Hur man förfalskar ett mobiltelefonsamtal

Kan en produkt som skapades för att förbättra social interaktion faktiskt användas för att undvika socialisering?Absolut!Framstegen med smarttelefonen har gjort det, så låt oss utnyttja det.Om du behöver komma ut ur en social situation, eller känna att du är i fara, det finns flera sätt att förfalska ett telefonsamtal.

Steg

Metod 1 av 3:
Använda appar
  1. Bild med titeln Fake ett mobiltelefonsamtal Steg 1
1. Ladda ner en app.Om du har en smartphone, och du sa, "satsar jag det är en app för det."Du har rätt.Det finns.Gå till App Store för din enhet och skriv in, "Fake ett samtal."Du kommer att upptäcka att vissa är skapade för att spela skämt och andra är allvarligare.Kontrollera funktionerna och recensionerna för att se vilken man fungerar bäst för dig.Var medveten om att vissa gratis appar kan innebära annonser som kan göra faking samtal i det ögonblick som är lite problematisk.Tänk om det är värt det för dig att spendera pengarna och köpa appen.
  • IPhones Apps tillåter dig att ställa allt från vem som ringer till tapeten på skärmen för att se helt övertygande.
  • Androids har appar som låter dig initiera falska samtal genom att skaka telefonen, knacka på strömbrytaren flera gånger, eller använda närhetssensorn.
  • Bild med titeln Fake ett mobiltelefonsamtal Steg 2
    2. Spela runt med din nya app.Lär dig om alla funktioner som din app erbjuder och se till att du förstår alla funktioner i din nya app.Om du hämtade en gratis version och känner att det inte är tillräckligt, uppgradera och köpa appen.Om du har för mycket problem med den här, kan du alltid radera den från din telefon och ladda ner en annan.
  • Bild med titeln Fake ett mobiltelefonsamtal Steg 3
    3. Experimentera med din app i ett säkert utrymme.Du vill se till att du är bekväm med din app innan du befinner dig i en situation där du behöver det.Försök faking telefonsamtal själv, ta sedan det till nästa nivå och försök att förfalska ett telefonsamtal framför en vän.Se om de kan säga att samtalet inte var riktigt.Om du inte har behov av att fånga ett samtal ett tag, var noga med att återvända till appen ibland för en liten övning.
  • Bild med titeln Fake ett mobiltelefonsamtal Steg 4
    4. Uppdatera din app när det behövs.Periodiskt kommer uppdateringar att vara tillgängliga för din app.Du kan kolla tillbaka med din butik och se om du har en uppmärksamhet för en uppdatering.Om du har ställt in telefonen för att uppdatera automatiskt, kommer det att göras för dig.Var noga med att granska ändringarna näruppdateringar uppstår och reeducera dig med några nya processer.
  • Metod 2 av 3:
    Låtsas att du fick ett samtal
    1. Bild med titeln Fake ett mobiltelefonsamtal Steg 5
    1. Håll din telefon praktisk.De flesta av oss gör det förmodligen det, men se till att telefonen är inom räckhåll.Du vet aldrig när du kan behöva använda den för din flykt.Håll alltid det på samma ställe, så du vet exakt var du ska hitta den.Det kan vara en speciell ficka i dina byxor eller din väska.
  • Bild med titeln Fake ett mobiltelefonsamtal Steg 6
    2. Erkänna en falsk varning.Eftersom din telefon inte gör något ljud, vill du ta dig tid att låtsas att du märker det buzz eller lyser upp.Ta en sekund att titta på skärmen som du normalt skulle se vem som ringer och bestämmer om du ska svara.
  • Bild med titeln Fake ett mobiltelefonsamtal Steg 7
    3. Tyst din telefon.Nu när du har din telefon i handen, vill du tysta ringsignalen och varningarna.Om telefonen ringer eller skickar varningar medan du låtsas att prata om det, kommer ditt lock att blåsas.Det är till hjälp om du redan har din telefon att ställa in utan vibrationer i tyst läge.Detta kan göras i dina volyminställningar.
  • iPhone har en tystnadsbrytare på det övre vänstra hörnet om volymkontrollerna.Du kommer att se en liten mängd röd under knappen för att bekräfta att den är i tyst.
  • Android kräver en serie steg från skärmen Inställningar för att komma till "Total Silence" -läge.Dra från toppen av skärmen med två fingrar och svepa sedan igen för att komma till snabba inställningar>Stör inte>Total tystnad.Om du förutser att du kan faking ett telefonsamtal för att göra en flykt, kanske du vill ställa in telefonen till total tystnad i förväg.
  • Bild med titeln Fake ett mobiltelefonsamtal Steg 8
    4. Häls din falska uppringare.Svara på telefonen som du normalt skulle ha sett namnet på den som ringer på uppringnings-ID.Bild i ditt huvud Vem det är du pratar med och det hjälper dig att hitta en tonkännedom.Hälsar dem som du normalt skulle, om det är en enkel, "hej!"Eller ring henne med namn," hej morgan!Vad händer?"
  • Bild med titeln Fake ett mobiltelefonsamtal Steg 9
    5. Ljud uppriktig.Det enklaste sättet att göra detta är att göra mycket lite.Undvik uppmaningen att fylla i tystnaden genom att prata för mycket.Du behöver inte skapa en fullständig dialog här.Kom ihåg att en stor del av att prata i telefonen innebär att ingen prata.Lyssna, och känner dig fri att följa upp det med snabba reaktioner som också gör samtalet VIKTIGT.Ljud investerat i samtalet.
  • Faking ett samtal för att komma ur en socialt besvärlig situation kan vara så enkelt som:
  • "Verkligen?"
  • "Å nej!"
  • Om du fakar ett samtal eftersom du känner att du följs eller är i fara, säg saker som innebär att den som ringer är inom räckhåll för att hjälpa dig.
  • "Åh, jag ser dig!"
  • "Du är så nära!"
  • "Ja!jag är nästan där."
  • Bild med titeln Fake ett mobiltelefonsamtal Steg 10
    6. Vara naturlig.Matcha ditt kroppsspråk till konversationen.Om du låtsas att något som ringer säger att det verkar förvånande, se till att det återspeglas i ditt ansikte genom att höja dina ögonbryn.Erkänna den person du försöker undvika med en snabb nod eller hand gest för att föreslå en ursäkt och att du behöver en minut.
  • Bild med titeln Fake ett mobiltelefonsamtal Steg 11
    7. Gör din flykt.Låtsas att hänga upp din telefon som du normalt skulle.Göra en ursäkt till den andra personen och låt dem veta att du måste lämna.Oroa dig inte för att göra ursäkter om varför du måste gå, och ta inte för mycket tid att prata om det.Det är brådskande och du behöver verkligen lämna, så lämna.
  • Metod 3 av 3:
    Förplanering en flyktväg
    1. Bild med titeln Fake ett mobiltelefonsamtal Steg 12
    1. Involvera vänner.Om du ska träffa någon och du tror att du kan behöva en väg ut, fråga en vän att ringa dig vid en viss tidpunkt.Se till att den här vänen är någon du kan lita på för att de faktiskt ringa.Nu behöver du bara förfalska innehållet i samtalet och inte själva samtalet.Du kan ställa in några kodord i förväg för att låta dem veta om du behöver mer hjälp eller allt är okej.
  • Bild med titeln Fake ett mobiltelefonsamtal Steg 13
    2. Sätta ett larm.Gå till inställningarna på din telefon och sätt ett larm för en beräknad tid när du kan behöva en anledning att ursäkta dig själv.Välj en varningston som kan låta som en ringsignal.Larmet fortsätter att gå av tills du erkänner det, precis som en ringsignal skulle.Stäng av larmet och fortsätt med din falska konversation.
  • Bild med titeln Fake ett mobiltelefonsamtal Steg 14
    3. Spela in en röstbrevlåda för dig själv.Använd någon annans telefon för att lämna dig själv en röstbrevlåda, eller kanske till och med få dem att lämna det för dig. Det inspelade meddelandet ska bara vara en sida av konversationen, så att du kan prata med dig själv när du använder den här falska samtalet.För att använda det här alternativet, hämta telefonen, gå till din röstbrevlåda och spela in inspelningen.Fördelen med denna plan är att du redan vet vad konversationen är och kan träna det i förväg.Om rummet är ganska, kommer den andra personen också att höra en röst i telefonen.
  • Tips

    Varningar

    Om du verkligen är i fara, förfalska inte ett telefonsamtal.Ring 911.
  • Fortsätt att vara medveten om din omgivning samtidigt som du fakar ett telefonsamtal om du känner dig osäker.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande