Hur man får uppmanas

Alla vill känna sig önskade. Det är naturligt att vilja att någon ska fråga dig, för det visar ett särskilt intresse. Även om du gillar någon mycket, kanske du vill vänta på att han ska göra det första draget. Även om det ibland rekommenderas att du går och tar initiativet själv, blir det bra att bli bra. Att få uppmaning kräver inte direktåtgärd från din sida, men du behöver öppna dig själv för möjligheten.

Steg

Del 1 av 3:
Använda kroppsspråk för att öka dina chanser
  1. Bild med titeln Få uppmaning till steg 1
1. Presentera dig själv. Dressing ditt bästa betyder inte att det är så glamoröst som möjligt. Om du vill närma dig, är det bättre att stanna så avslappnad som möjligt. Försök att matcha din klädstil till din personlighet. Ge människor som tittar på dig någon indikation på vem du är som en person utan att ens behöva känna ditt namn. Om du vill närma dig, bör det åtminstone göra dig mer kompatibel med de personer du lockar.
  • Till exempel är bandskjortor en bra sak eftersom de annonserar något (i det här fallet, musik) du är passionerad om. Detsamma gäller för andra typer av varor. Det erbjuder en möjlighet för någon med liknande smak att närma sig och komplimentera dig.
  • Bild med titeln Få frågad ut Steg 2
    2. Använd positivt kroppsspråk. Kroppsspråk kan användas till din fördel. I fallet att du vill bli uppmanad är kroppsspråk viktigt. Det låter någon veta omedvetet att du är potentiellt intresserad, och att du vill att han ska komma till dig. Kroppsspråk går ofta hand i hand med flirta i detta avseende. Om du är intresserad av en kille, placera din kropp för att möta honom direkt. Detta kommer att signalera till honom att du är intresserad.
  • Det är allmänt sagt att kvinnor vrider sitt hår när de pratar med en kille som de är intresserade av.
  • Placera din kropp för att möta killen du är intresserad av är ett bra sätt att visa intresse.
  • Bild med titeln Få frågad ut Steg 3
    3. Ta hand om din kropp. Medan många kommer att se att ta hand om sin kropp som ett sätt att se bättre, ligger den viktigare fördelen på det sätt du känner. Mycket av det sätt du känner emotionellt har att göra med din fysiska hälsa. Ge din kropp den respekt det förtjänar. Hälsosamt levande tenderar att leda till många andra stora saker. Förvänta ett bättre humör. Medan hälsan inte är direkt relaterad till att bli uppmanad, kan det göra en stor skillnad i att locka någon.
  • Övning är ett bra sätt att stärka din kropp och sinne. Träna minst ett par gånger per vecka kan lindra stress och faktiskt ge dig mer energi än du normalt har.
  • Att äta väl har en stor inverkan på hur du känner i ditt dagliga liv. Även om du inte vill gå för en rent hälso-medveten diet, gör det inte ont för att skära ut de värsta sakerna och ersätta dem med något bättre. Det sätt du känner bör vara värt att förlora skräpmat.
  • Många får mindre än 5 timmars sömn per natt. Detta kommer att lämna dig irriterande och beroende av kaffe för energi. Försök att få mellan 6-9 timmar för att du ska vara väl vilad hela dagen.
  • Bilden med titeln Få uppmaning till steg 4
    4. Få ögonkontakt. Ögonkontakt är ett av de främsta sätten som människor kan göra sitt intresse utan att prata. Var inte rädd för att förlänga din ögonkontakt. Det kan känna sig obekväma, men det är ett nästan surefire sätt att uttrycka ditt intresse. Medan en vanlig ansiktssökning varar tre sekunder, allt längre än betyder att någon förmodligen är intresserad. Om du håller någons blick, kan du låta honom veta att du är intresserad utan att någonsin behöva öppna din mun.
  • Ögonkontakt ensam kan gå långt, men tjejer kan göra det ännu mer inbjudande genom att slå sina ögonfransar medan de stirrar. Folk tenderar att blinka mer när de tittar på någon de lockas till.
  • Ögonkontakt ska hållas lätthjärtad. Du vill inte komma ut som obehagligt till någon. Kom ihåg att le när du tittar på någons sätt. Hur ögonkontakten är mottagen beror också på om killen tycker att du är attraktiv.
  • Bild med titeln Få uppmaning till steg 5
    5. Leende. Leende kan säga mer än ord. Om du inte har träffat någon, kan ett leende låta honom veta att du är intresserad av att lära känna honom. Du kan vara blyg att le först, men det finns väldigt få personer som inte kommer att uppskatta den positiva uppmärksamheten hos ett leende. Leenden är bäst när de är naturliga. Falska leenden kan komma över som obehagligt, så gör ditt bästa för att vara avslappnad när du först le på någon.
  • Leende används bäst med ögonkontakt. På det sättet är det ingen tvivel om vem det här leendet riktar sig till.
  • Bild med titeln Få uppmaning till steg 6
    6. Visa din attraktion genom Light Touching. Vissa tjejer kommer att känna sig av tanken på att visa sin attraktion först, men om du vill få en kille att fråga dig, måste du låta honom veta att du är intresserad. Lätt beröring är ett bra sätt att visa din attraktion när du har börjat en konversation. En lekfull touch på armen eller en långvarig kram kan uttrycka attraktion lika bra som att säga "jag gillar dig."
  • Lätt beröring bör hållas väldigt avslappnad, och du bör bara göra det om konversationen du har är ganska lätt. Det kommer inte att ha samma effekt om konversationen är deprimerande.
  • Del 2 av 3:
    Starta en konversation
    1. Bild med titeln Få uppmaning till steg 7
    1. Gör dig tillgänglig. Några av världens vackraste kvinnor rapporterar att ha svårt att få uppmanas. Varför? Eftersom de ofta skrämmer män och oavsiktligt skrämmer dem bort. Det viktigaste om du vill bli uppmanad är att göra dig tillgänglig. Detta kan göras genom att stanna avslappnad och avslappnad.
    • Det bästa sättet att aktivt komma runt frågan om tilltalbarhet är att ge killar en öppen inbjudan att närma sig dig. Om du frågar en tråkig fråga, som "Vad är det bästa att äta här?", Det ger den andra personen möjlighet att gnista upp en konversation med dig på vänligare villkor.
  • Bild med titeln Få frågad ut Steg 8
    2. Se till att du är i gott humör. Oavsett om det är uppenbart eller inte, hanterar många människor känslor av sorg dagligen. Vissa kan till och med kämpa med depression. Depression är inget att skämmas om, men det är otvetydigt att ett glim humör kan skada dina chanser att bli uppmanade. Om du kämpar med negativa känslor eller självtvivel är det en utmanande (men inte omöjlig) processen för att ogräs de dåliga tankarna. Göra en vana att stampa ut dåliga känslor, och öva tacksamhet för de saker du redan har i ditt liv. Du borde inte försöka erövra något som depression rent för att bli frågad, men det är något som blir lättare att hantera när dina inre demoner är tystnade.
  • Förbättra i vänner om du kämpar med eventuella känslor av självtvivel. Chansen är höga dina vänner skulle göra någonting för att hjälpa dig, och en allvarlig diskussion om sårbara saker kan göra en värld av skillnad.
  • Bild med titeln Få uppmaning till steg 9
    3. Starta en konversation. Även om du bara pratar som vänner (först) är en konversation nödvändig om du vill bli uppmanad. Det spelar ingen roll vad konversationen handlar om. Allt som är viktigt är att god energi delas mellan er två. Du behöver inte oroa dig för att vara den bästa konversationisten. Vara en aktiv lyssnare, och empati med vad han berättar för dig. Ställ frågor om saker du är intresserad av att höra om, och svara på frågor du ställs. Var stolt över den du är. Den andra personen är tvungen att bli intresserad av tid.
  • Titta på din omgivning för en konversationsstart. Till exempel, om du slår upp konversation på en konsert, kanske du frågar: "Vilket band är du här för? Finns det några låtar du är glada att höra?"
  • Om du är blyg är din sak, kan du göra mycket för att få honom intresserad av att närma dig en konversation. Flash honom ett leende och håll hans blick. Om han är tillgänglig, borde han få meddelandet.
  • Bild med titeln Få uppmaning till steg 10
    4. Låt honom veta att du är intresserad. Ibland kommer anledningen till att en kille inte kommer att fråga dig är att han är osäker på om du är intresserad av honom själv. Vägen att komma över denna hoop är genom att släppa tips som du gillar honom. Detta kan göras genom lekfull flirta, eller ta en aktiv roll för att interagera med honom. Alla gillar att känna sig önskade, och du kommer att få honom att känna sig önskad genom att hålla en konversation att gå.
  • I konversation visar lekfullt retande att du är intresserad utan att behöva berätta för honom.
  • Ljus, lekfullt beröring (som att röra armen) är ett exempel på fysisk flirta.
  • Komplimanger kan ses som flirta, speciellt om du komplimangerar killen på något du normalt lockas in, som hans utseende eller hans intelligens.
  • Textmeddelanden och telefonsamtal kan också vara flirtiga.
  • Bild med titeln Få uppmaning till steg 11
    5. Få specifik i dina konversationer. Huruvida du gör att du frågar dig själv, gör saker som är specifika i en konversation betyder att mer av den andras uppmärksamhet kommer att vara inriktad på dig. Att göra saker som är specifika erbjuder också mer naturliga sätt för den andra personen att fråga dig. Att föra upp specifika personer och platser som på något sätt hänför sig till ett datingscenario ger honom en chans att fråga frågan utan att känna att han hoppar pistolen.
  • Till exempel, om du vill att han ska fråga dig på ett filmdatum, säg inte bara att du vill se en film. Ange vilken film du vill se, speciellt om du redan vet att han också vill se det. Detta ger honom ett specifikt tillfälle att popa frågan.
  • Bilden med titeln får uppmanas steg 12
    6. Agera lekfull och coy. Du står inte mycket chans att bli frågad om inte folk tror att du är kul att vara runt. Lätthjärtat beteende (som flirta) sätter andra i ett bättre humör och öppnar en inbjudan att bli ombedd. Även om du inte är en glad person, sätter du på ett ljust ansikte goda saker i ditt liv.
  • Detta kan ibland göras så enkelt som det medvetna valet för att visa en ljusare sida av dig själv.
  • Bilden med titeln Få uppmaning till steg 13
    7. Få honom att tro att det är hans idé. Det finns snygga sätt att rikta en konversation för att det verkar som om han var den som bad dig. Du kan göra det genom att arbeta en konversation på ett sådant sätt att det verkar som om han indirekt frågar dig själv. Även om detta är tekniskt manipulativ, om det finns attraktion och kemi mellan er två, kommer han inte att klaga på det.
  • Till exempel kanske du frågar något som: "Är de stora sushiplatserna i närheten?" När han ger dig ett svar kan du reagera i sin tur genom att säga "Det låter bra. När ska vi gå?" På det här sättet gör det att hans förslag verkar som ett slöjt förslag att gå ihop.
  • Det här är lättare att göra om de två är redan lekfulla och har kemi. Det är också ganska lätt att botch om kemi inte är där. Om det inte känns naturligt kan du tolkas som behövande.
  • Del 3 av 3:
    Frågar honom om han inte får tipsen
    1. Bilden med titeln Få uppmaning till steg 14
    1. Känn skillnaderna mellan manlig och kvinnlig etikett. Det kan gå utan att säga att killar vanligtvis förväntas vara de som ska fråga om tjejen. Det här är inte alltid fallet, men det är en bra idé att förstå att vissa killar kan vara överraskade om du frågar dem. Killar kan vara avstängd om en total främling plötsligt frågar dem. Om en tjej frågar en kille, vet hon redan ganska bra, det verkar mycket mindre udda.
  • Bild med titeln Få uppmaning till steg 15
    2. Ha tålamod. Om du insisterar på att vänta på att någon ska fråga dig istället för att göra det själv, måste du vara tålamod. Du håller med om att spela på sina villkor, och inte alla kommer att hoppa i saker snabbt. Oavsett om du är en pojke eller en tjej, om du bestämmer dig för att lägga in bollen i den andra personens domstol, är det bästa du kan göra det att spela det coolt.
  • Samtidigt betyder det också att du inte lägger ditt liv på väntan för att vänta på att personen ska fråga dig. Gör de saker du älskar att göra, och var inte rädd för att springa in i ett annat förhållande om du tror att personen tar för lång tid att fråga dig.
  • Bilden med titeln får uppmanas steg 16
    3. Föreslå en plan direkt. Flickor kan vänta länge för en kille att göra sitt drag. Om du inte är redo att visa dina känslor direkt, fråga någon på ett avslappet datum som en film eller stranden, åtminstone låter killen veta att du vill se mer av honom. Vara specifik med planerna. Det gör det klart för killen som du inte spelar och känner dig allvarlig om det. Om en kille inte tog hinten när du skulle fråga dig, är det ibland det enda sättet att komma igenom honom.
  • Säg något som låter honom veta att du njuter av sitt företag och vill se mer av honom: "Hej, jag har njutit med att prata med dig mycket. Vi borde fånga en film någon gång."
  • Bild med titeln Få frågad ut Steg 17
    4. Göra ett djärvt drag. Med några killar kan deras blyghet hålla dem från att fråga dig. I andra fall kan en kille inte vara säker på om du är intresserad. Hoppa till att göra ett drag förmodligen inte en risk som du planerade att göra om du förväntade dig att bli frågad, men det kan hamna resultera i ett passionerat ögonblick för er båda. Killar brukar vanligtvis användas för en tjej som gör ett drag på dem, så det kan vara mycket smickrande för dem.
  • Djärvhet kan betyda allt från en kyss för att direkt närma sig och starta en konversation om du inte redan har gjort det. På ett eller annat sätt, kommer det att bevisa att du är säker.
  • Bild med titeln Få frågad ut Steg 18
    5. Acceptera möjligheten till avslag. Det kan vara smärtsamt att tänka på, men ett förhållande kommer inte alltid att hända från varje person du är intresserad av. Medan du borde göra dina känslor är kända och aldrig bara anta att han inte är intresserad, är avslag alltid en möjlighet. Om du får reda på att han inte är intresserad av dig, är det bästa du kan göra fokus på att må bättre. Påminn dig om att det är helt okej att känna sig ont. Smärtan är tillfällig. Före för länge kommer du att springa in i någon annan som fångar ditt öga.
  • Ta inte smärtan vid nominellt värde. Titta på det och bryta ner smärtan. Positivt självtalar kommer inte att smärtan gå bort helt, men det kommer att göra mycket.
  • Tips

    Håll dina egna känslor i åtanke innan någon annans. I slutet av dagen letar du efter din egen lycka, och det kan inte hända om du fokuserar uteslutande på vad någon annan vill.
  • Det kan spara dig massor av stress om du frågar dig själv. Det finns en onödig stigma mot tjejer som frågar killar, och det behöver inte vara så.
  • Försök att överväga varför du föredrar att vänta med att bli frågad. Det är helt okej att göra det, men det kan spara dig stress om du gör flytten själv. Titta på de kulturella normerna för "vem borde fråga vem", och bestämma själv om du håller med dem.
  • Varningar

    Ta inte det personligen om han inte frågar dig. Det kan skada mycket, men du måste komma ihåg att det inte räknas som ett avslag om du inte frågade honom själv.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande