Hur man undviker att få detentioner

Detentioner stinker absolut. Föreläsningar, tysta tider, och noterar hem till dina föräldrar är i butik för dig. Om du inte heller vill sitta i ett klassrum med din lärare än att spendera tid med vänner under lunch och efter skolan är det viktigt att undvika frihetsberövande. Lyckligtvis är det lätt att stanna i trubbel. Genom att göra ditt arbete och vara respektfullt istället för störande, kommer ingen att ha anledning att straffa dig.

Steg

Metod 1 av 3:
Uppför sig i klassen
  1. Bild med titeln Undvik att få detentioner Steg 1
1. Komma till klassen i tid. Oavsett om du är sen att komma till skolan på morgonen eller fångas långsamt i hallarna, kommer din lärare inte att bli glad. Kom ihåg att du aldrig skulle hoppa över ett möte, jobba eller en familjesemester. Även om du inte vill gå, går det nu är det rätt att göra.
  • Internering kostar dig tid under lunch eller efter skolan. Att vara sen eller hoppa över skolan är inte värt det.
  • Bild med titeln Undvik att få detentioner Steg 2
    2. Var uppmärksam på lektionen. Tillbringa din tidsljud och du hittar din lärare mycket att säga. Du lär dig när uppdrag beror och hör den information du behöver veta för test. Du hittar också att ignorera distraktioner enklare. Riskera aldrig att ha en arg lärare ta din telefon eller väcka dig från en tupplur.
  • Försök att ta bort alla distraheringar runt dig. Lämna din telefon i din skåp och få en god natts sömn. Be läraren att låta dig sitta någon annanstans om det skulle hjälpa. Då kan du lyssna nära din lärare och ta anteckningar.
  • Bild med titeln Undvik att få detentioner Steg 3
    3. Få in-class-arbete som utförts under skoltiden. Gör vad läraren frågar dig att göra. Sitt ner och fokusera på jobbet, oavsett vad som helst som går igenom ditt sinne. Klassrummet är en bra tid att fråga lärare och andra studenter för hjälp. Att få det gjort nu är mycket bättre än att behöva göra det i internering eller hemma.
  • Bild med titeln Undvik att få detentioner Steg 4
    4. Avsluta dina läxor i tid. Var noga med att ta med dig läxor i ett stycke. Hunden äter inte den och din lärare vet det. Skriv ner när allt arbete är förfallen och håll dig ovanpå. Ge upp procrastinating, eftersom du kommer att rusa just nu för att undvika att vända sig i ingenting.
  • Även om du lyckas få allt ditt arbete som gjorts vid det sista ögonblicket, kommer dina betyg troligen att lida. Som får dig mer problem med föräldrarna eller skolan.
  • Tänk två gånger innan du fuskar av studenten bredvid dig. Plagiat är ett allvarligt brott i alla skolkoder.
  • Betyg är viktiga, och om du inte arbetar, kan dina detentioner bli till handledningssessioner.
  • Bild med titeln Undvik att få detentioner Steg 5
    5. Begränsa skämt och andra klassrumsstörningar. Står upp och vinkar din penna eftersom du såg Harry Potter igår kväll kommer att få resten av klassen att skratta. Men din lärare kommer förmodligen inte att uppskatta att lektionen slipas till en stopp. Även om du inte får ett internering omedelbart, sätt ner istället för att fortsätta att skratta och berätta skämt.
  • Bild med titeln Undvik att få detentioner Steg 6
    6. Var respektfull för alla. Att vara oförskämd för vuxna eller andra barn kommer inte att vinna dig några gynnar. Svärande, vilket gör oförskämda gester eller gör otäcka kommentarer leder alla till internering. Öva att behandla andra som du vill bli behandlad, och du hittar det som inte bara hjälper dig att hålla dig ur problem, men det gör dig en trevligare person också.
  • Var försiktig med textmeddelanden och sociala medier. Otäcka meddelanden överför till skolan, även när du tror att du bara skickade dem till dina vänner. Gör det inte!
  • Bild med titeln Undvik att få detentioner Steg 7
    7. Undvik att komma in i slagsmål. Genom att hålla huvudet lågt och vistas ur drama, kommer du att vara säker. Studenter som kommer i slagsmål är de första som kallas troblemakers. Om du måste sticka upp för dig själv eller någon annan, håll dig till ord som "Tryck av", "Stäng den" och "gå bort."Ljud coolt genom att vara assertiv men mild, men håll dig säker genom att hålla händerna på din sida.
  • "Fights" behöver inte vara faktiska slagsmål. Du får det meningar för att göra saker som att kasta mat i någons riktning eller spottar på dem.
  • Bild med titeln Undvik att få detentioner Steg 8
    8. Följ skolans regler. Grundläggande regler, som att vara respektfull och inte stansa barnet som slog dig på fotboll, gäller på alla skolor. Din skola är bunden att ha sina egna regler du behöver för att bekanta dig med. Till exempel, se till att du följer klädkoden, hallpolitiken och andra regler.
  • Dessa regler är vanligtvis berättade för dig när du börjar delta i skolan. Fråga skoladministratörer och officiella resurser för en påminnelse.
  • Metod 2 av 3:
    Undvika problem utanför skolan
    1. Bild med titeln Undvik att få detentioner Steg 9
    1. Uppför sig i skolfunktionerna. Kom ihåg att du fortfarande kan få frihetsberövande i skolfunktionerna. Det spelar ingen roll om det är en skoldans i närheten eller bingo natt inne i skolan. Massor av studenter har blivit avskräckande för misshandel vid dessa händelser. Skolreglerna gäller fortfarande, så dressing olämpligt eller kämpar kan få dig i trubbel.
    • Om du gör något du inte skulle göra runt dina föräldrar, kommer skolans tjänstemän inte att se norly på det heller.
  • Bild med titeln Undvik att få detentioner Steg 10
    2. Håll dig orolig i samhället. Det spelar ingen roll om den andra personen är en student eller någon i samhället. Om någon berättar för skolan, måste du möta konsekvenserna. Om du bär skoluniform och svär på en affärsinnehavare, ger du skolan ett dåligt rykte och de kan straffa dig. Håll dig säker genom att vara respektfull var du än går.
  • Om skolan inte kan straffa dig, kan brottsbekämpning. Det är så sämre än internering, så överväga huruvida åtgärden är värt konsekvenserna.
  • Bild med titeln Undvik att få detentioner Steg 11
    3. Undvik att utveckla ett rykte som en troubleaker. Detentioner för allvarliga brott, som att bekämpa en annan student eller respektera en lärare, senast på din rekord. Gör ditt bästa för att hålla sig ur dessa situationer, eftersom de kan få dig i trubbel och landa dig i internering.
  • Oroa dig inte för att få en eller två detentioner. Så länge du visar att du är ledsen och jobbar hårt för att undvika framtida detentioner, kommer du att bli okej.
  • Du behöver inte "suga upp" till dina lärare att stanna på sin goda sida. Undvik bara att göra någonting som återspeglar dåligt på dig och fokuserar på att behandla alla med respekt.
  • Metod 3 av 3:
    Erkänna när du gjorde något fel
    1. Bild med titeln Undvik att få detentioner Steg 12
    1. Ber om ursäkt till läraren. Så du gjorde ett skämt i klassen och nu är läraren upprörd. Tyst ner och bara säga, "Jag är ledsen.", "Förlåt.", eller "Jag ber om ursäkt." Det hjälper till att säga exakt vad du är ledsen för. Till exempel kan du säga "Jag är ledsen för att störa klassen", som gäller för de flesta skämt eller argument. En omedelbar ursäkt kan rädda dig från 30 minuter av tyst internering.
  • Bild med titeln Undvik att få detentioner Steg 13
    2. Undvik att göra en scen. Oavsett hur fel du tycker att läraren är, kommer det att störa klassen att garantera dina rummar i fängelse. Höj inte din röst eller argumentera. Det är frestande att fördubbla med fler skämt, skratt eller skicka en anteckning till din vän, men sluta dig själv. I slutet av dagen är läraren ansvarig och de har befogenhet att straffa dig.
  • Bild med titeln Undvik att få detentioner Steg 14
    3. Tala med läraren ensam. Ge dig själv tid att ta ett djupt andetag och lugna ner. Vänta på att de andra studenterna lämnar innan du anger ditt ärende. Erkänna vad du gjorde och förklara att du är ledsen för att göra det. Fortsätt och diskutera klassen, till exempel vad du tycker om det eller hur du kan göra det bättre i det. Dessa typer av diskussioner hjälper till att släta andra grova fläckar och få din lärare att känna sig mer förlåtande.
  • En på en dialog är det bästa sättet att hantera det. Involver inte dina föräldrar eller någon annan tills det blir absolut nödvändigt, eftersom det ofta gör situationer värre.
  • Bild med titeln Undvik att få detentioner Steg 15
    4. Tala med skoladministratörer när du har behandlats orättvist. I vissa fall kommer läraren inte att lyssna på dig. Vanligtvis måste du suga upp det och servera frihetsberövandet. Om du känner att läraren gjorde något orättvist, som att straffa dig för något du inte gjorde, kan administratörerna hjälpa till. Det perfekta alternativet sätter upp ett möte mellan de tre av er där du kan utarbeta problemet.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Undvik att skriva eller skicka en anteckning i klassen. Din lärare kommer förmodligen att märka och du kommer i trubbel för det.
  • Det är inte världens ände om du får en internering. En eller två misstag är inte en stor sak, inklusive högskolor.
  • Varningar

    Lärare är alla olika. Vissa har kortare temporer eller kan tyckas ivriga att ge dig frihetsberövande. Du måste räkna ut en strategi för att överleva sina klasser.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande