Hur man går i legends league

Thistaaches du hur man går i liga av legender.Jordbruk (även känd som CSING, eller sista träffar) är ett bra sätt att tjäna extra guld och erfarenhet under en match.Du får extra guld i League of Legends genom att göra den sista träffen på fiendens mästare minions.Laget som kan gunga mer under en match kommer att ha en kant.Jordbruk är skicklighet som kräver bra timing.Det tar också övning att bli bra på det.

Steg

  1. Bild med titeln Gård i League of Legends Steg 1
1. Starta en ny match.Innan du kan spela League of Legend måste du ladda ner appen och slutföra handledningarna.Läsa "Hur man spelar League of Legends" För att lära dig hur du installerar appen och slutför handledningarna.När du har slutfört de här stegen kan du använda följande steg för att starta en ny match i League of Legends.
  • Klicka på Legends liga.
  • Logga in med ditt användarnamn och lösenord.
  • Klick Spela i det övre högra hörnet.
  • Välj en matchtyp.
  • Klick Bekräfta på botten.
  • Bild med titeln Gård i League of Legends Steg 2
    2. Placera din mästare i banorna.Banorna är de viktigaste vägarna ner i mitten och sidorna på kartan.Dessa vägar innehåller tornen.Det här är också den väg som minions tar och står inför i strid.
  • Bild med titeln Gård i League of Legends Steg 3
    3. Vänta på fiendens minions att engagera sig i strid.Tidigt i matchen kommer minionerna att möta varandra någonstans i mitten av banorna.De kan också attackera en av dina torn.Vänta på de motsatta lagen minions för att börja attackera dina minions eller torn.Motstå uppmaningen att attackera alla fiender i din väg.Vänta på rätt ögonblick att attackera.
  • Bild med titeln Gård i League of Legends Steg 4
    4. Attackera fiendens minions när deras hälsa blir låg.Den röda baren över fiendernas huvuden visar sin hälsa.När det bara finns en liten sliver av rött kvar i en fiende minions hälsofält, högerklicka på fiendens minion till Auto Attack.Om fiendens hälsa är tillräckligt låg, bör din attack vara tillräckligt för att döda än fiende och gör lite guld för den sista träffen.Om den sista träffattacken är framgångsrik, kommer guldmynt att explodera från fiendens minion.
  • Tidigt i matchen kommer minionerna att vara ganska svaga.En träff kan gå längs vägen.När matchen fortskrider, börjar starkare minionerna att gissa.Starkare minioner tar mer skada på att döda.
  • Bild med titeln Farm i League of Legends Steg 5
    5. Sluta och vänta på nästa attack.Efter att du framgångsrikt landat den sista träffen på en fiendens minion, sluta attackera.Du kan antingen trycka på "S" på tangentbordet för att stoppa, eller högerklicka på en slumpmässig plats för att hålla din mästare att flytta.Håll ett öga på resten av de fiendens minions.När du ser en annan fiende minions hälsa börjar bli låg, ta plats för nästa attack.
  • Bild med titeln Gård i League of Legends Steg 6
    6. Upprepa så ofta som möjligt.Håll ett öga på fiendens hälsa, och flytta i läge för att attackera när en fiendens minions hälsa börjar bli låg.Ju mer sista träffar du kan göra mot fiendens minions, desto effektivare kommer du att vara på jordbruket.Det tar ofta exakt tidpunkt för att få den senaste träffen.Ju mer du övar desto bättre kommer du att få på jordbruket.
  • Bild med titeln Farm i League of Legends Steg 7
    7. Spela målen.Under den tidiga delen av matchen får du mestadels guld från att döda minions.När matchen fortskrider blir fler mål tillgängliga.Målen inkluderar, torn, baron och drake.Dessa mål tjänar guld för hela ditt lag.När du är nära slutet av matchen bör du fokusera mindre på jordbruk och tjäna guld och fokusera mer på att slåss med ditt lag. Dina lagmedlemmar kommer sannolikt att ha de saker de behöver, och kommer inte att kräva så mycket guld.
  • Tips

    Använd träningsverktyget för att utöva jordbruk.Träningsverktyget är tillgängligt under "Träning" och blir tillgänglig på nivå 9. Du kan träna dina jordbrukstekniker utan att behöva oroa sig för resten av matchen.
  • Fokusera på minions över mästare.Det är sant att mästaren dödar är värda mer guld som minion dödar.De är också mycket svårare att döda.Att döda minions är mycket effektivare än att döda mästare.Det är inte att säga att du inte ska attackera en mästare om möjligheten uppstår.Gör det inte ditt primära fokus.
  • Experimentera med olika mästare.Varje mästare har en annan auto-attack.Vissa mästare kan vara bättre för jordbruk än andra.Vissa mästare har snabbare attacker.Andra kan ha långsammare, men starkare attacker.Champions med varierade attacker kan attackera från ett avstånd.Champions med meleeattacker måste placeras bredvid en fiende för att framgångsrikt attackera.
  • Var uppmärksam på resten av matchen.Det är lite av en balansräkning när det gäller jordbruk.Om du inte fokuserar tillräckligt på jordbruk, kommer ditt lag att vara bakom när det gäller vapen, guld och erfarenhet.Om du fokuserar för mycket på jordbruk, kan du sakna kritiska lagstrålar.Var uppmärksam på allt annat som händer på kartan.Titta på fiendens mästare som kan attackera medan du är jordbruk.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande