Hur man kampanj

Oavsett om du kör för studentkroppspresident eller vill säkra en position i ett lokalt val, är det ett stort åtagande att besluta att köra en kampanj ett stort företag. Du vill att dina ansträngningar ska lyckas, men du kan vara överväldigad med alla detaljer och vet inte var du ska börja. Rädsla inte, för vi har några användbara råd om hur man organiserar och driver en framgångsrik kampanj.

Steg

Del 1 av 5:
Besluta om att köraTrött på annonser? Uppgradera till PRO
  1. Bild med titeln Bestäm om eller inte ha ett barn steg 9
1. Reflektera över dina motivationer. Kanske har du tänkt på att springa för kontoret under en tid, eller kanske dina vänner, familj, medarbetare eller lärare har föreslagit att du skulle vara bra som ledare. Innan du bestämmer dig för att begå en kampanj, bör du spendera lite noggrann tid att reflektera över önskan att springa för kontor. Fråga dig själv följande frågor:
  • Varför vill du ha det här? Vill du ha erkännande och prestige som kommer att bli vald, eller vill du representera och betjäna en viss grupp människor? Varför?
  • Om du bestämmer dig för att springa, kommer du att bli ombedd att formulera dina skäl för att du vill ha positionen, så du måste vara tydlig på dem själv från get-go.
  • Bild med titeln Identifiera dina styrkor och svagheter Steg 3
    2. Identifiera dina styrkor. Varför tror du att du skulle vara den bästa personen för jobbet? Vilka är dina personliga styrkor? Till exempel är du passionerad och kunnig om de relaterade problemen? Är du energisk eller kan du ansluta bra med andra människor?
  • Du vill kunna förklara vad som skiljer dig från de andra kandidaterna och kan förklara hur du kan tjäna bra.
  • Bilden med titeln Identifiera dina styrkor och svagheter Steg 18
    3. Identifiera dina svagheter. Vad kämpar du med? Till exempel, tycker du att det är svårt att hantera konkurrerande projekt? Kommer det att vara ett hinder för din förmåga att köra en kampanj eller att utföra positionens ansvar?
  • Precis som du borde vara medveten om dina styrkor måste du vara medveten om dina svagheter, så att du kan kompensera för dem eller korrigera dem helt.
  • Bild med titeln Förbered dig för ett jobbintervju Steg 4
    4. Bestäm om du är upp till uppgiften. Har du tid och energi till både kampanj och för att så småningom göra jobbet, om du väljs?
  • Du måste också vara säker på att du kan ägna dig helt till uppdragen att springa och (förhoppningsvis) servera, och du måste kunna övertyga ditt lag och dina beståndsdelar som du är ute efter utmaningen.
  • Bild med titeln Answera intervjufrågor Steg 12
    5. Fråga de du litar på en karaktärsbedömning. Innan du bestämmer dig för kampanj bör du börja med självreflekterande, men vi är inte alltid de mest objektiva domarna i våra egna karaktärer och förmågor. Be att sitta ner med en pålitlig vän eller mentor, och förklara för dem att du tänker på att springa för kontoret.
  • Be dem att skissera vad de tar för att vara dina styrkor och svagheter, och lyssna sedan noga och icke-defensivt som de svarar.
  • Bild med titeln Bli en mjukvaruingenjör Steg 7
    6. Förbered dig på Long-Haul. Innan du bestämmer dig för att köra, måste du sortera ut detaljerna och, så gott du kan, realistiskt kontakta händelserna som väntar på dig. Tänk på följande:
  • Hur länge kommer kampanjen att springa? I genomsnitt, hur många timmar om dagen eller veckan måste du begå att campaigera? Vilka är dina andra ansvarsområden, och hur mycket tid måste du ägna åt dem? Var säker på att du kommer att kunna balansera allt detta samtidigt som du behåller din hälsa och din sanity.
  • Bildbeteckningen blir en mjukvaruingenjör Steg 10
    7. Välj en orsak till vilken du är passionerad. Du kanske vill springa för att få erfarenhet eller göra anslutningar som kan hjälpa dig i din karriär. Dessa är värda-medan mål, men kom ihåg att om ditt hjärta inte är bakom din sak kan dina väljare kunna se igenom detta.
  • Du måste också behålla enheten för att faktiskt göra jobbet om du vinner, i vilket fall som arbetar för något du bryr dig om kommer att hjälpa dig att fortsätta.
  • Del 2 av 5:
    Bygga ditt lagTrött på annonser? Uppgradera till PRO
    1. Bilden med titeln har ett bra jobbintervju steg 10
    1. Hyra eller rekrytera smarta, kreativa människor. Även om du tror att du kan köra detta på egen hand, det finns goda skäl att sätta ihop ett team av vänner, volontärer eller till och med en betald personal som hjälper dig att köra saker. Du behöver insikt och expertis hos andra människor, och du måste också visa dina beståndsdelar som du kan arbeta bra som en del av ett lag.
    • Medan du definitivt bör överväga att föra människor ombord som har tidigare erfarenhet av kampanj, oroa dig inte för mycket om erfarenhet.Välj personer som delar samma vision som du, som inte är rädda för att ta risker, och vem kan medföra färsk inblick i de utmaningar du kommer att möta.
  • Bildbeteckningen blir president i Förenta staterna Steg 6
    2. Titta på dina vänner och familj för hjälp. En naturlig utgångspunkt när du letar efter att hitta ett lag är din inre cirkel. Gå till de människor som känner dig bäst, och som älskar och bryr dig om dig, och se om de är villiga att hjälpa dig att uppnå detta viktiga mål.
  • Bild med titeln vara en smart student steg 5
    3. Rekrytera på college campus. Om du behöver kvalificerad och passionerad hjälp för din kampanj kan du kanske hitta utmärkta lagmedlemmar på närliggande högskolor och universitet. Checka in med cheferna för akademiska avdelningar för att se om de kan rekommendera alla studenter som kan behöva arbetslivserfarenhet.
  • Bra avdelningar att checka in är statsvetenskap, historia, företagsekonomi, filosofi och / eller journalistik. Många av dessa studenter kan hoppas att en dag blir involverad i politik, kör för kontoret själva eller hoppas att skriva eller rapportera om aktuella problem.Du kan erbjuda dem värdefulla CV-byggupplevelse.
  • Om du behöver det hjälper till med de tekniska aspekterna av din kampanj, kanske du också vill leta efter studenter som är inskrivna i datorprogrammeringskurser.
  • Bildbeteckningen blir medlem i Delta Sigma Theta Steg 8
    4. Rekrytera bland medlemmarna av föreningar och grupper. Vilka grupper eller föreningar tillhör du? Är du medlem i det lokala humana samhället? Delta i kyrkan eller religiösa tjänster? Är du medlem i någon politisk klubbar? Om så är fallet, glöm inte att förbise dessa grupper som har medlemmar med gemensamma intressen. Du kanske kan hitta likasinnad, passionerad och begåvad hjälp.
  • Bild med titeln Bli en kongressperson Steg 5
    5. Kontakta de lokala kontoren för politiska partier. Det finns en bra chans att den lokala grenen av den republikanska, demokratiska eller libertarianska parten kan ha en etablerad lista över volontärer som är villiga att hjälpa till med kampanjer.
  • Bild med titeln Förbered en kraft av advokat steg 12
    6. Fortsätt att rekrytera vid kampanjevenemang. När du har skapat ditt kärnteam och börjat kampanjen vill du inte göra misstaget att stoppa dina rekryteringsinsatser. Alltid vara på utkik på kampanjevenemang för alla som verkar som en bra kandidat för ditt lag.
  • Verkar någon i publiken särskilt entusiastisk eller mottaglig för ditt meddelande? Vill någon hänga efter evenemanget för att chatta eller dela sina idéer med dig? Om så är fallet, har du förmodligen sin röst (bra för dig!), men de kan också vara en potentiellt värdefull medlem av ditt lag: anlita sin hjälp!
  • Bild med titeln Delegate Steg 8
    7. Delegera. När du har ditt lag på plats kommer det att bli mycket arbete att göra. Oavsett hur begåvad, energisk eller smart du är, kan du inte (eller inte) ta på sig hela jobbet själv. Det är viktigt att du lär dig att delegera uppgifter till dina lagmedlemmar och ge dem frihet och utrymme för att få jobbet gjort.
  • Du måste arbeta hårt för att finna att noggrann balans mellan att ge människor att göra sitt eget arbete, samtidigt som det alltid är ansvarigt för allt som kommer ut ur din kampanj. Om du visar ditt lag som du litar på dem med något så viktigt för dig, kommer de att vara mer motiverade att inte släppa dig.
  • Bild med titeln vara en nationell delegat (USA) Steg 9
    8. Var villig att göra det smutsiga arbetet. Även om du inte kommer att göra allt arbete själv för den här kampanjen, vägra inte att utföra de tråkiga, mindre önskvärda uppgifterna själv. Var villig att gå upp tidigt för att klistra in i grannskapet med flyger, gå på enstaka kaffe springa själv, och var inte över att göra kopior.
  • Du kommer att kunna hålla moralen upp om du skickar meddelandet att du inte kommer att fråga dina underordnade att göra jobbet själv skulle inte vara villig att ta på.
  • Del 3 av 5:
    Få din kampanj att gåTrött på annonser? Uppgradera till PRO
    1. Bild med titeln Skriv ett biografiskt skiss steg 8
    1. Skapa ett tydligt meddelande. När du har bestämt dig för att köra, behöver du en plattform som ska köras, och du behöver ett tydligt och catchy meddelande.
    • Din kampanjslogan ska vara kortfattad, till-punkt, och enkelt ihågkommen av väljarna.
  • Bild med titeln Skriv ett tal introducera dig själv Steg 9
    2. Lära av det förflutna. Innan du startar din egen kampanj, forskar du tidigare framgångsrika kampanjer. Se om den aktuella kontorsinnehavaren är villig att träffa dig för att dela alla allmänna råd eller ge dig insikt i vad som gjorde eller inte fungerade för dem.
  • Leta efter mönster och försök att identifiera de gemensamma egenskaperna hos de framgångsrika kampanjer och kandidater som har gått igenom dig.
  • Det är dock också viktigt att du är villig att göra saker annorlunda och ta risker i din egen kampanj. Du vill kunna ställa dig ifrån varandra, och om du vill ändra status quo och leda på nya och olika sätt, vill du visa dina väljare hur du är annorlunda och unik.
  • Bild med titeln Tänk som en grafisk designer Steg 9
    3. Designa en iögonfallande logotyp. Du vill annonsera din kampanj med skyltar, affischer och knappar. Tillbringa en bra tid att arbeta med en logotyp och design som POPs, skickar ett starkt budskap och är visuellt tilltalande.
  • Du kanske tycker är till hjälp att delegera denna uppgift till en medlem av ditt lag med en bakgrund i design eller konst.
  • Bild med titeln Kör för president i Förenta staterna Steg 9
    4. Skapa swag. Se till att du ställer in rum i din kampanjbudget för "swag" som du kan skicka ut på evenemang: pennor, t-shirts och bakverk med din kampanjklistermärke på dem är uppenbara och relativt billiga alternativ.
  • Tänk på att ha lite dyrare föremål tillgängliga för dem som är villiga att göra betydande donationer eller kampanj på dina vägnar: till exempel, kanske du vill beställa några trevliga tototkassar med din logotyp, eller du kan specialbeställning smart telefon eller iPad-fodral med dina kampanjfärger eller slogan emblazoned över dem.
  • Bildbetaget Skriv ditt kongressrepresentant Steg 12
    5. Forskning problemen. Vid någon tidpunkt i din kampanj måste du antingen ge ett tal eller delta i en debatt. Förutom att behöva klart artikulera ditt meddelande och plan, måste du kunna peka på specifika bevis för att stödja din position.
  • Samla och memorera resultaten av relevanta studier, undersökningar eller testimonials. Om du till exempel kampanjer för en stadsrådsäte och vill arbeta för att minska brottsligheten, måste du vara solid på vad den nuvarande brottsstatistiken är. Du bör också kunna peka på andra städer som framgångsrikt har kunnat ta itu med liknande problem och visa din medvetenhet om sina effektiva strategier.
  • Bild med titeln Höj pengar online steg 10
    6. Starta en fundraising webbplats. Du kommer att behöva pengar för att betala för allt som swag, för dina kampanjers affischer och flyger, och att täcka dina resekostnader, bland olika andra kostnader. Gör det enkelt för dina anhängare att donera genom att konfigurera en sida med webbplatser som IndieGogo.com, gofundme.com eller kickstarter.com.
  • Se till att du ställer in några av de pengar som uppstod för att täcka några tillhörande avgifter. Exempelvis bedömer Kickstarter en 5% avgift för de medel som tagits upp på framgångsrika kampanjer, och du måste också betala kreditkortbehandlingsavgifter och skatter.
  • Bild med titeln Kör för kongress Steg 16
    7. Fundraise off-line. Försumma inte att gå den traditionella vägen när du lyfter pengar: du måste bli bekväm direkt fråga folk för pengar. I själva verket, även om du har en online-plattform för att ta emot donationer, vill du börja med nätverk och göra förfrågningar personligen. Du kan då direkt potentiella givare till din webbplats, och be dem att referera till andra till din webbplats.
  • Bild med titeln Tala med en kille steg 15
    8. Fråga artigt och direkt och vänta sedan på ett svar. Det finns ingen mening att slå runt busken när du är fundraising. Låt den andra personen veta att du söker pengar så att du kan medföra positiv förändring. Kortfattat, ge dem ditt kampanjmeddelande (du borde ha en beredd ljudbett) och gör sedan din förfrågan:
  • Berätta för dem, "Jag kunde verkligen använda din ekonomiska hjälp" och vänta sedan på deras svar. Om du inte får ett omedelbart erbjudande kan du bli frestad att prilla med förklaringar och grunder, men de som har kört framgångsrika kampanjer tyder på att du tålmodigt väntar på det tills den andra personen känns pressad att svara.
  • Om din första förfrågan nekas, påminna den person som eventuellt belopp hjälper, även om det bara är några få dollar.
  • Bild med titeln Bli en kongressperson Steg 7
    9. Prata med alla och alla när du söker pengar. Gå inte bara till de som du tycker har de djupaste fickorna. Du kan bli förvånad över generositeten hos dem som är mindre välskötta, och även små donationer kommer att lägga upp.
  • Bild med titeln Bestäm vad du vill ha för ditt födelsedag Steg 21
    10. Erbjuda små belöningar för bidrag. Det här tar tid att designa och beställa swag kommer att betala. Se till att din online-insamlingsplats gör det klart vad "gåvor" kommer att tilldelas på specifika donationsnivåer. Förutom att ge dina givare med ett litet incitament att donera, kommer din gåva att fungera som en fysisk påminnelse om din kampanj och kan uppmana dem att komma ut och rösta när dagen kommer.
  • Bild med titeln Hämta en kopia av ditt födelsecertifikat i Ohio Steg 16
    11. Uppföljning individuellt med givare. Medan det tar extra arbete och organisation är det viktigt att du personligen tackar alla som har donerat eller frivilligt för din kampanj. Tack noterar är fortfarande relevanta idag, så medan du definitivt ska skicka dem, bör du undvika att skicka alla ett meddelande som är tydligt format och identiskt.
  • Du kanske kan delegera några av det ursprungliga arbetet med att förbereda dina tackmeddelanden till en lagmedlem, men för att göra ett mer varaktigt intryck, var noga med att lägga undan en dag för att gå igenom dem själv för att lägga till en hand -skriven anteckning och signatur.
  • Del 4 av 5:
    Få ditt meddelande där uteTrött på annonser? Uppgradera till PRO
    1. Bild med titeln Gör din förälskelse Tänk dig
    1. Ta reda på vem som verkligen driver saker. När du börjar få ditt meddelande ut till allmänheten, vill du se till att du når folket med den verkliga makten, anslutningarna och inflytandet. Du kan frestas att fokusera alla dina ansträngningar på dem som redan är i kraftfulla positioner, eller som har mest pengar, men identiteten på den verkligt inflytelserika kan ibland vara överraskande.
    • Till exempel, om du kör för ett kommunfullmäktige, kan du göra ett misstag genom att inte nå ut till ägaren till den mest populära baren i stan, där alla lokalbefolkningen hänger. Att få bara att en persons godkännande kunde göra en stor skillnad för dig.
  • Bild med titeln Höj pengar online steg 12
    2. Rikta rätt personer. Du kan inte vara allt för alla människor, så det är viktigt att tänka på vem som kommer att vara mest mottagliga för ditt meddelande och din plan för framtiden.
  • Om du till exempel kör för ett klasskontor och du kämpar för att omstrukturera hur valfria erbjuds, måste du fokusera på att få rösterna från de yngre studenterna som kommer att vara längre för att dra nytta av din plan.
  • Bild med titeln Bli en kongressperson Steg 18
    3. Skräddarsy ditt meddelande till olika publik. Även om det är viktigt att din plattform är konsekvent (till exempel lovar inte en grupp som du kommer att kämpa mot skattehöjningar medan du vowing till en annan att du kommer att rösta för att öka skatter för offentliga arbetsprojekt), det hjälper dig att tweak Din leverans och presentation för olika publik. Du måste lära dig om de problem som medlemmarna i vissa grupper bryr sig mest om, och lär också sitt språk.
  • Om du till exempel möter med medlemmar i en pensionsgemenskap kan de förvänta dig att du är mer formell i din presentation och att tala om frågor som direkt kommer att påverka dem, till exempel vad dina förslag är för att leverera mat och tjänster till dem Vem är hemmabundna.
  • När du träffas med yngre väljare kan de dock vara avstängda om du är alltför stuffy, och kan uppskatta det om du arbetar i referenser till popkultur och talar om ämnen som ditt förslag om att öka jobbmöjligheterna i gemenskapen i samhället.
  • Bild med titeln Skriv ett intentionsbrev steg 7
    4. Få en hemsida igång. Särskilt för kampanjer som kommer att vara i ett antal veckor eller månader, bör du skapa en webbplats som dina potentiella väljare kan besöka. Här beskriver du tydligt ditt kampanjmeddelande och dina positioner på relevanta problem. Du bör också ha en kalender med kommande evenemang och aktiviteter, och du kan också inkludera testimonials och godkännanden från dina anhängare.
  • Din webbplats kan vara ett användbart verktyg, men det borde inte vara din enda annonseringskälla. Tänk på din webbplats som en plats för människor att gå till ytterligare information om dig och dina planer, och som en aveny för att hålla dig kopplad till dina supportrar.
  • Bild med titeln Skriv ett biografiskt skiss steg 2
    5. Placera din webbadress på alla dina material och uppdatera det regelbundet. För att få den fulla fördelen från din webbplats, se till att dina beståndsdelar är medvetna om dess existens och lätt kan hitta den. Det kommer således att hjälpa till att skriva ut adressen till din webbplats på alla dina fysiska kampanjmaterial.
  • Du bör också uppdatera din webbplats regelbundet så att människor har en anledning att återvända till det ofta.
  • Bild med titeln Höj pengar online Steg 13
    6. Använd sociala medier till din fördel. En webbplats är ett bra ställe att börja om du vill nå många människor, men glöm inte om andra försäljningsställen för att nå väljare, till exempel Twitter, Facebook och YouTube.
  • Se till att du har separat kampanjkonton på dessa medieplattformar och uppdaterar dem regelbundet med positiva meddelanden och entusiastiska blurbs om framstegen i din kampanj.
  • Bildbeteckningen blir en kongressperson Steg 17
    7. Dra nytta av traditionella medieformat. Det är bra att ha en online-närvaro när du kämpar, men det borde inte vara den fullständiga omfattningen av din kampanj. Du kommer också att dra nytta av att placera annonser i lokala tidningar, på radion och på tv, om du har råd med det. Dessa format betraktas ibland som allvarligare, och dina annonser kommer att nå väljare som inte har flyttat till den digitala världen.
  • Bildbeteckningen är en nationell delegat (USA) Steg 14
    8. Höj ditt namn ID. Namnigenkänning är nyckeln i valet. Väljare har ofta inte tid eller intresse att grundligt undersöka och analysera kandidaternas meddelanden. Ofta kommer de bara att rösta för den person som är namn (och / eller ansikte) de känner igen (det här är en del av varför befälhavare kan vara så svåra att slå).
  • Således är det mycket viktigt att du får ditt namn (och ansikte) där ute så att väljare som vet vem du är på valdagen.
  • Bild med titeln vara en nationell delegat (USA) Steg 9
    9. Filt i staden med ditt kampanjmaterial. Oavsett om du skapar handgjorda affischer eller skriva ut snygga flygningar och gårdsskyltar är det viktigt att inte skimp på volymen av ditt reklammaterial. För att få ditt namn-ID upp, se till att väljarna kommer att se påminnelser om dig och din kampanj vid varje tur.
  • Bild med titeln Hitta ett intressant namn för ditt band Steg 23
    10. Spara pengar där du kan. Medan du ska spendera pengarna om du har det på professionella material, kan du fortfarande hitta billigare sätt att öka ditt namnigenkänning.
  • Till exempel kan god gammaldags trottoarkrita utnyttjas i dagarna som leder till ett skolval. Rekrytera kompetensen hos en konstnärlig gruppmedlem, och få dem att dra upp iögonfallande bilder längs trottoar och gångbanor.
  • Var noga med att få tillstånd från de berörda myndigheterna eller fastighetsägare när du hänger upp material eller skriv ett meddelande på trottoaren, men.
  • Bild med titeln Kontakta IRS-steg 14
    11. Göra anslutningar med de lokala medierna. Var noga med att bli känd för värdarna av lokala radiopresentationsprogram, tidningsreportörer och op-ed-författare. Du kanske kan få dig själv på ett av sina program eller övertyga dem om att intervjua dig.
  • Detta kommer att bidra till att öka ditt namnigenkänning och sprida ditt meddelande till fler väljare, utan att ta en doft ut ur din annonseringsbudget.
  • Del 5 av 5:
    Förberedelser (och omtänksamt) självTrött på annonser? Uppgradera till PRO
    1. Bild med titeln Kör för president i Förenta staterna Steg 2
    1. Klä på sidan. När du är på jobbet, får du ofta att klä för det jobb du vill ha, inte det jobb du har-som är Clichéd, men det är en cliché av en anledning. Det är verkligen viktigt att du presenterar dig själv till väljare genom din klänning och demeanor på ett sätt som förmedlar dem är du seriös och redo för jobbet.
    • Om du kämpar för en position som kommer att ta kontakt med ledare och tjänstemän i samhället, var uppmärksam på hur de klär sig. Har de haft professionella kostymer? Om så är fallet borde du också när du är på offentliga evenemang.
  • Bild med titeln Kör för president i Förenta staterna Steg 3
    2. Öva att leverera ditt meddelande. När det är dags för dig att gå upp framför människor och göra din tonhöjd, vill du inte behöva lita på anteckningar eller en teleprompter för att få dig genom talet. Behandla uppgiften att lära sig att leverera ditt meddelande som någon annan skicklighet, som att kunna konsekvent slå en baseball:
  • Gör det om och om igen tills du kan göra det reflexivt. Du vill inte leta efter ord eller behöver ta långa pauser för att samla dina tankar när du är framför din publik.
  • För att vara smidig och polerad, träna framför en spegel, spela in dig själv och dra nytta av vänner och familj som är villiga att lyssna (och lyssna igen) till ditt tal om och om igen.
  • Bild med titeln kommunicera effektivt steg 22
    3. Öva svar på tuffa Q & A. Förutom att behöva veta hur man pratar om din plattform på ett tydligt och engagerande sätt, kommer du att behöva svara på frågor och invändningar från publiken eller din motståndare. Detta kan vara oerhört svårt att göra, speciellt om du presenteras med en oväntad fråga.
  • För att förbereda dig själv och hjälpa till att lindra någon ångest om att inte kunna svara, utnyttja hjälp av en vän som är på motsatt sida av problemet eller vem som är riktigt bra på att spela djävulens förespråkare.
  • Få dem att kasta svåra frågor på dig så att du kan träna snabbt och effektivt.
  • Bildbeteckningen blir president i Förenta staterna Steg 7
    4. Vara tillgänglig för dina beståndsdelar. Se till att dina beståndsdelar vet hur man ska komma i kontakt med dig (och faktiskt följa upp när folk frågar efter möten eller skicka frågor) och vara villig att anlända tidigt och stanna sent på evenemang så att du kan träffas individuellt med människor.
  • Bild med titeln Ändra ditt namn Steg 15
    5. Ge det den mänskliga handen. Du borde göra ditt bästa för att komma ihåg namn, ansikten och personliga uppgifter om dem som kommer till dina evenemang och de som du hoppas att tjäna. Detta kommer att gå långt för att göra en bestående inverkan på de du vill rösta för dig.
  • Om du kan, ha en volontär eller personalsticka i närheten av dig under evenemang för att ställa ner namnen, kontakta informationen och spela in koncisa och minnesvärda detaljer om de personer du möter med.
  • Till exempel kommer de att notera för dig som Ahbed M. hoppas att cafeterian kommer att erbjuda en salladsbar, som Maria s. är ny i stan och vill lära dig om hemskolans nätverk, etc.
  • I din nedetid, granska anteckningarna religiöst så att du kan ringa till personer med namn nästa gång du ser dem och uppdatera dem på dina framsteg på de problem de bryr sig om.
  • Bild med titeln Bli en kongressperson Steg 19
    6. Alltid vara på. När du är offentlig, borde du behålla din professionella poise, och vara artig och äkta till alla du möter. Gör det även när du är trött eller när du tror att kampanjen är klar för dagen.
  • Till exempel kan din server ha ett aktivt Facebook-nätverk av 500 + vänner, eller kanske nära familjevänner med borgmästaren. Om du är kort med henne efter en lång dag med kampanj, kan du ha förlorat betydligt mer än bara en röst.
  • Bild med titeln Deal med arbetsplats mobbning och trakasserier Steg 7
    7. Håll dig lugn. Vid någon tidpunkt eller en annan kommer dina motståndare troligen att försöka slänga smuts på dig. Medan du kan bli frestad att svara i natura, kommer du att lämna ett bättre intryck om du svarar med värdighet och fortsätter att behandla dina motståndare med respekt (även om du tror att de inte förtjänar det!).
  • Om du heter namn eller är föremål för personliga attacker, svara helt enkelt, "Jag känner inte att något bra eller produktivt kommer från att böja sig till så låga nivåer. Jag föredrar att stanna på ämne och diskutera problemen på ett moget sätt."
  • Bild med titeln gå ner i vikt utan att svälta dig själv
    8. Ta hand om dig själv fysiskt och mentalt. Medan du förmodligen måste arbeta längre, hårdare timmar än normalt under kampanjens gång är det viktigt att du prioriterar ditt eget välbefinnande. Om du kör dig till punkten av mental eller fysisk utmattning, äventyrar du din kampanj och risk att låta allt det hårda arbetet som du redan har gjort, gå till slöseri.
  • Göra sömn en prioritet, äta bra, träna och planera regelbundna raster och stillestånd så att du kan fylla på dina energibutiker.
  • Bild med titeln Bli en kongressperson Steg 2
    9. Fortsätt lära och behålla det. Precis som du borde börja din kampanj genom att studera och reflektera, så ska du avsluta din kampanj med denna övning. Oavsett om du vinner eller förlorar, kommer du att dra nytta av att ta sig tid att analysera dina ansträngningar och de av din motståndare så att du kan bli bättre förberedd för din nästa Go-Round.
  • Om du förlorat, erbjuder vi våra medkänsla, men slutar inte automatiskt att ditt liv som en tjänsteman är över, eller att du aldrig kommer att kunna driva en framgångsrik kampanj. Tillåta dig lite tid att känna sig nere, men reflektera över vad du lärde dig och den erfarenhet du fick.
  • Gjorde du några misstag som nu verkar uppenbara? Vad lyckades med din kampanj? Hur gick din motståndare sin kampanj? Kan du lära dig något från dem för nästa gång?
  • Fråga dessa frågor om dig själv, även om du vann: Du vill se till att du fortsätter att använda tekniker som fungerar nästa gång du kampanj och införliva några nya idéer som kan göra dig en ännu starkare kandidat i framtiden.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande