Hur man köper en ny bil online

Att köpa en ny bil på nätet är inte bara bekvämare än att gå till en fysisk återförsäljare, det kan också spara pengar. När du väl vet vilken bil du vill, handla runt på olika återförsäljare och förhandla med säljaren för att få den bästa affären. Sedan, få rätt finansiering, överför titeln och har ditt fordon levererat rätt till din dörr. Ta med den nya bilen lukt!

Steg

Metod 1 av 4:
Plocka ut en bil
  1. Bild med titeln Köp en ny bil online Steg 1
1. Bestäm vilken typ av bil du vill ha med tanke på din livsstil och behov. När du väljer en typ av bil, tänk på faktorer som hur mycket du kör, vilken typ av terräng du kör på och hur mycket lagring eller sittplats du behöver. Till exempel, om du har en stor familj, kanske du vill ha en minivan eller SUV istället för en 2-sits sportbil.
  • Om du kör mycket, som om du har en lång pendling eller resor ofta, gå med en mindre bil som är mer gaseffektiv istället för en SUV.
  • Tänk på var du bor också. Till exempel, om du bor i en storstad, kan du få en mer kompakt bil som kan navigera trafik och parkeringsgarage bättre.
  • Bild med titeln Köp en ny bil online Steg 2
    2. Filtrera din sökning baserat på din budget. Bestäm hur mycket du är villig att spendera på en ny bil. Då, när du surfar på bilar online, skriv in det maximala priset för din sökning så att du bara visas bilar inom din budget.
  • Vet att varumärket kan påverka priset. Till exempel kan priset på en generisk sedan variera kraftigt baserat på varumärket ensam. Om du har en lägre budget, håll dig borta från avancerad varumärken.
  • Dricks: Tänk på att det pris som anges online kommer inte vara det sista beloppet du betalar. Faktor Extra kostnader, som registreringsavgifter och skatter, Till exempel, i din budget, också.

  • Bild med titeln Köp en ny bil online Steg 3
    3. Begränsa dina alternativ enligt färg eller funktioner. Tänk på några specifika funktioner du vill ha i din bil, som 4-hjulsdrift eller ett state-of-the-art ljudsystem, eller en viss färg. Använd sedan de här objekten för att filtrera bort din sökning. Om en bil inte har något du vill, korsa den av din lista.
  • Om du har en lång lista med funktioner eller tillbehör du vill, dela dem i Vad är icke-förhandlingsbart och vad du skulle vara villig att kompromissa med. Du kanske behöver ge upp några saker för att hitta en bil i din budget.
  • Andra funktioner att överväga, är till exempel huruvida bilen körs på elektriskt eller bränsle, sätets färg och material, eller om det har ett inbyggt navigationssystem.
  • Metod 2 av 4:
    Välja var du ska köpa din bil
    1. Bild med titeln Köp en ny bil online Steg 4
    1. Köp din bil från en återförsäljare om du vet vilket varumärke du vill ha. Om du har bestämt dig för vilket märke eller tillverkning av bil du vill, som Toyota eller Honda, till exempel, köpa det online från återförsäljaren själva. Titta på någon återförsäljarens hemsida för att hitta sin internetförsäljningsavdelning och att se vilka olika modeller som är tillgängliga.

    Dricks: Om du ska köpa från en återförsäljare, Välj en som är nära var du bor Så att du kan välja bilen upp från den fysiska återförsäljaren istället för att betala för frakt.

  • Bild med titeln Köp en ny bil online Steg 5
    2. Överväg att beställa en bil från fabriken om du vill anpassa den. Om det finns en specifik färg du vill ha för din bil eller vissa funktioner som inte erbjuds på återförsäljarens hemsida, fråga säljaren om fabriken som beställer bilen. Du kan välja exakt vad du vill att din bil ska ha eller se ut, och sedan placera ordern genom återförsäljaren.
  • Inte alla återförsäljare har möjlighet att placera fabriksorder. Andra kan bara beställa orderbilar kvartalsvis. Fråga din specifika online-återförsäljare vad som är tillgängligt för dig.
  • Var medveten om att det vanligtvis tar minst 8 till 12 veckor för att få din anpassade bil.
  • Bild med titeln Köp en ny bil online Steg 6
    3. Sök en online-bilhandlare för ett större urval. Om du inte är säker på vad som gör eller modell av bil du vill, bläddra bland inventeringen på en bilförsäljarens hemsida. Inte bara kommer de att ha ett brett utbud av stilar och varumärken, dessa återförsäljare kan ofta ge mer konkurrenskraftiga priser än en återförsäljare.
  • Några populära online-bilhandlare inkluderar Truecar, Autotrader och bilar.com.
  • Bild med titeln Köp en ny bil online Steg 7
    4. Jämför priser på olika webbplatser för att hitta den lägsta. Köp aldrig den första bilen du ser, även om du vet exakt vad du vill ha. Sök online för den specifika make och modell du är intresserad av och kolla vad andra bilförsäljare säljer det, tillsammans med sina priser.
  • Shopping runt förhindrar att du betalar mer för något som du kunde ha fått för mindre.
  • Du kan också använda webbplatser och appar, som https: // bilar.com / pris / eller https: // truecar.com /, som sammanställer och listar bilar säljs av återförsäljare över hela landet.
  • Metod 3 av 4:
    Få den bästa affären
    1. Bild med titeln Köp en ny bil online Steg 8
    1. Begär ett priscitationstecken från säljaren för den bil du är intresserad av. För att få en uppskattning för hur mycket din bil kommer att kosta, maila internetförsäljningsavdelningschefen eller kontakta en återförsäljare via sin kundservice sida och be om ett offert. Kontrollera att citatet innehåller varje kostnad, inklusive eventuella dolda avgifter som säljare ibland kommer att lämna ut för att göra priset ser mer attraktivt ut.

    Dricks: Fråga att säljaren innehåller kostnaderna "Out-the-door" i citatet. Dessa inkluderar dokumentationsavgifter, avgiftskostnader och försäljningsskatter

  • Bild med titeln Ansök om juridisk finansiering Steg 1
    2
    Förhandla Ett rättvist pris baserat på bilens värde. De flesta online-säljare listar en bil för ett högre pris än det är värt att försöka få mer pengar för det. Acceptera inte omedelbart listpriset. Istället forskar du vad marknadspriset är för den specifika make och modell och fynd med säljaren att få priset närmare det.
  • Använd tillverkarens förslag till detaljhandelspris (MSRP) eller det pris som återförsäljaren betalade för bilen som hävstångseffekt, också. Du kan hitta dessa nummer genom att be om att se återförsäljarens faktura för bilen.
  • Två populära prisguider för bilar inkluderar Kelley Blue Book (https: // kbb.com /) och NADA-guider (https: // nadaguider.com /).
  • Till exempel, säg något som "Jag är väldigt intresserad av den här bilen, men du har det listat på $ 24.000. Enligt Kelley Blue Book är bokfört värde bara $ 22.000. Kan du träffa mig till det priset?"
  • Bild med titeln låna en bil till någon Steg 5
    3. Köp i slutet av månaden eller året när säljare försöker möta kvoter. Eftersom de flesta säljare har månatliga eller årliga kvoter måste de nå, de är mer benägna att vara flexibla och öppna för att förhandla priset i slutet av en månad eller ett år. Kontakta återförsäljaren eller återförsäljaren under den senaste veckan i en månad eller ett år om du vill få ett lägre pris.
  • Till exempel, köp din bil den 28 december istället för den 2 december.
  • Detta gäller också kvartaler. Om återförsäljaren är verksam på ett 4-kvartalsår, måste säljare sälja ett visst belopp var tredje månad. Dags ditt köp i enlighet därmed.
  • Bild med titeln Tala en bilhandlare ner på pris Steg 8
    4. Handla på Cyber ​​måndag om du köper din bil i november. Om du planerar att köpa din bil under hösten, försök till tiden köpa runt Cyber ​​måndag, vilket är måndagen omedelbart efter tacksägelse i U.S. När online-återförsäljare erbjuder några av de bästa erbjudandena på året. Gå online till återförsäljaren av ditt val under den måndagen för att se om din bil är en del av någon kampanj eller försäljning.
  • Cyber ​​måndag är vanligtvis den sista eller andra-till-sista måndagen i november.
  • Få din bil tidigt på dagen, som på morgonen, för att vissa produkter säljer sig snabbt på den måndagen.
  • Metod 4 av 4:
    Gör inköpet
    1. Bild med titeln Köp en begagnad bil med kontanter steg 14
    1. Ansök om ett lån om du behöver hjälp med finansiering. Använd ansökan som tillhandahålls av återförsäljaren eller välj en tredje parts auto låne service för att få rätt betalningsplan för ditt köp. Skicka in ansökan och vänta sedan på godkännande innan du köper bilen för att se till att allting behandlar ordentligt.
    • Handla om för olika billånstjänster om möjligt. Olika tjänster erbjuder olika villkor och räntor, till exempel.

    Tips: Få FREAPROVAL för ett auto lån Från ditt bank- eller utlåningsföretag innan du börjar bilköpsprocessen. Det kan hjälpa dig att få en lägre ränta och göra försäljningen enklare.

  • Bildbeteckningen blir märkt av din dröms arbetsgivare Steg 4
    2. Fyll i pappersarbete för bilens titel och registrering online. När du köper en bil, har titeln överförd till ditt namn och får bilen registrerad i ditt hemland. De flesta återförsäljare och återförsäljare kommer att ge rätt pappersarbete att göra dessa saker, som du kan fylla i och skicka in online.
  • Om du köper en bil i ett annat tillstånd eller ett land än där du bor, är processen lite mer komplicerad. Fråga säljaren vad du behöver göra för att se till att allt är i ordning innan du kör din bil.
  • Bild med titeln Köp en bil efter konkurs Steg 8
    3. Plocka upp bilen eller ordna att det skickas till dig. Om du bor inom köravståndet till säljaren, skapa ett möte för att hämta bilen. Om du bor långt borta, använd bilfartyget som tillhandahålls av återförsäljaren. Välj om du vill att bilen levereras direkt till ditt hem eller till närmaste återförsäljare, till exempel.
  • Fraktkostnaderna beror på det företag du använder, hur stor bilen är, och hur långt företaget måste skicka bilen.
  • Många biltransporttjänster kräver att du sätter en insättning först. Se till att du inspekterar fordonet noggrant när det kommer till att bekräfta det inte skadades under leveransen.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Köp en bil online från en återförsäljare nära dig så att du inte behöver betala dyra fraktkostnader.
  • Testkörningsfordon hos en återförsäljare i närheten innan du köper en online.
  • Köp din bil i slutet av månaden eller året eftersom det är när säljare försöker möta kvoter och de kommer att vara mer öppna för att förhandla.
  • Handla alltid för att jämföra priset på en bil på olika platser och från olika återförsäljare.
  • Varningar

    Undvik att köpa en bil till det pris det är listat på utan förhandlingar. Du kommer sannolikt att sluta betala mer än du behöver.
  • Om du har en bil som skickas till dig, inspektera den så snart den kommer till att se till att det inte var skadat under transporten.
  • Var medveten om dolda avgifter eller skatter som en säljare kanske inte berättar om till slutet av köpet. Be om alla avgifter som ska anges i förskott.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande