Hur man upptäcker och överlever ett trevägs samtal

När du ringer din vän, eller de kallar dig, får du någonsin känslan att det samtalet var konstigt annorlunda än resten? Har din nya "vän" den otäcka vanan med trevägande människor att få smuts? Kanske har du redan blivit offer för trevägsuppringning? Medan du är väldigt, mycket osannolikt att dö eftersom din så kallad vän kan någon lyssna på ditt telefonsamtal, om du känner att ditt liv kan vara i fara på grund av denna situation, läs den här artikeln för att upptäcka hur man upptäcker och undviker en mycket svår situation.

Steg

  1. Bild med titeln detektera och överleva ett trevägs samtal Steg 1
1. Lyssna på den dialog som presenteras av den som ringer. Är högtalaren direkt att fråga dig att prata om en vän? Att uppmana dig att prata om någon, de kan använda "bete fraser" eller låtsas att de också är arg på någon.
  • Bild med titeln detektera och överleva ett trevägs samtal Steg 2
    2. Undvik att använda hårda och stötande ord, fraser eller similer. Om det finns en tredje part som lyssnar på, kommer dina ord att spridas bland de två personerna och mer.
  • Bild med titeln detektera och överleva ett trevägs samtal Steg 3
    3. Ställ in din hörsel, figurativt. Vissa människor glömmer att det finns en mute-knapp, eller deras telefon innehåller inte en. Det finns också möjligheten att den tredje parten står precis bredvid talaren, eller talaren har telefonen på högtalartelefonläge.
  • Bild med titeln detektera och överleva ett trevägs samtal Steg 4
    4. Rikta konversationen för att ta en annan tur. Försök fortfarande att få upp personen?
  • Bild med titeln detektera och överleva ett trevägs samtal Steg 5
    5. Avvisa inte sina försök att få dig att prata om någon direkt. För allt du vet kan det verkligen vara en vän som försöker få ett sympatiskt öra. Även om det var fallet, försök fortfarande att undvika fraser som bara skulle lägga ner dig till deras nivå.
  • Tips

    Acceptera aldrig ett samtal från ett okänt nummer, särskilt från privata uppringare, om du inte förväntar dig det eller om du kan identifiera det.
  • Det är en bra idé att hålla genomsnittliga och arga tankar om andra människor i ditt sinne, om du inte konfronterar den nämnda personen.
  • Mer sannolikt än inte, de chanser som du mobbar över telefonen och chanserna att vår vän bara vill att du ska lyssna är väldigt olika. Odds är att samtalet kommer att vara sistnämnda av de två.
  • Regeringen kan ha vissa privilegier att överhöra eller lyssna på vissa samtal om de känner sig misstänkt aktivitet är inblandad.
  • Varningar

    Gör aldrig en av dessa samtal själv. Du kommer a) få en dålig rep b) vara inte bättre än den person du plottar mot och / eller c) vara benägen att få en smak av din egen medicin someday.
  • Du har hört den här frasen en gång och du hör det igen här- "Om du inte har något trevligt att säga, säg inte någonting alls."
  • Huruvida du är misstänkt för ett telefonsamtal är tre sätt eller inte, avstå från att använda ord som lätt kan rapporteras till någon annan för att få dig i trubbel.
  • Vissa telefoner har en funktion som kan berätta om din konversation innebär två eller flera medlemmar. Om din telefon kan upptäcka den, avsluta samtalet, om inte konversationen är avslappnad.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande