Hur man blir en tidningsredaktör

Pinnacle of A Magazine Writer`s Career är att bli en tidningsredaktör. Tidskriftsredaktörer övervakar skrivningsinnehållet i företags personal eller frilansare. Redaktörer säkerställer visningen, innehållet, stilen och tonen i skrivet matchar tidningen. Om du vill vara en magasinredaktör är vägen lång och kan vara svår. Du måste fortsätta rätt utbildning och spendera år som bygger dina färdigheter som en författare. Med år av engagemang, men du borde ha ett solid skott av att landa rollen som en tidningsredaktör.

Steg

Del 1 av 3:
Få tidig erfarenhet
  1. Bild med titeln Cheat på ett test med hjälp av skolmaterial Steg 44
1. Ta engelska och skriva kurser i gymnasiet. Stigen till en redaktionell karriär börjar i gymnasiet. Det är viktigt att du utvecklar ditt skrivande, redigering och läsförståelse. Eftersom du behöver minst en kandidatexamen för att bli en redaktör, lagra på engelska och skriva kurser under hela din gymnasieskola. När du ansöker om en examen relaterad till skrivning och redigering, kommer det att hjälpa din ansökan att stå ut.
  • Försök att ta ett par engelska klasser varje termin. Om din skola erbjuder klasser på skrivning och journalistik, lagra också på dessa kurser.
  • Du bör också arbeta med att utveckla färdigheter med teknik. Du måste arbeta med datorer mycket som en redaktör, eftersom du måste formatera artiklar för publicering. Ta några kurser relaterade till datorer som din gymnasium erbjuder.
  • Titta på AP-kurser. En AP-engelska klass kan se bra ut på ditt CV om du vill komma in i en solid skola.
  • Bild med titeln Cheat på ett test med hjälp av skolmaterial Steg 55
    2. Få erfarenhet av att skriva och redigera. Du behöver många års erfarenhet av att skriva och redigera som en tidningsredaktör. Börja få den erfarenheten i gymnasiet. Titta på sätt att stärka ditt CV tidigt.
  • Titta på extracurriculars som involverar skrivning och redigering. En position på din skoltidning eller din årsbok kan hjälpa till.
  • Du kan också leta efter deltidsjobb eller volontärarbete relaterat till skrivning och redigering. Försök att volontär att arbeta på din lokala tidning, till exempel, eller se om en lokal välgörenhet behöver någon att korrekturläsa nyhetsbrev.
  • Bild med titeln Starta ditt eget tidningssteg 11
    3. Läs en mängd olika tidskrifter. Om du vill arbeta för en tidning måste du vara bekant med moderna tidskrifter. Ta ut prenumerationer på en mängd olika populära tidskrifter och läs dem varje vecka.
  • Tänk på ditt intresseområde. Om du vill redigera för en sportmagasin, en prenumeration på något liknande Sport illustrerad kan hjälpa. Om du är intresserad av litterära tidskrifter, läs något som The New Yorker.
  • Läs också online tidningar också. Många populära tidskrifter, som salong, har mycket innehåll online.
  • Bild med titeln Do Qualitative Research Steg 2
    4. Lär dig om karriären. Innan du börjar på vägen för att bli en magasinredaktör, bör du bekanta dig med karriären. Att vara en magasinredaktör kan vara ett stressigt jobb, och industrin är mycket konkurrenskraftig. Det kan dock vara givande om du skriver och journalistik är dina lustar.
  • Som redaktör kommer du att granska inlägg från frilansskribenter, tilldela att skriva jobb till din personal, bestämma vilken typ av innehåll som din tidning producerar, och tänk på rubriker och granska fotografering.
  • Arbetet kan innehålla långa timmar och mycket ansvar, vilket ibland kan vara stressigt. Men som en redaktör får du också en hel del kreativ kontroll över riktningen som en publikation tar, vilket ger dig möjlighet att lägga in innehåll är du passionerad i världen.
  • Lönen för en redaktör varierar. I genomsnitt gör tidningsredaktörer cirka 55 000 dollar per år. Men om du slutar arbeta för en större publikation, kan du göra cirka 90 000 dollar per år.
  • Del 2 av 3:
    Få rätt utbildning
    1. Bild med titeln Skriv ett examen tal steg 13
    1. Få en kandidatexamen på engelska, kommunikation eller journalistik. Den stora majoriteten av redaktörer har åtminstone en kandidatexamen på engelska, kommunikation eller journalistik. När du ansöker om högskolor, ange att du vill ha större i ett av dessa fält. Dubbel huvudämne eller tar på en minderårig kan också hjälpa din karriär.
    • Studera hårt i skolan. Medan din GPA kanske inte är den första faktorns potentiella arbetsgivare kommer att titta på för att anställa, du vill imponera på dina professorer. En rekommendation från en professor kan hjälpa dig när du ansöker om jobb senare.
    • Göra tid att studera varje vecka, och alltid vända uppdrag i tid. Medan högskolan kan vara en rolig plats för socialisering och personlig tillväxt, bör ditt primära mål vara att lära sig. Ju hårdare du arbetar på din grundutbildning, desto lättare blir det för dig att hitta arbete efter examen.
  • Bild med titeln jobbsökning medan du har ett jobb Steg 7
    2. Delta i extracurriculares för att stärka ditt CV. Gör inte det minsta i college. Förutom att studera hårt och få bra betyg, ta på sig några extracurriculars. De flesta tidskriftsredaktörer gör praktik på college, och en stor extra extracurricular aktiviteter kan hjälpa dig att landa en praktikplats på vägen.
  • Ta en roll på en campus tidning eller litteratur tidskrift. Detta kommer att ge dig vital redaktionell erfarenhet.
  • Du kan också försöka få lite skrivande publicerat i lokala tidningar och skoltider. Många tidskrifter kommer att begära ett skrivprov innan man gör ett anställningsbeslut.
  • Bild med titeln Skriv ett examen talsteg 5
    3. Fyll i många praktikplatser under college. Om du vill landa ett jobb efter college, behöver du en stor mängd praktikupplevelse. Det är en bra idé att sträva efter att slutföra en praktik för varje år av college.
  • Prata med din skolas karriärrådgivare om praktikplatser. Han eller hon ska kunna hjälpa dig med din sökning, och ger dig också råd om ditt CV och ansökan.
  • Prata med professorer och personer du jobbar med i skolklubbar. De kan ha praktikplatser, och kan komma i ett bra ord för dig.
  • Det är viktigt att du tar någon praktik du blir allvarligt. Du kommer att vilja ha en solid rekommendation efter att praktikplatsen är klar, så arbeta hårt och vara professionell. En glödande rekommendationsbrev kan hjälpa dig att landa ett jobb efter att ha slutfört college.
  • Bild med titeln Använd sociala medier för att hjälpa ett orgeldonor Sök Steg 3
    4. Arbeta på dina sociala medier. Många tidningar bygger läsare via sociala medier och upprätthåller positiv pr genom saker som Facebook och Twitter. Leta efter erfarenhet som arbetar med sociala medier under college. Detta kommer att betala på vägen eftersom det är något att sätta på ditt CV vid examen.
  • Leta efter praktik relaterade till sociala medier. Att arbeta som en social media praktikant för en lokal tidning eller tidskrift är en bra återuppta booster.
  • Volontär att ta itu med sociala medier på en campusklubb. Till exempel kan du frivilligt använda Twitter-sidan för din skolas litterära tidskrift.
  • Bild med titeln Skriv ett examen tal steg 18
    5. Leta efter ledarskapspositioner. Som redaktör är ditt jobb att hantera andra. Därför är det en bra idé att söka ledarskapspositioner. Ta på så många ledarskapspositioner som du kan på college, eftersom det kommer att betala av vägen.
  • Volontär att vara den förvaltande poesiedaktören i en college litterär tidskrift. Kör för president för en studentkörningstidning.
  • Kolla in praktik som ger ledarskapsupplevelse. Du kan till exempel ta en praktik där du hjälper till att hantera volontärer av en lokal välgörenhetsorganisation.
  • Bild med titeln Skriv ett examen talsteg 7
    6. Bestäm om eller inte förfölja en magisterexamen efter college. Efter college kan du titta på högre utbildning. Många hantering av redaktörer har en magisterexamen i ett fält som journalistik. Det finns fördelar och nackdelar för att driva högre utbildning, så tänk lång och svårt om du vill få en annan grad efter examen eller inte.
  • För vissa fält är en examen i journalistik troligen inte nödvändigt. Till exempel, om din dröm är att redigera för en modemagasin, är en journalistikgrad inte nödvändigt. Om du tittar på en litterär tidning kan dock en mästare i något som engelska hjälpa till.
  • Tänk på att erfarenheten är vanligtvis det nummer ett enda arbetsgivare tittar på. Du kan vara bättre att komma in i arbetskraften och försöka få så mycket erfarenhet som möjligt. Dessutom kan en magisterexamen sätta dig i skuld, vilket kan orsaka ekonomisk stress senare i livet.
  • Del 3 av 3:
    Bryta in i fältet
    1. Bild med titeln Skriv ett examen tal steg 15
    1. Skriv ett fast CV. När du är redo att komma in i arbetskraften, sätt ihop ett fast CV. Ett tydligt, kortfattat CV, som listar all din relevant upplevelse, kan hjälpa dig att bli inrymd för en intervju.
    • Håll formatering konsekvent. Använd fetstilade rubriker för att separera sektioner som "utbildning," "arbetserfarenhet," och "Professionella Färdigheter." Använd en läsbar typsnitt, som Arial eller Times New Roman, över någonting potentiellt svårt att läsa.
    • Var choosy med ditt CV. Du bör inte lista all din erfarenhet. Hålla sig till upplevelse relevant för det jobb du söker. Till exempel är praktikplatser och arbete på din högskolans tidning viktiga. Ett deltidsjobb på en kafé som du arbetade på över sommaren är förmodligen inte.
    • Du vill lägga din mest relevanta erfarenhet "ovanför veckan." Det betyder att om du skulle vika ditt CV i hälften, skulle den viktigaste erfarenheten vara över veckets veck.
  • Bild med titeln Fånga någon som lurar online steg 6
    2. Fråga tidigare anslutningar för jobbledningar. Nätverk är ett av de bästa sätten att hitta ett jobb. När du börjar jobbjakt, återvänd till gamla kontakter. Prata med handledare från dina praktikplatser. Fråga professorer om de har några jobbledningar. E-postmeddelanden du arbetade med professionellt på college. Du är mer benägna att bli kallad en intervju om du har en befintlig anslutning till en tidning.
  • Bild med titeln Ace en lunchintervju Steg 13
    3. Öva bra intervjuförmåga. När du börjar komma in i intervjuer, vill du imponera på de anställningschefer. Se till att du borstar på stora intervjuförmågor, eftersom det kommer att öka din chans att landa ett jobb.
  • Forskning en tidning på förhand. Du bör läsa upp på anställningschefen, redaktören och personalen, tidningen och uppdragets uttalande och läsa ett problem med tidningen.
  • Var noga med att klä professionellt. Du kanske vill läsa klänningspolicyen online så att du kan matcha den med din klädsel. Var noga med att klä upp, eftersom det alltid är bättre att vara övertryckt än undertryckt. Undvik överdrivna smycken och tillbehör, och se till att alla dina kläder är rena.
  • Använd självsäker kroppsspråk. Sitt upp rakt, gör ögonkontakt och nick som intervjuare talar. I slutet av intervjun, ställ alltid frågor. Gå till öppna frågor, som, "Vad är din företagskultur som?" Det här är bättre än frågor om logistik, som "När kommer jag att höra tillbaka?" Du vill visa att du verkligen är intresserad av företaget.
  • Bild med titeln Do Qualitative Research Steg 4
    4. Arbeta som författare i några år. De flesta redaktörer börjar som personalförfattare på en tidning. Du måste spendera några år som täcker historier som du är tilldelad. Arbeta hårt som en författare, och om några år kan du kunna flytta upp till en redaktionell position.
  • Producera alltid utmärkt arbete. Även om du inte är kär i en historia, gör du bäst. Detta visar engagemang och arbetsetik. Du bör också noggrant korrekturläsda historier till Weed Out Typos och Grammatical Fel.
  • Sträva efter att träffa deadlines. Du vill komma av som välorganiserad och hårt arbetande, så aldrig sen på en historia.
  • Bildbetiteln blir en redaktör Steg 15
    5. Driva rollen som en redaktionsassistent. När du har spenderat några år som författare, fortsätt en redaktionsassistents roll. Detta ger dig den nödvändiga erfarenheten att så småningom landa en roll som redaktör. Du kan försöka ansöka om ett internt läge med tidningen du skriver för, eller du kan ansöka om positioner med andra tidskrifter.
  • Som med din roll som författare, bör du ta ditt redaktionellt arbete på allvar. Du vill kunna imponera på din chef. Detta ställer dig ifrån varandra när tidningen är ute efter att anställa en ny redaktör, eller låta dig få en bra rekommendation när du ansöker om externa redaktionella jobb.
  • Tänk på, du kanske inte arbetar i en tidning efter eget val. Du kan sluta arbeta utanför din valda genre eller passion. Detta kan vara frustrerande, men kom ihåg mycket av de färdigheter du får är överförbar till andra jobb. Du kan fortfarande ansöka om en hanteringsposition i din valda tidning i framtiden.
  • Bildbeteckningen blir en redaktör Steg 11
    6. Flytta vidare till en redaktörsroll. Efter att ha arbetat några år som assistentredigerare kan du börja ansöka om redaktörspositioner. Det är en bra idé att gå till din drömmagasin här, som du kan hamna i denna position longterm.
  • Ha tålamod. Redaktör Positioner för tidningar, särskilt populära tidskrifter, kan vara svårt att komma med. Du får mycket avslag längs vägen.
  • Fortsätt att skicka ut applikationer. Du kan behöva göra dussintals intervjuer innan du landar rätt jobb.
  • Bild med titeln Få en redaktör för att märka dig Steg 3
    7. Var en utmärkt redaktör under hela din karriär. En redaktörsroll är mycket extra engagemang. Du kommer att övervaka många olika författare och frilansare, samt besluta om en tidskrifts innehåll och övergripande riktning. Om du är passionerad om ditt arbete kan en redaktionell roll vara så att det är hektiskt.
  • Stanna på toppen av organisationen. Du kommer att hantera personalförfattare, såväl som frilansare, så håll reda på allas tidsfrister. Du kan också behöva läsa igenom artiklar för grundläggande grammatik och göra saker som faktum att kontrollera.
  • Håll din tidning att utvecklas över tiden. Som redaktör kommer du att vara ansvarig för den kreativa riktningen av din tidning. Se till att du är kreativ och genererar nya idéer för innehåll, serie, rubriker och mer. Fortsätt att tänka på nya och kreativa sätt att engagera läsarnas intresse.
  • Tips

    Ta alla möjligheter att nätverk och gå med i journalistik eller författares grupper.
  • Att delta i en författares konferens kan hjälpa dig att göra anslutningar.
  • När du letar efter en praktik eller anställning efter college, kolla med skolans anställningsplacering. En placeringstjänst är vanligtvis gratis.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande