Hur man utmärker sig på överhöghet i mytologins ålder

Supremacy är den mest populära typen av spel i ålder av mytologi. Att kunna utmärka det gör det roligt - speciellt när alla vill att du ska vara på deras lag.

Steg

  1. Bild med titeln Excel på supremacy i ålder av mytologi Steg 1
1. Gå på nätet. Det är verkligen ingen tid att spela mot datorn om du inte vill träna. Du kan spela online på http: // voobly.com /
  • Bild med titeln Excel på supremacy i ålder av mytologi Steg 2
    2. Starta ett spel med någon eller mer än en person. Följande är vad du kanske vill göra.
  • Bild med titeln Excel på supremacy i ålder av mytologi Steg 3
    3. Förstå att en medborgare är ungefär lika med tre grekiska bybor. Medborgaren (hjälte) är ungefär motsvarande fyra grekiska bybor.
  • Bild med titeln Excel på supremacy i ålder av mytologi Steg 4
    4. Håll träningsbyers. Få nog så att du har nio (om du spelar mot en mänsklig online) till sjutton (om du spelar mot datorer med andra. Gör detta om svårighetsgraden är titan). Du behöver också sex (om det är mot människor) till nio (om det är med människor som allierade mot datorer) för trä och guld (nio för varje resurs). Om du är grekisk, kanske du vill få tre till fyra för att be på ditt tempel för favör.
  • Bild med titeln Excel på supremacy i ålder av mytologi Steg 5
    5. Framsteg till den klassiska åldern genom en mindre Gud som ger dig förbättringar som gynnar den typ av soldat (er) du planerar att träna. Ett exempel skulle dyrka Norse Gud Freyja om du planerar att träna kavalleri sedan hennes förbättringar hjälper den typen av soldat.
  • Bild med titeln Excel på supremacy i ålder av mytologi Steg 6
    6. Välj mellan dina två alternativ:
  • Börja rusa om du verkligen vill ta en risk. Rushing är när du låt bli Träna alla soldater och försök att gå vidare till den mytiska eller Titanåldern. Då kan du undersöka Titans hemlighet för en Titan Gate att bygga. Då skulle du börja din militär. Eftersom det här är överhöghet kan du också vinna genom att bygga en underbar som gör det möjligt att vinna automatiskt på cirka tio minuter så länge det inte förstörs. Ett alternativ till att bygga en Titan-port skulle bygga en underverk. Men det skulle locka fiender ännu mer och de skulle aldrig sluta attackera din underverk tills det är razed.
  • Om du inte vill ta risken, stanna kvar i den klassiska åldern ett tag. Bygga några (det betyder inte en eller två) militära byggnader och försök att träna en armé. Bygg också tio hus och försök att bygga ytterligare två stadscentra. Utöver det, träna a ton av byborna. Du borde ha minst trettio för ett långsamt, men stadigt resursflöde (Atlanteans borde ha cirka tio vanliga medborgare). Efter tåg ungefär trettio eller fler trupper eller tills din befolkning är fylld, är du säker - åtminstone ett tag. Forskning alla förbättringar du kan och avancera till den heroiska åldern.
  • Bild med titeln Excel på supremacy i ålder av mytologi Steg 7
    7. Forskning Ytterligare förbättringar. Om din fiende har angripit medan du är i antingen den klassiska eller heroiska åldern, måste du ersätta de fallna soldaterna tills din befolkning är full eller du har trettio eller fler soldater. När de flesta eller alla dina förbättringar är helt undersökt, och du har en armé, förskott till den mytiska åldern.
  • Bild med titeln Excel på supremacy i ålder av mytologi Steg 8
    8. Attack om du vill göra det, när som helst. Du vet aldrig när du fångar din fiendens vakt! Också, om du vill, kan du försöka förhindra fiender för att bygga ett centrum ovanpå en bosättning (er). Om din fiende har byggt ett underbart, ett bra sätt att förstöra det, använder det långsakliga belägna vapen (som katapulten om du är egyptisk). Gör detsamma om din fiende försöker slutföra en Titan Gate.
  • Bild med titeln Excel på supremacy i ålder av mytologi Steg 9
    9. Slåss tills en person förlorar i den mytiska åldern. Supremacy är främst en kamp mellan vem som kan samla mer resurser och konvertera dem till en armé snabbare eller som kan få tillräckligt med resurser för att bygga en underverk.
  • Tips

    Övning hjälper också. Men online är roligare än att spela mot datorn.
  • Heroes hjälper också. De kan döda mytenheter som kan torka ut en anständig del av din armé.
  • Kom ihåg alla snabbtangenterna. De kan hjälpa dig att hitta saker enklare. Till exempel: Ctrl-Z tar dig till det första centrum du hade. Om du gör det igen kommer du till nästa stads centrum i den ordning du byggde dem.
  • Väggar kan också hjälpa till. En fiende kan inte komma till din stad om de inte förstör dina väggar. På det sättet får du ett tidigt meddelande som kommer att visa var din fiende är. Det saktar också dem.
  • Under den klassiska åldern är träningsenheter som är varierade en bra idé. Du behöver mat för att avancera. Om all din mat går till armén, kommer ditt trä att vara värdelöst. Men du borde samla trä trots att det är mindre viktigt än mat och guld.
  • Försök att scout. Scouting visar vilka enheter din fiende är träning. Det är också inte så dyrt. Du kan träna enheter som kan motverka fiendens enheter.
  • Varningar

    Låt bli` försök att gömma sig från din fiende. Först och främst kan han / hon undersöka förbättringen allvetenhet som tillåter honom / henne att se vad du ser. Dessutom kommer folk att avskräcka dig om du bara försöker bära dem i avgick.
  • Lita inte alltid på Guds krafter. Men här är några användbara: Ragnarok, Fimbul Winter, Tartarnian Gate, Valor, Pestilens, Underworld Passage och Locust Swarm.
  • Saker du behöver

    • Ålder av mytologi CD
    • En dator
    • Internetanslutning (valfritt om du vill bli uttråkad)
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande