Hur man kallar uzbekistan

Att ringa till Uzbekistan från var som helst i världen är en snabb och enkel process. Kontrollera tiden i Uzbekistan innan du ringer för att säkerställa att det inte kommer att vara mitt på natten. För att ansluta samtalet till Uzbekistan måste du hitta din internationella exitkod (Storbritannien och Tyskland = 00, USA och Kanada = 011), Uzbekistans landskod (998), den lokala koden och det lokala telefonnumret. Gör samtalet från din hemtelefon eller mobil, eller överväga att använda ett alternativt kommunikationsalternativ för att minska kostnaden för samtalet.

Steg

Metod 1 av 2:
Använda rätt koder
  1. Bild med titeln Call Uzbekistan Steg 1
1. Ring din länets utgångskod. Den här koden gör att du kan ringa till ett främmande land. Detta nummer är också känt som "International Direct Kode" eller "International Access Code". Koderna varierar mellan länder, så du måste hitta koden som är specifik för ditt land. För att hitta ditt lands avsluta kod, se på framsidan av en telefonbok, sök online, eller gå till https: // HowTocallabroad.com / koder.html.
  • Exit Code Exempel: Storbritannien och Tyskland = 00, USA och Kanada = 011, Thailand = 01.
  • Bild med titeln Call Uzbekistan Steg 2
    2. Ange Uzbekistans landskod, vilket är 998. Detta nummer ansluter samtalet från ditt hemland till Uzbekistan. Dial Uzbekistans landskod (998) När du har ringt till ditt lands utgångskod.
  • Ditt nummer ska för närvarande vara ditt lands utgångskod, följt av 998. Till exempel, om du ringer från Australien, skulle numret vara 011-998.
  • Bild med titeln Call Uzbekistan Steg 3
    3. Ring det 2-siffriga området / stadskoden. Denna kod är 2 siffror lång och leder ditt samtal till rätt geografiska område i Usbekistan. Om du inte känner till koden, sök online för den stad du ringer, följt av "Uzbekistan Area Code".
  • Uzbekistan Area Code Exempel är: Andijan = 74, Bukara = 65, Djizak = 72, och Karakalpakia = 61.
  • Om det lokala telefonnumret du ringer har 2 siffror i parentes / parentes i början av numret, är det troligtvis områdeskoden. Till exempel: (61) 999-99999.
  • Bild med titeln Call Uzbekistan Steg 4
    4. Ange det lokala 7-siffriga telefonnumret och tryck på Ring. Detta är det unika telefonnumret för personen, affärs- eller mobiltelefonen som du kontaktar. Om du inte känner till det lokala telefonnumret, fråga personen för det via e-post, eller sök efter det online (för ett företag). Tryck på Ring och vänta på telefonringen.
  • Metod 2 av 2:
    Med hjälp av alternativa samtalsmetoder
    1. Bild med titeln Call Uzbekistan Steg 5
    1. Placera samtalet gratis via en online-videoklippsprogram. Om du ringer till en vän eller familjemedlem i Uzbekistan, fråga dem om du vill videochatt med dig istället. Det finns många leverantörer som erbjuder denna tjänst kostnadsfritt. Du och mottagaren behöver båda ha samma applikation installerad på din mobiltelefon eller dator för att samtalet ska ansluta. Lägg till din vän som en kontakt och klicka sedan på deras namn i programmet för att starta samtalet.
    • Google hangouts, Vibbe, Skype, Snapchat, och Facebook Messenger har gratis videosamtal alternativ.
    • Du och mottagaren behöver bra internetanslutningar för att samtalet ska kunna ansluta. Om samtalet fortsätter att pausa, indikerar det att en part har en dålig internetanslutning.
    • Ladda ner ett program på Google Play om du har en Android-enhet, eller från App Store om du har en Apple-enhet.
  • Bild med titeln Call Uzbekistan Steg 6
    2. Ringa samtalet med en online ljudmeddelanden App om ditt videosamtal är lagring. Denna metod är densamma som videomeddelanden, förutom att kameran är inaktiverad. Det här alternativet fungerar bättre än videomeddelanden om du inte har en höghastighetsinternetanslutning. Du och din vän måste båda installera din valda ljudmeddelanden och lägga till varandra som kontakter, och tryck bara på personens namn i appen för att ansluta samtalet.
  • snapchat, Whatsapp, Vibbe, och Facebook Messenger är allmänt använda gratis ljudsamtal.
  • Bild med titeln Call Uzbekistan Steg 7
    3. Ring via en VoIP-leverantör för att minska kostnaden för samtalet. Voice Over Internet Protocol (VoIP) Apps tillåter dig att ringa utomlands till ett billigare pris än de flesta telefonföretag. När du har laddat ner en VoIP-app, ring hela det internationella telefonnumret. Denna metod kan användas för att ringa fasta telefoner och mobilnummer.
  • VoIP-applikationer erbjuds av många företag. Skype, Viber och Google + Hangouts är populära alternativ.
  • Ladda ner ett VoIP-program från App Store (Apple-enheter) eller Google Play (Android-enheter).
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Tidszonen i Uzbekistan är UTC (universell tidskoordinerad) + 5 timmar. Försök att ringa ditt samtal åt gången som kommer att vara bekvämt för båda parter.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande