Hur man motorsåg effektivt på kugghjul av krig

Vem som helst kan motorsåg någon på kugghjul av krig. Du kommer sannolikt att bli missbruk för att vara oskadd, men om du kan göra det bra nog kommer de att böja på dina fötter och du kommer att bli kronad motorsågkongen! Här är några tips och tips för att få bättre resultat från motorsågen i multiplayer-spel och kampanjen på kugghjul.

Obs! Motorsågen är utrustad med "Lancer" -pistolen och kan vändas genom att trycka och hålla ned B-knappen på din Xbox 360-kontroll. Motorsågen förblir revved så länge du håller B-knappen nere eller tills du är bedövas av en fiende. I multiplayer börjar du automatiskt med en lansare.

Steg

  1. Bild med titeln motorsåg effektivt på kugghjulen Steg 1
1. Taktisk! Du kommer att bli lite för ingen dödar med motorsågen om du inte startar strategin för dig spel. Det kan innebära att man kastar rök och gömmer sig, väntar bakom hörnen för ditt byte eller looping runt för att attackera fiender bakifrån - oavsett vad det är, helt enkelt rakt in i åtgärden hoppas att snag en död kommer nästan säkert att sluta i din undergång. Mer än med något annat vapen måste motorsågen användas med en plan i åtanke.
  • Bild med titeln motorsåg effektivt på kugghjulen Steg 2
    2. Lära sig kartorna. I varje karta kommer det att finnas ett område där fiender går där du kan optimera din kedjesågande åtgärd. Hörn eller små korridorer är perfekta, men försök att undvika vida öppna utrymmen eller platser med endast lågt skydd. Du kan hitta några kartor är bättre än andra till motorsåg, medan andra kan vara bra eller dåliga, beroende på vem dina motståndare är.
  • Bild med titeln motorsåg effektivt på kugghjulen Steg 3
    3. Undersök din motståndare försiktigt innan du angriper och vet hur man dödar dem beroende på deras ställning och vapen. Till exempel, om du har lyckats loop runt och de är i Scope-Mode med en sniper, kommer de förmodligen att vara väldigt lätta att döda. Faktum är att de flesta snipers är lätta att skära ner med motorsågen. Eller om de har granater, var beredda att märkas med en före dig mot matsagen, så att även om du gör motorsåg den personen, kommer du att dö efteråt - försök att fånga dem bakifrån. Men av alla vapen du kommer att komma upp mot, är det vanligaste och svåra att övervinna för en motorsåganvändare hagelgevären. Det är inte omöjligt att döda dem dock, särskilt om du använder en liten Zig-Zag-väg när du kommer mot dem - det kommer att minska deras effektivitet mot dig. Förståeligt, om du attackerar dem bakom de kommer att vara väldigt lätta att döda. Om du snabbt kommer tillräckligt, kommer de bara att få tid att få en glancing skott som, om du är tillräckligt nära, kommer inte att räcka för att stoppa dig att döda dem.
  • Bild med titeln motorsåg effektivt på kugghjulen Steg 4
    4. Behålla överraskningselementet. Mer än vad märkena är mest effektiva när din motståndare inte förväntar sig det. Rev inte din motorsåg till den absoluta sista sekunden och om du följer någon bakifrån, kör aldrig som det kommer att varna dem för din närvaro. Om du attackerar dem bakifrån eller sidorna, försök alltid attackera från antingen bakom eller vänster sida av kroppen, eftersom den tredje personen vy grödor den sidan mer än höger.
  • Bild med titeln motorsåg effektivt på kugghjulen Steg 5
    5. Var medveten om din omgivning - om du är den sista kvar och du ser en fiende, se till att det inte finns någon annan fiende i närheten att döda dig strax efter att du har avslutat kedjesågning av sin vän. Gå in i en situation där du kommer att bli omhändertagna av flera motståndare är motorsågens banor, så ta dig tid att notera vem som är där.
  • Bild med titeln motorsåg effektivt på kugghjulen Steg 6
    6. Ge sig på! Om du har försäkrat att det är säkert, är fienden omedveten om att du har följt din plan och kan framgångsrikt göra attacken, bara gå upp till fienden och låt din motorsåg rip! Om din fiende blir på något sätt medveten om dig, lita på din skicklighet för att avsluta dem. När din motståndare vet att du är där, det är ingen nytta att försöka vara smyg - använd terrängen, rulla runt och försök att komma runt dem så att du har en bättre chans. Försök att inte bli bedövad, annars kommer du sannolikt att bli dödad.
  • Bild med titeln motorsåg effektivt på kugghjulen Steg 7
    7. Retreat om du måste. Om du fortfarande har din hälsa, men flera fler fiender har kommit till ditt byteshjälp, kör helt enkelt bort. Detta kan vara användbart för OL ` "Retreat / Attack" Flytta, där du kan gömma sig bakom ett hörn och vänta på att din förföljare går direkt in i din motorsåg.
  • Bild med titeln motorsåg effektivt på kugghjulen Steg 8
    8. Dra nytta av situationer, oavsett om det är krypande på en intet ont anande sniper eller kommer in i en hagelgevär fray där din fiende bara försöker döda en allierad. Om någon kastar rök, använd den. Om någon håller på att hämta ett vändvapen, få dem. Oavsett fallet är den allmänna tumregeln: Om du inte är fokus, attack. Om du kan attackera dem utan att de har en chans att attackera tillbaka, attackera. Om de står stilla, attackera. Du vet en bra situation när du ser en.
  • Bild med titeln motorsåg effektivt på kugghjulen Steg 9
    9. Öva, öva, träna! Använd motorsågen när du kan. Du hittar nya sätt att använda kartor och attackera vissa vapen och situationer över tiden som hjälper dig att bli bättre. Använd ingenting annat än motorsågen om du känner dig bekväm - det hjälper verkligen din utveckling.
  • Tips

    Om en annan spelare kommer till dig med en revved motorsåg, använd din Lancer för att stunna dem och sedan rev din motorsåg tillbaka till döden.
  • Överväg att gå till Gears of War 2 om du gillar att använda motorsågen - motorsågen i krigsekvensens kugghjul är betydligt kraftfullare och har mer användningsområden, särskilt med "kedjesaze-dueller". Dessutom kan du ladda ner "Gyllene lancer" När du köper Gears of War 2 Limited Edition-spel.
  • Självklart, om du bara använder motorsågen betyder det inte att du inte borde dra nytta av andra vapen, till exempel ett boomskott, bara ljuger eller använder ditt hagelgevär om spelet beror på det så att dina lagkamrater inte är t motsatser dig.
  • Goda kedjesågkartor är kanaler, gridlock, tunnelbana och eskalering, där det finns massor av terräng och hörn att gömma sig bakom. Kartor som är svåra mot motorsåg är krigsmaskin, kula marsh och hustak. Det finns dock några kartor, som klocktorn, bränsle depot och herrgård, som är svåra att använda motorsågen först, men om du lär dig rätt taktik, så är de lätta att bli dödade på. I grund och botten, om du kan få död på de tre kartorna konsekvent, vet du att du blir mer och mer van vid din motorsåg.
  • Varningar

    Andra spelare kan bli irriterad på dig, speciellt om du fortfarande blir van vid din motorsåg, men kom ihåg att en dag blir bättre, så ignorera dem och fortsätt försöka.
  • Hålla sig lugn! Motstå uppmaningen att springa efter din motståndare, så förbli dold.
  • Var beredd att få kedjesågad, speciellt om du har fått många många dödar med det i en match, eftersom dina motståndare vill ha hämnd.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande