Hur man ringer usa från indien

Ringa Förenta staterna (US) från Indien kräver att du ringer Indiens utgångskod, följt av den amerikanska landskoden och mottagarens 10-siffriga telefonnummer. Extra avgifter och avgifter kan gälla när man gör internationella telefonsamtal från Indien till USA, så var noga med att kontrollera med telefonleverantören för aktuella priser. För att undvika extra avgifter finns det också ett antal internet- och mobilapplikationsalternativ som är tillgängliga för att ringa gratis!

Steg

Metod 1 av 2:
Ringer utomlands på din telefon
  1. Bild med titeln ring USA från Indien Steg 1
1. Ring 001 med telefonens knappsats. "00" är utgångskoden för Indien, som måste ringas upp när du gör internationella telefonsamtal. "1" är landskoden för Förenta staterna.
  • Om du ringer från en mobiltelefon kan du ersätta "00" för "+", vanligtvis belägen på den 0-siffriga nyckeln. Du kan vanligtvis välja den genom att klicka och hålla tills "0" växlar till en "+".
  • Du fortsätter sedan att ringa landskoden och telefonnummer som vanligt. Till exempel, +1 (555) 555-5555.
  • Bild med titeln Ring USA från Indien Steg 2
    2. Ring mottagarens 3-siffriga områdeskod. Alla amerikanska telefonnummer tilldelas en 3-siffrig områdeskod baserad på staden och staten. Det finns för närvarande 291 områdeskoder i USA!
  • Besök all-area-koderna på http: // allreacodes.com / För hjälp med att identifiera rätt riktnummer för telefonnumret du ringer.
  • Om telefonnumret är ett mobilnummer kan områdeskoden inte längre representera den geografiska regionen ägaren är faktiskt belägen i. Kontakta personen via mail eller e-post om du inte har den här delen av telefonnumret.
  • Bild med titeln Ring USA från Indien Steg 3
    3. Ring mottagarens 7-siffriga telefonnummer. De sista 7 siffrorna, tillsammans med den 3-siffriga områdeskoden, utgör ett helt unikt telefonnummer till varje rad i USA. Det 7-siffriga telefonnumret kan existera över alla eller alla 291-områdeskoderna.
  • Bild med titeln ring USA från Indien Steg 4
    4. Tryck på "Skicka" på din telefon för att initiera samtalet. Om telefonen inte börjar ringa efter att ha ringt de sista siffrorna måste du trycka på en "Skicka" eller "Ring" -knappen. Mottagarens telefon börjar nu ringa.
  • Metod 2 av 2:
    Använda online-appar
    1. Bild med titeln Ring USA från Indien Steg 5
    1
    Anmäl dig till Skype Att ringa USA gratis från Indien. Skype är en Internet Voice-over-IP-tjänst skapad och ägd av Microsoft. Du kan registrera dig för att använda sina tjänster gratis, och samtal till någon mobil eller fast telefon i USA från Indien är för närvarande gratis. Du kommer helt enkelt ringa numret och gå!
    • Skype erbjuder också videoklippstjänster. Om mottagaren i USA också har Skype, kan du också videochatt gratis.
    • Du kommer helt enkelt behöva anmäla dig till tjänsten, ladda ner Skypes telefonprogramvara till din dator eller mobiltelefon och logga in för att placera samtal.
  • Bild med titeln Ring USA från Indien Steg 6
    2. Leta efter mobila applikationer. Många mobila applikationer erbjuder idag samma app till samma app som ringer gratis. Till exempel, Snapchat, Facebook Messenger, WhatsApp (även ägd av Facebook), och Apples FaceTime tillåter datanrop till användare av sina tjänster.
  • Dessa samtalstjänster tenderar att använda data istället för minuter. Det är bäst att vara på ett Wi-Fi-nätverk eller ha en stor tilldelning av data för att undvika övergångar om de ringer på detta sätt.
  • Bild med titeln Ring USA från Indien Steg 7
    3. Registrera dig för Rebtel om din data eller cellplan är begränsad. Rebtel är en nyare tjänst som erbjuder gratis internationellt samtal mellan Rebtel-användare (ett gratis konto på en gratis mobilapp). I stället för att använda data eller internationella minuter som andra tjänster, gör Rebtel ett samtal till ett lokalt nummer, och sedan hanterar de den internationella anslutningen till samtalet på backenden.
  • Rebtel är för närvarande fri att använda, men det erbjuder konkurrenskraftiga priser om du ringer ett internationellt nummer som inte kan anmäla dig till Rebtel.
  • Du kan ladda ner appen på både Apple App Store och Googles Play Store.
  • Tips

    Ta reda på vilken tid det är i USA innan du ringer telefonsamtal för att undvika att kontakta människor för tidigt på morgonen eller för sent på kvällen. Besök den officiella amerikanska tiden på http: // tid.gov / För att bestämma den aktuella tiden i regionen ringer du.

    Varningar

    Kontakta din bostads- eller trådlös tjänsteleverantör innan du ringer USA för att bekräfta tillämpliga priser och avgifter för att göra internationella samtal. De flesta telefonleverantörer tar ut ytterligare priser för utgående internationella telefonsamtal.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande