Hur man blir en filmredaktör

Filmredaktörer är ansvariga för att skära och montera video- och ljudfilm för film- och tv-produktioner i en omfattande helhet. Att bli en filmredaktör innebär en lång väg av studie, timmar av praktik, lärling och volontärarbete. Arbeta gratis tidigt är vanligtvis nödvändigt för att säkra de rätta anslutningarna och att utveckla ett angeläget öga för stil, takt och timing. De flesta filmredaktörer spenderar år i olika jobb tills de äntligen får en paus. Förutom talang, skicklighet och hårt arbete behöver du uthållighet för att hitta en position som filmredaktör.

Steg

Metod 1 av 3:
Få de nödvändiga färdigheterna
  1. Bildtiteln Bli en filmredaktör Steg 1
1. Studera hur filmer är redigerade. Titta på producerade filmer och analysera tidpunkten och paceringen av scener. Var uppmärksam på hur länge varje scen varar, hur mycket handling eller spänning finns det under en scen och hur varje scen bleknar sömlöst i nästa. Leta efter visuella eller ljuddiffer som förbättrar dramatisk rytm.
  • Gå till ditt lokala eller skolbibliotek och kontrollera deras databas för böcker på filmhistoria och filmanalys.
  • Bekanta dig med filmens natur, främst genom att titta på allt du kan få händerna på. Få en känsla för specifika styrelseledamöter eller redaktörer och det som gör sitt arbete distinkt.
  • För varje tv- eller filmproduktion tittar du på, se online för stora tidningsrecensioner, som New York eller Los Angeles Times. Att läsa professionella kritik hjälper dig att utveckla ditt eget kritiska öga.
  • Bild med titeln Bli en filmredaktör Steg 2
    2. Välj det bästa programmet. Ansök på och registrera dig i ett college filmredigeringsprogram. Dina val är en specialiserad filmskola, ett fyraårigt högskola eller universitet, eller ett lokalt samhällskollegium. Bestäm vad som är bäst för dig när det gäller överkomlighet och plats och forskningsalternativ som matchar dina behov.
  • Ett fyraårsprogram ger den bästa förberedelsen för en karriär i filmredigering. Kolla in listan över tillgängliga majors på ditt statliga högskolor.
  • Om du vill komma ifrån din hemstad, leta efter utbildningsprogram. En filmskola eller fyraårsexamen från en Kalifornien- eller New York-baserad skola kan hjälpa dig att säkra bättre praktikplatser och lärlingsplatser.
  • Skolor nära dessa branschcentra kan hjälpa dig att utveckla ett starkare nätverk och låta dig vara närmare fler arbetsmöjligheter.
  • Ett universitetsprogram hjälper dig också att få tillgång till professionella utvecklingsresurser, som publikationer och efterlysningar.
  • En nyckelperk till filmskolan är tillgång till utrustning. Hyresutrustning kan vara dyrt, men det kan vara billigare om du är en student, speciellt om du hyr genom ditt universitetsprogram. När du forskar program, fråga om deras tillgängliga utrustning och uthyrningsprocedurer.
  • Bilden med titeln Bli en filmredaktör Steg 3
    3. Välj de bästa kurserna. Dina kurser kommer att innehålla grundläggande redigering och kommersiell redigering, filmhistoria, berättande och screenwriting. Dessutom kommer du att lära dig hur du använder foto- och filmredigeringsprogram som Adobe Premiere och Final Cut Pro (FCP). FCP är Hollywood-standarden för filmredigering, och du måste ta programvara-tunga kurser som gör att du kan behärska det.
  • Gå till en kursbelastning Tung i teknik och mjukvaruutbildning. Filmredaktörer skär inte manuellt film längre, så det är viktigt att ha en stark grund i både etablerade och framväxande tech och program.
  • Även efter att du har examen är det vanligt att redaktörer fortsätter sin utbildning genom att ibland ta formella kurser. Detta bidrar till att hålla sig uppdaterad med branschens tekniska förändringar.
  • Bildbeteckningen blir en filmredaktör Steg 4
    4. Bygg produktiva relationer i skolan.Hona dina färdigheter när du bara börjar eller i skolan genom att redigera mindre projekt. Arbeta med dina vänner eller med kamrater på universitetet. Börja med oberoende redigeringsprojekt för att utföra din utbildning, och redigera så många kortfilmer som möjligt.
  • Använd dina universitetsår som ett tillfälle att börja odla ditt nätverk genom att arbeta med dina kamrater och söka mentorer bland dina professorer.
  • Samarbetande amatörprojekt är viktiga när du börjar, särskilt i dagens branschmiljö. Att arbeta med andra är en mycket värdefull färdighet, så samarbetar tidigt kommer du att hjälpa dig längre ner på vägen.
  • Även gör dumma videor, sätta projekt på YouTube, och andra små space-time-strävanden hjälper dig att utöva dina redigeringsmuskler och sätta teoretisk kunskap i praktiken.
  • Metod 2 av 3:
    Byggnadsupplevelse
    1. Bildbeteckningen blir en filmredaktör Steg 5
    1. Volontär dina tjänster på studentproduktioner eller lokala produktioner. Medan en filmskoleutbildning kan ge dig en kunskapsbas och teknisk grund, är det viktigt att bygga konkreta erfarenheter. Ju mer konkreta erfarenhet du har desto bättre är dina chanser att få din fot i dörren i filmredigeringens värld. Börja med små genom att leta efter mindre, lokala produktioner eller genom att fortsätta att samarbeta med kamrater du har träffat på vägen.
    • Du kan se online för lokala produktionsjobb och GIG-listor
    • Ord av mun är nyckeln till att få spelningar, oavsett om de betalas eller obetalda, och på både amatör och yrkesnivåer.
  • Bildbetaget blir en filmredaktör Steg 6
    2. Få en lärling eller praktik. Förutom att volontärarbete din tid på lokala produktioner måste du sannolikt fortsätta betala dina avgifter och arbeta gratis för en betydande del av din tidiga karriär. Nätverk är nyckeln under hela processen, och du måste förlita dig på ditt växande nätverk för att landa en lärling med ett stort produktionsföretag. Även om det är gratis arbetskraft, lärande eller förbund hjälper dig att visa att du har faktiska färdigheter och en solid arbetsetik.
  • Kontakta dina professorer och försök få tillgång till sina nätverk medan du är i skolan. Detta hjälper dig att landa bra praktik eller lärling, både när du är på college och när du bryter in i fältet efter examen.
  • Du kanske måste ta flera lärlingsjobb innan du faktiskt börjar göra en blygsam inkomst.
  • Behandla varje jobb som om du får en miljon-dollar inkomst. Bevis att du har en bra arbetsetik och är ett nöje att arbeta med.
  • Bildtiteln Bli en filmredaktör Steg 7
    3. Markera ett postnivå jobb i en filmstudio. De som du har lärt sig eller internt kommer att vara nödvändigt för att få ett betalande jobb, oavsett om de ansluter dig med ett eller ger dig en stark rekommendation. Du är osannolikt att landa ett jobb för att redigera genast, även om du har starka lärlingsignaler under ditt bälte.
  • Ta något jobb som följer, oavsett om det är en tour guide på en studio, en personlig assistent till någon på ett filmbesättning, en sekreterare på kontoret eller en löpare för en produktion.
  • Bildtiteln Bli en filmredaktör Steg 8
    4. Bygg ett starkt nätverk. Var artig för alla du möter och marknadsför dig själv. Utdela visitkort med länkar till din webbplats och rulle. Gör det känt att du ser som ett jobb som filmredaktör. Att bygga ditt nätverk av anslutningar På detta sätt kan det leda till oväntade chanser, som att bli en filmredaktör på en kort som senare vinner en pris på en festival.
  • Om du träffar personer som arbetar i redigeringsrummet, fråga om du ibland kan gå med i dem för att observera och lära.
  • Det kan ta upp till tio år innan du har byggt ett robust tillräckligt med nätverk och registrera på arbetsutbildningen för att landa ett jobb med en rimlig inkomst, så var långvarig.
  • Metod 3 av 3:
    Bryta in i fältet
    1. Bild med titeln Bli en filmredaktör Steg 9
    1. Starta din egen redigeringsföretag eller tjänst. Ett av de enklaste och mest effektiva sätten att bygga din arbetsgrupp är att skapa ditt eget företag. Investera i kort och andra marknadsföringsmaterial för att göra dig professionell och konkurrenskraftig. Att starta en redigeringstjänst med en skicklig peer är också klok på den nuvarande marknaden, eftersom samarbetsförmåga är önskvärda i branschen nuförtiden.
    • När du börjar, tycker du att det är nödvändigt att grena utöver ditt specialiserade fält för att bygga klientele.
    • Överväg att komma i kontakt med lokala eller framväxande musiker om att producera musikvideor för dem. Var öppen för handel och byte för ersättning.
    • Bröllops- eller examenvideor, kommersiell marknadsföring för restauranger och andra lokala företag, och producerar företagsutbildningsvideor är andra exempel på vissa vägar att ta när du börjar ditt eget företag.
  • Bild med titeln Bli en filmredaktör Steg 10
    2. Få en lista på Internet Movie Database (IMDB). Vara strategisk om hur du bygger din arbetsgrupp. Sätt din bästa ansträngning för att göra varje produktion du arbetar med mer legitim än den sista, och var noga med att göra långvariga kontakter med varje jobb. Även shorts och låga budgetfilmer kan få en lista på IMDB, så länge som produktionerna släpptes. Potentiella arbetsgivare kommer att referera till det innan du anställer dig.
  • IMBD-personalen uppdaterar regelbundet och väljer filmer, tv-serier och specialerbjudanden, reklamfilmer, musikvideor och lokala eller offentliga åtkomst-tv-program för inkludering i sin databas.
  • Registrera dig på IMBD-webbplatsen och skicka in din individuella kredit- eller projekts titel för att verifiera eller korrigera dess notering.
  • Bildtiteln Bli en filmredaktör Steg 11
    3. Craft en konkurrenskraftig portfölj. När du har byggt upp din arbetsgrupp, utforma en vinnande portfölj för att marknadsföra dig själv. Du kommer att upptäcka att den sökande poolen för redigering av jobb är intensivt konkurrenskraftig, så du måste göra dig själv. Skicka ut ditt CV, tillsammans med en hjuls av ditt bästa arbete, till studiechef, styrelseledamöter och andra filmredaktörer.
  • Se till att materialen du skickar in i applikationer är koncisa och visar bara ditt bästa arbete.
  • Skicka in designrullar som är relevanta för specifika projekt. Du behöver inte inkludera allt du någonsin gjort med varje jobbansökan.
  • Om du går till en konsert som assistentredigerare på ett tv-program, skicka inte examen eller bröllopsvideor du har klippt. Om du inte har några relevanta material, kommer tv-skärningar i det här fallet, musikvideo eller kortfilmscener göra.
  • Fråga personer med vilka du har jobbat i det förflutna för att titta över dina material och erbjuda feedback.
  • Skapa en webbplats som erbjuder ett mer betydande urval av ditt arbete.
  • Bildbetaget blir en filmredaktör Steg 12
    4. Från din karriär. När du har visat kvaliteten på ditt arbete i oberoende produktioner och som assistentredaktör, leta efter möjligheter att ta roret. Du måste ständigt bygga nya anslutningar för att gå vidare till full redaktör. Få folk att arbeta med dig genom att alltid demonstrera en stark arbetsetik och sympatisk attityd.
  • Börja med att ansöka om att vara en assistentredaktör på en produktion.
  • Överväg att gå med i en union för snabbare karriärutveckling.
  • Håll dig informerad om ny teknik och programvara, med kurser i eller undervisa dig själv nya program eller enheter.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande