Hur man blir en elite nerf-soldat

Har du någonsin varit i en Nerf krig, och märkte att du stinker absolut på allt? Är du nybörjare till Nerf, och vill ta reda på det bästa sättet att lära sig konsten? Om du har svarat på "Ja!" Till någon av dessa frågor eller några frågor som är relaterade till dessa, behöver du träning för att bli en Elite Nerf-soldat!

Steg

Metod 1 av 5:
Samla utrustningen
1
Köp en Nerf Gun, helst en maverick, eftersom de fungerar bra och är balanserade och ljusa. Strångarmen är en uppdaterad maverick och skjuter längre. Recon CS-6 / Retaliator fungerar bra i intimidering, och är lätt att ladda och skjuta. Eller Alpha Trooper eller Rampage fungerar bra. Strype är en särskilt rundad blaster (speciellt när du är modded) på grund av semi-auto-skjutning och kan användas som en primär eller en sidarm. Om du vill ha fulla automatisk avfyrning, titta på Rapidstike eller hyper-elden. Välj något som är praktiskt.
Bild med titeln Bli en Elite Nerf Soldier Steg 1
  1. Bild med titeln Bli en Elite Nerf Soldier Steg 3
    1. Träna skytte och sikta på större mål, sedan gå vidare till de mindre. Det är viktigt att kunna arbeta pistolen, liksom förmågan att använda den ordentligt, och till din fördel! Du kan bara använda något som ett mål, som krita på staket, eller med gamla bågskytte eller gevärmål!
  2. 2. Montera hela vapen Arsenal. Du kommer åtminstone behöva en pistol (en strängarm, brandstrejk eller retalator CS-12 med fristående frontfat och lager, etc.), ett gevär eller två (slingfire med en 25 rund trummagasin eller retalator CS-12, etc.) och en maskingevär (rampage, snabb eld CS-25 eller en Havok-brand EBF-25 etc.)
  3. Om du inte har många Nerf-vapen, öva med vad du har.
Bilden med titeln Bli en Elite Nerf Soldier Steg 2
  1. Bild med titeln Bli en Elite Nerf Soldier Steg 3
    1. Skapa ett växellåda, med 1 eller 2 extra vapen, lättillgängliga kulor, vattenflaskor, lite hälsosam mat, spion-redskap för inomhusbruk, vindbrytare, glasögon, fickkniv, ficklampa, handskar, hatt, karta över området, walkie- Talkies, etc. Hitta fler saker i "Tips" Avsnitt i den här artikeln.
Metod 2 av 5:
Perfekt dina färdigheter
  1. Bilden med titeln Bli en Elite Nerf Soldier Steg 4
1. Tåg och sikta först. För att göra detta, bli bekant med din Nerf Gun. Börja med en första Nerf-pistol, och lär dig allt om det, vet vilken riktning den drar till. Går det högre upp eller ner?
  • Bild med titeln Bli en Elite Nerf Soldier Steg 5
    2. Utmana dig själv. Använd tidsförsök för att se hur snabbt du kan ladda, skjuta, ladda om, etc.
  • Bildbeteckningen blir en elit Nerf soldat Steg 6
    3. Lär dig att skjuta medan du kör eller gör en hinderkurs. Gör båda separat först, försök sedan dem, långsamt.
  • Bild med titeln Bli en Elite Nerf Soldier Steg 7
    4. Träna regelbundet. Öva ditt mål, stealth, skjuter medan du kör, och sniping, bland annat. Du kommer snabbt att dödas i ett Nerf-krig om du inte vet något om försvar eller skytte, så träna ofta.
  • Bildbeteckningen blir en elit Nerf soldat Steg 8
    5. Ha kul medan du har perfekta din teknik. Om du inte njuter av dig är det inte värt att spendera åldrar som perfektar dina färdigheter. Injicera mycket roligt i träningen och få njuta av känslan av att slå det önskade målet.
  • Bild med titeln Bli en Elite Nerf Soldier Steg 9
    6. Hålla sig i form. Börja med att äta en hälsosam kost, med massor av grönsaker och frukter. Sockerarter kommer att få dig att krascha och bränna inom 15 minuter, och du kommer sannolikt att få huvudvärk . Undvik att äta för mycket av dem. När du har fått din kost arbetar, koncentrera dig på motion. När du är i strid kan du behöva sprint eller springa under en lång tid, en sådan 10-20 minuter! Öva på en löpband, och gör så många push-ups och sit-ups och hoppa-jacks som möjligt.
  • Bild med titeln Bli en Elite Nerf Soldier Steg 10
    7. Träna dig själv för att bli mer smidig och tyst, för dessa färdigheter hjälper dig i några klibbiga situationer. Börja med att hoppa över PVC-rörsjustlarna, klättra träd, rullande mm., och fortskrida att gå tyst och smidigt. När du har behärskat, försök att göra några av dessa medan du håller, och, om möjligt, skjuter pistolen!
  • Metod 3 av 5:
    Att räkna ut vad du är bäst på
    1. Bilden med titeln Bli en Elite Nerf Soldier Steg 11
    1. Besluta om din roll. Det finns flera olika roller, inklusive:
    • Melee Warriors, som använder svärd och axlar till förmån för blasters. De kan enkelt ta ner fiender, men ett välsmålat skott är deras undergång. De kan bära en liten sidarm.
    • Snipers, som använder långdistansgjorda för att skjuta ner fiender bakom locket.
    • Infanteri, en krigare beväpnad med en gevär och sidearm. Dessa är de mest talrika, och är väl anpassade till någon situation.
    • Assassins, eller spioner. Dessa kan infiltrera fienderna och snabbt och tyst ta ner en fiende eller avlyssning på sina planer.
    Metod 4 av 5:
    Utveckla en bas
    1. Bild med titeln Bli en Elite Nerf Soldier Steg 12
    1. Konstruera en bas. Detta är ett viktigt ställe eftersom du ska lagra ditt vapen och ammunition här. Se till att det är väl försvarat, för om fiendens lag får det, kommer de att ha en bounty av saker att använda.
    • En idé är att ha ett pålitligt enkelt säkerhetssystem. Under ett Nerf-krig har minst en person som vakter fortet.
    • En annan bra plan är att ha andra små baser i området, så om du är huvudbasen är fångad av fienden, kan du dra tillbaka till en mindre bas för att omgruppera ditt lag och Nerf-vapen
  • Bild med titeln Bli en Elite Nerf Soldier Steg 13
    2. Bygg en Nerf Capitol! Detta kommer att vara huvudstationen för att organisera kampanjer, skapa allianser, etc. Om detta faller till fienden måste du också ha en sekundär capitol, också! Börja med stora kartonger för inomhus och trä för utomhus! Också, täck kartong med kanalbandet för att göra det lite vattentätt! Lägg till en flagga med ett röstat på tecken, och ett par fönster med lock för regn och för bakhåll! Lägg till 2-4 kartonger för torn, med flaggor och hål för fotografering.
  • Bild med titeln Bli en Elite Nerf Soldier Steg 14
    3. Bygga "kolonier", med små baser för att visa territorium, tillsammans med sekundära och tertiära capitoler! Du kanske också vill lägga till små torn (Outposts.) I områden för att säkra, antingen hålla dem tomma och kamouflerade för nödanvändning eller stationeringsenheter i dem! De flesta utposter bör vara små, billiga och ganska lätt för fienden att övervinna. De används mest som varningar, och som nödposter för det sårade / för omslaget.
  • Bild med titeln Bli en Elite Nerf Soldier Steg 15
    4. Gör alla capitoler och baser med tillbehör och en karta pinned-up, så du kan markera territorium, markera där baser och enheter är iscensatt och presentera en stridsplan. Det är viktigt att ha leveranser till hands i nästan varje station (inklusive outposts.), för i händelse av en belägring, kan du hålla ut under en längre tid, med ammunition, mat, dryck, etc. Att ha kommunikationsenheter är praktiska, så du kan ringa efter back-up, eller leverera, direkt.
  • Metod 5 av 5:
    Bilda ett lag och utveckla strategi
    1. Bild med titeln Bli en Elite Nerf Soldier Steg 16
    1
    Montera ett team. Ett idealiskt team bör bestå av en strategi, flera soldater, läkare, mördare, maskingunnare med en ammunitionsbärare och en sniper. Tilldela dessa roller till människor baserat på sina vapen.
    • Du kan ha mer än en av var, eftersom vissa strider kräver fler människor, och du kan behöva byta ut överarbetade krigare.
  • Bild med titeln Bli en Elite Nerf Soldier Steg 17
    2. Se till att laget är tillförlitligt och att varje medlem vet sina roller och vad de är bra på. Du kan träna dem själv för att passa din kampstil, men åtminstone överväga sina tankar när de kommer till dig. De kanske inte är nöjda med deras roll eller vapen, så du måste lyssna på dem. Ditt standardteam ska bestå av så många som du kan. Denna notering antar att du har cirka tio personer.
  • Har två-tre infanteri. De är ryggraden i ditt lag. Deras primära vapen bör vara antingen retalatorn CS-12 eller Rapidstrike CS-18. De borde helst ha starkarm som deras sidarm.
  • Har två snipers. De bör vara beväpnade med en retaliator med en långstrike fat och en bi-pod och kanske ett räckvidd, och borde snipa från något slags omslag.
  • Har två spejder. De bör vara beväpnade med två handvapen, helst hammare för dual-wielding-ändamål. Scouts kommer att fortsätta på slagfältet för att se vad fienden gör.
  • Du behöver bara en melee krigare. De borde vara beväpnade med Nerf Warlock (en battleaexe), Nerf Marauder (ett långt svärd) eller skuggor och åska raseri (tvilling svärd). De kan ha en Firestrike som deras sidearm.
  • En tank är bra som en kampöppnare eller backup. Du behöver bara en tank, men de ska vara utrustade med tung rustning och minst tre vapen. De behöver en ryggsäck eller holster att bära den i. Goda vapen är Havok Fire EBF-25, retalator CS-12, Rampage CS-25, och / eller Strongarm.
  • Assassin är det ultimata vapnet när det gäller hit-and-runs. De är bra på Stealth, och kan spionera, eller infiltrera fiendens bas för att tyst ta ner en fiendens krigare.
  • Bildbeteckningen blir en Elite Nerf Soldier Steg 18
    3. Bilda en strategi. Göra planer på hur du kommer att attackera fienden. Försök att ta bort dem, och använd miljön till din fördel. Till exempel, om du kämpar i en äng, skulle det inte vara en bra idé att prova en pincher-rörelse eftersom du skulle vara i vanligt synligt.
  • Tänk på möjligheterna, resultaten, och konsekvenserna, men övertyga inte om - du måste kunna agera snabbt, även om det kan sluta dåligt.
  • Bilden med titeln Bli en Elite Nerf Soldier Steg 19
    4. Använd teammedlemmar sparsamt. Du borde alltid ha försvarare på din bas. Om det är oskyddat, som tidigare nämnts, hittar du dina leveranser utplånade. Några kan vara spejder och försök att hitta information om fiendens bas.
  • Bildbeteckningen blir en Elite Nerf Soldier Steg 20
    5. Använd strategi när de attackeras. När det är dags att attackera, se till att du håller fast vid din strategi och att alla är kristallklara på vad man ska göra. Om det finns ett frö av tvivel bland ditt lag, se till att du rensar upp det.
  • Bild med titeln Bli en Elite Nerf Soldier Steg 21
    6. Var en förebild för ditt lag. Vara stödjande och har alltid ryggen. Detta kommer att göra dig till den idealiska lagspelaren.
  • Bild med titeln Bli en Elite Nerf Soldier Steg 22
    7. Skapa kamouflage för din trupp, med uniformer och jag.D. passerar och andra saker för din trupp! När du använder kamouflage, försök att använda vissa typer för viss terräng - det här kommer att öka din osynlighet. Uniformer används mest för möten (utan att kämpa.), formationer och plana fältstrålar (där det inte finns några ställen att dölja.). Uniformer är bra eftersom de fungerar som identifiering av lagkamrater och fiender. Det är också ganska coolt när alla dina vänner är klädda i samma outfits-det är ganska skrämmande, också. Jag.D.s är användbara för i princip bara det roliga av det.
  • Bildbeteckningen blir en elit NERF-soldat Steg 23
    8. Forskning Nerf taktik, och vet hur alla dina redskap fungerar. Planera dina stadier av slaget, och alltid ha plan A, B, C, och till och med d, om något går hemskt fel.
  • Bildbeteckningen blir en elit NERF-soldat Steg 24
    9. Se till att föräldrarna / vårdnadshavarna vet om allt, och vet var du ska hitta dig. Säkerhet kommer alltid först, oavsett vad.
  • Tips

    Försök att göra en kamp / taktik journal - det är i grunden en rekord av varje kamp, ​​med varje detalj (som som var involverad, vilka vapen användes osv.). Rankar sedan varje kamp / taktik / etc. Detta kan hjälpa som råd i en hård kamp - a.k.a. Du refererar till det för att se hur du klarade med liknande scenarier.
  • Aldrig ge upp.
  • Försök använda gamla lås Du måste låsa upp kapitolerna, baserna, kolonierna och sentry torn från fienden. Kom bara ihåg att göra en regel att det inte finns någon att förstöra en byggnad, om du vill, åtminstone!
  • Göra sköldar också! Du kan använda kartong eller trä som ramen. Täcka dem med kanaltape eller nashua tejp för att göra dem lite vattentäta. Försök att göra dem färgglada att representera vem du är eller vilket lag du är på (sorts som en vapensköld!)!
  • Väggarna är användbara i hård terräng! Ta en stor bit av tunga kartong, eller en bit av plywood, och sätt det i mellan två träd. Se till att längden på materialet är längre än längden på de två trädens utrymme mellan varandra! Placera materialet nere vertikal, vilar på träden för support. Se till att materialet är placerat på utsidan av det område du vill skydda. De längre delarna av brädan kommer att stoppa väggen från att skjutas ner och gå över lätt från utsidan, medan om du behöver fly, kan du trycka ner den genom att springa in i det genom väggens insida!
  • Du kan också göra rustning! Ta bara några gamla kartonger, vissa saxar, tejp, häftapparat, elastik, etc. Kartongen blir din rustning, och du kan stapel lite elastik för att hålla den på dig!
  • Som det sägs att kardborreplattorna kan ändras på bilden ovan, här är hur: 1.) Jämför mätningarna av klibbiga kuddarna till kardborrkuddarna genom att anpassa dem vertikalt och de tips som börjar med samma längd. 2.) Se den extra delen i slutet av kardborrkuddarna som de klibbiga dynorna inte har? (Med andra ord är kardborreplattorna längre än de klibbiga dynorna...) Klipp av det så båda pilarna är samma längd. 3.) Ladda nu kardborreplattorna i Maverick! Obs! Klibbiga pads är nästan alltid jamming pistolen upp, eller faller ut. Velcro Pads gör det inte, oavsett hur svårt du försöker. Så, i huvudsak, om du modar kardborreprydningarna, fungerar de bättre än de ursprungliga darten, klibbiga dynorna!!!!!
  • En bra taktik är att hålla sig lätt, så du blir inte sliten under strider. Det är en bra idé att hålla fast vid en primär och en eller två sidomar, liksom en melee och (om du känner dig som den) Thunderblasten, som är en raketlansering.
  • Även om de ballistiska bollarna kanske inte fungerar såväl som Nerf-dart, används darts mest för att skjuta ett synligt mål...), de kan vara viktiga i händelse av en belägring på en bas. Dart kommer att slå fiender som är synliga och är några-det som är lätta att skjuta, medan ballistiska bollar kan ricochet av väggar och hinder, och kommer ofta att slå fiender. En dart kan också studsa av väggarna men det är mycket svårare!
  • Försök att hålla en liten profil. Du vill inte försöka klämma dig själv tillsammans med fem olika vapen och en massa ammunition och förnödenheter genom ett tätt utrymme.
  • Det kan vara en bra idé att ersätta det mesta av din ammunition med de nya Accustrike-darten, som är mycket mer exakta än de vanliga elitens dart.
  • Övning gör mästaren. Om du vill bli en Nerf-mästare, träna alltid.
  • Om möjligt, ta med en liten pistol om du spelar scoutpositionen, eftersom det hjälper när en person spottar dig eller så har du inte en massiv pistol.
  • Använd inte n strejkblåsare, trots allt är du en elit Nerf-soldat nu.
  • Om du spelar spionpositionen använder du en liten lättviktspistol s om du blir fångad kan du springa snabbare
  • Du kan också använda en Nerf-granat om du försöker ta ut squads.
  • Varningar

    Använd alltid skydd, åtminstone på ögonen. En missil kunde slå dig i ögat, och du vill inte ha ögonskador.
  • Alltid lyda lagen.
  • Säkerhet kommer alltid först! Om ingen vet var du är, kan du gå vilse och inte hittas för en dag, eller något annat kan hända, alltid bli beredd.
  • Välj inte helt olika roller varje spel.
  • Använd din noggin ", inte din dumhet!
  • Saker du behöver

    • Bra, näringsmässiga mat - inte junky grejer!
    • En mängd olika NERF-pistoler
    • En mängd olika dart och ammunition (stickypads, elit dart. Sugcups, visselpipa, effektivisera, glöd-in-de-mörka, ballistiska bollar, etc.)
    • Kartong
    • Trä
    • Kanal-tejp, Nashua-tejp, etc.
    • Hushållstillbehör (a.k.a. sax, häftapparat, etc.)
    • Spionredskap
    • Ryggsäckar
    • Hälsosam mat och snacks
    • CRAFT leveranser
    • Kamouflage uniform
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande