Hur man designar en veranda

Din veranda är ofta den första delen av huset dina gäster kommer att se. Den veranda design du väljer hjälper till att ställa in atmosfären för ditt hem, från varm och vänlig till smart och elegant. Beroende på din smak kan du välja mellan en mängd olika veranda och takstilar för att bäst blanda det med resten av ditt hem. Om du är nervös om att designa och senare bygga dina porchdesigner, anställa en arkitekt för att hjälpa dig genom processen.

Steg

Del 1 av 3:
Välja en övergripande stil
  1. Bild med titeln design en främre veranda steg 1
1. Gå till en bondgård veranda om du gillar ett gammaldags utseende. Bondgård verandor är öppna och inbjudande, och de är perfekta om du vill ha en bekväm och praktisk stil. Eftersom utformningen av de flesta bondgårdar verandor innebär en enkel trim och design, är de speciellt opretentiösa.
  • Farmhouse Porch Designs Parbrunn med trä, korg och gjutjärnsmöbler.
  • De flesta bondgårdar porchdesigner är låga och bra för dem som har problem med trappor.
  • Bild med titeln design en främre veranda steg 2
    2. Prova en drottning Anne veranda om du värdesätter sofistikering. Drottning Anne Porch Designs Echo The Victorian Era`s Beautiful, Ornate Adornments. Välj en drottning Anne design om du uppskattar djärva färger, utarbetade mönster och högkvalitativa material.
  • Eftersom deras dekorationer är mycket mer invecklade, kräver drottning Anne Porches mer underhåll än andra mönster.
  • Drottning Anne Porches är idealiska för dem som värderar formulär över funktion.
  • Bild med titeln design en främre veranda steg 3
    3. Välj en skärmad veranda om du vill ha en rymlig layout. Screenade verandor är idealiska om du vill att känslan av att vara ute när du skyddar dig och dina gäster från vädret. De flesta skärmade verandor är också större än deras skärmfria motsvarigheter, vilket ger dig mer utrymme för möbler eller andra dekorationer.
  • Bild med titeln design en främre veranda steg 4
    4. Välj en kolonial veranda för elegant formalitet. Koloniala främre verandor är symmetriska och balanserade, med en design som vanligtvis innehåller greco-romerska pelare och dämpade toner. De flesta koloniala verandor kommer i nyanser av grå, blå, vit och grädde.
  • Ljuskronor eller veranda ljus kan lägga till en diskret touch till koloniala porchdesigner.
  • Bild med titeln design en främre veranda steg 5
    5. Designa en bungalow veranda om du vill ha en handgjord atmosfär. Bungalow verandor har låga tak och expansiva verandor som öppnar upp till din yttergård. De flesta är gjorda av trä, tegelsten eller sten för en rustik touch. Effekten av en bungalow veranda är blygsam och inbjudande.
  • Bungalow verandor är ofta dekorerade som om de är en förlängning av vardagsrummet, med bekväma möbler och varma färgscheman.
  • Del 2 av 3:
    Planerar ditt veranda tak
    1. Bild med titeln design en främre veranda steg 6
    1. Välj ett gaveltak om du vill ha en klassisk design. Gable tak är några av de vanligaste stilarna eftersom de är kompatibla med de flesta porchdesigner. Denna stil är enkel och triangulär, och det är vanligtvis bredare än det är högt. Gable tak täcker ett brett utrymme och skapar en bred och välkomnande atmosfär.
    • Gable tak ser särskilt harmoniska med koloniala verandor.
  • Bild med titeln design en främre veranda steg 7
    2. Prova ett tak för skur för enkelhet. Skurstak tak har en mjuk, sluttande topp direkt ansluten till husets främre vägg. De är idealiska för längre, mer smala verandor eftersom de håller små verandor tillsammans bäst. Eftersom tak av skjul är fastsatta till en liten del av husväggen är de den enklaste takdesignen.
  • Bild med titeln design en främre veranda steg 8
    3. Designa din veranda med ett platta tak om det matchar ditt hus. Plattfronthus ser bäst ut med liknande utformade tak. Designa ett rakt och platt tak för att hålla din veranda från överväldigande ditt husdesign.
  • Flat veranda tak är inte idealiska för klimat med massor av snö. Bristen på sluttning kan orsaka att snön packar på och väger ner taket.
  • Bild med titeln design en främre veranda steg 9
    4. Lägg till ett hip veranda tak till din design för en mild lutning. Hip Porch tak är den mest komplexa takdesignen, med mjuka och lika vinklade backar. Hip Porch tak sträcker sig förbi väggens hus för att skapa en mer pyramidformad design. Denna takstil är svårare att skapa eftersom det i stor utsträckning inte stöds av huset.
  • Del 3 av 3:
    Gör din främre veranda ritning
    1. Bild med titeln design en främre veranda steg 10
    1. Mäta det avsedda området på din veranda för att göra en skalbar ritning. Mät den ungefärliga längden, bredden och höjden på din framtida veranda. Spela in varje nummer i en anteckningsbok. När du är klar med att mäta, skapa ett system för att skala din ritning och använd grafikpapper för att göra ritningen korrekt.
    • Du kan till exempel bestämma att en tum eller centimeter är lika med en torg på din grafiska papper.
  • Bild med titeln design en främre veranda steg 11
    2. Skiss i verandans stora områden. Rita i några stöd, kolumner, staket, steg eller andra egenskaper hos din veranda. Inkludera definierande egenskaper för din veranda som du vill inkludera. Om du utformar en drottning Anne veranda, till exempel, kan du skissa utsmyckade räcke och träarbete.
  • Bild med titeln design en främre veranda steg 12
    3. Märk din ritningsarmaturer, ingångar och eluttag. När du är redo att planera dekorationer för din veranda, kommer du att bestämma din armaturplacering tidigt att göra processen enklare. Se dina etiketter som du eller din entreprenör bygger veranda för att optimera din veranda.
  • Spela in den främre verandans riktningsorientering på dina ritningar.
  • Bild med titeln design en främre veranda steg 13
    4. Hyr en arkitekt om du föredrar professionell hjälp. Även om du känner till den allmänna designen du vill ha för din veranda, kan designen lämna dig överväldigad. Använd en professionell arkitekt om du har en dröm för din veranda men är obekväma att föra det till livet ensam. Din arkitekt kan skapa en blueprint och hjälpa dig att göra det till ett färdigt projekt.
  • Fråga lokala arkitekter för referenser så att du kan bestämma vilken stil som bäst passar din vision.
  • Bild med titeln design en främre veranda steg 14
    5. Bygg den främre verandaen själv eller hyra en entreprenör för hjälp. När dina ritningar är färdiga och du är på en veranda design, ta med dina ritningar till en landskapsarkitektur entreprenör som kan bygga din veranda för en avgift. Om du föredrar att bygga verandaen själv, använd dina mönster som en guides karta som du köper och förbereder materialen.
  • Tips

    Främre verandor som speglar ditt övergripande hems stil kommer att blandas bäst in i inredningen.
  • Medan du utformar din veranda är en kombination av funktion och mode idealisk. Tänk på hur du kommer att använda din veranda och vad skulle göra din veranda mest lämplig. En skärmad veranda kan till exempel vara idealisk om du ofta har stormigt väder.
  • Börja enkelt med dina designplaner. Börja med att välja din övergripande stil, fokusera sedan på kompletterande mönster och dekorationer efteråt.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande