Hur man dekorerar runt en rund spegel

Runda speglar kan verkligen andas lite liv i ditt rum, och är en bra utgångspunkt för sprucing upp ditt hem. Leka med olika inredning och accenter för att krydda ditt vardagsrum och verkligen ge det en personlig touch.

Steg

Metod 1 av 10:
Häng upp massor av liten konst.
  1. Bild med titeln Dekorera runt en rund spegel Steg 1
1. Kontrast en stor spegel med små konstverk. Att leka med storlek är ett bra sätt att leva upp dina väggar, och lägger verkligen en extra dimension till ditt vardagsrum. Ordna din runda spegel i mitten av väggen, så det kan vara kontaktpunkten. Därefter, lägg upp små målningar, tryck och porträtt runt spegeln.
  • Plocka ut olika storlekar målar för att lägga till lite extra kontrast till din spegel. Till exempel kan du hänga upp 3 små målningar, 2 medelstora målningar och 3 medelstora målningar.
  • Du kan också skapa ett coolt galleri med stora målningar och utskrifter.
Metod 2 av 10:
Gran upp närliggande möbler.
  1. Bild med titeln Dekorera runt en rund spegel Steg 2
1. Lägg till lite smakfull inredning på möblerna nära din spegel. Sök efter några bord, nattduksbänkar eller andra platta, robusta möbler nära din spegel. Dekorera ytan på dessa möbler med kasta kuddar, böcker, foton eller andra personliga detaljer-dessa kommer att vara ett bra komplement till din spegel, liksom resten av rummet!
  • Till exempel, lägg upp några kuddar på en bänk under din runda spegel.
  • Du kan jazz upp dina nattduksbord och bordplatta med glasflaskor, eller lägga till en vintage skrivmaskin för dekoration.
  • Ställ ut teman dekor på dina möbler för ett riktigt sömlöst utseende. Du kan till exempel ställa in prydnadslådor och knick-knacks som är alla samma nyans av rött.
Metod 3 av 10:
Dra upp några möbler.
  1. Bild med titeln dekorera runt en rund spegel Steg 3
1. Omorganisera några av dina möbler så att väggen inte känner sig så naken. På egen hand kan speglarna bara göra så mycket, så enkelt som ett skrivbord, bord eller byrå kan göra en stor skillnad! Flytta en möbel så det är direkt under din runda spegel. Detta kommer att bidra till att balansera din spegel och kommer verkligen knyta rummet tillsammans
  • Du kan till exempel dra upp en smakfull byrå under din runda spegel.
  • Du kan flytta din soffa så det är direkt under spegeln.
Metod 4 av 10:
Visa en växt.
  1. Bild med titeln dekorera runt en rund spegel Steg 4
1. Placera ett husplan under eller bredvid din spegel som en extra touch. Om det är en stor husplant, sätt den på golvet direkt under din spegel. Om det är en mindre anläggning, har du lite mer wiggle rum-du kan visa en enda växt på möblerna nära din spegel, eller sätta ut flera små växter.
  • Var inte rädd för att blanda och matcha dina växter! Till exempel kan du ställa in 2 succulenter under din spegel, eller du kan para en saftig med en lång, vinnande växt. Valet är ditt!
  • Om du känner dig färgstark, visa en blomstervase istället för en vanlig housplant.
Metod 5 av 10:
Lägg till matchande ljusarmaturer.
  1. Bild med titeln Dekorera runt en rund spegel Steg 5
1. Centrera din spegel mellan 2 lampor. Placera 2 identiska bords- eller vägglampor till vänster och höger om spegeln, som verkligen lyser upp utrymmet. Du kan också centrera din spegel mellan 2 tidigare installerade ljusarmaturer, som lamporna nära ett badrumsvans.
  • Du kan till exempel placera 2 svartvita bordslampor på båda sidor av spegeln för en snygg, minimalistisk utseende.
  • Om du inte har 2 bordslampor tillgängliga, det är okej! En singel, smakfull lampa kan fortfarande lägga till mycket för din spegel.
Metod 6 av 10:
Lägg till en identisk spegel.
  1. Bild med titeln dekorera runt en rund spegel Steg 6
1. Ställ 2 speglar längs motsatta sidor av väggen för att göra en spegelbildseffekt. Placera din runda spegel på höger sida av väggen. Därefter, lägg upp en annan rundspegel längs den bortre vänstra sidan. Ta ett steg tillbaka och kontrollera att båda speglarna är i linje med varandra-Denna design delar upp ditt utrymme på ett unikt, dynamiskt sätt.
  • Du kan lägga till en möbel eller inredning mellan dina 2 speglar om du vill fylla i utrymmet lite mer. Till exempel kan du centrera ett bord mellan speglarna, eller hänga upp en målning.
Metod 7 av 10:
Skapa ett runda spegelgalleri.
  1. Bild med titeln dekorera runt en rund spegel Steg 7
1. Häng upp runt speglar i kluster av 3 och 4. Hitta lite öppet utrymme på din vägg där du kan passa flera speglar. Ordna dem i en triangulär form, eller justera speglarna så att de bildar en kvadrat. Spela runt med olika inställningar tills du är nöjd med ditt mini spegelgalleri.
  • Du kan också spela med storlek! Till exempel kan du hänga upp 3 små, runda speglar längs kanten av en större rundspegel.
Metod 8 av 10:
Använd kreativa ramar.
  1. Bild med titeln dekorera runt en rund spegel Steg 8
1. Kolla runt ditt hem för Knick-Knacks som du kan återställa i en rolig ram. Alltes Fair Game-Old Wire, PVC-rör och tygremsor kan alla användas för att reframe din spegel på ett roligt, festligt sätt.
  • Till exempel kan du omge din spegel med garn tofsar, eller limskrapor av gammal denim runt fälgen.
  • Du kan skära ett PVC-rör i små cirklar och lim dem runt din spegelfälg.
  • Om din spegel redan har en snygg ram, repaint det i en ny färg.
Metod 9 av 10:
Dekorera med plastskedar.
  1. Bild med titeln Dekorera runt en rund spegel Steg 9
1. Hot lim färgglada plastskedar längs kanten. Krama en punkt med varmt lim längs skedens baksida och tryck den längs spegelns kant med handtaget som pekar inåt. Lägg till en annan dot av lim under handtaget så att skeden stannar på plats. Upprepa denna process tills hela ramen är täckt med färgglada skedar. Sedan lim ett andra lager av skedar ovanpå basskiktet för att skapa ett mer dynamiskt utseende.
  • Detta fungerar bäst med enkla speglar med en tunn eller icke-existerande ram.
  • För referens kommer en liten, 18 i (46 cm) spegel att behöva 105 skedar.
  • Du kan också klippa tygnålar runt din spegel som en dekorativ touch istället för att använda skedar.
Metod 10 av 10:
Lämna det ifred.
  1. Bild med titeln dekorera runt en rund spegel Steg 10
1. Låt din spegel vara stjärnan på din vägg. Om din spegel har en speciellt dekorativ ram, ordna den längs mitten av väggen och se hur det ser ut. Vissa speglar är snygga nog på egen hand, och behöver ingen extra dekor!
  • Till exempel, om din spegel har en djärv, dekorativ ram, kan du centrera den i väggen som en solo accent.

Tips

Placera en rund spegel på en vägg där den kan återspegla massor av naturligt ljus runt ditt vardagsrum.
  • Runda speglar är en stor accent över ett badrum fåfänga.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande