Hur man tjänar pengar på nätet som utbildare

Lärare uppfyller ett kritiskt krav i varje barns utveckling. Den lön som många lärare tjänar inte tillräckligt återspeglar de ansträngningar och bidrag de gör för samhället. Detta har tvingat många att leta efter jobbmöjligheter utöver undervisning. Den konkurrenskraftiga världen utanför kräver mer än genomsnittlig kunskapsnivå för att lyckas. Ett stort antal undervisningspersonal har sett potential att göra ytterligare inkomst på Internet och har således insett att arbetet på nätet inte bara är bekvämt, men också lönsamt, är lätt att komma åt med liten kunskap om Internet. Lärare i dag, behandlar redan många uppgifter online eftersom de ofta använder Internet till forskningsinformation. Online-handledare kan ge hjälp till studenter över hela världen i alla ämnen som sträcker sig från kemi till engelska till historia till avancerad matematik. Internet ger rikliga vägar för lärare och handledare att göra ytterligare inkomst.

Steg

  1. Bild med titeln Tjäna pengar på nätet som en pedagog Steg 1
1. Identifiera ditt undervisningsmål och känna din skicklighetsuppsättning. Utbildning av företagsklienter, undervisning Språkfrekvens, undervisning ett visst avancerat ämne mm kräver specialiserad individuell ämneskunskap. Bedöm din kompetens i ämnet innan du ansöker om online-undervisningsjobb.
  • Bild med titeln Tjäna pengar på nätet som en pedagog Steg 2
    2. Utvärdera din kunskap om Internet och kommunicera i en online-miljö. Undervisning online är mer utmanande än att leverera föreläsningar. Tekniska utformningar är inte idiotsäkra. Öva onlineundervisning sessioner med mentorer som kan ge ärlig feedback och stärka dina färdigheter.
  • Bild med titeln Tjäna pengar på nätet som en pedagog Steg 3
    3. Få dig certifierad. Anmäl dig i ett online-undervisningscertifieringsprogram. Även om alla handledningsbyråer inte anger för lärarcertifieringar, är det bättre att hålla en för att bevisa din kompetens i ett ämne. Många universitet erbjuder online-lärarcertifieringsprogram, speciellt utformade för att styra lärare genom senaste tekniska verktyg och onlineundervisningspraxis.
  • Bild med titeln Tjäna pengar på nätet som en pedagog Steg 4
    4. Innan du ansöker om online-handledningsjobb, få lite online-upplevelse på fältet. Du kan registrera dig med pedagogiska resurswebbplatser som Skill-Guru och skapa övningstest eller registrera dig med läxor och få lite positiv feedback för att förbättra din profil. Volontärarbete i lokala skolor som undervisningsassistent är ett bra sätt att få erfarenhet av studentinteraktion. Inte alla onlineundervisningsmöjligheter kräver tidigare undervisningsupplevelse, men många föredrar det. Öka chanserna för att din ansökan ska beaktas.
  • Bild med titeln Tjäna pengar på nätet som en pedagog Steg 5
    5. Markera effektivt dina färdigheter i undervisning och teknikanvändning. Arbetsgivare av online-instruktörer letar efter både färdigheter med lika stor betydelse. Du måste visa förmågan att undervisa när du använder teknik effektivt. Lista tidigare undervisningserfarenhet tillsammans med din kunskap om tekniska tillämpningar och instruktionsverktyg. Om det behövs, skapa en video som visar din förmåga att kommunicera steg-för-steg-instruktioner om ett visst ämne. Detta ger potentiella arbetsgivare en rättvisande idé om din undervisningsstil och visar din komfort med teknik.
  • Tips

    Andra vägar för lärare på Internet:
    • Sälj pedagogiskt innehåll på lärare betala lärare: Lärare betalar lärare är en online öppen marknadsplats där lärare kan köpa och sälja ursprungliga pedagogiska resurser i nedladdningsbara format. Det är en unik webbplats som tillåter intresserade lärare att sälja sina lektionsplaner, forskningshandlingar, kalkylblad etc, online till andra lärare. Varje lärare från någon disciplin på någon betygsnivå kan ta upp medlemskap här. Grundläggande medlemskap är gratis, medan premiemedlemmarna debiteras en minimal registreringsavgift.Grundförsäljare tjänar 60% av sin bruttoförsäljning efter avdrag för transaktionsavgifterna, medan premieförsäljare tjänar 85% av sin bruttoförsäljning och behöver inte betala några transaktionsavgifter.
    • Bygg kurser på Udemy och sälja dem: Udemi är en online-plattform som ger instruktörer en plats att bygga kurser på något ämne som de vill lära sig. Instruktörer kan använda video, PowerPoint, Audio, Zip-filer och levande klasser för att bekvämt kunna designa en kurs och dela sin kompetens med någon över hela världen, med en internetanslutning. Med hjälp av internet ger UDEMY potentiella möjligheter för handledare att tjäna pengar för att undervisa publiken över alla typer av kategorier och ämnen. Instruktörer får 70% av intäkterna från betald kursförsäljning, medan 30% behålls av UDEMY.
    • Skapa och sälja online frågesporter med skicklighet Guru: Instruktörer kan Skapa onlinequizzer Som ett alternativ för att göra ytterligare inkomst genom att skapa betald quiz och övningstest och sälja dem online. Att skapa onlinequiz är lätt med massor av multimedia hjälp tillgänglig på webben. Skicklighetsguru är en pedagogisk resurs där utbildare kan skapa onlinequiz gratis. Du får samla 80% av nätet från varje försäljning. Det finns inga månatliga avgifter eller uppbyggnadsavgift. Många handledare på Skill-Guru tjänar $ 1000 varje år genom att skapa betalda onlinequizzer på olika ämnen.

    Saker du behöver

    • En persondator
    • Höghastighetsinternetåtkomst
    • Goda kommunikationsförmåga och språkkunskaper
    • Internet-telefonprogramvara Skype
    • Mikrofon och headset
    • Digital penna tablett
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande