Hur man blir den perfekta jedi sentinel i kotor

Vill framgångsrikt slå riddare i den gamla republiken 1? Här är guiden om hur du är en perfekt Jedi Sentinel. I RPG-termer är sentineller ett kors mellan en krigare och en mage. Jedi Sentinel Excel också i andra färdigheter som gör spelet perfekt.

Steg

  1. Bild med titeln Bli den perfekta Jedi Sentinel i Kotor Steg 1
1. Överväga att börja som en scout. Scout är den mest balanserade klassen i spelet. Medan du är välutbildad i strid, är du skicklig på andra områden också. Även om du inte är lika stark som en soldat, är din smidighet bäst och kan spara dig i tider av fara. Dina färdigheter är tillräckliga för att göra dig till en allround i galaxen. Inte alla dina följeslagare kommer att vara med dig hela tiden (e.g. vid den sista striden), så du är en person som kan göra allt hela tiden själv .
  • Bildbeteckningen blir den perfekta Jedi Sentinel i Kotor Steg 2
    2. Välj Startattribut. Optimal startattribut av: STR: 12, DEX: 14, CON: 12, INT: 14, WIS: 12, CHA: 14. Den här inställningen är att se till att alla poäng har +1 och +2 modifierare.
  • Bildbeteckningen blir den perfekta Jedi Sentinel i Kotor Steg 3
    3. Investera dina poäng. I spelet kommer du att ha 5 bonuspunkt så investera det i styrka i tidigt spel och visdom i sena spelet. Detta gör dig till en mycket mångsidig och balanserad karaktär.
  • Bildbeteckningen blir den perfekta Jedi Sentinel i Kotor Steg 4
    4. Som en scout får du tillgång till en unik feat: Uncanny dodge. Detta ökar dina chanser att "spara" mot granater. Du får också alla 3 implantatfeats gratis, om du är upp till 8.
  • Bild med titeln Bli den perfekta Jedi Sentinel i Kotor Steg 5
    5. Använd implantat. Implantat är fördelen för Scout eftersom implantat kan göra dig att en annan person beror på vilket implantat du använder. Vissa kan ändra ditt attribut, vissa kan ge immuniteter och vissa ger HP-regenerering.
  • Bild med titeln Bli den perfekta Jedi Sentinel i Kotor Steg 6
    6. Du kommer också att få kraft immunitet mot rädsla, stun och vansinne. Även om du kommer att ha en lågattackbonus är denna immunitet värt det och kan spara dig när du står inför Dark Jedi Sene-Game. Du har också mindre kraftpunkter än Jedi-konsular, men det beror på att de är hemska melee-fighters.
  • Resten är upp till dig eftersom det här spelet är en RPG som betyder det är upp till spelaren att välja. Men jag rekommenderar dig att välja mer neutrala krafter än ljusa sidor och mörka sidokraft. Neutral krafter är universella i användningen, och utförs inte genom anpassningsändringar. Trots allt är målet att göra din karaktär balanserad :-)
  • Tips

    Du behöver inte investera alla dina skicklighetspoäng, spara några och investera det senare när du blir en jedi. När du är en Jedi är övertalning din klassfärdighet, du kan investera mer i detta.
  • Med Int 14 får du +3 färdighetspoäng (som Jedi Sentinel) för att tillbringade varje nivå som kan täcka alla väsentliga färdigheter som behövs för sidokostnader som reparation för HK-47 och övertyga att låsa upp nya dialoger och väg. Med hög övertalning kan du överge Jedi Mind Trick (påverka Mind) feat och så du kan välja andra användbara Jedi Power Feats.
  • Hålla fast vid flurry som din attackstil. Kom ihåg att du bara har 5 prestationer att välja.
  • Med Int 14 kommer du att ha +4 färdighetspoäng (som scout) när du nivellerar, så investera det här i övertygelse, datoranvändning, reparation, rivning, medvetenhet och behandla skada.
  • Investera aldrig i stealth och säkerhet. I spelet kan din partimedlemmar och uppdrag låsa dörrar för dig, och de flesta låsta föremål kan vara baserade öppna. Stealth är också ganska värdelös i spelet, och det är inte din klassfärdighet.
  • Samla så många gruvor, granater, spikar och delar som du kan. Även om du slutar inte använda dem, kan du sälja dem för att göra en vinst.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande