Hur man styr dina enheter för att attackera en viss fiende i åldern av imperier

Att veta hur man korrekt direkta militära enheter för att attackera en specifik fiende är att förstå krigskonst i ålder av imperier. När man angriper, är olika typer av militär anpassade till olika typer av fiender på grund av deras angripande sortiment, makt, rustning och andra egenskaper. På grund av detta kommer olika medlemmar av din militär att uppta olika positioner i troupet medan du marscherar i krig. Det finns också enheter som kan fungera ensam medan andra attackerar bättre en massa.

Steg

Metod 1 av 3:
Angripa en fiendens koloni direkt

Gäller för alla åldersversioner.

  1. Bild med titeln Direkt dina enheter för att attackera en specifik fiende i åldern av Empires Steg 1
1. Skapa en scout. En scout är en billig, ljus kavallyman som reser snabbt och har utmärkt synvinkel. Scouts skapas från den stabila byggnaden i alla åldersversioner.
  • Bild med titeln Direkt dina enheter för att attackera en viss fiende i åldern av Empires Steg 2
    2. Utforska din karta. Flytta din scout runt kartan för att se var fiendens koloni är och det bästa sättet att gå vidare på dem. Vänsterklicka på Scout högerklicka på en plats i det oexploserade området i landskapet där du vill utforska.
  • Du kan också flytta din Scout genom att välja honom och sedan högerklicka på en plats på kartan (visas längst ned till höger på skärmen i AOE3 och nedre vänstra hörnet av skärmen i AOE2 och tidigare versioner).
  • Bild med titeln Direkt dina enheter för att attackera en viss fiende i åldern av Empires Steg 3
    3. Rally din armé. Efter att ha sett dina fiender, samla din armé i beredskap för attack.
  • De flesta versioner av AOE arrangerar automatiskt militära enheter i den mest försiktiga bildningen baserat på antalet och typen av enheter du har, men ibland måste du göra det manuellt.
  • Se till att melee-enheter, som svärdsmän och riddare, är i stånd att spänna attacken, medan varierade enheter, som bågskyttar och fältpistoler, upptar de bakre positionerna i bildandet. Skift olika enheter runt genom att välja dem (dubbel vänsterklickning för att välja alla enheter av en typ) och flytta dem om (högerklicka där du vill flytta) tills du har den bästa formningen.
  • Bild med titeln Direkt dina enheter för att attackera en specifik fiende i åldern av Empires Steg 4
    4. Krämpla fiendens yttre försvar. De flesta fiendens kolonier kommer att ha slott och vakttorn som en första försvarsminskning mot invasioner, och du måste först förstöra dem för att förbättra dina chanser att vinna.
  • Välj hela armén du har rallied genom att dra en markeringslåda över dem med vänster musknapp.
  • Marschera din armé till en plats nära fiendens koloni, och sedan beordra dina belägringsenheter, e.g., Fältpistoler (AOE3), Morter (AOE3) och Battering Rams (AOE2), för att förstöra fiendernas torn och slott genom att välja belägringsenheterna och högerklicka på tornen och / eller slott.
  • Bild med titeln Direkt dina enheter för att attackera en viss fiende i ålder av Empires Steg 5
    5. Attackera fiendens koloni. Det bästa sättet att göra detta är att bara flytta din armé till där fiendens soldater och byggnader är, och de börjar automatiskt attackera.
  • Varje enhet kommer att attackera fiendens enhet som den är bäst lämpad för att attackera, e.g., Siege-enheter kommer att attackera byggnader, infanteri-enheter kommer att attackera fiendens infanteri och byggnader, och bågskyttar kommer att attackera fiendens infanteri och kavalleri.
  • Bild med titeln Direkt dina enheter för att attackera en viss fiende i åldern av Empires Steg 6
    6. Upprepa processen tills du annihilerar fiendens koloni. Medan din armé attackerar fiendens koloni, skapar och rally en andra armé för efterföljande attacker på fiendens koloni om den första armén misslyckas.
  • Upprepa detta tills du så småningom eliminerar fienden.
  • Metod 2 av 3:
    Att rikta nyskapade enheter för att automatiskt attackera en fiende

    Gäller ålder av Empires II och senare.

    1. Bild med titeln Direkt dina enheter för att attackera en viss fiende i åldern av Empires Steg 7
    1. Välj den militära byggnaden från vilken du vill skapa enheterna. Vänsterklicka på byggnaden (e.g., Stabil, kaserner eller siege workshop) för att välja den.
  • Bild med titeln Direkt dina enheter för att attackera en viss fiende i ålder av Empires Steg 8
    2. Välj den fiende du vill attackera genom att högerklicka på dem. Fienden kan vara någon militärenhet eller byggnad (e.g., ett centrum eller slott) som du vill förstöra. En flagga i din koloniens färger blinkar på fienden, vilket indikerar att kommandot har utfärdats.
  • Bild med titeln Direkt dina enheter för att attackera en viss fiende i åldern av Empires Steg 9
    3. Skapa enheterna. Välj den militära byggnaden igen.På byggnadens kommandopanel, som visas på nedre vänstra hörnet av skärmen för ålder av imperier 3 eller längst ned till höger för ålder av Empires 2, klicka på ikonerna som representerar de enheter du vill ha för att skapa dem.
  • Omedelbart efter att enheterna skapas, kommer de att flytta till och attackera fiendens byggnad eller soldat du riktade.
  • Bild med titeln Direkt dina enheter för att attackera en viss fiende i åldern av Empires Steg 10
    4. Fortsätt skapa enheter tills målet förstörs. Så länge som resurser (mat, trä och / eller guld, beroende på typ av enhet) inte är ett problem, fortsätt att skapa enheter tills målet förstörs.
  • Metod 3 av 3:
    Direktenheter för att kontinuerligt attackera invaders för att hålla din koloni säker

    Gäller ålder av imperier I och II.

    1. Bild med titeln Direkt dina enheter för att attackera en viss fiende i åldern av Empires Steg 11
    1. Välj enheten / enheterna. Du kan göra det med vänsterklickning (när du väljer en enhet), genom att dubbelklicka (när du väljer alla enheter av samma typ i det aktuella fältet) eller genom att dra en markeringslåda över enheterna (när du väljer många enheter av olika typer).
  • Bild med titeln Direkt dina enheter för att attackera en viss fiende i åldern av Empires Steg 12
    2. Flytta de enheter där du vill att de ska skydda. Högerklicka på den del av din koloni där du vill att enheterna ska hålla vaken över. Detta borde helst vara ett område av kolonin som är särskilt benägen att invasioner eller i den allmänna riktningen av var dina fiender kommer från när de attackerar.
  • Bild med titeln Direkt dina enheter för att attackera en viss fiende i åldern av Empires Steg 13
    3. Utfärda kommandot "Stand Ground". Med de enheter som fortfarande är valt klickar du på Stativ Ground-ikonen. Detta är en ikon för två soldater som håller crisscrossed spears som visas längst ned till vänster på skärmen. Dina militära enheter kommer att stanna exakt var de är och attackera några invaderare omedelbart när de kommer i intervallet.
  • Funktionen "Stand Ground" är endast tillgänglig i ålder av imperier I och II.
  • Bild med titeln Direkt dina enheter för att attackera en viss fiende i åldern av Empires Steg 14
    4. Garrison bågar inom defensiva byggnader. Bygg defensiva byggnader, som vakttorn och slott, i ett område av kolonin som är särskilt benägna att invasioner och / eller det är i den rutt som vanligtvis används av dina fiender när de invaderar.
  • Garrison bågar inuti dessa byggnader. För att göra detta, välj bågarna och högerklicka på tornet eller slottet. Bågarna kommer nu automatiskt att elda vid alla närmar sig invaders från de byggnader som de är garnisoned i.
  • Den garnisoning-funktionen där enheter kan attackera från insidan av byggnaden är endast tillgänglig i ålder av Empires II.
  • Tips

    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande