Så här lägger du till ett ljud till en presentation i microsoft powerpoint 2007

Lägga till ljud till din PowerPoint-presentation representerar en stor chans att ytterligare engagera din publik.I Microsoft Office 2007 har processen blivit strömlinjeformad, och du hittar många viktiga alternativ på en kontextuell flik.Följ dessa steg för att skapa en riktigt "multimedia" Presentation, taktfullt.

Steg

  1. Bild med titeln Lägg till ett ljud till en presentation i Microsoft PowerPoint 2007 Steg 1
1. Navigera till "Föra in" flik och välj "Ljud" från "Media" gruppering.För att lägga till en viss ljudfil, välj till "Infoga ljud från filen."
  • Bild med titeln Lägg till ett ljud till en presentation i Microsoft PowerPoint 2007 Steg 2
    2. Bläddra till var din fil är placerad och klicka på "Ok" För att släppa ljudfilen på bilden, där du arbetar, som ett objekt.
  • 3. Välj om du vill att ljudet ska spela automatiskt, eller ska startas när du klickar på ljudobjektikonen i din bild.
    Bild med titeln Lägg till ett ljud till en presentation i Microsoft PowerPoint 2007 Steg 3
  • 4. Bedöm dina alternativ.Du har satt ett ljud i din presentation, men valen om hur du presenterar det är öppet för din whimsy och kreativitet.
  • Om du vill ändra ditt val om du vill spela upp ljudet automatiskt eller efter ett musklick, öppna rullgardinsmenyn i "Ljudverktyg - Alternativ" Kontextuell flik i bandet.Bild med titeln Lägg till ett ljud till en presentation i Microsoft PowerPoint 2007 Steg 4Bullet1
  • Som standard lämnar PowerPoint 2007 ljudobjektet som ett synligt objekt i din bild.Detta kan bytas genom att klicka på rutan märkt "Dölja under showen," Beläget i "Ljudverktyg - Alternativ" kontextuell flik.Detta hjälper dig att få en renare presentation när du spelar ett ljud automatiskt, men om du har valt för att starta ljuduppspelningen när du klickar på objektet (se steg 3), kommer du inte att kunna göra det om du har valt att dölja objekt under presentationen.Bild med titeln Lägg till ett ljud till en presentation i Microsoft PowerPoint 2007 Steg 4Bullet2
  • Att öka gränsen för filstorlek för inbäddade ljud kommer att absorbera ljudfilen, om den är under gränsen, i din presentation singel ".petx" fil.Om det ljud du har inkluderat i din presentation är över gränsen du anger, måste du inkludera ljudfilen på samma plats som din ".petx" fil, var du än sparar den eller delar den (e.g., du skulle bifoga ".petx" fil och den medföljande ".mp3" Fil i e-post om du skulle skicka ditt däck till en kollega).
    Bild med titeln Lägg till ett ljud till en presentation i Microsoft PowerPoint 2007 Steg 4Bullet3
    Bild med titeln Lägg till ett ljud till en presentation i Microsoft PowerPoint 2007 Steg 4Bullet3
  • Tips

    Varningar

    Håll ett öga på volyminställningen för din presentationshårdvara om du planerar att spela ett ljud i din PowerPoint-presentation.Ett sätt att undvika att spränga din publikens öron (eller orsaka 20 äldre människor att visa upp sina hörapparater) är att ange en volymnivå när du redigerar din bild.Detta kan nås i "Ljudverktyg - Alternativ" Kontextuell flik i bandet.

    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande