Hur man blir en rak a + student

Denna artikel har skrivits för att du förstår att skolan alltid kommer först oavsett vad andra tycker. Du måste tänka att du kommer att förbättra ditt skolans genomsnitt, och försök alltid ditt bästa för att bli någon i livet. Kom ihåg att du måste ta hand om dig själv, inte bra i skolan är inte bryr sig om dig själv, för det inte Går bra i skolan kommer att påverka dig på många sätt. Läs vidare för rakt A + i varje ämne vid vilken typ av skola som helst.

Steg

  1. Bildtiteln blir en rak A + Student Steg 1
1
Gör dina läxor. Gör alltid dina läxor varje dag och försök att inte missa några uppdrag. Vänd i dina läxor i tid oavsett vilka aktiviteter som kommer till dig. Om du inte gör dina läxor, måste du möta konsekvenserna med din lärare. Din lärare ger dig inte läxor utan anledning, de ger dig läxor så att de kan se om du förstod lektionen de lärde dig. Kom ihåg att göra dina läxor snyggt, och förståeligt, inte när du är i en rush.
  • Bilden med titeln blir en rak A + student Steg 2
    2. Delta och gör ditt bästa för att svara på frågan korrekt genom att studera hemma. När du deltar, kommer du att ge läraren en känsla av att du studerar hemma och gör dina läxor korrekt.
  • Bildtiteln blir en rak A + student Steg 3
    3
    Vara organiserad. Få en planerare du kan ta till skolan i din ryggsäck och skriv dina läxor i. Skriv ner när dina test är att påminna dig om att studera för dem och när några av dina uppdrag är förfallna. Du kan få en kalender och skriva vad du behöver göra före förfallodagen, såväl som vad som är i horisonten för de närmaste dagarna.
  • Bildbeteckningen blir en rak A + studentsteg 4
    4. Gör ett studieplan. Du har en kalender, men du behöver ett veckovis schema också. Karta ut din vecka och se vilken tid du kan få din studie gjort. Med detta schema kommer du att veta hur mycket tid du kan ägna dig åt varje klass och se när du kan studera för varje ämne.
  • Bildbeteckningen blir en rak A + Student Steg 5
    5
    Ta bra anteckningar. För vissa klasser i gymnasiet, gymnasiet, och några junior / gemenskapskollegier, kommer de flesta av de anteckningar du skriver att vara på tester och i läxor. Allt som din lärare skriver ner, se till att du kopierar den och läser den så att du kan förstå vad läraren föreläsar om. Skriv bra och läsbara anteckningar, du kan också använda en highlighter när något är väldigt viktigt så att dina ögon kan se det enkelt bläddra igenom dina anteckningar.
  • Bildbetiteln blir en rak A + student Steg 6
    6
    Studera effektivt. Ingen vill stanna upp hela natten studera för ett kommande test. Det finns något annat du kan försöka: Gör en studiehandledning och granska den över. Titta i något av dina ämneshandböcker och ta en viktig information du behöver och lägger till den i din studiehandledning. Läs informationen i studiehandboken så många gånger du behöver. Memorera det eller åtminstone komma ihåg det. Få någon att testa dig i studiehandledningen du gjorde. Pratar om informationen, och läser det högt hjälper också, och gör det lättare att komma ihåg det. När du förklarar det för någon, kommer du inte bara att memorera det men förstår det. Skapa olika sätt att studera som att göra Flashcards, gå med i en efterskola klubb, eller göra ett brädspel för att studera lätt och roligt. Du kan också skriva dina anteckningar så det kan vara lättare att läsa. Gör vad du kan för att förstå vad du studerar om.
  • Bildtiteln blir en rak A + Student Steg 7
    7. Fråga efter hjälp. Om du inte är säker på vad som krävs från en lärare eller att få en A +, gå bara i slutet av dagen eller under klassen och fråga läraren om någonting som du inte förstår vad som händer i klassen. Läraren kommer att uppskatta dina ansträngningar och han / hon kommer att börja gilla dig eftersom du försökte fråga honom / henne något som du inte förstod. Därför är lärare lärare, deras jobb är att lära dig vad du inte förstår. En lärare som gillar att du kan vara väldigt praktisk ibland.
  • Tips

    Var inte rädd för att få hjälp från lärare efter skolan.
  • Du kan ha klippt ner på underhållning, men du vet vad de bästa studenterna säger, så om någon frågar dig att spela, etc., säga "Nej, jag kan inte hänga med dig just nu, jag försöker studera."
  • Kom ihåg att alltid organisera ditt arbetsområde om du behöver hitta något viktigt att studera. Kom ihåg att alltid organisera dina skoluella saker, oavsett vad du gör.
  • Läs varje natt och se vad du har lärt dig. Fråga sedan en förälder eller en äldre syskon för att kompensera några frågor och försök att svara på dem korrekt.
  • Fråga en av dina lärare om du kan göra en uppsats eller ett extra ark av problem för att få några extra kreditpoäng.
  • Att ha små mål kan hjälpa mycket. Varje dag försöker uppnå så många mål som möjligt för att bli en bra student.
  • Lookup någon extra information du behöver för att öka förståelsen av ämnet.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande