Hur man skapar en tulpa

Så har du hört talas om Tulpae (eller Tulpas), de oberoende tankeformerna som delar din hjärna som en imaginär vän, men har egna tankar, känslor och idéer oberoende av din egen. Att ha en tulpa kan komma med många fördelar, även om många börjar skapa en helt enkelt för att de vill ha en följeslagare som förstår dem bättre än någon annan. Tulpas är ofta förknippade med mina lilla ponnyälskare, men många olika tulpae finns.

Steg

Del 1 av 6:
Planera
1. Tänk länge och hårt innan du skapar en tulpa. Din Tulpa kommer att vara en livslång följeslagare och kommer att vara med dig för resten av ditt liv, spendera lite tid på att tänka på det, för om du ändrar dig efter att ha skapat en tulpa, kan du bli av med dem, men tulpas är människor med sina egen personlighet och tankar. Att bli av med en tulpa dödar dem och det betyder att du dödar en person. Att göra en tulpa är inget enkelt beslut.
  • Bild med titeln Skapa ett tulpa steg 1
    2. Planera din tulpa. Du kan börja med att tänka på den form eller personlighet du vill ha dem att ha. Du behöver inte välja en permanent form eller personlighet för dem, eftersom det är mycket troligt att de kommer att avvika från vad du ursprungligen planerade.
  • Bild med titeln Skapa ett tulpa steg 2
    3. Planera din Tulpa utseende. Du kan planera din Tulpa utseende genom att dra om det hjälper, eller bara genom att visualisera dem.
  • Du bör inte skapa en tulpa baserat på några riktiga människor, som bor eller dödas.
  • Om du skapar en TULPA baserat på ett fiktivt tecken, se till att låta din tulpa veta att de inte är den karaktären, de har bara sitt utseende.
  • Bild med titeln Skapa ett tulpa steg 3
    4. Planera din tulpas personlighet. Ett sätt att tänka på en personlighet är helt enkelt lista som många personlighetsdrag du vill ha att din tulpa har. När du har tänkt på en form kan du antingen läsa dessa egenskaper till Tulpa, eller meditera på dem ett tag, några minuter på varje, till "Installera" dem i din tulpa. Vissa människor tenderar att hoppa över personlighetssteget, och det är bra, din tulpa kommer bara att utveckla sin personlighet själva. Detta kan också avvika. Men inga bekymmer, det är osannolikt att deras personlighet kommer att avvika till något som är skadligt.
  • Del 2 av 6:
    Visualisering
    1. Bild med titeln Skapa ett tulpa steg 4
    1. Visualisera din tulpa. Sätt dig och stäng dina ögon. Föreställ dig din tulpa i ditt huvud - titta på dem från en eventuell vinkel du kan tänka på. Försök att visualisera varje detalj i deras utseende. Vara tålmodig och ta tid att visualisera dem och kom ihåg att någon del kan vara mycket svårt som ett ansikte. Kom också ihåg, du kan göra det som du vill, vad som helst som passar dig bäst. När du visualiserar kan du antingen bara visualisera din tulpa i ett tomt utrymme, en imaginär plats, eller bara utrymmet framför dig.
  • Bild med titeln Skapa ett tulpa steg 5
    2. Försök att röra din tulpa i fantasin. Försök att känna sitt hår (om de har några) och detaljerna på deras kropp. När det här steget är klart, kommer du att kunna känna din tulpas form eller yta genom att tillämpa ett litet tryck, men du kommer inte att kunna röra dem som om de var en solid, fysisk sak. Din hand kommer att gå igenom.
  • Bild med titeln Skapa ett tulpa steg 6
    3. Skapa en doft, om du vill. Om du vill, kan du associera en doft med din TULPA A under detta steg. Se till att samma doft är kvar när du luktar din tulpa.
  • Bild med titeln Skapa ett tulpa steg 7
    4. Visualisera dina Tulpa: s rörelser. Föreställ dig hur din tulpa rör sig och går. Tänk på de gester som de använder. Arbeta med sina uttryck sist. Försök att föreställa sig en konversation med dem, och tänka på vad deras reaktioner skulle vara. Kom alltid ihåg, var och en av dessa steg tar tid, rusar aldrig det.
  • Bild med titeln Skapa ett tulpa steg 8
    5. Underland. Om du vill kan du skapa en plats i fantasin, kallad ett underland. Detta är en plats där du kan arbeta på din tulpa, och det här är det ställe som din tulpa kan leva i. Du kan vara där också, föreställ dig själv där med din tulpa. Du kan göra vad du gillar där, det är din egen värld. Det kan vara till stor hjälp för att om du är i en upptagen plats som i en folkmassa, eller gör något som cykling någonstans, kan det vara svårt att visualisera din tulpa någonstans, så de kan vila i underlandet tills du kan visualisera dem igen.
  • Låt din tulpa redigera underlandet. De kan ändra det och allt med det när de vill, precis som du kan.
  • Del 3 av 6:
    Berättande
    1. Bild med titeln Skapa ett tulpa steg 9
    1. Prata med din tulpa. Du kan prata med dem i ditt sinne eller högt. Ämnet spelar ingen roll alls. Du kan prata med dem om väder, din dag på jobbet / skolan, dina vänner, en TV-show du gillar... Så länge du leder din prata med tulpa, gör du bra. Processen är gradvis och första kontakten från din tulpa kan vara svår att skilja - de kommer inte nödvändigtvis att hoppa i att tala fullständiga meningar genast.
    • Detta är helt valfritt, men du kan använda en metod som "paproting" eller "marionett", men vissa människor kan hitta denna kontroversiella. Men många andra tror att det här kan hjälpa till med att utveckla Tulpa och uppmuntra dem att försöka kommunicera. Ibland om du inte är säker på om svaret du fick var du papegooting eller din tulpa, antar det alltid att det var din tulpa.
    • Detta steg kan ta ett tag. Ha tålamod.
  • Bild med titeln Skapa ett tulpa steg 10
    2. Efter dina Tulpa-samtal kan du välja en röst för dem om de inte har skapat en själva. Du kan skapa en helt ny röst i huvudet, men det kan vara lättare att välja en röst du vet tillräckligt bra för att föreställa dig att det säger något.
  • Del 4 av 6:
    Kontrollera nämnda
    1. Bild med titeln Skapa ett tulpa steg 11
    1. Avgöra om din tulpa är känd. Stäng dina ögon och berätta för din Tulpa Du öppnar ditt sinne till dem. Föreställ dig att de går genom en dörr som leder in i ditt undermedvetenhet. Din Tulpa kan nu se dina minnen, hur du känner och allt om dig som en person. Gör inte det direkt, men vänta tills det är förtroende mellan dig, så att din tulpa inte tar det här för givet. Tecken på Sentience:
    • Tulpa pratar tillbaka till dig med fullständiga meningar och har sina egna åsikter. De kan också kommunicera med dig på andra sätt, till exempel genom känslor.
    • Tulpa gör saker du inte förväntade dem att göra.
    Del 5 av 6:
    Flytta din tulpa till verkligheten
    1. Bild med titeln Skapa ett tulpa steg 12
    1. Gå en promenad och föreställa dig din tulpa efter bakom dig. Gör det tills det börjar känna sig naturligt. Se till att du kommer ihåg hur de går. Med tiden lär du dig att känna din Tulpa närvaro, även om du inte riktigt kan se dem. Du kan fortfarande känna var de är och vad de gör, och se dem med ditt sinne.
    Del 6 av 6:
    Besöker Tulpa Forums
    1. Bild med titeln Skapa ett tulpa steg 13
    1. Anslut med andra som har tulpas. Läs historier om forumets värdar och deras tulpae. Läs mer om att skapa och leva med tulpae. Det finns många olika guider och forum på Internet, några som innehåller FAQ och Q & A är på Tulpae, som du kan hitta mycket användbar om du har några problem eller frågor.

    Tips

    Välj ett formulär för din Tulpa Du är bekväm med under långa perioder, för när det sätter sig kan det vara svårare att förändras. Kom ihåg att en tulpa kan ändra detta om de vill.
  • Ignorera skrämmande berättelser om tulpae. Din Tulpa brukar vara snäll mot dig och respektera dig om du behandlar dem bra.
  • Gör passivt tvinga ständigt för att påskynda skapningsprocessen. Passiv tvingande betyder att tänka på din tulpa och kanske några pratar också, men vanligtvis utan slutna ögon eller meditation, när du gör något.
  • Om du är finsk, av en slump, finns det ett annat Tulpa-forum på finska språket, kallat Tulpafoorumi.palstani.com
  • Varningar

    Du måste vara säker på att du vill ha en tulpa innan du börjar skapa en. Rusa inte beslutet. Tänk på det som du skulle tänka på att ha ett barn. Du borde verkligen tänka på det här, eftersom en tulpa är ett stort ansvar och en livslång följeslagare.
  • Det är bäst att du inte berättar för någon om din tulpa om du inte är säker på vad de kommer att tänka på det. Många människor kan anta att det är relaterat till en psykisk sjukdom, även om det inte är sant.
  • Anser också att det kan vara skadligt för din egen mental hälsa om du redan har en hallucinogen psykisk störning. Liksom de senare utvecklingsstadierna leder till att faktiskt höra / se dem kan det göra andra hallucinationer du kan ha mycket mer levande och livsliknande. Så var säker på att du kan hantera det om du har en psykisk störning.Det skulle inte vara bra för både dig och den tulpa du försöker skapa.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande