Hur man blir en affiliate marknadsförare utan en webbplats

Det finns flera sätt att marknadsföra produkter med hjälp av affiliate-marknadsföring på internet utan att ha din egen hemsida. Du kan bli en affiliate-marknadsförare genom att integrera affiliate länkar i mailen som du skickar, skickar affiliate länkar i diskussionssamhällen som forum, diskussionsbrädor eller bloggar, skriver artiklar på webbplatser som har användargenererat innehåll, och skriver också e -Böcker som har inbäddade affiliate länkar.

Steg

Metod 1 av 4:
Online diskussionssamhällenGå till annonsen och stödja WikiHow
  1. Bildbeteckningen blir en homeschool-handledare Steg 2
1. Leta reda på online-samhällen som är relevanta för den affiliate du främjar. Exempel på sådana samhällen är forum, diskussionsbrädor, chattrum och bloggar.
  • Utför en Internet-sökning med hjälp av nyckelord som "forum" eller "diskussionsstyrelse" Med ämnet för de affiliates marknadsför du. Till exempel, om du främjar träningsutrustning, sök efter "övningsforum" eller "fitnessforum."
  • Bild med titeln Ta bort samlingar från ett kreditpoäng Steg 1
    2. Aktivt delta i varje online community. Denna praxis kan bidra till att öka din affiliate-inkomst när medlemmarna börjar se dig som en aktiv, betrodd närvaro på varje hemsida.
  • Engagera sig i diskussioner och delta i online-evenemang på daglig eller veckovis. Du kan också starta diskussioner om ämnen som är relevanta för de produkter du marknadsför genom de affiliate-länkarna.
  • Bild med titeln Bli en företagsundersökare Steg 4
    3. Granska medlemspolicy på varje gemenskapswebbplats. Med det här proceduren kan du verifiera om du får skicka affiliate länkar till dessa webbplatser. Vissa online-samhällen kan förbjuda affiliate länkar och överväga länkarna som reklamspamp.
  • Bild med titeln Sälj Slutlig Expense Livförsäkring Steg 6
    4. Granska dina kontoinställningar på varje webbplats. Om du tillhör en forum eller diskussionsgrupp som kräver att du registrerar dig för ett konto kan du kunna utnyttja en signaturlåda där du kan skicka affiliate länkar. Signaturboxen kan då visas varje gång du svarar på eller skriver ett inlägg på webbplatsen.
  • Metod 2 av 4:
    E-böckerGå till annonsen och stödja WikiHow
    1. Bild med titeln Få en doktorsexamen i ekonomi Steg 3
    1. Välj ett e-bok-ämne som är relaterat till dina affiliates. Till exempel, om du samlar med en affiliate som säljer träningsutrustning, kanske du vill skriva en e-bok om olika träningstekniker som involverar träningsutrustning.
    • Välj ett ämne du är kunnig om. Du kan tjäna mer från dina medlemsförbund om läsare får värde från den information du tillhandahåller.
  • Bild med titeln Sälj försäkring Steg 5
    2. Bädda in affiliate länkar till delar av din e-bok. Till exempel, om din e-bok handlar om fitness, kan du skriva om vikten av att ha lämpliga löparskor under träningen, och sedan bädda in affiliate länkar för ett visst märke av löparskor som du rekommenderar till dina läsare.
  • Inkludera affiliate banners och bilder inom din e-bok. Banderoller och bilder som innehåller affiliate länkar kan estetiskt förbättra presentationen av information inom din e-bok.
  • Metod 3 av 4:
    E-postGå till annonsen och stödja WikiHow
    1. Bild med titeln Hyr en finansiell rådgivare Steg 8
    1. Skriv artiklar om de affiliate-produkter du marknadsför. Läsare är mer benägna att klicka på affiliate länkar inom artiklar som innehåller information som kan gynna dem - i motsats till länkar inom reklam-e-postmeddelanden som är specifikt skrivna för reklamens skull.
  • Bild med titeln Inkorporera ett företag i Florida Steg 4
    2. Placera affiliate länkar i hela artikelns kropp. Om du till exempel är marknadsföring av videospel eller videospel, kan du skriva en artikel om de bästa sportspel som finns tillgängliga på marknaden. Du kan sedan placera affiliate länkar för varje videospel inom varje sammanfattning som beskriver varje spel.
  • Bild med titeln Generera ledningar Steg 8
    3. Skicka e-postmeddelandet till dina kunder. Dina kunder kan vara faktiska kunder, eller de kan vara vänner, familj eller medlemmar av ett online-community du tillhör. Om du till exempel har en Brick-and-Mortar som används videospel, kan du uppmuntra dina kunder att ge dig sina e-postadresser så att du kan skicka dem e-postmeddelanden.
  • Metod 4 av 4:
    ArtikelwebbplatserGå till annonsen och stödja WikiHow
    1. Bild med titeln Hitta Unclaimed Money Steg 2
    1. Gå med i webbplatser som gör att du kan bidra med innehåll. En mängd olika webbplatser finns som låter dig registrera dig för ett konto och bidra med artiklar eller recensioner om många ämnen.
    • Utför en Internet-sökning med hjälp av nyckelord som "artikelkatalog" Att hitta gratis webbplatser som låter dig publicera artiklar.
    • Sök efter artikel eller granska webbplatser som tillgodoser specifikt till din affiliate nisch. Till exempel, om du vill marknadsföra affiliates som säljer böcker, kan du söka efter bokrecension webbplats som gör att du kan skicka affiliate länkar bredvid dina egna bokrecensioner.
  • Bild med titeln Generera ledningar Steg 3
    2. Granska policyerna för varje webbplats som du går med. Vissa webbplatser kan begränsa mängden affiliate-länkar du kan placera i varje artikel.
  • Bild med titeln Hitta Unclacked Money Steg 7
    3. Skriv recensioner eller artiklar relaterade till dina affiliates. Internetanvändare som landar på din artikelsida kan söker efter information eller produkter som de vill ha eller behöver.
  • Bild med titeln Få Builder
    4. Bädda in de affiliate-länkarna i dina artiklar före publicering. Besökare på artikelns webbplats kommer då att få möjlighet att klicka på de affiliate-länkarna i dina artiklar.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Postartiklar eller affiliate länkar på webbplatser som har klassificerade annonser. Någon i ditt lokala område kan söka efter en viss produkt eller tjänst som kan gynna dem - vilket får dem att landa på din sida som innehåller affiliate-länkarna.
  • Post Affiliate länkar på sociala medier webbplatser du tillhör. Dina anhängare eller vänner kan vara benägna att köpa affiliate-produkterna om de redan har ett etablerat och betrodat förhållande med dig.
  • Varningar

    Du kan marknadsföra Affiliates med hjälp av Pay-Per-Click-annonsering - Men vissa webbplatser och sökmotorer har algoritmer och vissa noteringstrategier på plats som inte kan tillåta att dina affiliate länkar hittas.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande