du kan använda för att komma igång.
  • Du kan också besöka en Home Brew Shop i ditt område för att lära dig mer om processen.
  • Bild med titeln Bli en Brewmaster Steg 2
    2. Lär dig att brygga hemma. När du har undersökt processen kan du prova handen på Brewing hemma. Tänk på att processen kommer att innehålla malting, fräsning, mashing, kokande, jäsning, konditionering och filtrering, så det är inte för det svaga i hjärtat.
  • Brewing hemma hjälper dig också att lära dig om du gillar de olika delarna av processen. Vissa delar av processen luktar starkt, till exempel, och du kan hitta att du inte gillar lukten.
  • Bild med titeln Bli en Brewmaster Steg 3
    3. Få kunskap i kemi och biologi. Brewing öl är starkt beroende av båda dessa vetenskaper, så det kan hjälpa till att ta några klasser i dessa områden. Du kommer att använda mikroorganismer för att brygga din öl (jäst), vilket är där biologi kommer i spel. Kemi hjälper dig att förstå bryggningsprocessen, såväl som hjälpa dig att balansera den övergripande smaken.
  • Du kan ta klasser i gymnasiet eller högskolan, eller du kan anmäla dig till några på ditt lokala commission. Du kan också titta på gratis online kurser som de från Coursera, Khan Academy eller Princeton.
  • Du behöver också åtminstone någon college matematik för att få dig genom en bryggningskurs.
  • Bild med titeln Bli en Brewmaster Steg 4
    4. Nätverk med andra bryggerier i ditt område. När du börjar brygga, kommer det att hjälpa till att träffa andra likasinnade folk. Försök att delta i konferenser om att brygga eller gå med i lokala bryggklubbar. Du kan hämta tips, dela idéer och träffa andra människor på fältet.
  • Bilden med titeln Bli en Brewmaster Steg 5
    5. Ange lokala bryggkonkurrenser. När du har börjat utveckla dina egna bryggor, ange dem i lokala tävlingar. Du får värdefull feedback och träffa andra personer som är intresserade av att brygga som bor i ditt område. Plus, du får ditt namn där ute och får en uppfattning om hur dina bryggor mäter sig till andra öl.
  • Bildbeteckningen blir en Brewmaster Steg 6
    6. Ansök om ett jobb i en bryggpub. Ett sätt att lära sig om Brewing är att helt enkelt få jobb i ett bryggeri. Ansök om en position på postnivå, till exempel assistenten till BREW Master. På det sättet kan du lära dig om att brygga på jobbet.
  • Du kan behöva ett certifikat från en bryggskola eller en examen för att få en position på postnivå. Det beror på företaget.
  • Om du inte kan landa en konsert i en bryggpub, prova ett relaterat fält. Du kan bli en bartender, granska öl för en blogg eller det lokala papperet, eller bli en ölförsäljningsrepresentant.
  • Del 2 av 3:
    Delta i Brewing School
    1. Bild med titeln Bli en Brewmaster Steg 7
    1. Hitta ett bryggprogram. Du kan delta i ett fristående program eller en associerad med ett universitet. Se om det finns ett program i närheten som du kan delta med att kontrollera listan på https: // Brewersassociation.Org / Resurser / Skolororganisationer /. Denna lista har de flesta skolorna i U.S. och några internationella skolor, liksom.
  • Bildtiteln Bli en Brewmaster Steg 8
    2. Ansök om det bryggningsprogram som du väljer. Hur du ansöker beror på skolan eller universitetet. Till exempel, vid ett universitet, kommer du sannolikt att behöva söka genom skolans antagningskontor. I så fall behöver du saker som dina transkript från gymnasiet eller andra högskolor, referenser och ett personligt uttalande, liksom ett kompletterande ansökningsformulär.
  • Icke-universitetsprogram kommer att ha en liknande ansökningsprocess. Du kan vara skyldig att bevisa att du har tagit vissa förutsättningar, liksom beskriva den bryggupplevelse du har haft. Du kommer att behöva fylla i en ansökningsblankett, och du kommer sannolikt att behöva betala en avgift.
  • Vissa program har stipendier du kan ansöka om.
  • Bildtiteln Bli en Brewmaster Steg 9
    3. Fyll i dina önskade kurser. Mängden kurs som du behöver slutföra varierar mycket av programmet. Du kan göra ett certifikatprogram i ett par terminer. Andra program kan vara så länge som 4 år, eller möjligen längre om du fortsätter att göra examen.
  • I vissa fall kan du behöva skicka en tentamen i slutet, men det beror på programmet.
  • I de flesta program kommer du att göra hands-on brewing i samband med vad du lär dig i klassrummet.
  • Del 3 av 3:
    Arbetar upp till Brewmaster
    1. Bild med titeln Bli en Brewmaster Steg 10
    1. Förbered dig på arbetets krav. Brewing Beer är inte den enklaste uppgiften. Det är fysiskt krävande och kräver mycket städning. Du kommer också att arbeta med varma till heta förhållanden när du brygger, på grund av uppvärmningsprocessen och bryggar öl. Se till att du är i god fysisk hälsa och kan motstå perioder av värme.
    • Träna regelbundet, minst 30 minuter om dagen de flesta dagar i veckan.
  • Bildbeteckningen blir en Brewmaster Steg 11
    2. Få anställd på ett bryggeri. Om du inte redan har anställts som en bryggerassistent är det dags att få den erfarenheten nu. Leta efter positioner i ditt område. Vid applicering, använd kreativ taktik för att få din fot i dörren. Du kan till exempel få en flaska av din homebrew till intervjun.
  • Du kan också ta med en formel för 1 av dina favorit öl eller formatera ditt CV som det är en ölflaskaikett.
  • Bildbeteckningen blir en Brewmaster Steg 12
    3. Lär dig så mycket som möjligt om att brygga på jobbet. När du väl har anställd, använd din tid klokt. Var redo och villig att lära sig allt om bryggningsprocessen. Ställ frågor, och ta anteckningar om du har problem med att komma ihåg. Du vill få så mycket från Brewmasters erfarenhet som möjligt.
  • Bild med titeln Bli en Brewmaster Steg 13
    4. Säg ja till jobb erbjudanden som går din karriär. Ju mer erfarenhet du får, desto mer sannolikt kommer du att erbjudas jobb med mer ansvar. Faktum är att andra bryggerier kan försöka stjäla dig för en bättre position. Håll ögonen och öronen öppna och försök att flytta upp som du kan.
  • Bild med titeln Bli en Brewmaster Steg 14
    5. Överväga att börja ditt eget bryggeri. Om du kan få ekonomisk stöd och ett bra läge, börjar ditt eget bryggeri ett lönsamt alternativ. Naturligtvis vill du ha den kunskap och erfarenhet du behöver köra ditt eget bryggeri. Hoppa inte in innan du vet att du är redo att ta det ansvaret på.
  • Tips

    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande