Hur man blir vänner med en kille som inte vet att du existerar

Det finns många obemärkt tjejer idag att det finns tider när vi ser en kille och vi föreställer oss att hur vackert livet skulle vara om jag hade "honom" Som min vän! Men den största frågan är "HUR???"Här är några sätt som kan hjälpa dig att bli vänner med en kille som inte ens vet att du existerar!

  1. Bildbeteckningen blir vänner med en kille som gör det
1. Skapa ett bättre look för dig själv. En solid personlighet går aldrig obemärkt! Koncentrera dig på dig själv först, klä dig bättre och skapa en titt som passar dig bäst. Till exempel, om du har vackra ögon, använd en ögonskugga / eyeliner / mascara för att markera dina ögon. Använd ordentligt monterade kläder, använd smink som förbättrar dina funktioner, tillbehör som komplimangerar din klädsel. Det utseende du bär talar redan innan du faktiskt talar. Se till att din hud ser bra ut och fräsch. Det är också viktigt att ha en bra frisyr och frisyr som passar ditt ansikte. När du väl ser bra ut, kommer folk att börja märka dig och av människor, den speciella killen också.
  • Bildbeteckningen blir vänner med en kille som gör det
    2. Ta ut din talang. Varje person är välsignad med vissa talanger eller färdigheter. Delta i tävlingar och händelser som lyfter fram din talang. Till exempel, om du gillar att skissa eller måla eller ta bilder, ta del i konstfestivaler. När du har tagit fram vad som är lagrat inuti kommer folk att börja märka och därmed uppskatta dig. Du kommer att uppmärksamma dig själv och det kommer inte bara hjälpa dig att få sopat men det kommer också att få dig att se tilltalande.
  • Bildbeteckningen blir vänner med en kille som gör det
    3. Försök att komma närmare sin väncirkel. Det finns fler chanser att inte bara bli märkt men också bekanta när du har vanliga vänner. Ta reda på vem hans vänner är (det betyder inte att stalking honom!) och försök att nå sin väns cirkel på något sätt så att när det finns en fest eller någon händelse, kan han komma över dig. Detta kommer att skapa fler möjligheter för dig att ses av honom. Det finns också en chans att någon introducerar de två och då kan du fortsätta lära känna varandra.
  • Bildbeteckningen blir vänner med en kille som gör det
    4. Fråga en slumpmässig avslappnad fråga. Oavsett om du är på college eller du arbetar med honom eller han är din granne eller du tar bara en klass tillsammans, kan du korsa sätt och fråga en slumpmässig fråga som "Vet du var prof. XYZ tar konstklassen idag?"eller" vilket sätt är konferensrummet?"eller" finns det en shopping arkad i närheten där jag kunde få bra mattor?"eller" vilken tid är det?` etc. etc.. Se bara till att du inte ser eller låter som om du hade planerat för detta. Se till att du ser ditt bästa på den dagen, gör ögonkontakt när du pratar med honom, se trevlig och verkar som om du var tvungen att fråga det till någon och han verkade bara vara runt ... det är det! Gå framåt när han svarar (fortsätt inte att titta på hans ansikte) och om han känner igen dig från någonstans och börjar prata med dig om något, snarare någonting... Voila! Du har nu hans uppmärksamhet!!
  • Bildbeteckningen blir vänner med en kille som gör det
    5. Oavsiktligt stöta på varandra. Tja, oavsiktligt för honom men planerat för dig!! Försök att märka de platser han besöker, hans gillar och ogillar och försöker vara där. Till exempel, om det finns en ny film och du vet att han ska gå för att titta på den på torsdagen med sina vänner, går du till samma show med dina vänner och försöker stöta på varandra. Nu kommer han förhoppningsvis ihåg dig från ditt senaste möte så att han kan börja en konversation. Se till att du inte ger ut för mycket information om dig själv och snarare påpeka de som du två har gemensamt (indirekt). Detta kommer att skapa intresse och om allt fungerar bra, vill han själv vara vänner med dig då!
  • Tips

    Se till att du gör din personlighet talar för sig själv. Sträva inte på att gå mot honom men ta med honom mot dig.
  • Ge honom ett avslappet utseende eller en blick på en fest eller när du pratar med dina vänner så, om han är intresserad, kan han flytta rätt mot dig och börja prata med dig.
  • Bära ett trevligt leende men överdriv inte det.
  • När du först närmar honom, se till att han är ensam. Senare borde han vara den som närmar sig dig.
  • Ge inte ut för mycket information på en gång, försök att behålla något element i mysterium. Det är attraktivt!
  • Försök att hålla saker avslappnad och inte för intensiv. Vågar en hej / hejdå eller skicka ett leende bara inte triveligt.
  • Försök alltid att hålla samtalen skarpa och intressanta.
  • Varningar

    Stirra inte på honom, det är obehagligt!
  • I processen att göra allt detta, förlora inte dig själv. Du behöver inte förfalska att bli vänner, du behöver bara presentera dig på lämpligt sätt.
  • Underhålla sekretess, berätta inte för någon att du gillar honom eller vill vara vänner med honom eftersom den här informationen kan skapa en stor bubbla och du kommer att sluta sabotera din idé att vara vänner med honom för alltid.
  • Se till att du inte fnissar för mycket eller skrattar onödigt när du pratar med honom, det är irriterande!
  • Om han inte svarar på dig positivt eller inte behandlar dig bra, känner dig inte upprörd eftersom han är en idiot som förlorade en chans att vara vänner med någon som brydde sig nog att ta alla dessa ansträngningar bara att ses av honom och vara vänner med honom... hans förlust inte din!
  • Stalk inte honom! Han kommer att tro att du är en psyko!
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande