Hur man blir en homeschool-handledare

Om du älskar att dela kunskap med studenter, men du inte nödvändigtvis vill lära sig i en formell klassrumsinställning, kan Homeschool-handledning vara den perfekta vägen för dig. Ofta, föräldrar som homeschool deras barn kommer att anställa handledare för att hjälpa till med ämnen som de inte vet mycket om-speciellt när deras barn börjar studera mer avancerade ämnen. Om homeschool studenter får ha externa handledare i området där du bor, ge den här roliga och givande karriären ett försök!

Steg

Fråga 1 av 9:
Måste du vara certifierad för att vara en homeschool-handledare?
  1. Bild med titeln Bli en Homeschool Tutor Steg 1
1. Lagarna varierar beroende på var du bor. På vissa ställen kan du vara skyldig att ha ett certifierat lärointyg, eller du kan vara begränsad till ett visst antal timmar som handlar en enda familj. På andra områden finns det nästan inga regler kring Homeschool-handledning, så du kan kanske arbeta heltid för en familj. Eftersom dessa föreskrifter skiljer sig så mycket, är det viktigt att undersöka vad du får göra i det land du bor i.
  • Vissa stater i USA har lagar som anger att endast barnens föräldrar kan lära dem. I så fall kanske du inte kan arbeta som en homeschool-handledare.
  • Om du bor i USA, kolla homeschool lagarna i ditt tillstånd på https: // hsrlda.org / juridisk.
  • I homeschooling community, villkoren "handledare" och "lärare" används ofta utbytbart, speciellt om du arbetar heltid - så uppmärksamma några lagar som gäller för lärare, liksom.
Fråga 2 av 9:
Vilka kvalifikationer behöver jag vara en homeschool-handledare?
  1. Bildbeteckningen blir en homeschool-handledare Steg 2
1. Ange din utbildning, undervisningsuppgifter och erfarenhet på ditt CV. Tänk på att även om en viss utbildningsnivå inte är nödvändig, kan föräldrar som vill ge sina barn en riktigt konkurrenskraftig utbildning föredra att anställa handledare som har en kandidatexamen eller magisterexamen i det område de undervisar. Men även om du inte har en formell undervisningsutbildning, kan du ha mer praktisk erfarenhet som gör dig en bra kandidatliknande som en publicerad författare om du vill handleda på engelska.
  • Överväg att bli certifierad även om det inte är nödvändigt i ditt område - det kan ge dig mer av en kant när du försöker hitta nya studenter.
  • Vissa föräldrar kommer att anställa högskolestudenter att arbeta som handledare, så om du arbetar mot en examen, inkludera det också.
Fråga 3 av 9:
Hur mycket gör homeschool-handledare?
  1. Bild med titeln Bli en Homeschool Tutor Steg 3
1. De flesta privata handledare kommer att tjäna cirka 13-20 timmar i timmen. Om du arbetar självständigt-betyder att du hittar dina egna studenter och arbetar för föräldrarna, snarare än att undervisa genom ett handledningsprogram - du är fri att ställa in vilken hastighet du vill ha som handledare. Men den kursen kommer att fluktuera utifrån din erfarenhet och det område där du bor, så det är en bra idé att undersöka vilka andra handledare i ditt område laddar och arbetar därifrån.
  • Om du är speciellt kvalificerad-liknande du är en licensierad lärare eller du har en magisterexamen i ditt fält - kan du ladda mer än om du bara börjar eller är fortfarande en student.
Fråga 4 av 9:
Vilka ämnen ska jag handleda studenter i?
  1. Bild med titeln Bli en Homeschool Tutor Steg 4
1. Fokusera på 1-2 högskole-nivå ämnen. Medan vissa föräldrar kommer att anställa handledare för att undervisa en mängd olika ämnen, söker många homeschool föräldrar efter handledare som kan lära sig ett särskilt, avancerat ämne. Du kan till exempel handledare på ett eller två områden som matematik, vetenskap, främmande språk eller berikning, såsom konst, musik eller drama.
  • De flesta föräldrar kommer att se till att anställa handledare som undervisar på högskolan. Om du vill ha handledare i matematik, kan du annonsera att du är tillgänglig för pre-algebra, algebra, geometri, trigonometri och kalkyl.
  • Välj ämnen som du är väldigt kunnig och passionerad om-det är viktigt att kunna projicera spänning och förtroende för dina elever!
Fråga 5 av 9:
Hur hittar du eleverna till handledare?
  1. Bild med titeln Bli en Homeschool Tutor Steg 5
1. Nätverk direkt med homeschoolfamiljer i ditt samhälle. Bli involverad i dina lokala homeschool-grupper-volontär på evenemang, chaperone resor och släpp av på parkdagar. När du träffar föräldrarna, presentera dig som en homeschool-handledare. Tryck inte på dina tjänster på dem, men bär visitkort om de vill prata med dig mer om dina tjänster senare.
  • 2. Gå med i ett online-handledning för handledare. Det finns flera onlineföretag som anlitar homeschool-handledare. Dessa program ger dig sedan en lista över studenter och hjälper dig att ansluta till eleverna i ditt område. Vissa program tar ut en liten avgift för att gå med, medan andra kommer att få en provision när du är betald. Men de kan ibland hjälpa dig att nå fler studenter, så du kan fortfarande sluta göra mer pengar än du skulle om du arbetade privat.
  • Några populära handledningsprogram inkluderar handledare.com, wyzant, vård.com, och hej handledare.
  • 3. Be dina befintliga kunder att hänvisa till sina vänner och kamrater. När du har några nöjda kunder, be dem att hjälpa dig att sprida ordet. Du kan till och med skapa ett belöningsprogram för föräldrar som hänvisar till andra föräldrar, som att erbjuda 10% rabatt på din tjänster i 30 dagar eller ger studenterna en fri timme av handledning i utbyte mot varje hänvisning.
  • Fråga även befintliga kunder att lämna online recensioner eller skriftliga testimonials om dina tjänster. Använd sedan de för att främja dig när du pratar med potentiella nya kunder.
  • Fråga 6 av 9:
    Ska jag handleda studenter online eller personligen?
    1. Bild med titeln Bli en Homeschool Tutor Steg 8
    1. Överväg att göra både att nå en bredare publik. Oavsett om du handlar privat eller via ett online-program, överväga att ha en installation där du kan handleda studenter över webben. Detta kan verkligen hjälpa dig att expandera din räckvidd - du kan till och med kunna locka kunder från utsidan av ditt lokala område. Även om du lärar eleverna i ditt område, kan det dock vara till hjälp att ge dem ett-på-ett-stöd om de har en fråga i dina lediga timmar eller du inte kan möta ansikte mot ansikte.
    • Du kan också få kreativ runt hur du erbjuder dina personliga tjänster. Till exempel, förutom handledande studenter i ditt hem eller deras, kan du möta upp klasser på kaféer, på ett bibliotek eller i ditt hem.
    Fråga 7 av 9:
    Var kan jag hitta resurser för homeschool handledning?
    1. Bild med titeln Bli en homeschool-handledare Steg 9
    1. Gå med i en professionell Homeschool Association för support. Homeschool-handledning är ett relativt litet fält, så du kanske inte kan hitta många grupper som ger resurser specifikt till handledare. Det finns dock gott om grupper som hjälper homeschoolers med saker som planeringskurser, lärande nya undervisningsmetoder och håller sig informerade om lokala lagar och förordningar. Kolla in grupper som National Home School Association, Home School Legal Defense Association och Association of American Educators för att hitta information som kan hjälpa dig.
    • Leta efter lokala homeschooling supportgrupper-de kan vara en bra resurs för allt från curriculum tips till fält resa idéer!
    Fråga 8 av 9:
    Hur kommer jag upp med lektioner för mina elever?
    1. Bild med titeln Bli en Homeschool Tutor Steg 10
    1. Hitta sätt att verkligen engagera studenter med vad du lär dig. Som en homeschool-handledare är du helt ansvarig för hela din läroplan, inklusive hur du testar dina elever på vad de lär dig.Erbjuda lektionsplaner som är skräddarsydda för dina enskilda studenter och hur de lär sig bäst. Kom ihåg att du inte är bunden av den traditionella skolstrukturen, så hitta sätt att göra ämnet så kul och intressant som möjligt för dina elever.
    • Försök att komma med praktiska aktiviteter som hjälper dina elever verkligen att utforska vad de lär sig - de kommer mer benägna att absorbera det på det sättet. Till exempel, om du har en student som kämpar med matte, kan du använda visuella exempel för att hjälpa till att undervisa tuffa förstå ekvationer och formler.
    • För att utnyttja din tid, diskutera vad studenten redan förstår före din första session. Detta kommer att se till att du inte ger dem något material som är för lätt eller för utmanande.
    Fråga 9 av 9:
    Ska jag inrätta en officiell verksamhet som en handledare?
    1. Bild med titeln Bli en Homeschool Tutor Steg 11
    1. Prata med en certifierad revisor (CPA) för råd. Om du planerar att arbeta heltid som en homeschool-handledare, kan registrera som ett företag göra det lättare att göra dina skatter i slutet av året. Det är dock bäst att samråda med en revisor för personlig rådgivning, eftersom det kan variera beroende på saker som lagarna i ditt tillstånd, hur mycket du tar betalt för dina tjänster, hur många studenter du lär dig, och hur många timmar du planerar att arbete.
    • Om du etablerar dig som ett företag, kan det också ge dig mer trovärdighet som en homeschool-handledare.
    • Låt också din revisorn veta om du planerar att handleda i ditt hem. De kan ge dig råd att skapa ett rum, särskilt för handledning för skattemässiga ändamål. De kan också föreslå att du uppgraderar din personliga ansvarsförsäkring om en student skulle bli skadad i ditt hem.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande