Hur man arrangerar dina sovrumsspeglar

VIDEO

Ett idealiskt sovrum har två speglar: en fullstor, kroppslängdspegel samt en mindre, kosmetisk stil spegel. Spegeln i full storlek hjälper till att koordinera outfits medan den mindre spegeln hjälper till med närmare detaljer, som att sätta på smink eller styla ditt hår. Beroende på placering, speglar skapar illusioner som att göra ett litet rum ser större ut eller ett mörkt rum ser ljusare ut. Speglar kan också lägga till en rolig, unik dekorativ touch till ditt sovrum, vilket gör ditt utrymme mer personligt och effektivt beroende på din stil och behov.

Steg

Del 1 av 3:
Använda speglar som dekorationer
  1. Bild med titeln Ordna dina sovrumsspeglar Steg 1
1. Placera en liten spegel på din nattduksbord eller byrå. Detta gör att du kan ha nära tillgång till en spegel för kosmetiska ändamål, som att göra din smink, kamma håret, styla ditt hår, räta upp din slips och sätta på smycken.
  • Bild med titeln Ordna dina sovrumsspeglar Steg 2
    2. Återkalla en gammal spegel. Ommålning, färgning eller dekorera en gammal spegel kan lägga ett roligt och personligt element i ditt rum. Du kan dekorera spegeln själv med klistermärken, tyg eller andra hantverksartiklar som inspirerar dig. Återvinning Gamla speglar gör ett hållbart och kostnadseffektivt dekorationsval.
  • Du kan också kontrakta en lokal hantverkare för att göra en unik, vacker ram från återvunnet material.
  • Bild med titeln Ordna dina sovrumsspeglar Steg 3
    3. Skapa en kontaktpunkt med din spegel. Köp en fristående spegel i en elegant stil. Placera det där det är naturligt ljus är bäst, men inte nödvändigt. En stor, intressant spegel kan skapa en kontaktpunkt i ditt sovrum.
  • Bild med titeln Ordna dina sovrumsspeglar Steg 4
    4. Installera flera speglar på samma vägg. Experimentera med speglar av olika storlek och former. Du kan installera några av dem nära varandra och lite längre bort. Försök också att placera speglarna runt andra konst eller bilder i ditt sovrum. Antalet speglar du hänger är ett personligt val, men för många kan göra ditt rum att titta mot.
  • Var inte rädd för att leka med dina spegelplatser. Experimentera med ditt utrymme baserat på vad du tycker ser bra ut.
  • Omplacera din spegel om dess reflektion inte är en trevlig vy eller om spegeln inte speglar tillräckligt med naturligt ljus.
  • Del 2 av 3:
    Att göra ett litet rum verkar större
    1. Bild med titeln Ordna Dina Sovrum Speglar Steg 5
    1. Häng dina speglar på motsatta väggar. Detta ökar utseendet på ditt rums storlek. Genom att skapa illusionen av djup i ditt rum. Ju större speglar, ju mer potential för extra djup.
  • Bild med titeln Ordna dina sovrumsspeglar Steg 6
    2. Lägg till en spegel i full längd mittemot din dörröppning. Placera din spegel direkt från din dörröppning. Att hänga en större spegel över från dörröppningen kommer att återspegla utsidan, vilket gör ditt rum längre.Längre speglar kommer att återspegla mest, men en liten spegel kommer också att erbjuda mer djup.
  • Bild med titeln Ordna dina sovrumsspeglar Steg 7
    3. Välj en kontaktpunkt och vinkla din spegel mot den. Detta kommer att ge illusionen av djup, särskilt när det är naturligt eller konstgjort ljus på bilden. Ljuset studsas runt rummet för att göra rummet att visas större.
  • Bild med titeln Ordna dina sovrumsspeglar Steg 8
    4. Sätt din spegel på en glasplatta. Att lägga till en spegel till din bordplatta kommer att återspegla ljuset ovanifrån, vilket gör att ditt utrymme känns större. Du kan placera en spegel på ett befintligt bord eller köpa en med en spegel som redan är installerad. Använd en spegel om samma storlek som bordet och klibbar det till ditt bord. Du kan också ha en spegel anpassad för att passa din bordstorlek.
  • Bild med titeln Ordna dina sovrumsspeglar Steg 9
    5. Placera din spegel bakom din dörr. Att sätta din spegel här hjälper dig att spara utrymme utan att lägga till extra bulk till ditt rum. Spegeln kommer att vara snyggt undangömt, och du kan fortfarande enkelt komma åt den.
  • Bild med titeln Ordna Dina Sovrum Speglar Steg 10
    6. Häng flera speglar för att experimentera med djupet. Du kan prova någon kombination av förslag ovan för att skapa ett öppet utrymme som passar dig och ditt utrymme. Att placera olika dimensioner i smala områden kan skapa en öppen effekt av flera speglar som reflekterar flera vinklar.
  • Försök att balansera att ha tillräckligt med speglar för att öppna ditt utrymme och få rummet att känna sig större utan att lägga till så många speglar som ditt rum ser rörigt ut eller rörigt.
  • Om din budget och utrymme bara kräver en spegel, välj spegeln i full storlek så att du kan se hela ditt utseende.
  • Om du bara har små speglar att arbeta med, placera dem på ögonnivå eller över i en rad på väggen, åtskilda jämnt, några meter från varandra.
  • Del 3 av 3:
    Gör ett mörkt rum ser lättare ut
    1. Bild med titeln Ordna dina sovrumsspeglar Steg 11
    1. Häng en fullstorspegel över hela rummet från ditt största fönster. Placering av spegeln här kommer att lysa ditt utrymme genom att återspegla det naturliga ljuset som lyser in från ditt fönster.
    • Se till att ditt fönster är rent att reflektera så mycket ljus möjligt.
  • Bild med titeln Ordna dina sovrumsspeglar Steg 12
    2. Vinkla speglar för att reflektera så mycket ljus som möjligt. När du hängde din första spegel, följ spegelns vinklar och placera din nästa spegel baserat på hur mycket ljus återspeglas i var och en. Placera speglar på platser där du kan spela med vinklarna för att återspegla ljuset hjälper dig att utnyttja så mycket ljus som möjligt - både det naturliga ljuset från fönstren och belysningen i ditt sovrum.
  • Bild med titeln Ordna dina sovrumsspeglar Steg 13
    3. Placera din spegel direkt bredvid ett fönster för att återspegla utsidan. Att sätta det här hjälper till att återspegla det extra solljuset som kommer in från fönstret. Större speglar kommer att återspegla det mest ljusa, även om mindre speglar fortfarande kan uppnå denna effekt. Beroende på din spegel och fönsterstorlek, experimentera med att lämna några inches mellan fönstret och väggen för att reflektera så mycket ljus möjligt.
  • Om du har en annan spegel över hela fönstret, försök använda det här steget för att maximera det potentiella naturliga ljuset.
  • Bild med titeln Ordna dina sovrumsspeglar Steg 14
    4. Använd speglade skåpdörrar för att reflektera extra ljus. Detta kommer inte bara att få ditt utrymme att se större utan också ge mer möjlighet att reflektera både naturligt och konstgjort ljus.
  • WikiHow Video: Hur man arrangerar dina sovrumsspeglar

    Kolla på

    Varningar

    Installera inte speglar på taket. Normala speglar är för tunga för korrekt installation på taket. Detta kan skada ditt tak, sovrum och dig själv. Om du är intresserad av att hänga en spegel i taket, se till att du har lätta speglar är utformade speciellt för takinstallation.
  • Utsätt inte baksidan av din spegel för direkt solljus eller koncentrerad värme. Exponera baksidan av din spegel till värme och ljus kan skada silverbackningen, och det är viktigt att notera när du ordnar din spegel nära naturligt ljus. Om din spegel är placerad på en plats med mycket naturlig ljus eller värmeexponering, kan en tung gardin komma till nytta om din spegel kan hjälpa till om från ett fönsterutrymme.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande