Hur man passar en backspegel

Din bakre spegel hjälper dig att vara säker på vägen, så det kan vara ganska nerve-wracking när det faller av sin vanliga abborre. Oroa dig inte - Om du inte är en lätt, billig reparation. Vi har svarat på alla dina vanliga frågor nedan, så du kan slå vägen så snart som möjligt!

Steg

Fråga 1 av 5:
Vad gör jag om min bakre spegel faller av?
  1. Bild med titeln lim trä tillsammans steg 9
1. Reglue det till din bil. Håll på den fristående spegeln och hämta ett bakre spegelhäftande kit så att du kan slutföra reparationen.
Fråga 2 av 5:
Kan jag använda superlim för att fästa en backspegel?
1. Experter rekommenderar att du använder en bakre spegelhäftande kit. Dessa kit är mindre än $ 10, och kan hittas online eller vid bilverkstäder.
  • Du kan också hitta dessa limpaket i Big-Name-butiker, som Walmart.
Fråga 3 av 5:
Hur förbereder jag min vindruta?
  1. Bild med titeln Installera en bakre kamera Steg 14
1. Ta av monteringsknappen från vindrutan. Din bakre spegel hålls på plats med en monteringsknapp eller en speciell bilaga som ansluter din spegel till vindrutan. Då, vilket innebär glida eller skruva bort den här knappen från din bakre spegelarm.
  • 2. Värm upp din vindruta. Värm upp glaset med en hårtork, så limet kommer att hålla fast. Om ytan är kall och våt, kommer limet inte att hålla fast.
  • 3. Rengör och markera vindrutan. Skrapa bort eventuellt kvarvarande lim med ett rakblad och polera ytan med en glasrengörare. Ta en stund att även rengöra insidan av en ny bakre spegelfäste med glasrengörare, vilket kommer att fästa din spegel till vindrutan. Markera sedan den yttre vindrutan med tejp så du kommer ihåg var konsolen kommer att gå.
  • Vissa bilar är gjorda med ett speciellt band för att representera var den här konsolen går.
  • Försök att inte röra vindrutan när du rengör det, annars kan du få glaset smutsigt.
  • Fråga 4 av 5:
    Hur bifogar du en backspegel?
    1. Sätt tillbaka spegeln med en monteringsknapp. Torka ner och förstärka den inre vindrutan med en aktiverande handduk, som du kan hitta i en backspegel. När aktivatorn torkar, lime monteringsknappen till vindrutan med en enda prick av lim. Låt sedan monteringsknappen torka i minst 15-30 minuter. När limet torkar, skjut den bakre spegeln ovanpå monteringsknappen.
    • Dubbelkontrollera limtillverkarens instruktioner för att se hur länge limet behöver bota för.
    Fråga 5 av 5:
    Är det olagligt att ha saker som hänger från din backspegel?
    1. Bild med titeln klänning och agera som ett dragkung Steg 5
    1. Endast om objekten blockerar din bild av trafik. Om objekten kan dänga utan att faktiskt blockera vägen, borde du vara bra.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande