Hur man förlänger spärrarna

Att lägga ett överhäng eller en markis till ditt tak kan vara ett bra sätt att lägga till estetiska i ditt hem samt skapa lite mer ytterligare skugga från solen. För att göra det måste du förlänga dina spärrar. Det är faktiskt inte extremt svårt att göra, men det är viktigt att du gör det korrekt för att kunna stödja vikten av eventuella överhäng som du installerar. För att hjälpa dig, har vi svarat några av de vanligaste frågorna som folk har om vad som krävs för att förlänga dina spärrar.

Steg

Fråga 1 av 5:
Kan du utöka taksporters?
  1. Bild med titeln Utvid ett gavelstaka taköverhang steg 12
1. Ja, du kan nagla extensions till befintliga spärrar. Rafter Extensions är bitar av timmer som du kan installera på takets tak. De kommer att förlänga den totala längden på dina spärrar och låta dig stödja vikten av ett litet överhäng.
Fråga 2 av 5:
Hur installerar jag Rafter Extensions?
  1. Bild med titeln Byt ut ett Fascia-styrelse Steg 9
1. Ta bort eventuella fascier eller trim som täcker taken. Ditt tak är täckt av yttre trim och isolering. Du måste ta bort allt material så att du kan komma åt spjälkarna för att installera dina tillägg. Du borde kunna se in i ditt tak från utsidan.
  • 2. Välj det största timmeret du kan passa in i ditt tak. Mängden utrymme mellan takmanteln och den externa plattan kan variera beroende på hur ditt hem var konstruerat. Välj så det största större timmeret du kan passa mellan utrymmet som ska användas som extensions.
  • 3. Nail timmer till spärren så två gånger överhänglängden är i taket. Mät längden du vill ha för ditt överhäng och dubbla den för att hitta längden på det timmer som du kommer att ansluta till spärrarna inuti ditt tak. Klipp ditt timmer för att passa dina mätningar. Spik sedan på timret till dina befintliga spärrar så att överhänget matchar dina mätningar.
  • Det är viktigt att dina Rafter-tillägg är ett förhållande mellan ⅓ Extern förlängning och ⅔ internt ansluten till dina befintliga spärrar.
  • Fråga 3 av 5:
    Kan spärrar förenas?
    1. Ja, du kan splitsar ihop med en fiskplatta. En fiskplatta är en platt metall som används för att ansluta material som skenor på en järnväg. De kan också användas för att gå med i Rafters. Använd en fiskplatta som är åtminstone .75 i (19 mm) tjock och anslut den till de 2 spjällen med 6 stora naglar på varje sida av plattan.
    Fråga 4 av 5:
    Hur mycket kan ett tak överhäng utan stöd?
    1. Begränsa ditt överhäng till högst 2 meter (0.61 m) utan stöd. Något förbi denna längd kan lägga för mycket belastning på dina Rafter Extensions, speciellt om du har ett överhängning installerat på dem. Håll dina tillägg under den här längden om du inte har ytterligare stöd för att undvika att det är potentiellt skadligt ditt tak om överhänget kollapsar under belastningen.
    Fråga 5 av 5:
    Hur mycket kostar det att förlänga ett tak?
    1. Bild med titeln Detektera förfalskade amerikanska pengar Steg 8
    1. Det kostar mellan $ 50- $ 85 USD per fot (.6048 m). Materialen ensam kostar ca $ 11.50 per fot (.6048 m). Om du planerar att göra jobbet själv kan du spara på arbetskraftskostnaderna som skulle ingå om du har ditt tak utökat av en professionell. Men en bra entreprenör kommer också att se till att ditt tak är upp till standarderna för alla lokala byggkoder.

    Tips

    Varningar

    Kontrollera dina lokala byggkoder eller grannskapsförbundsbyrå innan du börjar arbeta som sträcker dina spärrar. Du kan möta en stor bra om du bryter mot reglerna.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande