Hur man köper sterling silver smycken

Sterling Silver är ett av de mest populära materialen som används för att göra smycken på grund av dess överkomlighet, hållbarhet och utseende. Det är en legering (en blandning av metaller) innehållande 92.5% silver i vikt. De återstående 7.5% består av andra metaller, vanligtvis koppar, för att ge den extra styrka. Men inte alla sterling silver smycken skapas lika. Köpare bör veta vad man ska leta efter, både i butik och online, för att hitta kvalitetsposter som kommer att vara i åratal.

Steg

Del 1 av 3:
Del 1: Bestämning av äkthet och kvalitet
  1. Bild med titeln Köp Sterling Silver Smycken Steg 1
1. Leta efter kännetecknet. Sterling silver i U.S. är nästan alltid markerad med en liten gravering av 925, .925, eller 92.5. Detta är ett sätt att vet om det är äkta sterling silver. Andra länder har olika standarder, så var uppmärksam på kännetecknet på något smycken du köper.
  • Eftersom silver är för mjuk som ska användas för slitstarka smycken, är rent silver blandat med andra metaller. Sterling silver innehåller 7.5% andra metaller, vilket gör det 92.5% ren-därmed .925 Mark.
  • Bild med titeln Köp Sterling Silver Smycken Steg 2
    2. Titta på ordet "pläterad." Om ett objekt beskrivs som "silverpläterad" är det inte sterling silver. Det betyder att det är belagt i silver för utseende, men själva biten är ofta gjord av nickel, koppar eller annan metall. Denna silverbeläggning kommer så småningom att bära bort.
  • Bild med titeln Köp Sterling Silver Smycken Steg 3
    3. Inspektera bitar för kvalitetsbyggande. Testa alla klämmor för att vara säker på att de är säkra, men inte svåra att öppna. Lägg kedjor platt för att kontrollera efter några kinks eller böjar i metallen. Och se till att örhängen är raka och inte lätt böjda.
  • Nya Sterling Silver Smycken ska vara glänsande och visar inga tecken på tarnish. Om du köper använt smycken betyder det inte nödvändigtvis att det är dålig kvalitet. Du kommer helt enkelt behöva städa det.
  • Del 2 av 3:
    Del 2: Inköp av sterlingsilver i en butik
    1. Bild med titeln Köp Sterling Silver Smycken Steg 4
    1. Forskning Lokala butiker som säljer sterling silver smycken. Bestäm om du vill besöka en varuhus, en dedikerad smyckenbutik eller en återförsäljningsbutik. Varuhus kan erbjuda frekvent försäljning och kampanjer, men de markerar också regelbundet sina priser högre än oberoende juvelerare. Personalen på en smycken butik är också sannolikt att vara mer kunnig om produkterna. Antikaffärer, sparsamhetsbutiker och loppmarknader är också ett alternativ om du är öppen för begagnade smycken.
    • Sök rekommendationer från vänner eller familj om var de har köpt sterling silver smycken i det förflutna. Lokaliserade rekommendationwebbplatser som Yelp kan ge dig god inblick i kvaliteten på produkter och kundservice i närliggande butiker.
  • Bild med titeln Köp Sterling Silver Smycken Steg 5
    2. Besök butiken och inspektera flera smycken. Välj från örhängen, halsband, armband, ringar, hängen och mer. Sök efter kännetecknet och testa alla klämmor och backings. Använd ett förstoringsglas eller juvelerare. Om du vill inspektera bitar mer noggrant.
  • Bild med titeln Köp Sterling Silver Smycken Steg 6
    3. Fråga en butiksförbund för detaljer om stycket. Associaten ska kunna berätta vem designern är, vilken metaller som stycket består av, och där kännetecknet är beläget. Gå bort om associeringen vägrar att svara på en fråga eller verkar ovilliga att hitta någon annan där som kan svara på dina frågor.
  • Var inte rädd för att fråga om butikens returpolicy. Alla välrenommerade juvelerare eller varuhus ska ha en skriftlig.
  • Bild med titeln Köp Sterling Silver Smycken Steg 7
    4. Gör ditt köp. När du har bestämt att du är bekväm med kvaliteten och priset på ett stycke, köp det. Håll någon dokumentation som associeringen ger dig - kvitton, bevis på äkthet eller vårdinstruktioner.
  • Del 3 av 3:
    Del 3: Köpa sterling silver smycken online
    1. Bild med titeln Köp Sterling Silver Smycken Steg 8
    1. Forskningswebbplatser som säljer sterling silver smycken. Online-återförsäljare som Amazon och Overstock.com erbjuder ett brett urval av smycken och gör det enkelt att söka efter vad du vill ha. Många tegel och mortel smycken eller varuhus erbjuder också alla sina produkter till salu på nätet. Etsy är ett annat alternativ om du letar efter något handgjord eller vintage.
    • Om du handlar för en ring, vill du Ta reda på din ringstorlek Eftersom du inte kommer att kunna försöka på olika storlekar innan du köper.
  • Bild med titeln Köp Sterling Silver Smycken Steg 9
    2. Välj ett objekt och läs all den här informationen. Det bör finnas en noggrann beskrivning med mätningar av föremålet och detaljer om metallkompositionen. Det borde också finnas flera bilder för att visa dig stycket från flera vinklar. Om du har några frågor, kontakta säljaren för mer information.
  • Bild med titeln Köp Sterling Silver Smycken Steg 10
    3. Läs returpolicyen. Webbplatsen kommer antingen att lista sin returpolicy inom produktdetaljerna, eller det kommer att finnas en separat sida med en bredare avkastningspolicy för alla artiklar på webbplatsen. Var noga med att webbplatsen låter dig återvända, om du inte gillar det, inte bara om det är skadat under frakt.
  • Bild med titeln Köp Sterling Silver Smycken Steg 11
    4. Köp och spåra objektet. Om det är en dyr bit, schemalägga sändningen så att den kommer fram medan du är hemma för att undvika stöld. Eller har det skickat till ditt kontor om din arbetsgivare tillåter det. Många webbplatser erbjuder sändningsspårning, så titta på för att spåra uppdateringar för att se var ditt objekt är.
  • Tips

    Fastän .925 är det vanligaste kännetecknet för sterling silver smycken, några andra som du kan stöta på är sterling, sterling silver, sil och ster. Dessa kännetecken kan eller kanske inte vara i stora bokstäver.
  • När du lär dig att köpa Sterling Silver Smycken, kanske du vill köpa en juvelerare. Detta instrument gör att du kan undersöka smycken nära och förstorar brister.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande