Hur man tillämpar självtårare till din rygg

Själv-Tanner är ett bra sätt att ge din hud en solkissad glöd om du inte bor i ett varmare område. Det kan dock vara svårt att tillämpa självtårare för dig själv, särskilt på områden som din rygg. Om du behöver applicera själv-Tanner till din rygg, kan du göra ett enkelt verktyg med en garvningshandske och träsked. Applicera Tanner på ryggen och låt den torka för en jämn, till och med solbränna.

Steg

Del 1 av 3:
Reading ryggen för själv-tanner
  1. Bild med titeln Apply Self Tanner till ditt baksida Steg 1.jpeg
1. Arbeta i ett område nära en stor spegel. Det är en bra idé att arbeta nära en stor spegel. På det här sättet kan du vända tillbaka till spegeln och hålla ett öga på vad du gör.
  • Bild med titeln Ansök själv Tanner till ditt bakre steg 2.jpeg
    2. Raka tillbaka, om det behövs. Håret kan göra själv-tanner mindre effektivt. Om du har hår på ryggen, raka eller vaxa det innan du applicerar själv-tanner. Detta kommer att hjälpa själv-Tanner att applicera jämnt på din rygg.
  • Eftersom det kan vara svårt att raka eller vaxa din egen tillbaka, kanske du vill ha ryggen rakade professionellt innan du applicerar själv-Tanner.
  • Bild med titeln Apply Self Tanner till ditt baksida Steg 3.jpeg
    3. Exfoliera först. Exfoliating din hud är viktig innan du applicerar själv-tanner. Detta kommer att hjälpa din solbränna att se smidigt och jämnt. Använd en exfolierande kroppsgud och en pensel eller svamp. Gnugga kroppen skrubba i huden för att ta bort döda hudceller och lämna din hud fräsch. Skölj scruben när du är klar.
  • Exfoliera eventuella områden där du planerar att tillämpa själv-tanner.
  • När exfolierande områden som ryggen är det lättast att exfoliera i duschen.
  • När du når ryggen kan vara svårt, försök använda en duschborste med ett långt handtag.
  • Bild med titeln Ansök själv Tanner till ditt baksida Steg 4.jpeg
    4. Torka din hud helt. Själv-Tanner behöver appliceras på torr hud. Var noga med att dämpa din rygg med en handduk efter exfoliating. För bästa resultat, vänta ca 20 minuter efter att ha kommit ut ur duschen för att ansöka själv-Tanner.
  • Del 2 av 3:
    Applicera Tanner till din rygg
    1. Bild med titeln Ansök själv Tanner till ditt baksida Steg 5.jpeg
    1. Tan områden du kan nå med hjälp av dina händer. Det är alltid bäst att tillämpa själv-Tanner med dina händer eftersom det gör det möjligt för dig mest kontroll. Applicera själv-Tanner till alla områden på din rygg Du kan enkelt nå först. Sätt en garvningshandske o en hand. Lägg till en Pump of Self Tanner till en garvningshandske och gnugga ner områden som du kan nå som axlarna, nedre delen av baksidan och baksidan med självbrunnaren.
  • Bild med titeln Ansök själv Tanner till ditt baksida Steg 6.jpeg
    2. Slå en garvning Mitt i slutet av en träsked. Ta en träsked från ditt kök. Binda garvningshandskar runt träskedan med ett gummiband.
  • Bild med titeln Ansök själv Tanner till ditt baksida Steg 7.jpeg
    3. Applicera mer Tanner till Mitt. Lägg till två generösa pumpar av Tanner till Mitt för att tillämpa Tanner till din rygg. Eftersom det kan vara svårt att exakt styra Mitt när du applicerar själv-Tanner med en sked, är en liten extra tanner viktig. Du kan förvänta dig att Tanner ska smita och falla under processen.
  • Bild med titeln Ansök själv Tanner till ditt baksida Steg 8.jpeg
    4. Sopa skeden i upp och ner rörelser. När du applicerar Tanner till din rygg, sopa skeden i upp och ner motioner. Gå över varje område på din rygg Du kan inte täcka med händerna några gånger. Detta kommer att hjälpa den själv-Tanner spridda i smidiga, även lager, vilket ger dig en realistisk solbränna.
  • Det kan hjälpa till att stå med ryggen till en spegel och titta över din axel. Detta gör det möjligt för dig att se var du applicerar Tanner.
  • Del 3 av 3:
    Avsluta processen
    1. Bild med titeln Apply Self Tanner till ditt baksida Steg 9.jpeg
    1. Använd en Mist-formel för att justera hårda linjer. När du har applicerat din Tanner, titta på din rygg i en spegel för att undersöka ditt arbete. När du använder Tanner med en träsked kan du märka hårda linjer. För att justera hårda linjer, använd en Mist-formel som du kan spritz på. Böj framåt och böja huvudet ner. Sedan spruta Tanner från sida till sida, håll flaskan strax ovanför huvudet. Formeln ska sprida sig i hela ryggen. Detta bör ta bort några hårda linjer som lämnades under de upp och ner motionerna du gjorde tidigare med garvningsmynningen.
  • Bild med titeln Ansök själv Tanner till ditt baksida Steg 10.jpeg
    2. Låt Tanner torra helt. Innan du sätter på dig, är det viktigt att låta Tanner torra helt. Klä inte tills Tanner är helt torr till beröring. Tider varierar beroende på vilken typ av tanner du använde.
  • För att påskynda processen, ta en torktumlare och blåsa den på din hud över områden där du applicerade Tanner.
  • Bild med titeln Ansök själv Tanner till ditt baksida Steg 11.jpeg
    3. Fixa upp några patchar du märker efter garvning. Följande dag, efter duscha, kan du märka några fläckar, särskilt i svårt att nå områden som din rygg. Lägg till lite mer själv-tanner till några fläckiga områden. Låt det torka precis som du gjorde tidigare. Detta borde göra din solbränna mer ens och naturlig.
  • Tips

    Det kan hjälpa till att hjälpa någon annan att hjälpa dig. Har någon hjälp att kolla din solbränna för att se om det ser okej att till och med tillämpa själv-Tanner för dig.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande