Hur man blir ett resebyrå online

Att vara ett online resebyrå har blivit ett populärt boende i hemmet genom åren. Det finns många internet resebyråer som erbjuder utbildning, certifieringar och möjlighet att starta din egen resebyrå. Med så mycket konkurrens att möta online är en smart taktik att specialisera sig på vissa typer av resor eller destinationer så att du kan marknadsföra dig som en expert. Innan du börjar din egen byrå rekommenderas det att du börjar din karriär som en oberoende entreprenör för en etablerad värdbyrå så att du kan lära dig ins och outs med minimala startkostnader och mindre finansiell risk.

Steg

Del 1 av 3:
Bestämning av din specialitet på resemarknaden
  1. Bild med titeln Bli ett resebyrå online steg 1
1. Tänk på vilken typ av resebyrå du vill vara. Motstå uppmaningen att omedelbart bli ett resebyrå för alla intresserade av alla destinationer. På grund av den obegränsade konkurrensen kommer du att möta på internet, sträva efter att vara en eftertraktad expert, snarare än en jack-of-all-trades. Precis som restauratör måste bosätta sig på ett kök, meny och kund demografiska, börja tänka på vilka slags paket och destinationer du vill erbjuda vilka slags människor.
  • Två olika typer av resebyråer är "Corporate" och "Fritid" -agenter. Den förra gör arrangemang för företag vars personal som måste resa för sitt arbete. De senare böckerna personliga semester för individer.
  • Fritidsagenter kan specialisera sig när det gäller teman (som äventyr eller romantiska getaways), destinationer (med en grundlig kunskap och gott om råd för sina kunder) eller kundkrets (catering till de som reser på en budget eller de med obegränsade medel).
  • Bild med titeln Bli ett resebyrå online Steg 2
    2. Skriv ner dina intressen. Öka din passion för jobbet och dina chanser att lyckas med att fokusera på områden som redan fascinerar dig. Först, Jot ner dina intressen generellt, även om de verkar ha inget att göra med resor. Skapa sedan en andra lista med destinationer som du älskade besöker eller skulle älska att gå till. Jämför de två listorna. Försök att para dina intressen med specifika destinationer som gäller dem för att fördubbla din entusiasm. Till exempel:
  • Om fint vin är på din lista med intressen, koppla det med områden på din lista över destinationer som inkluderar vinländer, som Frankrike, Italien eller Kalifornien.
  • London skulle vara ett område att fokusera på om du har en passion för engelsk litteratur.
  • Om du är besatt av stora vita hajar, tänk på Australien, Baja och Sydafrika.
  • Bild med titeln Bli ett resebyrå online Steg 3
    3. Bestäm din kundbas. Föreställ dig dig tillbaka i rollen som resebyrå. Nu bild som du mest vill se att gå på din drömsemester på din plats. Tänk inte bara destinationen, men naturen i ditt drömresorpaket. Kanske viktigast, överväga hur mycket pengar du tänker på dina idealiska kunder.
  • Kontakta andra resebyråer för citat för att få en grov idé om det pågående priset för den typ av drömresor du vill erbjuda dina egna kunder.
  • Använd den här prisinformationen för att bestämma vilken typ av inkomst dina kunder skulle behöva råd med dessa resor.
  • Faktor i alla åldersbegränsningar som ytterligare kan begränsa din potentiella klientlista ner. En vinprovningstur, till exempel, skulle sannolikt eliminera familjer som reser med barn, medan burdykning med hajar kan överklaga mer till yngre vuxna än seniorer.
  • Del 2 av 3:
    Att lägga grunden för ditt företag
    1. Bild med titeln Bli ett resebyrå online Steg 4
    1. Skapa en budget. Lägg undan pengar för att täcka väsentlig utrustning för en online-verksamhet. Dessa objekt innehåller en telefon, en faxmaskin, en webbplats och en dator med internetuppkoppling och en skrivare. Förutse också att eventuellt betala avgifter för följande:
    • Utbildning och certifiering
    • Registrering av som ett företag
  • Bild med titeln Bli ett resebyrå online Steg 5
    2. Använd tillgängliga resurser för att lära dig om branschen. Om du känner till någon som arbetar som resebyrå, behandla dem till en kopp kaffe så att du kan välja sin hjärna. Besök onlineforum och meddelandekort som är specifika för branschen för att se vilka problem insiders pratar om. Gå med i Professional Networks. Prenumerera på publikationer som är dedikerade till verksamheten.
  • GT Trends, Traverse och YTP-resetätet är framträdande professionella nätverk i branschen.
  • Handelspecifika publikationer inkluderar Agent @ Home, Rekommendera, Travolution, Travel Agent Central och Travel Trade.
  • Bild med titeln Bli ett resebyrå online Steg 6
    3. Kom upp med ett namn för ditt företag. Eftersom ditt företag kommer att vara baserat på nätet, håll det kort så att människor lätt kan komma ihåg och söka efter det. Google varje namn du tänker på att se om det specifika domännamnet redan har tagits och / eller om det exakta företagsnamnet redan har registrerats av en annan enhet. Notera också de bästa träffarna som kommer med varje sökning. Även om det namn du vill är gratis, överväga något annat om din webbplats kommer sannolikt att komma 50: e i en lista med andra populära sökningar.
  • Låt oss till exempel säga att du personligen delar samma namn som Donald Trump. Eftersom en Google-sökning kommer att begrava något omnämnande på nätet på en miljon andra platser angående Don, kom med ett företagsnamn som inte innehåller ditt eget namn på något sätt.
  • Inklusive kärnkonceptet för din specialitet i ditt företagsnamn kan öka dess framträdande i sökordssökningar för dessa villkor. Till exempel är "California Wine Tours" självförklarande såväl som den exakta frasen som någon skulle google för att hitta mer information om det ämnet.
  • Bild med titeln Bli ett resebyrå online Steg 7
    4. Registrera ditt företag. Konsultera en advokat och / eller skattrevisor om vilken klassificering som bäst passar ditt företag: Ensam Indeprietor, Partnerskap, LLC eller Corporation. Som ett litet företag kommer du sannolikt att registrera sig som en enda innehavare. I den händelsen, fråga din advokat om lokala eller statliga lagar kräver att du registrerar en "gör affärer som" (DBA) namn med de regeringarna.
  • Sådana registreringar som DBA är ofta vad som menas med en "resebyrålicens."I den här känslan av ordet" licens, "du betalar i huvudsak en nominell avgift och fyller i något pappersarbete för att kunna arbeta från en bostad, i motsats till klasser och passande tentor för att tjäna ett körkort.
  • Bild med titeln Bli ett resebyrå online steg 8
    5. Separera dina personliga och företagsfinanser. Ansök om ett arbetsgivarens identifikationsnummer (EIN) att använda för skattemässiga ändamål i stället för ditt personnummer. Öppna ett bankkonto specifikt för ditt företag för att hålla bättre spår av företagskostnader. Om ditt företag behöver ett kreditkort utöver det betalkort som levereras med ditt nya bankkonto, ansöka om ett nytt kreditkort som ska användas exklusivt för ditt företag.
  • Dessa steg är inte strängt nödvändiga för att starta ditt företag, men hjälper dig att hålla dig organiserad.
  • Bild med titeln Bli ett resebyrå online Steg 9
    6. Använd dina kontakter. Granska folket i ditt liv. Tänk på alla kategorier: Familj, vänner, vänner av vänner, grannar, klasskamrater, medarbetare, passande bekanta. Fråga dig själv om det ändå kan hjälpa till att främja eller på annat sätt hjälpa ditt företag. Till exempel, om du vill specialisera dig i vinprovningsturer till Napa Valley och din grannes son arbetar på ett hotell, be om sin kontaktinformation. Eller om du planerar att ordna gruppresor till stora sportevenemang, behåll Dihard Sports fans i ditt liv i åtanke som möjligt Länkar till framtida kunder.
  • Använd sociala medier som Facebook och Twitter för att länka ditt företag till dina befintliga kontakter. Öka din synlighet. Be dem att tycka om din webbplats och dela dina inlägg så andra i sitt nätverk se dig i sina egna flöden.
  • Fråga personer du vet för att hänvisa potentiella kunder till dig. Uppmuntra dem genom att erbjuda priser eller tack gåvor för hänvisningar som slutar boka resor med dig.
  • Del 3 av 3:
    Ansluta till en värdbyrå
    1. Bild med titeln Bli ett resebyrå online steg 10
    1. Överväga att anmäla sig till en värdbyrå. Även om du är fri att starta en online resebyrå som är helt oberoende av någon annan affärsenhet, överväga att börja som en oberoende entreprenör för en värdbyrå istället. Övergång till din nya karriär med mindre stress genom att utnyttja sin existerande infrastruktur. Lär dig handeln och få insikt i vad som behövs för att konstruera ditt eget framgångsrika företag innan du försöker starta en från början. Värdbyråer kommer att tillhandahålla:
    • Träning
    • Samhällsstöd
    • Lägre överliggande
  • Bild med titeln Bli ett resebyrå online steg 11
    2. Forskningsmyndigheter. Det finns många värdbyrå där ute, så ta dig tid att bekanta dig med en given man innan du ansöker om att gå med. Läs kundrecensioner för att se om företagets varumärke är eftertraktat av allmänheten eller undviks till varje pris. Besök forum som besöks av nuvarande och tidigare agenter som arbetade med dem för att ta reda på vilka slags erfarenheter de hade. Ring varje byrå för att diskutera information som kanske inte har nämnt på deras hemsida. Fråga om:
  • Vilken typ av provision som de erbjuder och betalningsmetoden.
  • Vilka program som du behöver och om de erbjuder rabatt om du köper tekniken genom dem istället för den öppna marknaden.
  • Mängden utbildning som krävs och vilken mängd fortsatt utbildning erbjuds efter det.
  • Vilken typ av gemenskapsstöd erbjuds mellan dig, andra oberoende entreprenörer och själva byrån.
  • Exakt hur mycket du debiteras för att registrera dig, liksom eventuella avgifter som kan krävas senare.
  • Bild med titeln Bli ett resebyrå online steg 12
    3. Bestämma vilken som passar bäst för dig. När du har kontaktat byråer och bekanta dig med sin verksamhet, väga sina svar på dina frågor mot dina egna personliga behov. Först och främst, anser de som redan erbjuder resor inom den nischmarknaden som du har bestämt dig för att specialisera. Fråga dig själv följande:
  • Vill du hellre arbeta för ett stort företag med omfattande resurser, eller en mindre med DIY-anda och mer intima förbindelser mellan arbetstagare?
  • Är du bra att arbeta på distans med personer du aldrig kommer att träffas, eller vill du hellre arbeta för ett lokalt företag som ibland kommer ihop?
  • Gör den träning som de erbjuder verkar täcka allt du behöver lära, eller känner du att du fortfarande kommer att bli överväldigad efteråt?
  • Bild med titeln Bli ett resebyrå online steg 13
    4. Registrera dig med byrån. Processen för varje byrå varierar, men förväntar sig att betala en ansökningsavgift. Om de erbjuder en tränings- och certifieringskurs kan ansökningsavgiften täcka dessa, eller de får faktureras separat. Slutföra kursarbetet som tilldelats i den angivna tiden för att ta emot certifiering.
  • Kurser kan utformas för att vara helt online, genom korrespondens eller en kombination av de två.
  • Certifiering är inte ett rättsligt krav att vara ett resebyrå, så om värdbyrån inte erbjuder sin egen certifieringsprocess, kan du fortfarande ansöka och eventuellt anställas. Om du vill arbeta för det här specifika företaget och skryta med att vara certifierad samtidigt kan du söka certifiering via organisationer som Travel Institute.
  • Saker du behöver

    • Dator
    • Telefon
    • internetåtkomst
    • Faxmaskin
    • Skrivare
    • Hemsida

    Varningar

    Det finns ett antal värdbyråer som erbjuder tvivelaktiga affärsmöjligheter. Varningsskyltar inkluderar löften om stora ekonomiska belöningar (som 100% provision) med liten eller ingen utbildning som krävs.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande