Hur bekänner du din förälskelse

Om du har en förälskelse på någon, kan det vara skrämmande att tänka på att berätta för dem hur du känner! Men om du hoppas kunna flytta förhållandet till nästa nivå, är det något du måste göra förr eller senare. Lyckligtvis, genom att bli bekväm med din förälskelse och tänka på kreativa sätt att bekänna hur du känner, hjälper du att lugna dina nerver nog att ta på sig samtalet!

Steg

Metod 1 av 3:
Bekänna kreativt
  1. Bild med titeln Confess till din förälskelse Steg 1
1. Skriv en anteckning och skicka det till din förälskelse eller skapa ett kreativt kort. Anteckningar är ett av de vanligaste och effektiva sätten att bekänna en förälskelse. Det tenderar att vara mindre besvärligt än personliga bekännelser, vilket ger dig lite utrymme och komfort om personen inte känner på samma sätt. Skriv en kort anteckning som bekänner din förälskelse och skicka den till personen i person, eller lägg den i deras skåp.
  • Se till att din anteckning är handskriven, läsbar och relativt kort och till den punkten. Det behöver inte vara smart eller alltför romantiskt. Skär bara till Chase: "Jag har alltid märkt att du verkar riktigt söt, snäll och söt. Jag skulle gärna lära känna dig bättre, för jag gillar verkligen dig."
  • När du vill bekänna till din förälskelse är personligen alltid bättre än bara över en text, eller online. En anteckning är en bra balans, för det kan vara personligt, men ger dig också utrymme om du är nervös. Om allt annat misslyckas, har en konversation på telefonen, eller via Skype alltid att föredra att texta den.
  • Bild med titeln Confess till din förälskelse Steg 2
    2. Introducera idén utan att säga något. I vissa fall kan dina handlingar göra din förälskelse mer uppenbar än att säga, "Du vet, jag gillar verkligen dig." Om din förälskelse gradvis blir medveten om att du gillar dem, blir det mer naturligt och tydligt än att behöva säga så snyggt.
  • Gå ut ur din väg för att prata med din förälskelse och "av misstag" stöta på dem i korridoren. Ändra dina rutter så att du ser dem regelbundet, och gör alltid en punkt att säga hej.
  • Gör alltid ögonkontakt. Skygg inte bort från det, som om du är generad. Gör ögonkontakt och le flirtigt när du ser den person du krossar på.
  • Visa intresse för vad de gör och vad de är som. Försök att lära känna din förälskelse som en vän först, innan du bekänner någonting. Det kan växa naturligt.
  • Bild med titeln Confess till din förälskelse Steg 3
    3. Be om hjälp med något. Ett bra sätt att starta en konversation eller för att få din förälskelse att prata är att fråga lite hjälp med något enkelt. Beroende på vem din förälskelse är och vad de är som, kan det här få dig till några flirtiga samtal.
  • Be om hjälp med en läxa uppdrag för en klass som du är i tillsammans. Börja med en komplimang, som, "Du verkar så smart i den här klassen. Tror du att vi kunde prata lite någon gång om denna uppgift? jag behöver lite hjälp."
  • Be om hjälp kommer att få dem att tänka på respektfullt av dig, och de tror att du är ärlig nog att be om hjälp på något. De hjälper dig också att göra sina övergripande känslor för dig.
  • Låtsas att du förlorat något. "Hej, har du sett en bok runt här? Jag hade bara det..." När din förälskelse hjälper till, säg, "Du är så söt..."
  • Bild med titeln Confess till din förälskelse Steg 4
    4. "Av misstag" glida ut det till någon annan. I vissa fall började en rykte sig faktiskt fungera till din fördel. Om du berättar för en vän att du har en stor förälskelse på någon, och det kommer runt till en vän av din förälskelse, som kommer runt till din förälskelse, kanske du har gjort jobbet utan att verkligen göra någonting alls. Då kommer de att veta, och prata blir mycket lättare.
  • Berätta ett par av dina vänner, och bli inte generad över det. Om det sprider, kan du alltid förneka det senare. Om du aldrig sagt någonting, kommer det inte att finnas några bevis för att du gjorde något pinsamt eller avvisades.
  • Neka aldrig det, om du verkligen är intresserad av någon. Varför skulle du bry dig om någon visste att du gillade någon? Det är inget att vara generad över.
  • Bild med titeln Confess till din förälskelse Steg 5
    5. Hitta skäl att bjuda ut personen. Den skrämmaste saken känner inte hur din krossa känner dig om dig. Det är mycket lättare att bekänna en krossa helt om du är ganska säker på att din förälskelse tycker om dig. Ett bra sätt att räkna ut det här är att bjuda in din förälskelse till någon form av händelse, som en fest eller en efterskolans aktivitet, vilket inte nödvändigtvis är ett datum.
  • Håll ögonen på saker som din förälskelse kan njuta av att gå till: "Jag vet att du verkligen gillar Marvel-filmer, så jag trodde du kanske vill se den nya järnmannen, eftersom min pappa får extra biljetter. Jag var bara nyfiken, trodde att du kanske uppskattar dem."
  • Om din förälskelse blir väldigt upphetsad, eller verkar verkligen smickrad och verkligen vill gå med dig, ta det som ett gott tecken och ta nästa steg när du får en chans.
  • Bild med titeln Confess till din förälskelse Steg 6
    6. Flört. Var vänlig och flirty när du får chansen. Detta kan göra mycket mer för att kommunicera en förälskelse än att säga så högt. Prata med din krossa på samma sätt som du kan röra runt med dina vänner, eller andra människor du är bekväm. Var bara dig själv.
  • Reta din förälskelse på ett vänligt sätt. Hitta roliga skäl att låta din humor ut när du pratar med dem. Istället för att säga, "Hej hur mår du idag?" säg något som, "Jag tänker på att organisera en jailbreak från skolan. Behöver en medbrottsling. Vad säger du? In eller ut?"
  • Det finns inte mycket romantiskt om frasen, "jag är kär i dig." I stället för att berätta för någon, gör det uppenbart att du är intresserad, så det blir onödigt att säga högt.
  • Metod 2 av 3:
    Ha prat
    1. Bild med titeln Confess till din förälskelse Steg 7
    1. Vänta inte. Den bästa tiden att bekänna en förälskelse? Just nu. Det finns ingen användning i väntan, för du bara ger din krossa möjligheten att börja träffa någon annan, eller hitta någon annan att krossa och glömma dig. Om du känner någon och gillar dem är den perfekta tiden nu.
    • Den enda gången du borde vänta är när din förälskelse för närvarande daterar någon. Berättar för någon att du gillar dem medan de är i ett förhållande kan göra saker som är komplicerade. Det är bäst att hitta någon annan att krossa på ett tag och återvända till personen senare när de är singel.
  • Bild med titeln Confess till din förälskelse Steg 8
    2. Försök att vara lugn och cool. Trots vad du kanske tror, ​​säger någon att du gillar dem inte borde vara en stor sak. Även om de inte känner på samma sätt, blir det så bra att säga! Speciellt om du närmar dig dem på ett lugnt och coolt sätt, är mild och humoristisk i ditt tillvägagångssätt. Gör det enkelt och försök att ta trycket av dig själv.
  • Bygg dig själv innan du gör det. Titta i spegeln och säg, "jag kan det här. Jag är en cool person som min förälskelse borde vara med." Sedan lägg dig där ute.
  • Se ditt bästa på dagen du bestämmer dig för att göra det. Bära rena, snygga kläder som passar dig bra och smickra dig, och se till att du är nyhust och renhårig.
  • Bild med titeln Confess till din förälskelse Steg 9
    3. Presentera dig själv, om det behövs. Om du inte känner till din förälskelse mycket bra kan det vara svårt att bekänna en förälskelse. Det sista du vill göra är att riskera att säga så och att de säger, "Vänta, vem är du?" Om du inte är säker på om personen känner dig, gå upp till dem och presentera dig själv.
  • Det behöver inte vara komplicerat: "Hej, jag vet inte om du känner mig riktigt bra. Vi är i samma klass, jag tror att vi hade Mr. Robinsons klass förra året? Jo, jag har velat berätta något för ett tag..."
  • Bild med titeln Confess till din förälskelse Steg 10
    4. Prata en-mot-en, personligen. Det bästa sättet att få den här konversationen är privat. Det är viktigt att båda känner dig så bekväma och lugna som möjligt, för att undvika att göra det till en super-stor-affär, men det är också bra att ha lite privatliv så det är mindre pinsamt.
  • Att passera mellan klassperioder kan vara en bra tid att fånga någon väldigt snabbt. Strax efter klassen eller när du lämnar samma klass är det också en bra tid. Eller kan du försöka sitta tillsammans på bussen. Häng bara tillbaka och säg, "Hej, kan jag prata med dig en minut?"
  • Gå aldrig upp till en förälskelse medan de är i en stor grupp, eller försök att bekänna i mitten av lunchrummet medan alla kan höra dig. Det kan vara väldigt besvärligt om det inte hamnar bra. Det är en privat konversation, så gör det en-en-en.
  • Bild med titeln Confess till din förälskelse Steg 11
    5. Ha ett visst datum eller händelse i åtanke att följa upp med. Om du säger, "jag gillar dig" Och din förälskelse säger, "jag gillar dig också," sen då? Kommer du bara att säga, "Väl....Häftigt." Nej! Det är viktigt att ha ett visst datum i åtanke så att du kan följa upp.
  • Om en dans kommer upp, säg, "Cool, jag hoppades kanske vi kunde gå till dansen tillsammans. Skulle du vilja?" Om det finns inget skolrelaterat, eller du är inte i skolan, säg, "Jag hoppades att vi kunde få en bit att äta någon gång. Vill gå för pizza denna fredag? Säg runt 7?"
  • I vissa fall kan det vara bättre att inte skynda på det. Förvänta dig inte mycket av ett svar om du berättar för någon att du gillar dem. De kanske vill tänka på det ett tag. Det är en bra sak. Oroa dig inte för att vänta.
  • Bild med titeln Confess till din förälskelse Steg 12
    6. Kom till saken. Det stora ögonblicket behöver inte vara en stor sak. Det finns ingen mening att göra det komplicerat, eller super kreativt, när innehållet är "jag gillar dig." Presentera dig själv, le och säga, "Du vet, jag har velat säga det här länge. Jag har alltid märkt dig, och du verkar riktigt söt och söt. Jag tycker att jag tänker på dig. Jag tycker jätte mycket om dig."
  • Följ inte en "manus" När du försöker prata. Massor av människor som känner sig besvärliga i den här situationen tycker att det blir bättre om de läser från ett skript, men det kommer bara att låta dig låta som en robot. Prata naturligt, som om du pratade med en av dina äldsta vänner.
  • Bild med titeln Confess till din förälskelse Steg 13
    7. Oroa dig inte för avslag. Vet du vad? Det händer. Det har hänt med alla. Avvisas kan sticka lite först, men det är mycket bättre än att undra vad som kan ha hänt om du hade sagt något, men det gjorde inte. Du kommer att växa upp, du kommer att gå vidare, och så kommer din förälskelse. Bara komma dit och gå för det.
  • Om du blir avvisad, ler bara och säger, "Tja, jag är glad att veta åtminstone. Ha en bra resten av din vecka." Klaga aldrig, scoff eller göra något dramatiskt. Även om du känner dig upprörd, vet du åtminstone nu och kan gå vidare.
  • Metod 3 av 3:
    Lär känna din förälskelse
    1. Bild med titeln Confess till din förälskelse Steg 14
    1. Befriend dem online först, om du inte redan har det. Ett bra sätt att göra lite forskning och lära känna någon innan du bekänner en förälskelse är att vara vänner på Facebook, eller följ dem på Twitter. Om du väntar, sluta vänta och nå ut online först för att göra kontakt. Att ha ett par online-chattar kan hjälpa till att bryta isen när du äntligen pratar personligen.
    • För att få en konversation startad när du är personligen kan du ta med saker som du redan pratade om online, eller referera till något som alla såg på Facebook den dagen. Bra isbrytare.
  • Bild med titeln Confess till din förälskelse Steg 15
    2. Se till att din förälskelse inte ser någon. En av de viktigaste sakerna att ta reda på innan du bekänner en förälskelse är huruvida din förälskelse för närvarande ser någon eller inte. Om de är, är det förmodligen en bra idé att hänga tillbaka, för att du inte vill göra saker över-komplicerade för någon som du gillar.
  • Online är ett enkelt sätt att kolla, eller du kan också titta noga på och se om din förälskelse verkar vara engagerad. Prata med gemensamma vänner eller fråga om.
  • Bild med titeln Confess till din förälskelse Steg 16
    3. Prata med gemensamma vänner om din förälskelse. Nå ut till vänner och bekanta om du vill lära dig mer om den person du krossar på. Hitta en anledning att umgås med människor som är vänner med din förälskelse och bara börja fråga om dem. "Vad gillar de? Gillar de någon? Tror du att de skulle vara intresserade?" Alla goda frågor att fråga.
  • Kom ihåg, om det glider ut, det är inte det värsta att ha hänt. Kan sluta göra ditt jobb och din stress mycket enklare.
  • Bild med titeln Confess till din förälskelse Steg 17
    4. Häng ut i grupper. Hitta skäl att umgås med din förälskelse, men inte i samband med ett datum, eller en en-på-en hänger. Lär känna dem bättre genom att bjuda in dem att göra saker med din grupp av vänner.
  • Organisera en enkel grupp som hänger ut, som en filmnatt på någons hus, eller en gruppmiddag någonstans och bjuda in din förälskelse. Om du fortfarande är orolig för att närma dig din förälskelse så, har någon annan fråga.
  • Om du får reda på att du inte gillar dem, bra. Åtminstone bekänner du inte lite förälskelse och gör ett misstag för någon du inte har så mycket gemensamt med.
  • Bild med titeln Confess till din förälskelse Steg 18
    5. Var uppmärksam. Om du vill lära dig mer om någon och ta reda på om du kanske är bra tillsammans, är en del av det att bara börja öppna dina ögon lite. Vem verkar din förälskelse njuta av att hänga med? Vad är deras humoristisk känsla som? Vad tycker de om att göra på fritiden? Spendera lite tid att uppmärksamma och titta på (inte på ett obehagligt sätt) för att lära dig så mycket som möjligt.
  • Titta på tecken på kroppsspråk när du är runt varandra. Om din förälskelse börjar använda "stängd" kroppsspråk, armar korsade och inte göra ögonkontakt, det kan vara ett tecken hon inte är intresserad av dig. Du kan rädda dig lite sorg.
  • Tips

    Vara på förhand och ärlig och om de reagerar på ett sätt som du inte förväntade dig och låtsas ingenting är besvärligt.
  • Om du tittar på sina handlingar, låt dem inte se dig, för om de tycker att du är en stalker, sänks dina chanser att vara i ett förhållande med dem med mycket!
  • Prata med din förälskelse som han / hon är din vän eller bli vänner med din förälskelse.
  • Se till att när du berättar för dem är det inte besvärligt - det gör det väldigt svårt att avsluta en mening.
  • Varningar

    Förvänta dig inte att bli avvisad, men förbered dig om det händer. Det är inte världens ände, trots att det kan känna det som det.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande