Hur klär sig som ett litet barn för halloween

Halloween är snabb närmar dig och du letar efter en kostym som är snabb och enkel och kommer att få några skratt: varför inte sätta ihop några gamla, ur stilkläder och gå som ett litet barn? Dina vänner kommer att få en spark ut ur att se dig floppar runt i baggy overall och kardborreband, ser ut som om du kom in i mammas sminkväska. Denna kostymidé är billigt, lätt att dra av och kan ändras på ett antal sätt.

Steg

Del 1 av 3:
Skapa ett kiddiskt utseende
  1. Bild med titeln Klänning som ett litet barn för Halloween steg 1
1. Begränsa en titt. Går du för en "smutsig från att spela ute" utseende eller en som säger "försöker se ut som en vuxen"? Sätt lite på hur du vill att din kostym ska se. Barnen får sig till några ganska löjliga situationer, så var kreativ. Du kan täcka ditt ansikte och händer i Halloween smink för att få det att se ut som om du har spelat i lera eller däck ut i en frilly rosa tutu och tiara att spela klä upp prinsessan.
  • Om du vill ha en ännu mer utarbetad kostym, klä upp som ett barn som klär sig upp för Halloween! Till exempel, lägg en billig cowboyväst och hatt på över dina barnkläder och tote ett par billiga leksakspistoler med en juice-färgad mun.
  • Bild med titeln Klänning som ett litet barn för Halloween steg 2
    2. Bära kläder som är för stora för dig. Ingenting får dig att se mer ut som ett barn än kläder som sväljer dig. När du har zonat in på en look efter din kostym, börja ta ut de kläder du planerar att använda i ett par storlekar större än vad du normalt skulle ha på dig. Denna blick kommer att vara särskilt effektiv med överdimensionerade klänningar, collared skjortor, klänningbyxor och skor, och kan vara en del av en "dressing som mamma / pappa" kostym.
  • Att bära kläder som inte passar är en populär klänning trend idag, så försök att välja kläder som spelar in i barntemat och inte bara får dig att se ut som du försöker vara höft.
  • Bild med titeln Klänning som ett litet barn för Halloween steg 3
    3. Bära något med tecknade tecken på den. Gå ner till goodwill och hämta en färgglad t-shirt eller ryggsäck som är emblazoned med en Disney prinsessa eller lite gul minion. Barn älskar att ha på sig kläder med sina favoritkaraktärer på dem, och det är en klänning i sin klänning. Det kan vara svårt att hitta kläder med en kiddy look i din storlek, men dessa typer av produkter blir ofta gjorda i vuxna storlekar också.
  • Det finns ständigt filmer och tv-program som kommer ut som tillverkare använder för att sälja kläder. Ta en titt på platser som Walmart och leksaker `R` oss för den här typen av sak. Chansen är att du kommer att kunna hitta något som passar dig.
  • Bild med titeln Klänning som ett litet barn för Halloween Steg 4
    4. Hitta en kjol, romper eller leggings. Ju mer barnsligt, desto bättre. Denim kjolar, ruffly övergripande klänningar och färgglada tights är alla rättvisa spel. Leta efter blommigtryck eller mönster som har djur eller käftmönster. Om du siktar på en vanlig liten tjejdräkt, kommer en knälängd kjol och tights parning att se bara rätt. Du kan till och med kunna hitta en bygel eller uppsättning full längd footie pyjamas att bära.
  • Bild med titeln Klänning som ett litet barn för Halloween steg 5
    5. Gå vintage. Tänk tillbaka på de typer av kläder och tillbehör som du brukade ha på sig som barn. Du kan dra av lite barnkostym bättre om du inte har samma kläder som är trendiga idag. Sätt samman en outfit som består av varumärken, stilar och popkulturreferenser som var populära när du växte upp och slutade utseendet med ERA-lämpliga tillbehör.
  • Var noga med att stilla ditt hår som människor brukade under det decennium du väljer för ditt throwback look. Detta kan betyda Perms, Mullets eller Big, Feathery Teased `Dos. Rocka utseendet från huvudet till tå och ha kul med det!
  • Tillbehör som slap armband, fanny packs, moon skor och solglasögon i funky former alla har ett daterat utseende och kan hjälpa ledtråd människor på vilken tidsperiod din kostym är avsedd att representera.
  • Om du vill kan du ens klä upp som ett barn från en svunnen era som 30-talet eller 50-talet. Att få den här looken rätt kommer att kräva mer tanke, men kommer definitivt att göra för en unik kostym. Kör en snabb bildsökning efter lite inspiration.
  • Bild med titeln Klänning som ett litet barn för Halloween Steg 6
    6. Koppla upp din outfit med sneakers eller spänne skor. Ta tag i några tonåriga skor för att accentuera de kläder du har valt ut. Kardborreband är ofta slitna av små barn eftersom de inte vet hur man knyter sina skor, vilket gör dem till ett bra val, eller du kan använda ett grundläggande par färgade converse low-tops. Försök hitta något klumpigt eller mångfärgat och var noga med att bära dem med vanliga vita eller teckentryckta strumpor.
  • Om du inte kan hitta kardborreband, kommer några mary jane lägenheter med långa vita strumpor att fungera för ett mer dressy look.
  • Del 2 av 3:
    Slutföra kostymen
    1. Bild med titeln Klänning som ett litet barn för Halloween Steg 7
    1. Accessorize för din kostym. Välj tillbehör som matchar utseendet på din outfit som får dig att se mer ut som ett barn. Detta kan vara något: en färgstark ryggsäck, hula hoop, lollipop eller docka kommer att göra en perfekt prop och hjälp stava ut avsikten med din kostym. Tänk på tillbehör som spelar in i det speciella utseendet du har valt. Om du dresserar som en liten tjej i en prinsessa outfit, till exempel, kan du göra en trollstav, eller en pojke i gräsfärgade kläder kan bära en baseball och fladdermus.
    • Du kan förmodligen hitta de flesta av dessa rekvisita runt ditt hus eller garage. Om inte, försök att göra dem själv.
  • Bild med titeln Klänning som ett litet barn för Halloween steg 8
    2. Bli smutsig. Barnkläder är sällan i orörda tillstånd, så nedsmutsning eller riva din kostym på rätt ställen kan förbättra ditt valda utseende. Ta shorts och skjortor ute och gnugga dem i smutsen, annars använd sminkseffekter för att simulera lera, fingerfärger och mjölk mustascher. Dab en liten druvsaft på vanliga vita t-shirts för att ge dem en levande äkthet. Smutsiga kläder kommer att vara mycket mer övertygande som en del av en liten kid kostym än vanliga rena.
  • Se till att dina kläder inte luktar dåligt om du smutsar upp dem med faktisk smuts eller mat.
  • Bild med titeln Klänning som ett litet barn för Halloween Steg 9
    3. Mismatch din outfit. Små barn som klär sig själva betalar inte mycket uppmärksamhet på huruvida deras kläder matchar, och inte heller. Denna typ av liten detalj kan göra din kostym mycket roligare. Par ihop klibbiga kombinationer av mönster och tyger, och bli galen med skikten. Om du slutar se ut som du bara kastat ihop vad du hittat i din garderob, har du lyckats.
  • Bild med titeln Klänning som ett litet barn för Halloween steg 10
    4. Ha på sig överdriven smink. Få tunghänt med läppstift, rodna och ögonskugga om du drar dig som en liten tjej. Du ser ut som om du gjorde din egen smink för första gången, vilket kommer att göra en bra detalj för en klä upp "glamour" kostym. Förutom smink kan du höja på massor av falska smycken.
  • Bild med titeln Klänning som ett litet barn för Halloween Steg 11
    5. Fixa upp ditt hår. Röra upp kort hår om du är en pojke eller ge dig en avsiktlig cowlick. Flickor kan lägga långt hår i flätor eller pigtails. Om du bär någon form av huvudbonader som tillbehör, tänk på kreativa sätt att styla ditt hår med det, som att sätta det i curlers som en del av en "makeover med mamma" kostym eller lämna den hängande över dina ögon under en baseballlock.
  • Flickor kan också knyta band eller bågar i håret.
  • Del 3 av 3:
    Dressing som ett ikoniskt barn
    1. Bild med titeln Klänning som ett litet barn för Halloween steg 12
    1. Klä upp som alfalfa. Även människor som aldrig tittade på de lilla rascalsna känner Alfalfa-karaktären för hans humoristiska suspenders-och-bowtie combo och varumärke cowlick. En alfalfa kostym skulle vara snabb och lätt att kasta ihop med en resa till en sparsam butik, och du kommer att kunna dyka upp som ett barn tecken som alla kan identifiera. Om du och dina vänner firar Halloween tillsammans, sätt samman grupptema kostymer och återskapa hela lilla rascals gäng.
    • Denna kostym ska vara enkel. En rutig skjorta, suspenders, clip-on bowtie, långa strumpor och gelad cowlick eller cowlick-peruk bör vara allt du behöver.
    • Använd en brun filtmarkör för att dot falska fräknar på dina kinder för extra detaljer.
  • Bild med titeln Klänning som ett litet barn för Halloween steg 13
    2. Gå som onsdag Addams. Onsdag är ett av de mest populära barns karaktärer i all popkultur och en av de mest kända. Att skapa onsdagens signaturlook kommer att likna att sammanställa en schoolgirl kostym, bara mörkare. Du behöver en långärmad svart klänning till lager över en vit collared tröja, svarta spänne skor, svarta eller randiga knähöga strumpor och pigtail flätor. Kom ihåg att inte le för mycket-det är en del av utseendet!
  • Om du inte råkar ha länge, svart hår, använd ett dash-out temporärt färgämne, eller köp en billig svart peruk och fläta det själv.
  • Ta med en gummihands prop för att åtföljas av "sak."
  • Bild med titeln Klänning som ett litet barn för Halloween steg 14
    3. Vara kevin från "hem ensam."Denna kostym handlar om tillbehören. Ta tag i Khakis, en klänningskjorta och en jultröja och du har kläderna ner, men Kevin McCallisters mest utmärkande egenskap var hans ingenjörskvot, inte hans garderob. Däck dig själv med en klädjärn, hårtork, bb pistol och till och med en falsk tarantula och se om dina vänner kan gissa vem du är. Om de behöver en ledtråd slår du bara på kinderna och skriker.
  • Det är helt lagligt att äga och bära en BB-pistol, men kan vara osäker om den är laddad eller tittat på i vissa inställningar. Se till att de rekvisita du tar med är lämpliga för var du är och vad du gör.
  • Bild med titeln Klänning som ett litet barn för Halloween steg 15
    4. Skapa en nordvästdräkt. Ingen är utanför gränserna för en Halloween kostym, inte ens barnen av berömda underhållning moguls. North West har nyligen blivit känd i sin egen rätt, inte bara för att vara dotter till Kanye och Kim, men på grund av det ultra-höftmoderna mode som hennes framåtriktade föräldrar rutinmässigt swathe henne i. Ändra den här utseendet, men du vill: Jogger byxor, hoodies, snygga sneakers, en päls. Avsluta det med en napp och ett otroligt förvirrad utseende och du kanske är felaktig för den riktiga saken.
  • För att undvika att bara se ut som en särskilt fashionabel vuxen, använd några barnliga tillbehör, som en tecknad tecken ryggsäck eller pigtail flätor med pärlor, eller få en vän gå som Kim eller Kanye och håll sin hand.
  • Tips

    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande