Så här skriver du in kvitton för walmarts savingscenter via walmarts hemsida

Walmart börjar inse att deras priser kanske inte slår några konkurrenter. Med sitt nya sparande fångstprogram är de villiga att acceptera konsekvenserna för att få ditt företag.Men för att få dem att arbeta för att hitta dig bättre priser så att du kan handla igen med en kupong i handen, måste du komma in i kvitton först. Om du är nära en dator kan du enkelt ange dessa kvitton till ditt konto. Om du vill mata in dem kan den här artikeln ge dig dessa detaljer.

Bild med titeln file_cabinent.jpg

Den här artikeln har markerats som historisk.


Walmart avbröt sparkfångaren (postat 2020-04-17).

Steg

  1. Bild med titeln Ange kvitton för Walmart
1. Besök Walmart Savings Catcher Webbplats och logga in på ditt Walmart Online-konto. Har ditt butikskvitto klar med dig.
  • Bild med titeln Ange kvitton för Walmart
    2. Klicka på rutan som säger "TC #" under orden "Ange nytt kvitto" På höger sida av sidan. TC-numret är det kompletta 20-siffriga streckkodsnumret för kvittot.
  • Bild med titeln Ange kvitton för Walmart
    3. Skriv in streckkodsnumret för kvittot i. Numret kommer att vara direkt under "# FÖREMÅL SÅLDA" linje. Omit alla utrymmen i streckkoden och gå med i alla nummer i en enda linje.
  • Bild med titeln Ange kvitton för Walmart
    4. Klicka på rutan märkt "Inköpsdatum" under kvittot streckkod och välj datumet. Kvittot skrivs ut på. Observera att datumet måste vara inom de senaste 7 dagarna av inmatningsdatumet.
  • Bild med titeln Ange kvitton för Walmart
    5. Klicka på "Lägg till kvitto" knappen när dessa två stycken har lagts till i skärmen.
  • Bild med titeln Ange kvitton för Walmart
    6. Acceptera den sida som säger att du har angett ett kvitto. Klicka på "Tillbaka till Dashboard" knappen för att återgå till sparkfångarens instrumentpanel för att antingen komma in i andra eller att kontrollera statusen för dina andra kvitton eller för att överföra de pengar du har fått i ditt återladdningsbara eGift-kort (i ett senare steg).
  • Tips

    Om besparingsfångaren finner lägre priser får du den information som kan leda dig till en kupong som kan användas vid någon Walmart-butik eller på Walmart-webbplatsen.
  • Besparingsfångaren använder en mängd stora butiker, inklusive butiker som kanske inte ens är i ditt område. Inte alla de tillgängliga butikerna kan vara i ditt område. Kontrollera att hitta lokala butiker när du använder appen.
  • Ha en skrivare tillgänglig för att skriva ut kupongerna. Du måste presentera kupongen till en Walmart-anställd för att få pengarna eller att ta emot ett e-presentkort.
  • Varningar

    Inse att få Walmart Register Clerks vet hur man ringer upp dem, men kassörsinstruktionerna är på den e-postmeddelade sidan som innehåller kupong streckkoden. De kan sluta begära hjälp, men det är det i svart och vitt vad de ska göra.
  • Även om Walmarts sparande fångare är bra på att hitta lägre priser än deras, om alla produkter på din lista tenderar att vara bara Walmart-varumärke (stora värde) saker, det finns ingen mening, eftersom inga andra butiker kommer att bära sina varumärken.De jämför inte sina priser till sin systerbutik, Sams Club.
  • För de kvitton som ska behandlas via sparkfångaren, säger Walmart Online-webbplatsen att det kan ta 72 timmar från inträde för att kvittot ska bearbetas. Ha tålamod!Det kan också ta upp till 24 från den tid du begär din kupong till den tiden kupongen är officiellt skickad till dig.(Kupongerna i registret fungerar som köpkort, så var beredd att ta emot papperet tillbaka).
  • Du kan inte ange några mer än 7 kvitton per vecka, oavsett om du ingår en del av dem av sina smartphone-appar och en del av datorn, de tillåter dig inte att ange mer än 7.Deras veckor börjar på måndag och slutar på följande söndag
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande