Hur uppmuntrar till väljare när du kör för kontor

Att köra en kampanj är hårt arbete, och framgångsrika kampanjer har vanligtvis engagerade, entusiastiska supportrar bakom dem. Uppmuntra din bas, nå ut till nya väljare, och sedan försöka få dem alla ut till omröstningarna är några av de svåraste aspekterna av att hantera någon kampanj. Medan det inte finns några enkla svar att hålla alla dessa grupper nöjda och vända dem till en vinnande koalition, finns det hjälpsamma strategier och tips för att maximera dina ansträngningar.

Steg

Metod 1 av 3:
Mobilisering av din bas
  1. Bild med titeln Kampanj Steg 28
1. Identifiera basen. Om du kör i ett allmänt val är det lätt nog - din bas är din fest. Men i ett primärt val är det tuffare att berätta, men din bas kommer alltid att representera någon del av din partiets koalition. Vilken del beror till stor del på dig - hur människor uppfattar dig, och de tidigare existerande relationerna du har med opinionsledare.
  • Till exempel är grupper i den republikanska koalitionen affärskonservativa, sociala konservativa och tepartier, som lånar från båda grupperna, men betonar förhållandet mellan staten och individen. Om du har sociala konservativa lutningar och relationer med teparty ledare, är din bas tea party sociala konservativa.
  • Bild med titeln Kampanj Steg 29
    2. Hantverk en övertygande berättande. En kampanjs berättelse är kampanjens övergripande tema. Det kopplar logiskt ut kandidatens etos till de specifika meddelandena kandidatreläerna.
  • Till exempel var Obama berömd bra på att skapa en övertygande berättelse 2008. Han var kandidaten till hopp och förändring - en transformationsfigur som skulle omforma vår nation i en bättre version av sig själv.Kontrast detta med Clinton i `92. Medan Clinton också hade en berättelse som betonade framtiden var det inte som transformationsfigur, det var som en siffra som redan representerade omvandlingen av det efterkylda krigssamhället.
  • Bild med titeln Kampanj Steg 43
    3. Håll dem upphetsade. Det finns i grunden två sätt att hålla din bas upphetsad. Du kan utveckla tilltalande meddelanden och du kan hålla händelser för att förena och inspirera dem. Att ha ett meddelande som appellerar till din bas (i motsats till övertygande väljare) bör vara andra naturen. Skapa möjligheter att förena och inspirera din bas är svårare.
  • Till exempel, om du placerar dig som teparty kandidat, bör du redan förstå att tepartiet tänker på sig själva som arvtagarna till den amerikanska revolutionen. De fruktar vad de uppfattar som den moderna ålders tyranni. Så dina meddelanden till dem bör betona din plats i en historisk tradition och din vilja att ta drastiska åtgärder för att skydda friheten.
  • För stora kampanjer är rallies en av de bästa bas-energiserande händelserna där. För små kampanjer fungerar grillar och fester väl. Vad som fungerar ännu bättre, är att stera anmärkningsvärd civil-olydnad typer av händelser med dig och ditt lag. De är högprofil och billiga. Till exempel höll husdemokraterna en sitter in för pistolkontrollen sommaren 2016. Det tog mindre än en dag och kostar nästan ingenting, men det signalerade till pistolkontrollanter som Demokratiska partiet kom överens med dem och värderade dem.
  • Bild med titeln Campaign Steg 32
    4. Hålla kontakten. Med tillkomsten av textmeddelanden, Twitter och Facebook, finns det ingen ursäkt för att tillåta kontakt mellan kampanjen och dess bas för att förfalla. Håll upp en stadig ström av kommunikation mellan dig och dina anhängare.
  • Till exempel bör du kontinuerligt kommentera anmärkningsvärda nyheter. I dagens politik är Donald Trump den absoluta mästaren av detta. Hans slutade, stänk, snabba eldsteven skapar känslan av en konversation mellan honom och hans mest lojala anhängare.
  • Bild med titeln Kampanj Steg 19
    5. Erbjud incitament. Speciellt i lokala val kan incitament vara kraftfulla och hanterbara verktyg för att upprätthålla entusiasm under en kampanjsäsong. Incitamenten behöver inte vara monetära - de kan inte vara mer än tiden med kandidaten.
  • Till exempel kunde en kampanj sätta ett mål för väljareregistrering-750-registreringar i en månad - och priset för en volontär som når målet kunde gå till ett fotbollsmatch med kandidaten.
  • Bild med titeln Kampanj Steg 8
    6. Bemyndiga dem att agera. Din bas kommer att vara upphetsad och engagerad om du bemyndigar dem att agera på kampanjens vägnar. Låt dem göra oberoende canvasses och skapa memes och annat material för publicering på sociala medier.
  • Bernie Sanders är den moderna mästaren av detta. Sanders-kampanjen hade faktiskt en dedikerad smartphone-app som kunde användas för att canvass väljare i ett givet grannskap, och Berniebros förmåga att skapa memes är legendariska. Sanders gjorde så bra på att energisera sin bas de månader efter de slutliga rösterna kastades, diskuteras hans anhängare fortfarande som en sammanhängande politisk grupp. Utan ett område på mer än två dussin andra kandidater är Sanders den enda som kan göra ett sådant krav.
  • Metod 2 av 3:
    Att föra in nya väljare
    1. Bild med titeln Kampanj Steg 14
    1. Utveckla ett effektivt övergripande meddelande. Medan du måste ha meddelanden som vädjar till din bas, är dessa meddelanden bredare och mindre specifika. Meddelanden som riktas mot övertygande väljare måste vara smalare och mer specifika. Du måste identifiera ett problem, en lösning och hur väljaren kan bidra till lösningen.
    • Till exempel, i 2016-valet, är en av Trumps budskap till den allmänna väljarna att olaglig invandring är en fara för samhället, det kan lösas genom att bygga en vägg längs den mexikanska gränsen, och individen kan hjälpa till med att rösta för Trump.
    • Att relatera tillbaka till berättelsen gör Trumps berättelse att göra Amerika bra igen. Hans breda budskap till sin bas är att Amerika är inte längre bra eftersom traditionell amerikansk kultur dör. Hans smala budskap till den allmänna väljarna är att olaglig invandring är en fara för USA.
  • Bild med titeln Campaign Steg 42
    2. Identifiera de mjuka fläckarna. När du analyserar de potentiella nya väljarna kan du övertyga att komma till din sida, identifiera grupper som visar sig på lägre nivåer än den allmänna befolkningen men är fördelaktigt placerade till ditt meddelande ändå. Dessa är mjuka fläckar i universum av swing väljare - den låga hängande frukten du når ut till först.
  • Ett bra exempel på en vallmjuk fläck är Hispanics i Demokratiska partiet. Hispanics tenderar att gynna demokrater, men de visar sig långt mindre än andra demografiska grupper. Ökad turnout bland denna befolkning är ett bra sätt att få fler röster för en demokratisk kandidat.
  • Bild med titeln Kampanj Steg 27
    3. Mikrotarget.Microtargeting är användningen av data för att rikta motwarrow demografiska grupper. När en kandidat har nått ut till de mjuka fläckarna i väljarna kan de använda mikrotargeting för att hitta små, specifika demografi inom stora demografiska grupper som kan vara mer fördelaktigt anordnade på dem.
  • Till exempel kan en kandidat veta att vita evangeliska kristna brukar rösta mot honom eller henne, medan högskoleutbildade urbana vita röstar för honom eller henne. En kandidat kan använda mikrotargeting bland vita stadsförsamlingar för att se vilka valörer som har de högsta proportionerna av högskoleutbildade väljare, vilket identifierar en smal demografisk att dra väljare från.
  • Metod 3 av 3:
    Ökad väljare
    1. Bild med titeln Kontakta Dr Phil Steg 11
    1. Gå till de personliga överklagandena. Ett bra sätt att uppmuntra en enskild väljare att kasta en omröstning är genom en personlig överklagande. I samband med en kampanj görs personliga kontakter via telefonsamtal och dörrknapp. Dessa är mest effektiva när samma person besöker eller uppmanar flera tillfällen.
    • I den meningen innebär en personlig överklagande en särskild person och inte människor i allmänhet. Så du riktar in Kim Kardashian (en specifik person), och inte rapporens fruar (en allmän grupp av människor).
  • Bild med titeln Skriv ett arbetsplan Steg 3
    2. Göra en plan att rösta. Att gå igenom de logistiska stegen kommer väljaren att ta för att kasta en omröstning bevisad för att göra rösträtt mer sannolikt. Fråga inte bara om en person kommer att rösta och låta den gå på det. Gör en plan med dem och gå igenom det på förhand. Se till att du frågar följande frågor:
  • Om de röstar i person, tidigt eller frånvarande.
  • Om de vet var deras omröstningsplats ligger och de har transport till omröstningen.
  • Om en frånvarande väljare redan har begärt en frånvarande omröstning. Om inte, vet de när tidsfristen för att begära en frånvarande omröstning är?
  • Bild med titeln Kampanj Steg 24
    3. Få den potentiella väljaren att tänka på sig själva som väljare, och inte någon som röster. Du vill ha potentiella väljare att bli vanliga väljare, och ett av de enklaste och mest effektiva sätten du kan göra det är att få dem att identifiera som väljare.Människor vill identifiera som omtvistade, omtänksamma medborgare. Använd det till din fördel. När du vädjar till dem, betona identiteten att vara en väljare snarare än att göra omröstningen.
  • Till exempel, istället för: "Mr. Smith, planerar du att rösta den här cykeln?"Säg," Herr. Smith, hur viktigt är det för dig att vara en väljare år 2016?"
  • Bild med titeln tala med självförtroende i allmänhet steg 18
    4. Betona den höga utdelningen på valdagen och de faror som den presenterar. I årtionden berättade kampanjpersonalerna att väljarna skulle vara låg-så de verkligen behövde sin röst den här gången. Det är mycket effektivare att säga motsatsen. Turnout kommer att vara mycket hög, så kampanjen behöver sin röst för att motverka den andra sidan.
  • Till exempel, säg: "Demokraterna kommer ut i kraft denna valdag. De vet att vi kan vinna den här saken, så de försöker sätta sin turnout maskin till hög redskap. Vi behöver varje röst vi kan få. Kommer du att begå att vara en väljare denna valdag?
  • Bild med titeln tala med självförtroende i allmänhet steg 15
    5. Skuld dem. Denna strategi fungerar, men många människor tycker det är obehagligt. Medan det inte finns någon registrering av hur en person röstade, det finns en rekord om de röstade alls, och du kan använda den posten till din fördel .
  • Eftersom du inte vet hur någon röstade, rikta in oregelbundna väljare i ett tungt partisanområden. Då tar du upp sin historia av nonvoting i en mailare och ansluter den till en förlust för din fest .
  • Till exempel, "Du röstar bara en gång vart femte år, och i det förflutna tillät ditt misslyckande att göra din medborgerliga tull de djävulen själv att vinna val till denna plats. Djävulens röstningsrekord har varit en fullständig katastrof.Ska du stå åt sidan medan det här distriktet går ner i flammor?."
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande