Hur man är hime lolita

Hime Lolita eller Princess Lolita är den mest frilliga, feminina och extravaganta stilen av Lolita. Innan du börjar, låt oss påpeka något: Hime Lolita är inte Himegyaru. Medan stilarna har många likheter, är de också extremt olika. Låt oss ta steget i alla bågar, spetsar och tiaras!

Steg

  1. Bild med titeln vara hime lolita steg 1
1. Träna ditt färgschema. Blek pinks, baby greener, vit och grädde är alla grundläggande färger. Då är det mintgröna och bleka gula och ibland röda eller svarta. I grund och botten vill du se oskyldig - som en liten tjej som spelar prinsessa spel eller sagor. Mönster är vanligtvis kronor, muffins, blommor eller fjärilar. När du har ett par kjolar / klänningar i färgschemat är det enkelt att accessorize.Kjolen bör upprätthålla Basic Lolita-reglerna - Bell eller A-Line Shaped Kjol, Jumperskirt, eller en bit klänning med en petticoat för att hålla den upp, med krusiduller och bågar, brukar hålla hemlinjen på eller strax ovanför knäet. Ibland går hime kjolar och klänningar under knäet.
  • Bild med titeln vara hime lolita steg 2
    2. Välj rätt blus. Vit är alltid nästan den bästa färgen att gå med någon kjol. Och det gör du inte ha att köpa en vit blus på en riktig lolita butik. Du kan få dem nästan var som helst och lägga till din egen lilla krage mm.
  • Bild med titeln vara hime lolita steg 3
    3. Tänk på din frisyr. Hår är en av de svåraste delarna, i många människors åsikt. Om du har kort hår (axel längd eller haklängd) oroa dig inte!Du kan fortfarande göra hime hår, även om det inte kommer att vara lika stort som andra dos, om du inte använder tillägg.För personer med kortare hår, försök curling det och lägga till en liten båge eller tiara. Pigtails ser alltid bra ut. Ett exempel på ett snitt har en frans och långsidor. Om du har långt hår, curl en del av ditt hår och retar resten av det i en bikupa som frisyr. Detta hår är praktiskt taget detsamma som Himegyaru-håret, och det finns massor av handledning på nätet för det. Lägg alltid till en tiara, båge, huvudband eller söt klipp.
  • Bild med titeln vara hime lolita steg 4
    4. Anpassa ditt utseende på vintern. Många människor fastnar på vinterns slitage. En kappa med en form som passar snyggt över klockan eller en linjeformad kjol och en långärmad blus är allt du behöver. Du kan bära strumpor istället för strumpor om du vill, och hitta några stövlar och en hatt som matchar din kappa. Enkel!
  • Bild med titeln vara hime lolita steg 5
    5. Chooseshoes och strumpor, det här är ganska lätt. Strumporna ska vara knä strumpor, men de kan också vara fotled. De kan vara lacy, har krusiduller eller bågar bifogade eller bara ett sött mönster som kakor eller ränder. Se till att de matchar resten av din outfit men. Skor är som alla andra Lolita-stil. Mary Janes med en häl, eller lägenheter, eller till och med rockande hästskor. Ibland kan du få bra erbjudanden på en vanlig skoaffär. Som lägenheter med en liten båge dekoration eller hälta pastellfärgade stövlar. Så länge de går med outfiten och verkar girly och "prinsessa-y" är det bra!
  • Bild med titeln vara hime lolita steg 6
    6. Gör din smink och tillbehör nästa, då kommer du att vara upptagen! Bågar, tiaras, blommor och krusiduller är allt du behöver. Lägg till en tiara, kanske få ett halsband med en ros eller båge på den. Du kan få massor av ringar med små bågar på dem. Titta på nätet för idéer. Smink är lätt. Du behöver inte mycket, bara nog för att få dig att se fräsch och oskyldig. Så rosa, rosiga kinder! Eyeliner för att öppna ögat. Vit eyeliner i hörnet och vattenlinjen i ditt öga gör att de verkligen ser stora ut. Vissa människor gillar falska ögonfransar och vissa använder bara en massa mascara. Rosa läppglans fungerar också mycket bra. Nail Art är mycket Populär i hime. Du kan köpa falska naglar, eller få dina riktiga naglar gjort professionellt.
  • Bild med titeln vara hime lolita steg 7
    7. Bära smycken. Guld eller silver smycken är perfekt för detta. Kanske ett armband, ett halsband eller några söta guldörhängen. Håll det begränsat, men inte så mycket så det ser ut som inga smycken alls!
  • Bild med titeln vara hime lolita steg 8
    8. Ha attityden. Bara var dig själv. Som i allt du gör, försök att ha bra manners framför oförskämda människor, kom ihåg att du är en bättre person och behöver inte gå till sina låga nivåer för att få dem att hålla käften. Men mest av allt är dig själv, det finns ingen attitydskod för någon typ av lolita.
  • Tips

    Kolla in Lolita-handboken. Bara gå till Google och skriv in Lolita Handbook, det borde komma upp.
  • Anna House är ett bra ställe för att handla online.
  • Varningar

    Lolita har inget att göra med romanen "Lolita". Det är en japansk mode stil, men många kommer att anta att det är en anslutning och att du vill vara en sexig, men åldersflicka.
  • Hime Lolita, som en hel del Lolita-stilar är mycket dyr. Få några mönster för kjolarna och försök att göra lite dig själv.
  • Hitta en vän att bära hime lolita stil tillsammans eller gå med i en community online och personligen.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande