Hur man köper en häst i red dead redemption

Red Dead Redemption är ett 2010 Western Action-Adventure-videospel som utvecklats av Rockstar-spel som är tillgängliga för Microsoft Xbox 360 och Sony PlayStation 3. Spelet ligger i USA och Mexiko, och hästar är ett viktigt transportsätt. Du köper gärningar för hästar i allmänna butiker som finns i hela spelvärlden. Priset på varje gärning bestäms av hästens stjärnrankning, där du köper den och din ära (hög eller låg, beroende på plats). Guiden nedan beskriver hur man köper hästdeder i allmänna butiker i spelet.

Steg

  1. Bild med titeln Köp en häst i Red Dead Redemption Steg 1
1. Resa till en stad med en butik. Du kan pausa spelet, välj "Karta" Från menyn och Zooma in för att se vilka städer som har allmänna butiker. Allmänna butiker är markerade med små "butiksskylt" ikoner.
  • Allmänna butiksplatser inkluderar S.M. Neely-Ship Chandler och Grocer (Blackwater), Manzanita Trading Co. (Manzanita Post), H.R. Putnam`s General Merchandise (Armadillo), MacFarlane`s Ranch General Store (MacFarlane`s Ranch), River Traders Pawn Shop (Thieves Landing), Almac�n de Chuparosa (Chuparosa) och Escalera.
  • De flesta butiker öppnas vid 7 A.m. och stäng vid 7 p.m. I spelvärlden.
  • Bild med titeln Köp en häst i Red Dead Redemption Steg 2
    2. Ange den allmänna butiken och prata med affärsinnehavaren. Detta kommer att ge upp en lagerskärm med "köpa" och "Sälja" sektioner. Välj "köpa."
  • Bild med titeln Köp en häst i Red Dead Redemption Steg 3
    3. Bläddra ner listan över objekt och välj en lämplig hästgod. Typiskt är den dyrare en hästdee desto snabbare och mer robust hästen är. Hästfart rankas av ett stjärnsystem, där fler stjärnor betyder att hästen är snabbare och färre betyder att hästen är långsammare. Det här är priserna och stjärnorna av varje hästras som är tillgänglig för att köpa:
  • Tre-stjärniga hästar som Kentucky Saddler, American StandardBred, och ungerska halvbred kan köpas för $ 1500, eller för $ 750 om du har hög ära. Dessa är de snabbaste hästarna i spelet.
  • Tvåstjärniga hästar som Highland Chestnut, målade kvartshäst, målade Standardbred, Quarter Horse, Standard Bred Pinto, Tersk, Tobiano Pinto och Walisiska Mountain kan köpas för $ 500. Andra tvåstjärniga hästar som turkmen, Ardennais, och Cleveland Bay kan köpas för $ 500, eller för $ 250 med hög ära. Holländska Warmblood kan köpas för $ 500, eller för $ 250 om du har låg ära, på tjuvar "landning. Dessa hästar har måttlig hastighet.
  • Enstjärniga hästar som den jaded TERSK, LUSITANO NAG, och infekterade Ardennais kan köpas för $ 100. Dessa hästar har långsam hastighet.
  • Bild med titeln Köp en häst i Red Dead Redemption Steg 4
    4. Bekräfta köpet.
  • Bild med titeln Köp en häst i Red Dead Redemption Steg 5
    5. Välj den köpta gärningen från din personliga lagerskärm för att kalla hästen. Se till att du är ute så att hästen kan nå dig. Om hästen inte visas inom några ögonblick, tryck på knappen till visselpipa för den.
  • Tips

    Lusitano hästar finns bara i det vilda. De visas ofta på MacFarlane`s Ranch. Mörka hästar kan kallas av en spelare som har uppnått den lägsta nivån av ära möjlig (mest onda) i spelet. Om en spelare uppnår en neutral eller god ära ranking, kommer de att förlora den mörka hästen. Spelare måste döda sin tidigare mount innan du whistling för en mörk häst.
  • Du kan jaga hästar genom att spåra dem, döda dem och skölj dem. Du kan sedan sälja köttet och gömma sig på en av de allmänna butikerna.
  • Krigshästar, som kan ta mycket skada innan de dör, är endast tillgängliga i spelet efter att ha köpt det anslutna nedladdningsbara innehållet (DLC). Red Dead Redemption s "Odöd mardröm" DLC innehåller sådana hästar som odödlig häst, krig (annorlunda än den andra DLC-krigshästen), pestilens, hungersnöd, död och enhörning.
  • En hästikon visas på spelets mini-karta när ditt berg är i närheten.
  • Du kan tämma vilda hästar med hjälp av en lasso (när den blir tillgänglig) och roping dem.
  • Du kan också köpa och rida mulor i spelet. El Hedor, El Senor, och El Picor kostar $ 200 vardera. De har alla långsam hastighet.
  • Du kan binda upp din häst på något av de hitching-inlägg som finns i hela spelet för att hålla det från att springa.
  • Varningar

    Hästar är mottagliga för alla faror i spelvärlden, inklusive kulor, explosioner, höga fall och djurattacker. När din häst dör kan du gå ut och köpa eller tämja en ny.
  • Sparkar din häst för mycket för att få det att gå snabbare kommer att resultera i att hästen kastar dig tillbaka. Titta på uthållighetsmätaren (ligger bredvid minikarten) för att mäta hur många sparkar som hästen tar. När stamina baren är helt tom, kommer hästen att sparka dig av. Avstå från att sparka hästen ett tag för att låta det återställa sin uthållighet.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande