Hur man skickar en framställan

Rätten att framliva U.S. Regeringen framgår av det första ändringsförslaget och denna rätt tillåter att amerikanerna formellt står tillsammans och efterfrågan förändras på ett visst problem. Medan framställningen kan vara en mindre använt avenyn för att ta itu med politiska ledare, ger det och viktigt för vardagliga människor att få sina röster att höra och fråga valda tjänstemän att vidta åtgärder. Om du känner dig passionerad om ett problem är petitionen ett billigt sätt för dig att ta ställning till förändring i ditt samhälle. Dessutom kan framställningar användas för att tillåta att väljarna lägger framlagda lagar eller konstitutionella ändringar av en omröstning under ett val. Dessa typer av framställningar kan också kallas "initiativ" eller "folkomröstning."

Steg

Del 1 av 6:
Skapa en framställan
  1. Bild med titeln Utför Research Steg 4
1. Identifiera ett problem som du vill att regeringen ska ta itu med. Oavsett om det är National Gun-reglering eller placering av ett stoppskylt på ett upptagen korsning, måste du identifiera ett problem som du känner dig starkt om och där du vill att regeringen ska vidta åtgärder.
  • Bild med titeln Utför Research Steg 15
    2. Kontrollera statliga krav för framställningar. Statliga eller lokala myndigheter kan fastställa specifika krav för en framställan. Du bör kontakta din lokala myndigheter och fråga om alla krav och begära en provpetition. Dessa krav kan innefatta:
  • Den typ av information som måste finnas i framställningen.
  • Framställningsformatet.
  • Antalet signaturer som krävs.
  • Oavsett om du är skyldig att få tillstånd för din framställan innan du börjar cirkulera det och samla signaturer.
  • Namn och adresser till utsedda representanter.
  • Om du framställer en statlig enhet, bör du också kontrollera om det redan fanns en framställan som lämnats in i frågan och fråga byrån vad reglerna är om dubbla framställningar. Statliga framställningar har specifika regler och du bör vara säker på att din nya framställan inte är ogiltig eftersom den är duplikativ.
  • Bild med titeln vara en smart student Steg 6
    3. Skapa din egen framställning. Din framställan ska innehålla specifik information som beskriver din sak och de steg som du vill ha tagit av regeringen. Vid utformning av din framställan, var noga med att framställningarna har en titel som fångar kärnan i din kampanj och innehåller ditt namn och kontaktinformation.
  • Bild med titeln Utför Research Steg 5
    4. Ange dina krav. Din framställan ska innehålla ett avsnitt som specifikt och kortfattat anger det problem du vill ha adresserat och svaret som du kräver från den statliga byrån. Om du begär att en ny park byggs i ditt område, säg inte bara "vi skulle vilja ha en ny park."Istället säger" Vi kräver att parkeringsrådet och rekreation allokerar pengar för att finansiera en ny park i Lincoln-distriktet i vår stad."
  • Om din framställan är relaterad till en lag eller regel, ange det exakta språket som du vill ändra, lägga till eller ta bort med ditt förslag.
  • Bild med titeln Ansök om stipendier Steg 9
    5. Göra ett välunderlagt argument. För att få en framgångsrik framställan måste det innehålla ett starkt argument som bevisas av bevis. Ditt argument bör visa hur ditt förslag skulle gynna allmänheten. Till exempel kan du argumentera: "Vi behöver en ny park för Lincoln-distriktet eftersom vårt distrikt inte har några parker. Vi behöver ett område där våra barn kan spela säkert utomhus och lära sig och njuta av naturen. Studier har visat att barn som spenderar minst 60 minuter om dagen som spelar ute, minskade risk för barndomsfetma och andra hälsoproblem. Genom att ge ett säkert och pedagogiskt utrymme för barn att leka utomhus, kommer parkerna och rekreationens råd att bidra till samhällets barns hälsa och välbefinnande."
  • Inkludera dokument och data som stöder ditt argument. Skapa en framställan som innehåller fakta, diagram, grafer, vetenskapliga bevis eller foton som visar varför ditt förslag är ljud, nödvändigt och en fördel för samhället.
  • Lista lagar eller regler som stöder ditt förslag.
  • Bild med titeln Ansök om stipendier Steg 4
    6. Skapa en signaturform. Det här är sidan (eller sidorna) som personer lägger till sina signaturer. Sätt på framställnings titeln högst upp på sidan (till exempel framställningen för New Park i Lincoln District). Medan varje stat eller lokal regering kan ha specifika regler om vilken information som ska innehålla på signatursidan och hur sidan ska formateras, krävs i allmänhet några eller alla följande uppgifter:
  • Signerens tryckta namn.
  • Signatörens signatur.
  • Signerens bostadsadress.
  • Signer`s County.
  • Signerens väljare registreringsnummer.
  • Datum Framställningen undertecknades.
  • Del 2 av 6:
    Samlar stöd för din framställan
    1. Bild med titeln Ansök om stipendier Steg 11
    1. Tala med människor personligen. För en fråga om betydelse för ett lokalt samhälle kan du generera det mest stöd genom att tala med gemenskapens medlemmar i person. När du samlar signaturer för din framställan, överväga följande:
    • Gå till offentliga platser där du kommer att kunna prata med de flesta som du tror kommer att påverkas av denna framställan. Om din framställan är för en offentlig park, delta i lokala ungdoms sportevenemang och prata med föräldrarna.
    • Delta i rådhusmöten, offentliga forum eller andra offentliga sammankomster där människor diskuterar samhällsfrågor. Denna grupp av berörda medborgare kan vara mest sympatiska för din framställan och stödja din sak.
    • När man närmar sig gemenskapens medlemmar med din framställan, var alltid artig och omtänksam. Ingen vill bombarderas av en arg framställare när de bara försöker komma till jobbet.
    • Var uppmärksam på att även om någon stöder din sak, kan han eller hon inte kunna göra det på det exakta ögonblicket, antingen på grund av tid eller ekonomiska begränsningar. Tack bara för deras tid. Dessa samma personer kan komma ihåg din artiga upplevelse och kontakta dig när de har resurser eller tid att göra det.
  • Bild med titeln Säg adjö till medarbetare Steg 8
    2. Sprid världen via e-post. Skicka din framställan till alla dina vänner, familj och bekanta. Efter att ha mailat din ursprungliga framställan, skicka två eller tre uppföljningsemail som begär nytt stöd och uppdatera dina supportrar på dina framsteg.
  • Bild med titeln Utveckla ett förhållande med ett kundsteg 7
    3. Skapa en online-närvaro för din framställan. Oavsett om du använder ett onlineforum, sociala medier eller a blogg, Att skapa en online-närvaro kan dramatiskt öka antalet personer du kan utbilda och informera om din framställan. Tänk på följande när du skapar en online-närvaro för din framställan:
  • Skapa ett område för diskussion så att människor kan ställa frågor och du kan svara.
  • Om du måste skicka in hardcopy signaturer, välj några bekväma tider och platser (till exempel en lokal mataffär) där människor kan sluta med och underteckna framställningen.
  • Använd en mängd olika sociala medieplattformar för att sprida ditt meddelande.
  • Det är särskilt viktigt att skapa en online-närvaro för din framställan om din framställan handlar om en nationell fråga. Överväga att använda online-framställningsorganisationer som förändring.Org som passerar din framställan till sina registrerade användare. Vita huset har också en petitionswebbplats, där du både kan skapa och underteckna framställningar som ligger på https: // Framställningar.vita huset.gov.
  • Bild med titeln vara ett bra debatter Steg 2
    4. Använd media för att uppmärksamma din fråga. Kontakta lokala tidningar och tv-nyhetsmedier och utbilda dem om ditt problem och dess betydelse för samhället. Lokala nyhetsmedier belyser ofta historier om lokal intresse och betydelse. Denna typ av täckning kan hjälpa dig att nå en bredare publik.
  • Del 3 av 6:
    Arkivera din framställan
    1. Bild med titeln Hämta en kopia av ditt födelsecertifikat i Ohio Steg 6
    1. Skicka din framställan till lämplig lokal, statlig eller federal byrå. Alla nivåer av regering har olika regler för hur du kan lämna in en framställan. För att identifiera kraven för inlämning av ett framställningar i ditt samhälle, överväga följande:
    • Besök din statens hemsida. Genomföra en Internet-sökning med ditt tillstånds namn följt av "petitionens krav."Sökningen riktar dig vanligtvis till lämpliga länkar.
    • För en statlig myndighet, kolla byråns hemsida för instruktioner om var du ska skicka eller lämna in en framställan. Vanligtvis kommer det att finnas ett sökfönster på webbplatsen där du kan söka efter "petition."
    • Leta reda på rätt plats för att skicka in en framställan. Vissa myndigheter har ett centralt kontor som tar emot alla framställningar, medan andra byråer ber att du skickar framställningar till specifika tjänstemän. Till exempel, om du arkiverade en framställan att ha en handling som placerades på omröstningen i delstaten Maryland, skulle du behöva skicka ditt framställningar till statssekreteraren i Maryland. Du kan vanligtvis hitta denna information på byråns hemsida eller genom att ringa byrån direkt.
    • Ring din lokala eller statliga myndighets kontor, och be om att prata med en clerk om de steg som du kan ta för att lämna in din framställan.
  • Bild med titeln Förhandla ett erbjudande Steg 4
    2. Leta efter byråbekräftelse och mottagande av din framställan. Varje stat och federal byrå hanterar framställningar annorlunda. Byrån du lämnade in din framställan med maj postmeddelanden till allmänheten på sina webbplatser, publicera ett kvitto på uppsägning på federalgistret eller kontakta dig personligen. Du kan kanske lokalisera denna information inom framställningsbehovet eller genom att fråga byrån direkt.
  • Bild med titeln Meddela din pensioneringssteg 6
    3. Vänta medan din framställan behandlas. Det finns ingen allmän regel som anger när olika nivåer av regering måste svara på en framställan. Du bör fråga byrån du framställer när du bör förvänta dig att höra ett beslut.
  • Vissa byråer anger en specifik tidslinje, så 30 dagar.
  • Vissa byråer kan öppna framställningen till offentliga insatser, vilket utökar beslutsfattandet.
  • Vissa byråer kan överväga ditt framställningar privat och internt.
  • Beslut om federala regeringspetitioner publiceras i Federal Register.
  • Del 4 av 6:
    Skriva föreslagna initiativåtgärder
    1. Bild med titeln Förbered dig för ett jobbintervju Steg 4
    1. Förstå omröstningsinitiativ. I några få tillstånd, till exempel Kalifornien och Oregon, kan omröstningsinitiativ användas för att föreslå lagar och konstitutionella ändringar utan regeringens stöd. Denna process tillåter medborgare i ett tillstånd att direkt påverka de lagar som skapas.
  • Bild med titeln avgå graciöst steg 19
    2. Sök hjälp av en advokat. Det första steget i initiativprocessen skriver den föreslagna lagen. Innan du sätter dig ner och skriver lagen själv, kanske du vill överväga att anställa en professionell. Advokater har en förståelse för hur lagar ofta är formaterade och formulerade, och de är stora resurser i början av initiativet.
  • Om du söker hjälp av en advokat, se om din stat har några advokater som specialiserar sig på utarbetande initiativ.
  • Om du inte hittar en advokat som specialiserar sig i denna fråga, försök att hitta en advokat som specialiserat sig på ämnet initiativet handlar om. Om du till exempel ska utarbeta ett initiativ om straffrättsliga system och dömande lagar, bör du få hjälp av en brottslig advokat.
  • Bild med titeln Förbered dig för ett jobbintervju steg 10
    3. Få hjälp från regeringen. I vissa stater, till exempel Kalifornien, kan du fråga lagstiftningsrådets kontor för hjälp. För att göra det måste du få signaturen på 25 eller fler väljare och göra en presentation till lagstiftningsråd. Lagstiftelsens råd kommer att avgöra om de borde bistå, och om de bestämmer sig för, kommer de att utarbeta den föreslagna lagen.
  • Bild med titeln avgå graciöst steg 5
    4. Skriv den föreslagna lagen själv. Om du vill kan du alltid utarbeta förslaget själv. För att göra det framgångsrikt måste du utarbeta ett övertygande och verkligt förslag. Till exempel bör du skapa en engagerande och sanningsenlig titel. Det borde vara något som förklarar vad initiativet handlar om, men det borde inte vilseleda läsare. Dessutom bör initiativet vara grammatiskt korrekt, verkställbart och avgörande.
  • En dåligt formulerad omröstningsmått kan leda till minimal stöd och i slutändan misslyckas på valdagen. Om du har resurserna bör du överväga att använda en advokat eller lagstiftningsråd.
  • Bild med titeln har ett bra jobbintervju steg 9
    5. Be om en recension. När du har förberett initiativets språk kan du ofta be om att det har granskat av någon i regeringen. I Kalifornien kan du fråga statssekreteraren att se över förslaget med avseende på form och språkklarhet. Statssekreteraren kommer också att få ett uttalande om skatteffekt, vilket kommer att specificera budgetkonsekvenserna av någon föreslagen lag.
  • Del 5 av 6:
    Begär offentlig åtgärd
    1. Bild med titeln Notera ett dokument Steg 4
    1. Lämna in det föreslagna initiativet till advokaten. När den föreslagna lagen har skrivits måste du skicka in den till din statliga regering. När du skickar initiativet kommer du också att begära att regeringen skapar en arbetstitel och sammanfattning av initiativet.
    • I Kalifornien kommer du att skicka din begäran till advokaten. Advokaten Allmänt kommer att ansvara för att skapa en titel för initiativet och för att tillhandahålla en officiell sammanfattning.
  • Bild med titeln Få Rich Steg 18
    2. Betala den nödvändiga avgiften. Samtidigt skickar du ditt förslag, du kommer att behöva betala en viss avgift. I Kalifornien är avgiften $ 200 och den är placerad i en förtroendefond. Om förslaget gör det på omröstningen inom två år efter inlämning, kommer avgiften att återbetalas. Om ditt förslag inte gör omröstningen, kommer avgiften att hållas.
  • Bild med titeln Köp ett lager utan ett börsmäklare Steg 7
    3. Skriv den önskade certifieringen. När du skickar in det föreslagna initiativet måste du underteckna en certifiering som anger att du är medborgare i staten där du skickar initiativet. Dessutom måste du vanligtvis skicka din kontaktinformation så att människor kan få tag på dig.
  • Bild med titeln Ändra ditt namn i Texas Steg 7
    4. Utför ett förberedt uttalande. I de flesta stater måste du också underteckna ett uttalande som lovar att inte använda några signaturer du får för felaktiga ändamål.
  • Bild med titeln vara ett hemligt medel Steg 16
    5. Tillåt för offentlig granskning. När du har skrivit och skickat in allt, kommer regeringen att distribuera initiativet för den offentliga översynen. I Kalifornien behöver offentlig kommentar vara minst 30 dagar. Under den offentliga kommentarperioden kan någon medlem av allmänheten lämna skriftliga kommentarer om det föreslagna initiativet.
  • Del 6 av 6:
    Samla stöd
    1. Bild med titeln Excel i ett detaljhandelsjobb Steg 5
    1. Cirkulera din framställan. Det sista steget i initiativprocessen är signaturprocessen. Alla stater kommer att ge dig maximal tid ditt förslag kan cirkulera. I Kalifornien får du maximalt 180 dagar att cirkulera din framställan och få signaturer.
  • Bild med titeln Gör en kriminell bakgrund Kontrollera steg 2
    2. Få det önskade antalet signaturer. Varje stat kommer att ha lagar om hur många signaturer som är nödvändiga för att få ett initiativ på omröstningen. Var noga med att du känner till dessa krav och ställer in mål som överstiger de minsta signaturkraven. I Kalifornien, om du föreslår en stadga, behöver du minst 365 880 signaturer. Om du föreslår ett konstitutionellt ändringsförslag, behöver du 585.407 signaturer.
  • Var medveten om att endast signaturer av medborgare som är registrerade för att rösta kommer att räkna. Därför kommer vissa signaturer du får sannolikt inte att räkna. Det är därför det är viktigt att få fler signaturer än bara det lägsta.
  • Bild med titeln Gör en kriminell bakgrund Kontrollera steg 5
    3. Sväng i dina signaturer. När du har samlat in det önskade antalet signaturer kommer du att lägga fram framställningen till den obligatoriska statliga enheten. Vid denna tidpunkt är framställningsprocessen klar.
  • Tips

    Varje federal byrå har sina egna riktlinjer för framställningar. Fråga med den lämpliga byrån innan du skickar ditt framställningar för regelverksamhet för att vara säker på att du tillhandahåller den information som krävs.
  • Du kan skapa en signatursida för framställningen med ett kalkylbladsprogram och sedan av det.
  • Se till att du har tillräckligt med utrymmen för hur mycket signaturer du behöver samla in.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande