Hur man verkar mindre amerikan medan du turnar i europa

Ingen vill sticka ut när vi turnar ett främmande land. Ibland inser vi inte att vi klär oss eller agerar som en utlänning, vilket kan vara en stor nackdel när vi reser. Att använda följande tips kan hjälpa dig att blanda in.

Steg

  1. Bild med titeln visas mindre amerikan medan turné i Europa Steg 1
1. Titta på vad andra har på sig. Har de haft sneakers? Stövlar? Heels / Dress Shoes? Ta en titt och märk trender. De flesta européer bär inte sneakers, så bära stövlar, lägenheter eller något som passar din fantasi. Se till att de är bekväma också.
  • Bildbetaget visas mindre amerikan medan turné i Europa Steg 2
    2. Bära en kappa. Få en som inte är för skrymmande, men varm. Många europeiska länder får en stor mängd regn och vissa är mycket kalla, som Förenade kungariket och Polen. Se till att din jacka håller dig varm och torr.
  • Bilden titeln visas mindre amerikan medan turné i Europa Steg 3
    3. Klä sig casually. Använd inte skjortor med amerikanska märken eller slogans på dem. "amerikansk örn", "Hollister", eller "Abercrombie & Fitch" är förmodligen inte en bra idé.
  • Bild med titeln visas mindre amerikan medan turné i Europa Steg 4
    Bild med titeln visas mindre amerikan medan turné i Europa Steg 4
    4. Försök att blanda in. Tala tyst och dra inte uppmärksamhet åt dig själv. Bekräver inte som en turist, och vara artig och artig. Du kommer nog inte lura människor att tänka på att du är europeisk för länge, men du kan lämna dem med ett bra intryck av dig själv.
  • Bild med titeln visas mindre amerikan medan turné i Europa Steg 5
    5. Antag inte att alla talar engelska. Även om de gör det kanske de inte svarar. Kom ihåg att de som gör det fortfarande mycket uppskattar ett ord eller två på sitt modersmål och vem vet, de kan till och med vara trevligare för dig! Om de har bra ordförråd och uttal, berätta för dem. De uppskattar det och behandlar dig bättre.
  • Bildbetaget visas mindre amerikan medan turné i Europa Steg 6
    6. Se till att du vet minst lite av språket. Försök att tala landets språk visar respekt mot nationen och dess folk. Bra ord eller fraser att veta inkluderar är "Hej", "snälla du", "adjö", "har du...?", och "pratar du engelska?"
  • Bilden titeln visas mindre amerikan medan turné i Europa Steg 7
    7. Använd inte några kläder som skriker "Amerikansk"! Exempel är: Skjortor med den amerikanska flaggan på den, "Jag älskar New York" Skjortor, shorts med något skrivet på skinkorna, etc. Samtidigt låtsas inte vara en annan nationalitet - det kan få dig i trubbel och sätta dig i den position där du antingen måste ljuga eller göra en konstig ursäkt.
  • Bilden titeln visas mindre amerikan medan turné i Europa steg 8
    8. Klä fast. Du behöver inte sporta alla de senaste trenderna, men försök att sätta ansträngningar i ditt utseende. Kläder artiklar som hoodies och sweatpants kommer förmodligen inte att göra dig väldigt europeisk utseende, så försök att hålla sig borta från det föråldrade och slarviga utseendet.
  • Bildtiteln visas mindre amerikan medan turné i Europa Steg 9
    9. Tala tyst i allmänhet. I USA, a "Lägg märke till mig" tillvägagångssätt för den offentliga volymen är acceptabel, men i Europa kommer din accent och högtalande att bli oanmäld. Du behöver inte viska, men försök att agera civiliserad och artig.
  • Tips

    Skryta inte om hur bättre eller större saker är i Amerika. Allvarligt, ingen intresserad.
  • Du måste veta minst var du är och var du går. Laddning på en "Europeiskt äventyr" kan verka som en bra idé, men det kommer att leda till katastrof.
  • Se till att du har några euro, eller vad som helst annan valuta det europeiska landet du besöker användningsområden. (e.g pund sterling, złoty, krone, forint) Inga affärer, restauranger, barer eller andra företag i Europa accepterar dig.S. Dollar som betalning. Observera också att Danmark, Sverige, Storbritannien och Ungern inte är en del av euroområdet, och accepterar därför inte euron som valuta. Kontrollera vad den lokala valutan är innan du besöker landet. Majoriteten av EU-länderna har euron som sin nationella valuta, medan vissa inte gör det.
  • Att ge stora tips till servitörer i Europa är inte nödvändigt eftersom det är i Förenta staterna. Det är dock uppskattat och servitörer blir verkligen glada att se dig kvar en, för det händer inte mycket ofta!
  • Lämna inte pengar i ditt hotellrum. Håll dina personliga tillhörigheter i ett hotell säkert om möjligt.
  • Använd inte ett fanny pack. Håll en liten mängd i en handväska eller plånbok istället.
  • Varningar

    Var inte iögonfallande. Försök att blanda in - det kan inte betonas tillräckligt.
  • Om du känner dig obekväma i någon situation, lämna.
  • Akta dig för pickpockets och tjuvar.
  • Lämna inte något värdefullt eller alltför amerikanskt i sikte i din bil. Bilvandalism är tyvärr vanligt i Europa.
  • Försök att inte uppträda som en stereotypisk amerikan. Snabbmat utlopp ses som en symbol för Amerika, så till exempel om du såg in i en McDonalds, eller använda amerikansk dialekt istället för brittisk dialekt som lärs i många europeiska skolor - skulle du sticka ut från mängden, medan Om du gick in i en traditionell restaurang i det land du besöker, kan du verka vara mindre av en outsider.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande