Hur man är söt

Du beundrar verkligen den söta tjejen på din skola. Hon är snäll, artig, hjälpsam och gillas av nästan alla. Du vill vara precis som henne, men är inte säker på var du ska börja. Lyckligtvis finns det många sätt att visa din sötma: Att vara snäll och omtänksam, vara artig och ha bra manners, undvika dåliga sätt och inte vara meningsfull. Den här artikeln ger dig några tips och råd om hur du utvecklar den söta demeanor du är så inspirerad av.

Steg

Del 1 av 3:
Verkar delen
  1. Bild med titeln Var söt steg 1
1. Var tankeväckande mot andra. En del av att vara söt betyder att du är tankeväckande mot andra människor. Du kan uppnå detta genom att visa intresse för andras liv, eller genom att göra trevliga saker för dem. Till exempel:
  • I stället för att prata om dig själv kan du fråga din vän om hans dag. Detta kommer att visa din vän att du är intresserad av hans välbefinnande. Om din vän avslöjar att han har en dålig dag, kan du visa hur söt du är genom att köpa honom lite glass.
  • Det är din väns födelsedag. Tyvärr faller det rätt under finalen vecka och slutar glömmas av alla andra, eftersom de krypterar för att slutföra uppdrag och komma ikapp på sista minuten som studerar. Du kan överraska din vän genom att föra henne en muffin eller en ballong till skolan.
  • Bild med titeln vara söt steg 2
    2. Ta hand om andra. En del av att vara söt är också omtänksam, vilket kan uppnås genom att visa oro för andra människor. Till exempel, om du märker någon som ser upprörd, fråga honom eller henne vad som är fel och om det finns något du kan göra för att hjälpa. Detta kommer att visa honom eller henne som du bryr dig, även om han eller hon inte vill ha någon hjälp.
  • Bild med titeln Var söt steg 3
    3. Alltid vara artig. En del av att vara söt betyder att du är artig och har bra manners, även mot dem som du inte tycker om. Det betyder att du säger saker som "snälla du," och "tack," och "Ursäkta mig" eller "Ursäkta mig." Till exempel:
  • Om någon komplimangerar dig, le och säga "tack!"
  • Om du äter i en cafeteria, och saltskakaren är för långt, nå inte över någons ansikte för att ta det. Fråga istället: "Kan du skicka saltet tack?"
  • Om du har bråttom och måste komma igenom en folkmassa, försök att inte skjuta dig igenom. I stället säg "Ursäkta mig" eller ursäkta mig" och försök att väva dig förbi människor istället.
  • Bild med titeln Var söt steg 4
    4. Vara generös och ger. Det betyder inte att du måste donera alla dina kläder till välgörenhet och ge in till allas krav. Du vill vara generös i viss utsträckning, men inte så mycket att folk börjar dra nytta av dig. Till exempel:
  • Din vän glömde att ta med sin lunch till skolan, och hon har inga pengar att köpa något från cafeterian. Du kan erbjuda en del av din lunch till din vän, eller låna henne lite pengar så att hon kan köpa något att äta från cafeterian.
  • Om pojken sitter bredvid dig glömde att ta med en penna eller penna till klassen, erbjuda honom en av dina.
  • Om du misstänker att någon utnyttjar din generositet, är det okej att konfrontera honom eller henne om det, så länge du gör det på ett försiktigt, icke-anklagande sätt. Till exempel, om din vän frågar dig om lunch pengar varje dag, kan du försöka säga: "Okej, jag hjälper dig en sista gång, men jag har verkligen inte råd med hjälp av dig varje dag. Vad sägs om att ta med din egen lunch hem i morgon?"
  • Bild med titeln vara söt steg 5
    5. Överväga att komplimentera andra. Inte bara kommer att komplimangera andra hjälpa till att öka sitt självkänsla och få dem att må bättre, men det kommer också att göra dig snäll och söt. Till exempel:
  • Om din vän fick en ny frisyr, berätta för henne hur söt det ser ut. Hon kan känna sig självmedveten eller osäker på förändringen. Din komplimang kan bara ge henne så mycket behövs förtroende.
  • Pojken som sitter bredvid dig i klassen drar nästan tiden. I stället för att bara berätta för honom att han drar riktigt bra, nämna en viss detalj, som hår eller ögon. Du kan säga något som: "Wow, du är riktigt bra på att dra! Jag gillar verkligen hur du gjorde ögonen!"
  • Var inte övergenerös med komplimangerna, men du kan komma ut som obehagligt, irriterande eller falskt. Du vill att dina komplimanger är äkta (eller åtminstone visas på det sättet).
  • Bild med titeln Var söt steg 6
    6. Var till hjälp mot andra. Söta människor är de som är de första som erbjuder hjälp, även om det inte är önskat. Det finns många sätt att hjälpa andra, och några av dessa sätt är små och nästan smidiga, som att öppna dörrar. Du kan visa din sötma genom att erbjuda hjälp i många situationer, till exempel:
  • En tjej har bara tappat alla sina böcker. Istället för att gå förbi eller skratta på (som en söt person aldrig skulle göra), gå över till henne och hjälpa henne att välja böckerna upp.
  • En pojke hjälper till att ställa upp för skolans välgörenhet och har tagit mer än han kan hantera bokstavligen. Han bär alldeles för mycket, och alla lådor faller ut ur sina armar. Gå över till honom och erbjuda för att hjälpa honom att bära några av lådorna.
  • En äldre man i en rullstol är på väg att lämna ett café, men dörren är stängd. Du kan visa hur söt du är genom att hålla dörren öppen för honom. Glöm inte att le, och säg "Varsågod!" Om han tackar dig.
  • Bild med titeln vara söt steg 7
    7. Använd en mjukare röst. Sötma är förknippad med mjukhet och mildhet, så försök att använda en mjukare röst när du talar. Det betyder inte att du måste prata på en viskning eller använda en hög röst. Bara mjuka din röst till en låg och mild nivå. Detta hjälper dig att låta Kinder.
  • Del 2 av 3:
    Undviker dåligt beteende
    1. Bild med titeln Var söt steg 8
    1. Svär inte eller förbannas. En del av att vara söt innebär att man utvecklar goda sätt, vilket i sin tur innebär att man undviker dåliga, som svärande. Om du blir arg eller upprörd (eller stub din tå) bita tungan och försök att inte svära eller förbannas.
    • Om du verkligen måste svära, håll dig borta från alla expletives och säg saker som "drat" eller "stoppning" istället.
  • Bild med titeln Var söt steg 9
    2. Inte förolämpning, skvaller eller mobbning. Söta människor är trevliga människor, och trevliga människor som i allmänhet som alla - eller åtminstone agera som om de gillar alla. Försök att avstå från att förolämpa andra eller skvaller om dem, och aldrig mobba någon. Det är inte bara det negativa beteendet, men det kommer att visa andra att du kan tänka inte så snygga saker om andra. Detta kan i sin tur leda till att de lyssnar på dig att undra vad du kanske tycker om dem.
  • Bild med titeln Var söt steg 10
    3. Reagera inte på mobbning eller svär. Istället, ignorera antingen mobbningen eller låtsas att du inte hörde förolämpande eller svärande. Bullies vill ha uppmärksamhet, och du kommer att ge dem bara det genom att reagera på dem.
  • Bild med titeln vara söt steg 11
    4. Slå inte, korsa dina armar, eller lägg händerna i dina fickor. En del av att vara söt och snäll är att vara tillgänglig. Du kan uppnå detta genom att bibehålla rätt hållning - det betyder att din rygg är rak, ditt huvud hålls högt, och dina axlar kastas tillbaka något (men inte i obehagets omfattning). Slouching, korsar dina armar och klibbar dina händer i fickorna kommer att göra att du verkar ointresserad, anti-social eller upprörd, varav ingen anses vara mycket söta.
  • Bild med titeln Var söt steg 12
    5. Delta inte i droger eller destruktivt beteende. Inte bara är droger som är skadliga för din kropp, men vandalism kan få dig i trubbel med auktoritet. Söta människor är välskötta människor, och sålunda tenderar att inte komma i trubbel. Avstå från vandalisering och förstörande egendom (det är privat eller offentligt) och försök att inte göra droger. Vissa droger, som hallucinogener, kan leda dig att delta i destruktivt beteende, medan andra droger kan försämras eller permanent skada din hälsa.
  • Del 3 av 3:
    Få utseendet
    1. Bild med titeln Var söt steg 13
    1. Överväg att ändra ditt utseende. Vem som helst kan vara söt, oavsett hur de ser eller vad de bär, men vissa stilar och bilder tenderar att vara associerade med specifika personlighetstyper. Förändringen kan vara så enkelt som ett mjukt leende till så komplicerat som en komplett makeover, inklusive en ny frisyr, ny smink och en ny outfit.
  • Bild med titeln Var söt steg 14
    2. Klä sig enkelt och blygsamt. Sötma är förknippad med ungdomlighet, så avstå från att ha på sig alltför avslöjande eller "sexig." Välja istället för enkla eller blygsamma outfits.
  • Om du är en tjej, överväga att bära: en tröja med en älsklings halsringning och en knälängd kjol, en bondeblus och några jeans, eller en sommarklänning. Avstå från att ha på sig något som avslöjar för mycket klyvning eller exponerar din navelknapp. Du kan fortfarande se feminin, men var säker på att din outfit också är blygsam.
  • Om du är en pojke, överväga att ha på sig: slacks och knapp upp skjortor, neutrala färger eller en enkel t-shirt och jeans. Avstå från att ha på sig något med olämpliga mönster eller slogans, muskelskjortor eller flera storlekar för stora. Du vill ha en riktig och blygsam bild.
  • Bild med titeln Var söt steg 15
    3. Avstå från studs och spikar. Vem som helst kan vara söt, oavsett hur de klär sig, men vissa former är förknippade med hårdhet. Att ha på sig massor av spikar och studs kan göra att du verkar tuff och skrämmande, vilket i sin tur kan få dig att bli oanvändbar. Söta människor har i allmänhet ett mjukare utseende, och är lätt att närma sig.
  • Bild med titeln vara söt steg 16
    4. Tänk på att ha på sig ljusfärgade outfits. Lätta färger, som pasteller, rosa, lila, babyblå och vita, är ofta förknippade med mjukhet, renhet, oskuld och mildhet. Att ha på sig dessa färger kan hjälpa andra att uppfatta dig som att ha dessa egenskaper.
  • Bild med titeln Var söt steg 17
    5. Bära lite smink, om någon. Sötma är förknippad med ungdom, vilket kan uppnås genom att ha på sig lite till ingen smink. Tänk på att ha ljus ögonskugga, lite mascara och ljusfärgad läppstift eller läppglans. Du vill att din smink ser enkel och oskyldig, så håll dig borta från mörka eller glamorösa stilar, som rökig ögonskugga och mörkröd läppstift.
  • Tänk på att ha smink som gör att dina ögon verkar större, för att låna ut det doe-eyed ser ofta i samband med ungdom och oskuld.
  • Bild med titeln vara söt steg 18
    6. Upprätthålla god hygien. Söta människor är ofta ungdomliga, och ungdomar är förknippade med god hälsa. Du kan verka mer hälsosam genom att ta hand om dig själv. Det betyder att bada varje dag, tvätta ditt ansikte och borsta tänderna dagligen och kamma håret. Om du svettar eller har en stark kroppslukt, kanske du vill överväga en deodorant.
  • Bild med titeln vara söt steg 19
    7. Upprätthålla ett snyggt utseende. Att hålla sig snyggt visar andra att du tar hand om dig själv, vilket i sin tur ger andra ett mer positivt intryck av dig. Du kan göra dig själv snygg och snygg genom att ta hand om dig själv och dina kläder och tillhörigheter. Det betyder att du kammar, menar några rips eller tårar på dina kläder och tvätta dina kläder om de blir smutsiga. Det betyder också att du tar hand om dina tillhörigheter genom att hålla dem rena och inte låta dem bli förstörda. Till exempel:
  • Du kan skydda dina läroböcker genom att täcka dem med papper och lagra dem noggrant så att hörnen inte blir böjd.
  • Du kan hålla dina pennor snyggt genom att inte tugga på dem, och genom att skärpa dem om de blir tråkiga.
  • Bild med titeln vara söt steg 20
    8. Le ofta. Ett leende hjälper inte bara dig att dyka upp, men det kommer också att göra dig lyckligare och därmed mer tillvägagångssätt.
  • Tips

    Om någon är meningsfull för dig, försök att hålla tillbaka något aggressivt beteende. Du kan stå upp för dig själv, men attackera inte i gengäld.
  • Ät något sött! Studier har visat att äta något sött kan hjälpa människor att ha en snäll upplevelse.
  • Leende. Det kommer att göra dig förekommande Kinder och lyckligare.
  • Förstå hur andra känner för att sympatisera med dem mer.
  • Vara mogen! Att vara söt betyder inte att agera som ett barn.
  • Skicka fina meddelanden till människor, familj och vänner och människor du vet. Det kommer att göra dig snygg och söt.
  • Du behöver inte vara en viss ålder att vara söt! Var bara snäll och älska dig själv. Om du älskar dig själv, så kommer andra människor!
  • Varningar

    Människor kan försöka utnyttja din vänlighet och generositet. Att vara söt betyder inte att du måste vara underdanig och en pushover. Det är helt okej att rösta dina åsikter, så länge du gör dem på lämpligt sätt och konstruktivt.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande